ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1557
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1557 of 2553 FirstFirst ... 5571057145715071547155515561557155815591567160716572057 ... LastLast
Results 23,341 to 23,355 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Πρίμα Ταπτζίνα μου εσύ!
    :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Το Ταπτζινα κορυφαιο!!!!!

Senior Member
    Έχεις δίκιο Ναταλία μου για τις ιστορίες αγάπης, βλέπεις και η Καλλιόπη μας άφησε με την χαρά!
    Μόλις πήγα ραντεβού στα τυφλά με τον αναπτήρα μου γιατί η τοστιέρα μου έριξε την ασφάλεια και βρέθηκα να είμαι στην κουζίνα και να ψάχνω στα σκοτάδια κατά που να πάω με τον γάτο να συνεχίζει να φωνάζει για να του βάλω φαγητό, χ@στηκε, αφού αυτός βλέπει στο σκοτάδι δεν πτοήθηκε καθόλου! Κρίμα γιατί ήταν καλή τοστιέρα και έψηνα κι άλλα εκεί εκτός από τοστ. Α, τοστιέρα μου, δεν θα με ταράξεις βραδιάτικα! Έχω εγώ να ταραχτώ άμα θέλω, ουουου ένα σωρό! :lol:

Senior Member
    Το τελευταιο αντιο στην τοστιερα της ειπε σημερα η κορυφαια κλακετιστρια Ταπτζινα.ας ειναι ελαφρια τα σκουπιδια που θα την σκεπασουν.

Senior Member
    Με έπιασε η προκοπή μου την ΤαπΤζίνα (καλά μην φανταστείτε και υπερβολές) και άνοιξα την ντουλάπα μου που γίνεται πόλεμος μεταξύ των Βόρειων σεντονιών με τις Νότιες Πετσέτες, τα πέταξα κάτω κι άρχισα να τα διπλώνω για να τα ξαναβάλω. Προέκυψε η συσκότηση με την τοστιέρα και μέχρι να ξαναπάω είχε πάει και είχε στρωθεί το καλικαντζαράκι επάνω και κοιμάται του καλού καιρού! Σου λέει θα τα στρώσεις που θα τα στρώσεις στο κρεβάτι και θα ξαπλώσω επάνω, πειράζει να ξαπλώσω από τώρα που τα βρήκα και όλα μαζεμένα; :lol: Και λυπάμαι να την ξυπνήσω αλλά πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα. :lol:

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    Το τελευταιο αντιο στην τοστιερα της ειπε σημερα η κορυφαια κλακετιστρια Ταπτζινα.ας ειναι ελαφρια τα σκουπιδια που θα την σκεπασουν.
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Tζινακι μου μπηκα λιγο πριν κ ειδα τα κακα αλλα κ τα καλα νεα μαζι.Ο Θεος μαλλον δοκιμαζει τους καλους η τους πολυ δυνατους δεν ξερω.Εσυ εισαι κ απο τα δυο κοριτσαρα μου κ δεν μασας.Ειδες ομως οτι τελικα υπαρχουν κ καποιοι που ειναι ανθρωποι ακομη κ δεν φιλοτιμουνται μονο με το φακελακι?Συγκινηθηκα κ με τις αλλες ,μικρη αφη κ Μακ που θα ερθουν για συμπαρασταση.Μαλλον τζερτζελο θα το κανετε παλι!Επιπλεον χαιρομαι για το επιπλεον κερατωμα της Ναταλιας!Κ εκει που λετε που με εχουν ψιλοπαρει τα ζουμια βλεπω τις τουρνε κ τις κλακετες κ ξελιγωνομαι στα γελια!Α ρε Τζινακι με τις απιθανες ατακες σου!Η τουρνε πρεπει να συμπεριλαμβανει οπως δηποτε κ Καλαματα γιατι το νοσοκομειο μας μπορει να μην φημιζετε για την ιατρικη του περιθαλψη εχει ομως τους πιο ωραιους γιατρους οπως εχω διαπιστωσει ιδιοις ομασι τον τελευταιο καιρο που εχω ΟΓΑ. Τζινακι μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα κ να ειναι απλως υπερεκτιμηση ενος μηδαμινου προβληματος!Φιλακια πολλα!Σε ολες!δεν το πιστευω πως εχει δεσει ετσι αυτη η ομαδα....

Senior Member
    Κοριτσάκια μου αρχίζει η τηλεταινία :lol:
    Είχα την αφή εδώ και της έβαφα τα μαλλιά γι αυτό χάθηκα . Αμάν βρε Τζίνα μου, μου φαίνεται εσύ δεν κάνει να στεναχωριέσαι γιατί κάνεις παρεμβολές και σου καίγονται οι συσκευές! :lol:
    Σας αφήνω κοκόνες μου γιατί με έχει φάει ο άντρας μου να βάλω την σειρά όχι ότι και εγώ πάω πίσω :lol:
    TαπΤζίνα με γεια το παρατσούκλι :lol:
    Καληνύχτα αγαπημένες μου! Φιλιά πολλά και όνειρα γλυκά!

Senior Member
    πως τα πας με τη διατροφη και τις αντοχες σου καλλιοπη?
    με τις αντοχες μια χαρα αντεχω με τη διατροφη κολαω λιγο γιατι δεν ξερω τι να φαω βαρεθηκα το κοτοππουλο και τοσο καιρο τωρα ειδα οτι και εσυ απο τα ιδια κιλα ξεκινισες και χαρηκα αν και εχω χασει λιγο σχετικα με αλλες ελπιζω οτι ολα ειναι καλα και δεν υπαρχει καποιο προβλημα εκτος και το οτι ειμαι αρκετα μεγαλη και σιγουρα χανω πιο δυσκολα απο εσας τα μικρα!

Senior Member
    Τωρα εισαι στις μαλακες τροφες ή μπορεις να φας οτι θες καλλοπη?

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    υδεν το πιστευω πως εχει δεσει ετσι αυτη η ομαδα....
    Ομάδα ενωμένη , ποτέ νικημένη! Η ισχύς εν τη ενώσει! Together we stand, divided we fall!

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ πολύ Γλαύκη μου και να είσαι σίγουρη ότι τώρα που μάθαμε για τους Καλαματιανούς κούκλους γιατρούς, θα ξεκινήσει και θα τελειώσει εκεί η περιοδεία μας, δηλαδή δεν πρόκειται να πάμε πουθενά αλλού, χαζές είμαστε ν'αφήσουμε τους κούκλους να τρέχουμε για κλακέτες; :lol: :lol:
    Βρε συ Eli λες να είπε κανείς για μένα "που να σου καεί το βίντεο" κι επειδή δεν έχω βίντεο να μου κάηκε η τοστιέρα; :lol: :lol:
    Καλή σειροδιασκέδαση.

Senior Member
    Τζινα ο παπαρακος μια μερα που περσι που ειχαμε πλυνει τα παπλωματα για να τα φυλαξουμε ειχε πεταξει το παπλωμα απο το καγκελο στο μπαλκονι ειχε ξαπλωσει επανω και εκανε ηλιοθεραπεια.

Senior Member
    Λίλα δεν πιστεύω να έβαλε ο παπαράκος και αντηλιακό και να σου λάδωσε ο άτιμος το πάπλωμα; :lol: :lol:

Senior Member
    Τωρα εισαι στις μαλακες τροφες ή μπορεις να φας οτι θες καλλοπη?
    στις μαλακες ακομη για 20 μερες
    αν και δοκιμασα και πιο σκληρο κρεας και δε με ενοχλησε οσο ο κιμας και τα χορτα τα οποια με πεθανανε