Results 23,086 to 23,100 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
26-04-2012, 15:23 #23086
Α!! και για τα κιλά που δεν σχολίασα. Καλε Πωλίνα ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?? εδω κοντεύεις να γεννήσεις και δεν έχει πάρει γραμμαριο!!!!! Είσαι στα αρχικά κιλά σου και όταν γεννήσεις θα βιώσεις την μεγάλη κακτρακοιλα!!!!! 85 για πλάκα το έχεις 2 εβδομαδες μετά την γεννα . ειμαι σίγουρη!!!
- 26-04-2012, 15:26 #23087
Αααα τι ωραία Μακ μου! ʼντε τώρα που είσαι πεταλουδίτσα και πετάς εδώ και εκεί χαρούμενη και πλουμιστή να αλλάξεις και το όνομα σου σε ένα πιο ταιριαστό με την νέα σου λαμπερή διάθεση!
Όσο για το βάρος μας και για τον κόσμο που όλη την ώρα ασχολείται μαζί μας με βγάζει ειλικρινά από τα ρούχα μου! Τις προάλλες μιλούσα με την μητέρα μου για το γεγονός ότι η αδερφή μου πρόσφατα αποκάλυψε στον Θείο μας, τον αδερφό του πατέρα μας, το γεγονός ότι όλα αυτά τα κιλά τα έχασε με την βοήθεια επέμβασης. Και η αντίδραση του ήταν τόσο ρηχή που με σόκαρε. Καταρχήν δεν ρώτησε καν τι εγχείριση ήταν αυτή που έκανε και πως ακριβώς λειτουργεί. Με την συμπεριφορά του έδειξε ότι το μόνο που θεωρεί σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, ότι δηλαδή επιτέλους αδυνάτισε. Με έκανε έξω φρενών αυτή η συμπεριφορά γιατί διαπιστώνω για μία ακόμη φορά πόσο επιφανειακά αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι, ακόμη και οι δικοί μας άνθρωποι, το πρόβλημα με το βάρος μας. Εκεί όμως που βγήκα εντελώς από τα ρούχα μου είναι ότι ο Θείος μου γύρισε και μάλιστα χωρίς να είμαι παρούσα και είπε στην μητέρα μου, γιατί δεν κάνω και εγώ το ίδιο για να χάσω τα περιττά μου κιλά!;;;;;;
Εεεεεεεεεεεεε ήταν η πρώτη φορά που έγινα έξω φρενών!!! Και είναι ο αδερφός του πατέρα μου ε; Για φαντάσου! Δεν άντεξα και εγώ και τα είπα χύμα και τσουβαλάτα στην μάνα μου. Όχι ότι έφταιγε η καψερή σε κάτι, η ίδια πιστεύει στην προσπάθεια μου πλέον και μου έχει εμπιστοσύνη και χαίρεται που νιώθω καλά με τον εαυτό μου και είμαι ευτυχισμένη. Αλλά ήταν ο αγγελιοφόρος των μαντάτων και την πήρε η μπάλα. Έβγαλα παράπονα 15 χρόνων τουλάχιστον! Της είπα λοιπόν ότι επί χρόνια τώρα και εγώ και η αδερφή μου ήμασταν αναγκασμένες να ακούμε σχόλια για την εμφάνιση μας υποτιμητικά, όλο μας το σόι άλλη ασχολία δεν είχε από το να σχολιάζει το βάρος μας και πως παχαίναμε και αδυνατίζαμε. Ποτέ δεν ήμασταν αρκετά καλές και αρκετά όμορφες με αποτέλεσμα να νιώθουμε μόνιμα ότι άσχημες και να συσσωρεύουμε ανασφάλειες και κόμπλεξ! Και τι τους κόφτει δηλαδή αν ο κώλος ο δικός μου είναι μεγάλος;;; Αυτοί τον κουβαλάνε; Εγώ τον έχω και τον χαίρομαι και μια χαρά μου αρέσει! Και άντρα βρήκα και παντρεύτηκα που με λατρεύει και ευτυχισμένη είμαι στην ζωή μου και όλα τα καλά τα έχω! Γιατί τέτοια εμμονή με το βάρος και με την εμφάνιση δεν μπορώ να καταλάβω!!! Ε λοιπόν εγώ δηλώνω ευτυχισμένη με τον εαυτό μου και πλέον νιώθω ΟΜΟΡΦΗ! Και αν θέλει κάποιος να πάει να κάνει εγχείριση να πάει ο θείος μου και όποιος άλλος θέλει και κατά προτίμηση να κάνει μία λοβοτομή μπας και ησυχάσουμε και εμείς! Μα να μην ρωτήσει καν πως νιώθει η αδερφή μου και τι δυσκολίες πέρασε μέχρι να φτάσει ως εδώ; Να μην ρωτήσει πως είναι η υγεία της και τι εξετάσεις κάνει; Τίποτα;;;; ΝΤΡΟΠΗ!
Αλλά τι να πω, παλιά μυαλά...
26-04-2012, 15:27 #23088
Καλως το μπρεικακι μας ! Αντε βρε μπουμπου μας έλειψες!!! Ξερασε τα όλα !!!! πως πέρασες , τι έκανες ΟΛΑ!!!!
26-04-2012, 15:30 #23089
αφη έρχομαι ετοιμάσου!!!!!
26-04-2012, 15:34 #23090
26-04-2012, 15:41 #23091
Originally posted by NADINE
Ευχαριστώ για την πρόταση της διατροφής σου.Και μόνο η σκέψη του ν'ακολουθήσω οδηγίες με τρελαίνει!Από ένα απαγορεύεται-επιτρέπεται άλλωστε
ξεκίνησαν πριν ένα μήνα όλα αυτά,όχι βέβαια πως δεν έψαχνε προφανώς μια αφορμή το ταραγμένο ψυχικό μου υπόβαθρο.Σκατά κι απόσκατα!
Χμμμ μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι σου προτείνω...
Κοπελιά νομίζετε είστε το μοναδικό αντιδραστικό ον στον πλανήτη γη;;; Και μου θέλετε να κατεβείτε κιόλας από το γύρω γύρω όλοι μας!!!! Φτου σου και ντροπή σου που φαντάστηκες ότι εγώ μία βετεράνος της δίαιτας θα σου πρότεινα να κάνεις μία διατροφή που έχει μέσα πρέπει και μη και περιορισμούς! Μιλάς στο απόλυτο αντιδραστικό ον και αν δεν με πιστεύεις μπορείς να το επιβεβαιώσεις με την αφή! Εγώ δεν πήγαινα ποτέ μα ποτέ σε διαιτολόγους γιατί μισώ τα πρέπει και τα προγραμματάκια! Θέλω να είμαι ελεύθερη και αυθόρμητη και να κάνω ότι μου κατεβάζει η κούτρα! Και ναι με αυτή τη διατροφή, αν προσέχεις κάποια πραγματάκια, όπως η συχνότητα που τρως και οι συνδυασμοί που κάνεις, μπορείς να τρως από όλα, δεν κάνω πλάκα. Απλά στρέφεσαι σε πιο θρεπτικές λύσεις. Πρώτα τρεύεσαι για να δώσεις στο σώμα σου θρεπτικά συστατικά και μετά τρως για να καλύψεις τα γευστικά κενά σου με ότι άλλο σε ευχαριστεί. Ξέρω ότι η δική σου περίπτωση είναι ιδιαίτερα ειδική και χρίζει και ανάλογης ιδιαίτερης αντιμετώπισης και ότι ο οργανισμός σου αντιδρά διαφορετικά από τον δικό μου σαφώς. Απλά λέω ότι είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσεις και να δεις πως αντιδρά ο οργανισμός σου. Αυτό μόνο και τίποτα παραπάνω. Και πάλι όμως νιώθω να σε πιέζω και δεν το θέλω.
Έχεις τραβήξει πολλά και η πίστη σου είναι λογικό να έχει κλονιστεί. Που κουράγια για νέες ελπίδες; Εγώ δεν είχα ούτε κουράγια, ούτε ελπίδες, απλά είχα απελπισία όταν ξεκίνησα και τίποτα άλλο. Τώρα 1.5 χρόνο μετά ζω ξανά!
26-04-2012, 15:41 #23092
Originally posted by angel79
Έχω αρχισιε και τα παίζωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!! θα αφήσω τα κοκαλάκια μου στο γραφείο!!!!
26-04-2012, 15:41 #23093
Έφυγααααααααααααααα
καφέ καφέ καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε γιούπι! :P:kiss:
26-04-2012, 15:44 #23094
ευχαριστω πωλινα.
μακ εμενα το nickname μου το αλλαξαν μεσα σε λιγες ωρες απο την ωρα που εστειλα το μαιλ στο τεχνικο τμημα οπως μου ειπε η καλλιοπη.
26-04-2012, 15:45 #23095
Κατερινάκι μου, ο ιδιώτης γιατρός που πάω κάθε 2 βδομάδες, ακριβώς για τον λόγω ότι οι μικροί υπέρυχοι δεν είναι απολύτως σίγουροι, πάντα με πάει και με μετράει στο μεγάλο μηχάνημα που έχουν, με τη άδεια βέβαια πάντα του εκεί ιατρού.
Σχετικά με το αίμα, το μόνο που μας ανυσυχεί είναι ότι εγώ έχω αίμα αρνητικό, και ο άντρας μου θετικό, και επειδή δεν ξέρουμε τί αίμα έχει η κορούλλα μου, πρέπει να παίρνω ανά 4 βδομάδες, ένα εμβόλιο για αντισώματα, για να μην δημιουργηθούν αντισώματα στο σώμα μου, γιατί αυτά μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα σε επόμενη εγκυμοσύνη (όχι πως θα υπάρξει δηλαδή, αλλά λέμε τώρα!!!).
Originally posted by *Katie
Α!! και για τα κιλά που δεν σχολίασα. Καλε Πωλίνα ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?? εδω κοντεύεις να γεννήσεις και δεν έχει πάρει γραμμαριο!!!!! Είσαι στα αρχικά κιλά σου και όταν γεννήσεις θα βιώσεις την μεγάλη κακτρακοιλα!!!!! 85 για πλάκα το έχεις 2 εβδομαδες μετά την γεννα . ειμαι σίγουρη!!!
26-04-2012, 15:45 #23096
καλα να περασετε αφες καλο καφεδιασμα!!!!!
26-04-2012, 15:52 #23097
Originally posted by monahoiot
Originally posted by lila198621
εχω κεφια γιατι εχω πολλα σχολια για τα χαμενα μου κιλα και χαιρομαι.
26-04-2012, 15:54 #23098
Originally posted by monahoiot
Κορίτσια ζήτησα και εγώ αλλαγή nickname! Eλπίζω να το κάνουν σύντομα!
26-04-2012, 16:39 #23099
γεια σας!
τι βλεπω το κακο παραδειγμα εδωσα παλι?
αντε ολες θα αλαξουμε νικ τελικα!
αν και εγω τωρα τελευταια μονο για γοργονα δεν ειμαι αλλα λεμε τωρα.....
η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να ζουσα στη θαλασσα και να ειχα τα ψαρια για παρεα
θα μου πεις γοργονα ?
ναι και ασ λενε μερικοι οτι ειναι αχρηστη (τη ξερετε πιστευω τη ρηση γιατι ειναι αχρηστη)
απο το τραβαω οσα τραβαω καλυτερα ψαρι!!!!
πολινακι μη σκας και εμενα μου λεγανε οτι ηταν πολυ μικρη η κορη μου γυρω στα 2 και κιλα την βγαζανε και μαλιστα μου λεγανε οτι θα πρεπει να προσεχω πολυ και οταν την εκανα ηταν 3.200
απλα ξερω ανησυχεις αλλα ετσι και αλλιως η μανα μεχρι το τελος ετσι κανει!
μοναδικη εμενα δεν ειναι πια στην εφηβεια αλλα δε σημενει τιποτα αυτο παντα δυσκολη ειναι η σχεση με τισ κορες εμας πλεον εχει αρχισει να φτιαχνει αλλα μπηκε ο γιος προεφηβεια οποτε ποτε δεν ηρεμουμε! ναταλια μου ξερω πως ειναι δυσκολο χωρις τη μαμα αλλα πρεπει να το παλεψεις νομιζω πως και εκεινη αυτο θα ηθελε!
εγω παντως ετσι πιστευω για την δικη μου και κανω κουραγιο ελπιζω οτι ισως καποια στιγμη με βοηθισε κιολας γιατι ειχα αρχισει να σκεφτομαι πολυ ασχημα για την ιδια μου τη ζωη!
26-04-2012, 17:37 #23100
Σύντομος ο καφές αλλά ηλιόλουστος και χαμογελαστός!
Στην επιστροφή πήγα και πήρα φυτικές βαφές από τα βιολογικά και αυτή τη φορά επέλεξα χάλκινο χρώμα. Βέβαια με τις φυτικές δεν είναι να περιμένω και δραστική αλλαγή στο χρώμα μου (καστανό σκούρο το φυσικό μου) αλλά θα την κάνω μια προσπάθεια να δούμε τι θα βγει! Είμαι πολύ περίεργη χιχιχιχι. Το σημερινό κούρεμα βγήκε πολύ καλό, ζήτησα από την κομμώτρια να μου τα καθαρίσει και να μου τα φιλάρει όπως πάντα και μου έκανε και ένα τέλειο πιστολάκι και ένιωσα λες και βγήκα από διαφήμιση του Pantene :lol:. Αφού με πήρανε τα γέλια στον καθρέπτη καθώς ανέμιζα τα μαλλιά μου :lol: Το Σκ λοιπόν η αλλαγή στο χρώμα μιας και θέλω να κρατήσω για λίγο την αίσθηση του Pantene στα μαλλιά μου
.
Στην επιστροφή από τον καφέ το πήρα με τα πόδια και περπατούσα στα δρομάκια της γειτονιάς μου που τώρα έχουν γεμίσει από λουλούδια και καταπράσινα δέντρα και μαζί με την υπέροχη λιακάδα για λίγο ένιωσα απόλυτα ευτυχισμένη. Τελικά τα προβλήματα θα υπάρχουν πάντα απλά είναι στο χέρι μας να τα πλαισιώνουμε με μικρά όμορφα πράγματα για να μην μας παίρνει από κάτω. Σήμερα ενώ δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά τίποτα στην ζωή μου και τα προβλήματα μας ζουν και βασιλεύουν, ένιωσα τόσο ανάλαφρη που κατάλαβα βαθιά μέσα μου ότι χρειάζομαι περισσότερα θετικά πράγματα στη ζωή μου, μικρά και απλά για να νιώθω ούτως ή άλλως ευτυχισμένη.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....