Results 23,236 to 23,250 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
29-04-2012, 12:43 #23236
Καλημέρα ομορφόκοσμε!!!
Παρακοιμήθηκα σήμερα σε σχέση με τις πρωινές αλλά το ευχαριστήθηκα! Είναι βλέπετε η συνήθεια του Σαββατοκύριακου που με παρασύρει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ξύπνησα στις 10.30 ορεξάτη και έφτιαξα κατάσταση για καφέ στην βεράντα. Τώρα που το σπίτι των ανέμων δεν ανεμοχτυπιέται και τόσο πολύ, έστρωσα φρεσκοπλυμένο καρώ τραπεζομάντηλο, φύτεψα και μία γλαστρούλα με βασιλικό και την έβαλα στο κέντρο του τραπεζιού και πήρα το δισκάκι μου με το πρωινό μου και τον καφέ και όξω στο μπαλκόνι! Πήρα και το netbook μου να σας διαβάσω και απολαμβάνω Κυριακάτικο αργοπορημένο καφέ. Αχ αυτή η βεράντα που έκανα τόσα όνειρα όταν πρωτοήρθαμε σε αυτό το σπίτι ακόμη δεν την έχω χαρεί όπως φαντασιωνόμουν... Ακόμη δεν την έχω γεμίσει με μυρωδικά και δεντράκια. Λίγες γλάστρες μόνο την κοσμούν και μια ωραία ξύλινη τραπεζαρία που τολμήσαμε να αγοράσουμε όταν ακόμη τα οικονομικά μας το επέτρεπαν. Και πάλι όμως είναι όμορφη και απολαυστική όταν έχουμε χρόνο να την χαρούμε και κυρίως καλό καιρό με λίγα μποφόρ
. Τελικά χθες έβαψα τα μαλλιά μου αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν όπως το περίμενα το αναμενόμενο. Παρόλα αυτά το μαλλί μου πήρα μία γλυκιά κόκκινη απόχρωση και άλλαξε ολίγον.
Διάβασα και τα δικά σας νέα κοριτσάκια μου.
Να ξεκινήσω με την λουλουδένια Γλαύκη μας που επιτέλους έχει καλή διάθεση παρ όλες τις κακοτοπιές. Γλυκιά μου Γλαύκη χαίρομαι που έχεις θετική ψυχολογία και ας είναι τα οικονομικά σας χάλια, όπως όλων μας άλλωστε. Αυτό που σκέφτομαι στο κλείσιμο αυτής της όμορφης εβδομάδας είναι ότι ότι διάθεση και να έχουμε τα προβλήματα παραμένουν τα ίδια, οπότε στο χέρι μας είναι να επιλέξουμε πως θα τα αντιμετωπίσουμε με κατήφεια ή με θετική διάθεση. Τα όμορφα πράγματα στην ζωή κρύβονται στα μικρά και στα ανέξοδα. Λυπάμαι που η ομάδα του Νίκου δεν τα κατάφερε, αλλά ψηλά το κεφάλι, πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά τους θα ναι!
Μακ μου αγαπημένη, είμαστε και εμείς ένα τηλέφωνο μακριά κοπελιά όταν δεν νιώθεις καλά και 20 λεπτά με το αυτοκίνητο χρονομετρημένα! Το Σκ συνήθως μου φαίνεται σου δίνει πολύ χρόνο με τον εαυτό σου και αντί να το χαίρεσαι, χάνεσαι μέσα στα δρομάκια του μυαλού σου, αναμοχλεύοντας παλιές θύμησες. Μην αφήνεις την μελαγχολική σου πλευρά να διαταράσσει την ζωή σου, καμιά φορά την έχουμε και ανάγκη οι μαζόχες αλλά ας μην το παρακάνουμε ε; Χαίρομαι που οι μέρες που έπνιγες τον πόνο σου σε σκουπιδοτροφές έχουν μείνει πίσω σου. Διάβαζα το κείμενο σου και σκέφτηκα πως όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί με τέτοιες υπερφαγίες για να πάρουμε την αναισθητική μας ένεση. Τώρα πια με ανακούφιση διαπιστώνουμε ότι η παλιά συνήθεια έχει μείνει εκεί στο παρελθόν αλλά που και που ξυπνάει μέσα μας για να μας θυμίζει ότι δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε ποτέ. Αλήθεια πως είμαστε σήμερα;;
Ναταλία μου να σου στείλω και εγώ την θετική μου σκέψη με ένα νοητό φιλί. Ελπίζω η Παρασκευή να ήταν τελικά όμορφη και το αφιέρωμα στην μανούλα σου να μην έξυσε βαθιά τα ανοιχτά σου τραύματα. Έλα κοντά μας σε περιμένουμε.
Αβάκι ζητουλάκι! :lol: ʼχ άτιμη καπνοσυνήθεια δεν κόβεται εύκολα! Πάρε τώρα το σαχλαμαράκι σου αγκαλιά και σβήσε την χθεσινή σου αδυναμία. Είναι και ανθρώπινο εξάλλου να λυγίζεις που και που και να κάνεις και από κανένα τσιγαράκι. ʼστο πάει πέρασε, μην σου μπαίνουν μόνο ιδέες για πακέτο! Όσο για την διασκέδαση στο χωριό να σου πω ότι προσωπικά τις καλύτερες βραδυνές εξόδους τις έχω κάνει στο Λιτόχωρο παρά στην Θεσσαλονίκη! Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μας κάνει να βγάζουμε πιο πολύ τζέρτζελο στο χωριό αλλά έχει πλάκα. Συν ότι δεν χρειάζεται να οδηγήσουμε μετά οπότε πίνουμε όσο θέλουμε! :lol: Και επίσης στο χωριό είναι και πιο φθηνά τα ποτά οπότε αυξάνεται η κατανάλωση χιχιχιχι. Ωστόσο αν γίνεται συχνά καταντάει κουραστικό γιατί από ένα σημείο και μετά, ακούς την ίδια χαζή μουσική, βλέπεις τις ίδιες ακριβώς φάτσες και κάπου αρχίζεις και φρικάρεις. Γι αυτό και τα καλύτερα βράδια στο Λιτόχωρο τα έχουμε περάσει αφότου είχαμε φύγει από αυτό...
Μαρία Μοναδική καλή συνέχεια στις δουλειές σου προκομμένο μου κορίτσι! Αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με την φόρα που έχεις πάρει από το πρωί! :lol:
Τζινάκιον μου Κυριακή σήμερα! Κάνε και ένα διάλειμμα να σε χαρούμε και εμείς λίγο. Εννοείται πως αύριο θα περιμένουμε νέα σου με αγωνία από τον γιατρό. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μπορέσει να σε βοηθήσει ανέξοδα και κυρίως να μπορέσει να διαγνώσει το πρόβλημα σου ώστε να προχωρήσετε και στην λύση του.
- 29-04-2012, 12:59 #23237
Καλησπέρα!Είμαι στη σελίδα 927 τώρα....Πλησιάζω σιγά σιγά...
Σκεφτείτε εντωμεταξύ ποιά θέλει να διαδεχτεί την Ε.Θ.Ε. Ας μου στείλει u2u .
Φιλάκιααααααααααα
29-04-2012, 13:08 #23238
Eli μου, τέλειο το καφεδάκι στο μπαλκόνι! Αν ζούσα στην Αθήνα θα με λέγατε, εκτός από Αβάκι ζητουλάκι και Αβάκι τσιμπουράκι! Δεν θα το έχανα με τίποτα τέτοιο σκηνικό!
Έτοιμο το φαγάκι μου, χοιρινά φιλετάκια με γλυκόξινη σάλτσα και ρύζι μπασμάτι! Πάω να φάω, που δεν κρατιέμαι και θα τα πούμε στο απογευματινό καφεδάκι. Φεύγω εγώ, έρχεται το Ναταλάκι! Φιλάκια!
29-04-2012, 13:11 #23239
ʼβα μου τέλειο το Κυριακάτικο γεύμα σου! Είναι από τα αγαπημένα μου μιαμ μιαμ! Καλή σου όρεξη και απόλαυση!
Καλώς την αδιάβαστη Ναταλία μας! :lol:
29-04-2012, 13:13 #23240
ʼβα μου καλό το καφεδάκι στο μπαλκόνι αλλά θα ήταν καλύτερο αν ήταν και οι υπόλοιπες καρέκλες γεμάτες με φίλους
. O άντρας μου δεν με συντροφεύει μιας και είναι τηλεορασάκιας :lol: εγώ πάλι είμαι μαλωμένη με την ΤV και προτιμώ την δική σας παρέα απολαμβάνοντας και τον ήλιο ταυτόχρονα!
29-04-2012, 14:16 #23241
Originally posted by Ava
Ακόμη δεν αποφάσισα τι θα ψηφίσω, το πιστεύετε;
Με το να μην ανοίγω τηλεόραση(κι ούτε ασφαλώς εφημερίδες διάβασα ποτέ στη ζωή μου),
δεν ξέρω καν τι κόμματα υπάρχουν!Οπότε ζητώ σε τίτλους να μου πουν τι παίζει
και στο τέλος τους ρωτώ και τι θα ψηφίσουν...Οι περισσότεροι επίσης δεν ξέρουν ακόμα.
Α,σας έχω και νέα,μερικές μερικές!Πρώτη μου φορά στα 22 χρόνια ενήλικης ζωής:
Ναταλία,πες αλεύρι!Αστυνομικός σε γυρεύει!
Μις Αναπληρωματική Εφορευτική Επιτροπή!
Τρελά γλέντια;Εντωμεταξύ ψάχνει η Τζένη(παιδική φίλη,κουμπάρα,δικηγόρος Κατερίνης)να μάθει ποιός είναι ο δικηγόρος
στο τμήμα μου,(η οποία ήθελε να εξαιρεθώ τελείως για να πάω μαζί της στην Κέρκυρα,όπου εκείνη διορίστηκε
-επίσης τη γκαντεμιά μου μέσα που τόσα χρόνια διοριζόταν Κατερίνη και φέτος που δεν μπορώ πρώτη φορά,εκεί!)
και μαθαίνει πως είναι δικηγόρος Θεσσαλονίκης,που δε γνωρίζουμε,οπότε επί τόπου θα πρέπει να της ζητήσω να μείνω
κάποιες ώρες(που θέλω άλλωστε να εκπληρώσω το καθήκον μου)αλλά απόγευμα να μ'αποδεσμεύσουν που έχουμε και δουλειές! :starhit:
29-04-2012, 14:26 #23242
Originally posted by monahoiot
Το τεχνικό τμήμα δεν λέει να μου αλλάξει nickname, το σύμπαν δεν συνομωτεί υπέρ μου!
Το σύμπαν συνομωτεί υπέρ σου για ν'αποκτήσεις το nickname,που σου ταιριάζει!ʼντε,κουνήσου!
Originally posted by monahoiot
Χτες ήταν μια από τις μουρτζούφλικες μου μέρες, δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιξε, ίσως ότι έμεινα σπίτι.. Τι καυτά ντουζ δοκίμασα, τι που γέμισα τη μπανιέρα και μούλιασα, τι σπόρια για να μου φύγει η στεναχώρια, τι σοκολάτα και μάλιστα γάλακτος, τι μουσικές αγαπημένες, τίποτις δεν έπιασε... ʼρχισα τα τηλέφωνα σε φίλους και κουμπάρους, ένιωσα πρόσκαιρα καλύτερα αλλά όχι για πολύ..Θυμήθηκα αλλοτινές εποχές, που η ανία και η μοναξιά με χτύπαγαν κατακούτελα και διάλεγα το δρόμο της αυτοκαταστροφής μέσα από την κατανάλωση σκουπιδοτροφής.. Πάνε εκείνες οι εποχές αλήστου μνήμης και εκπάγλου καλλονής, όμως έχουν μείνει τα κατάλοιπά τους που περιστασιακά κάνουν μια guest εμφάνιση...
Ελπίζω να σου γίνει μάθημα αυτό και να μην επαναληφθεί!Επίσης σε ό,τι με αφορά γέμισες τη μπανιέρα με νερό και λογικά δε με σκεφτόσουν!
Όσο για τις λόγιες εκφράσεις...αφού προτείνω μια απλούστερη συνώνυμη έκφραση --->εκ Παύλου καλλονής
σε προσκαλώ να προβληματιστείς για το βαφτιστικό σου όνομα!(βλ.αριστερά στα "περισσότερα λήμματα" το δεύτερο λήμμα)
29-04-2012, 14:37 #23243
Originally posted by lila198621
ειμαι σκασμενη σημερα.ενα παιδι απο το χωριο που πηγαιναμε μαζι σχολειο ειναι στην εντατικη.χτυπησε με μηχανη για να αποφυγει ενα σκυλο.και ειναι σε πολυ κρισιμη κατασταση.
Πριν δυό καλοκαίρια νομίζω, ένα ξημέρωμα που μ'επέστρεφε η Τζένη από βραδυνή μας διασκέδαση [Κατερίνη - Πλάκα (Εθνική οδός)]
πατήσαμε ένα λευκό σκυλάκι που πετάχτηκε τελευταία στιγμή μπροστά μας και μάλιστα το ένιωσα στα πόδια μου κάτω!Φρίκη!
Πραγματικά θα μπορούσαμε να είχαμε σκοτωθεί γιατί εγώ άρχισα να τσιρίζω κι έπιασα τη Τζένη από το χέρι,ενόσο οδηγούσε
και την τράβαγα.Εκείνη η καημένη μέσα στον πανικό της έλεγε συνέχεια "συγνώμη Ναταλία!"εγώ έκλαιγα και φώναζα για το σκυλάκι...
Φυσικά έπαθε ζημιά και το αυτοκίνητο,μείναμε μέσα στη μαύρη νύχτα στο δρόμο,που είναι επικίνδυνο...ποιόν να πάρουμε τέτοια ώρα
να μας βοηθήσει κλπ.Αυτό που θέλω να πω καταλήγοντας είναι πως όλοι οι έμπειροι οδηγοί συμβουλεύουν σε ανάλογες περιπτώσεις
να μην προσπαθούμε ν'αποφύγουμε το ζώο αλλά να συνεχίσουμε ευθεία την πορεία μας,πράγμα που σημαίνει πως αποδεχόμαστε
το θάνατο του.Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ αυτό,γιατί είμαι σίγουρη πως αποκλείεται να συνεχίσω ευθεία!Το ιδανικό είναι βέβαια
να ασφαλιστούν οι οδοί ώστε να μην κινδυνεύουν τα καημένα τα ζωντανά,αλλά εδώ δε γίνονται άλλα κι άλλα,αυτό θα γίνει;
Μιλάω βέβαια για τις εθνικές τουλάχιστον οδούς.Ασφαλώς δεν είναι εφικτό αυτό στα χωριά και την ύπαιθρο γενικότερα...
29-04-2012, 14:40 #23244
Originally posted by Γλαύκη
Ενω κοιμηθηκα στις 3 σηκωθηκα 7,30 κ ηδη εχω βαλει πλυντηρι,εχω μαζεψει κ εχω πλυνει αυλες κ βεραντες μαζι με ποτισμα λουλουδιων.Originally posted by monadiki1
Κ εγω εχω σηκωθει απο τις 7 εχω βαλει πλυντηρια εχω απλωσει,επλιυνα βεραντες κ τωρα θα πλυνω κ τα χαλια κ εχω βαλει κ φαγητο στο φουρνο.
Εκτός αν το ισοφαρίζεις στα πλυντήρια...Να μην είμαι άδικη μαζί σου...Εσύ έβαλες πλυντληριΑ ενώ η Φτουτάτη ΠλυντήρΙ.
Τι είναι τώρα το πλυντήρι,θα σε γελάσω...Είναι πλυντήριΟ;Είναι πολυντήριΑ;Ας τοποθετηθεί ν Φτου,να ολοκληρωθεί η δικογραφία
και θ'αποφανθούμε για το πόσο τεμπέλα τελικά είσαι!Από την επόμενη φορά πάντως να έχεις υπόψιν σου και το μάζεμα της αυλής!
Μην την αφήνεις πεταμένη κάτω στο χώμα να κυλιέται...Δεν κάνει...Αν πάντως έπλυνες τελικά και χαλιά θα σου χαρισθεί το σημερινό!
29-04-2012, 14:47 #23245
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη με την Πρόνοια γιατί μου έκλεισαν ραντεβού για να καταθέσω τα χαρτιά μου τον Ιούλιο και απ'ότι μου είπαν το βιβλιάριο θα το πάρω το Σεπτέμβριο. Τον Οκτώβριο θα μπορέσω να ασφαλιστώ ξανά στο ΙΚΑ μέσω ΟΑΕΔ, οπότε θα τσεκάρω με το ΙΚΑ ότι όντως θα ξαναασφαλιστώ τότε και θα περιμένω. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα κι επειδή τα φάρμακά μου είναι πανάκριβα, λέω να πάρω άδεια από το διαβήτη μέχρι τότε και να ξανααρρωστήσω από τον Οκτώβριο και μετά!!!
Θυμήθηκα τ'ωρα -άσχετο μεν,παράλογο δε- που στο ΙΚΑ δε μου δικαιολογούσαν τον πρώτο δακτύλιο στα 180 μου κιλά
γιατί τον θεωρούσαν αισθητική επέμβαση!Δεν μπορεί να μη γίνεται να γίνει κάτι!Αν κάτι χρειάζεσαι,σφύρα να το ψάξουμε όλοι.
29-04-2012, 14:53 #23246
Originally posted by angel79
Ελι τον φούρνο μικροκυμμάτων μπορείς να τον καθαρίσεις και με νερό και ξύδι. τα βάζεις σε πυριμαχο μπολ (δεν έχει πολύ σημασια η αναλογία) αναβεις τον φούρνο σε δυνατη σκάλα για ένα λεπτό περίπου και μετά τον σκουπίζεις με βρεγμένη πετσετα (wettex)
Επίσης για πολύ λιπαρούς λεκέδες (σε πάτωμα - οχι ξυλο προς ΘΕΟΥ, φουρνο, εστίες κλπ) βάζεις σόδα μαγειρική με απορυπαντικό πιατων και κάνεις μια πάστα. απλώνεις την πάστα, την αφήνεις για λίγο, το τρίβεις (δεν θέλει πολύ κοπο) και λαμπουν όλα!!!!
Γυαλικά έκτος από σπρέι τυπου azax μπορείς να τα πλυνεις με νερό και μετά τα σκουπίζεις με εφημερίδα - το αποτέλεσμα τελειο και η σκόνη μένει μακρυα για πολύ καιρο.
Ασημικά: σε μεγάλο μπωλ γυαλινο βάζεις αρχικά αλουμινόχαρτο και στην συνέχεια σόδα μαγειρική και νερό πολύ ζεστο (όχι βρασμενο) και τα βουτας τα ασημικά σου. Σε 10 λεπτάκια τα βγάζεις, τα ξεπλένεις με νερό αφθονο και τα σκουπίζεις! το αποτέλεσμα είναι του απιστευτου!!!
Νόμισες,Aggie,πως δε θα καταλάβουμε ποιά είσαι άμα δηλώσεις Αngel;
Ένα έχω να σου πω : How Clean Is Your House?
29-04-2012, 14:56 #23247
Originally posted by mermaid
και εμενα μου εχει λυσει τα χερια με τα ασημικα ενα προιον που λεγετε συζυγος!!!!
τα εχει αναλαβει απο το καιρο που παντρευτηκαμε!
κανει τι πιο καλη δουλεια και κυριως λαμπουν σαν καινουργια!
δε το δοκιμαζετε ελι και αγγελικουλα θα δειτε μεγαλη διαφορα!
29-04-2012, 14:58 #23248
Originally posted by mermaid
...ειχα αρχισει να σκεφτομαι πολυ ασχημα για την ιδια μου τη ζωη!
29-04-2012, 15:05 #23249
Originally posted by Γλαύκη
Αστραψε κ βροντηξε Ελι μου,ε?Ελα να τα πεις στη μαννα μου που απολογειται κ απο πανω!Εχει θυροειδη,σδεν τρωει...Κ οταν εγω λεω δεν εχω θυροειδη,μαζευει τα βρεγμενα της,ετσι νομιζα...
ήταν πίσω μας δυό γυναίκες κάποιες ηλικίας που έλεγαν τον πόνο τους κι ανάμεσα στα άλλα και για τον θηροειδή!Το τι ακούγαμε δε λέγεται!
Η μία έλεγε πως γέμισε ο κόσμος καρκίνο και τάχα ξέραμε τι είναι ο θηροειδής παλιά και τώρα γέμισε από αυτόν το Θεαγένειο(αντικαρκινικό νοσοκομείο)
κι η άλλη έλεγε πως έχει κι η κόρη της και πολύ την ταλαιπωρεί γιατί όλο νεύρα έχει και τα κάνει άνω κάτω στο σπίτι (Μάλλον : θηρίο-->θηροειδής!Τι άλλο;)
29-04-2012, 15:08 #23250
Και τώρα που σχολίασα τα παλιά,πάω να συνεχίσω δουλειές,που πέρασε πολύ η ώρα!
Πότε να τις τελειώσω,πότε να κάνω μπάνιο,πότε να φάω για μεσημέρι...Έχω υποσχεθεί και καφέδες,τρομάρα μου!
Τα της Παρασκευής ήταν οκ το αφιέρωμα,αλλά μας ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε το ζόρι!Θα σας τα πω...
Καλά είμαι πάντως!Τα λέμε αργότερα...Εντωμεταξύ στις 12 αν δεν έχω ενδιαφέρον από κανέναν πάμε για νο βόδι'ς γουίκ!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή