Results 23,551 to 23,565 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
02-05-2012, 00:54 #23551
Καληνυχτα κ ονειρα γλυκα Λιλοκοσμε....
- 02-05-2012, 01:00 #23552
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση. Σας καληνυχτώ κι εγώ κορίτσια. Φιλάκια.
02-05-2012, 08:06 #23553
Καλημέρα Λιλόκοσμεεεεε!
Κοιμήθηκα κατά τις 12 χθες και σήμερα το πρωί σηκώθηκα και σκέφτηκα ότι δεν είχα ετοιμάσει κολατσιό για τον άντρα μου και ένιωσα γαϊδούρα. Σηκώθηκα λοιπόν στις 7.30 και πήγα στην κουζίνα και εκεί έμεινα, αφού άνοιξε μετά το μάτι και δεν έκλεινε! Έφτιαξα και το δικό μου πρωινό και ένα καφέ και να μαι πρωινή πρωινή εδώ.
Λίλα μου σήμερα έχεις δουλίτσες και ψώνια διάβασα. Περαστικά στην θεία σου και εύχομαι να γίνει σύντομα καλά και να μην της ξαναβγούν οι κοίλες. Προς το παρόν να την μαλώσετε για να κάτσει στα αυγά της και να μην το παίζει ήρωας!
Σηκώθηκα με λίγο χαζοδιάθεση σήμερα, ελπίζω στην πορεία της ημέρας να την ανεβάσω γιατί προς το παρόν είναι κάπως. Όχι τίποτα άλλο έχω δυσανεξία στην κακή διάθεση.
02-05-2012, 10:54 #23554
Καλημέρα Λιλόκοσμε!!
Μακ μου μεγεια το καινουργιο όνομα καλέ! Μου αρεσει χιλιες φορες καλυτερα.
Γλαύκη μου το μπαλκόνι σου και η θεα είναι σαν από καρτ ποσταλ! Μακαρι να μπορέσουμε να πιουμε ενα καφε εκει κάποια μέρα!!!
Λίλα μου καλή βολτα στην λαική να έχεις , ( θελω και εγω αλλα χρόνο που να βρω)
Τζίνα μου μάλλον ψυχολογικό είναι καρδια μου που δεν μπορείς να φας. Προσπάθησε να τρως πραγματα που σου αρεσουν πολυ και σου πεφτουν ελαφρια στο στομαχι. Θα το ξεπερασεις , ήδη μπορει απο σημερα να νιωθεις καλύτερα. Είναι φυσιολογικό μετά την στενοχωρια που περασες να εχει δεθει κομπος το σλιβοστομαχο και να μην πολυγουσταρει παρεα! Επισης ενας καλος υπνος μπορει να βοηθησει.
Ναταλια ουου πες αλεύρι!!! Σου ετοιμαζω ταξιδι μοναχα για πατρη σου!!! μακαρι να ειχα και youtube για να σου βαλω και το αντιστοιχο τραγουδακι
02-05-2012, 10:56 #23555
Καλημέρα κορίτσια και σας ευχαριστώ για την συμπαράστασή σας.
Θα απαντήσω στο μύνημα της κάθε μίας χώρια, για να είμαι σίγουρη ότι δεν ξέχασα κάτι...
Originally posted by *Katie
Πωλίνα μου τι μαντάτα είναι αυτά.....Σε τι οφείλετε η αιμοραγία ? επαθες μεγαλύτερη αποκόλυση πλακούντα? τι είπαν οι γιατροί για την ανάπτυξη του παιδιού τελικά?
Αχ Πωλινάκι μου βαρής πράγματι ο ρόλος που έχεις τουτη την ώρα. Ο Αντρέας δεν είναι τόσο μικρός όσο τον νομίζεις.... καταλαβαίνει ήδη οτι κάτι δεν πάει καλά, γιαυτο και η φροντίδα που σου δίνει. Μιλησε του όμως και για το Θεο πήγαινε στο νοσοκομείο να σε φροντίσουν και εσένα και την κορούλα σου. Η κόρη σου σε έχει πιο πολύ ανάγκη τώρα που παλεύει και προσπαθεί να κρατηθεί όσο γίνεται και να μεγαλώσει τοσο όσο χρειάζεται πριν βγει στον κόσμο να σας ανταμώσει. \
Όμως Πωλίνα το σημαντικότερο απο όλα είναι να φροντίσουν εσενα , γιατί αν πάθεις κάτι ( κουφια η ωρα ) .... ουτε να το σκέφτομαι .... Αυτο που θέλω να πω είναι οτι πρέπει να πας να σε φροντίσουν για το καλό όλων σας. Αν δεν είσαι εσυ καλά κανεις σας δεν θα είναι καλα , ουτε ο Αντρεας.
Σε εκλιπαρω σφίξε τα δόντια και κάνε οτι λένε οι γιατροι. Λυπάμαι πολύ που δεν ειμαστε κοντά,περισσότερο από κάθε αλλη φορα....
Σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια κορίτσι μου , να είσαι καλά και δυνατή. Εξάλου έχεις αποδείξει πολλές φορες στο παρελθον οτι εισαι αγωνιστρια και θα τα καταφέρεις και εσυ και η κορη σου που είμαι σίγουρη οτι θα σου μοιάζει και μέσα της και έξω της.
Σου εύχομαι χρόνια πολλά αγαπημένη μου , να είσαι υγιείς , δυνατή και όλα να πάνε καλά. Να έρθει η στιγμή που θα κρατήσεις την υγιέστατη κορούλα σου αγκαλια και οι κακιες μνήμες να σβήσουν μονομιας .
Στον Αντρέα προσπάθησα να μιλήσω χτες αλλά έκλεγε και έλεγε πως δεν θέλει να φύγω από σπίτι και να πάω γιατρό από τώρα...
Έχεις δίκαιο σε όλα, αλλά νιώθω πως δεν είμαι έτοιμη ακόμη να μπω μέσα... Θα καταρεύσω αν μπω από τώρα και τότε θα είναι χειρότερα για την κορούλλα μου αλλά και μένα.
Οσο για το να μου μοιάζει η μικρούλλα, μακάρι να μου μοιάσει, γιατί τότε θα είναι ένα σκέττο κουκλί σαν και τον μικρό μου!!!
02-05-2012, 10:56 #23556
ξερουμε τελικά αν η Πωλίνα έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο?
02-05-2012, 10:57 #23557
και τα μεγάλα πνεύματα συναντιουνται Πωλινακι μου!!!
02-05-2012, 11:05 #23558
Originally posted by Mak
πωλινάκι, ξέρω ότι δεν έχω γίνει ακόμη μάνα και τα βλέπω τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα από όσες είναι μανούλες, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω στην παρούσα φάση, που είναι κρίσιμη, γιατί το ρισκάρεις.. Ο Ανδρέας είναι ένα παιδάκι που εισπράττει από σενα και τον άντρα σου αλλά και από την υπόλοιπη οικογένεια σου απεριόριστη αγάπη και τρυφερότητα, και σίγουρα φροντίδα. Επιβάλλεται να βάλεις την υγεία τη δική σου και της μπεμπούλας πάνω από τον Ανδρέα αυτή τη στιγμή και ας του λείψεις και λίγο. Είναι ένα δυνατό παιδάκι και θα το αντέξει, μην τον υποτιμάς, ο γιος σου έχει πάρει τη μαχητικότητα σου, και θα τα βγάλει πέρα, άλλωστε δεν θα πας στην εξορία , στο νοσοκομείο όπου θα μπορεί να σε επισκέπτεται! Ξέρω ότι έχεις συνηθίσει να είσαι ο στηλοβάτης της οικογένειας σου και να περνάνε όλα από τα χέρια σου, αλλά τώρα θα πρέπει να αφεθείς στην φροντίδα των άλλων γιατί δεν γίνεται αλλιώς και παίζονται πολλά. Μη παίρνεις ρίσκα! Όλοι θα είναι καλά, και κυριως εσύ και η κορούλα σου αφού χρειάζεστε μέριμνα και ειδική φροντίδα, κάνε ό,τι σου είπαν οι γιατροί, σε θερμοπαρακαλώ...
02-05-2012, 11:05 #23559
Πωλίνα μου δύσκολα λοιπον τα πράγματα , οι γιατροι σου έχουν πει τους κινδύνους που αντιμετωπίζεις αν δεν κάνεις την εισαγωγή?΄Μακαρι να σου δώσει ο Θεος το κουραγιο να την πάρει την απόφαση γρήγορα. Είσαι στην δουλεια τωρα ή απο το σπιτι μας γράφεις?
02-05-2012, 11:20 #23560
Originally posted by NADINE
Πολύ λυπάμαι που τα πράγματα έφτασαν εδώ,ωστόσο μιλάμε για μια ζωή,Πωλίνα μου!Ούτε μπορώ να φανταστώ
πώς θα νιώσεις αν η επιλογή σου να μείνεις σπίτι στο χειρότερο σενάριο,κοστίσει την Αμαλία μας!Τι δε θα έδινες τότε να γυρίσεις
το χρόνο πίσω!Ασφαλώς και είναι δύσκολο τόσο για τον Αντρέα σου να μην έχει τη μαμά του διαρκώς κοντά του για τόσες εβδομάδες
όσο και για σένα φυσικά να είσαι εγκλωβισμένη σ'ένα νοσοκομείο,αλλά θα περάσει ο χρόνος,όσο ατέλειωτος κι αν τώρα φαντάζει
κι αυτό που θα μείνει θα είναι η χαρά για το νέο μέλος της οικογένειας σας!Όσο κι αν λες πως θα προσέχεις όλο και κάτι θα κάνεις
στο σπίτι,που ενδεχομένως επιβαρύνει την κατάσταση.Κι αν χτύπα ξύλο κάτι σοβαρό συμβεί μπορεί ο χρόνος μετάβασης στο νοσοκομείο
να είναι κρίσιμος.Αν ήταν για τον Αντρέα σου,για τη δική του ζωή,να μείνεις 10 εβδομάδες μέσα,δε θα το έκανες χωρίς δεύτερη σκέψη
και μάλιστα ακόμα πιο πολλές;Το ίδιο είναι και για την κόρη σου,μόνο που ακόμα δεν τη γνώρισες για να βιώσεις το δέσιμο αγάπης μαζί της
στον ίδιο βαθμό.Εκεί θα είσαι κι εσύ πιο ήσυχη πως λαμβάνεις την καλύτερη δυνατή φροντίδα,κατ'επέκταση θα είσαι πιο ήρεμη κι ασφαλής,
κάτι που το μωρό μέσα σου θα το εισπράττει.Εξάλλου κι ο Αντρέας θα σ'επισκέπτεται καθημερινά.Αν ήδη λέει πως αγαπά την αδερφή του
θα καταλάβει(έστω σ'έναν βαθμό).Εξάλλου όλη η οικογένεια σου είναι γύρω του.Δεν είναι πως τον αφήνεις μόνο του με τον μπαμπά του.
Αυτές οι εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές για την ανάπτυξη του παιδιού.Δε θα θέλαμε να ρισκάρουμε να μην πάει κάτι καλά,που θα το πληρώνει
ισόβια,έτσι δεν είναι;Εγώ λοιπόν λέω να το ξανασκεφτείς,να κάνεις ένα κουράγιο και να κάνεις την εισαγωγή,που οι γιατροί σου συνιστούν.
ʼφησε σ'εκείνους με τις πολύτιμες γνώσεις τους την ευθύνη της σοβαρής και δυσκολης αυτής απόφασης.Εμπιστεύσου τους κι ακολούθησε
τη σύσταση τους.Εγώ στη θέση σου πάντως δε θα τολμούσα να κάνω αλλιώς...Θα πακέταρα τώρα κιόλας βιβλία,λάπτοπ και θα πήγαινα!
Από την μέρα που αυξήθηκε το αίμα, το μόνο που κάνω στο σπίτι είναι να πηγαίνω από το κρεβάτι στον καναπέ, και από τον καναπέ τουαλέτα και πάλι πίσω. Ούτε φαγητό έφτιαξα, ούτε τίποτα... Από την Δευτέρα έρχετε μία φίλη μου Ρουμάνα που έχω, και Δευτέρα μου καθάρισε το σπίτι, χτες που άλλαξε τα ρούχα από χειμωνιάτικα σε καλοκαιρινά, μου έπλεινε, σήμερα ήρθε και μου σιδερώνει. Ευτυχώς που την έχω και αυτή εδώ.
Για τον Αντρέα μου εννοείτε πως θα πήγαινα νοσοκομείο για όσο καιρό χρειαστεί, άλλωστε το έχω ήδη κάνει πολλές φορές, και μάλιστα να κοιμάμε σε μία πλαστική καρέκλα, αλλά δεν νοιώθω το ίδιο και τώρα. Εκεί θα πρόσφερα κάτι, θα έκανα το μωρό μου καλά, ενώ τώρα θα λαμβάνω εγώ από τους άλλους και αυτό..... δεν.....
Πάντος σχετικά με το πακετάρισμα, έχω ήδη πακετάρει μπιτζάμες, εσώρουχα, σαμπουάν, προσωπικά είδη κτλ, για κάθε ενδεχόμενο. Οταν τελειώσει και η κοπέλλα το σιδέρωμα θα έχω έτοιμα και τα πράγματα της μπέμπας, μόλις χρειαστούν να τα φέρει η μαμά μου.
Βασικά θα κάνω την εισαγώγή σε κάποια φάση, αλλά όχι τώρα. Θέλω να διευθετίσω κάπια πράγματα πρώτα, όπως ήταν η αλλαγή των ρούχων, όπως είναι να πληθούν και να ετοιμαστούν τα πράγματα την μικρής, όπως είναι όλα τα πράγματα του Ανδρέα μου να είναι έτοιμα να μπορεί να τα βρει κάπιος εύκολα, από τα ρούχα και τα παπούτσια του, μέχρι το αγαπημένο του φαγητό.
Μετά από αυτό, και αφού είμαι σίγουρη πως όλα είναι οκ στο σπίτι, τώτε θα μπορέσω να μπω μέσα χωρίς να σκέφτομαι διάφορα τα οποία με ρίχνουν απίστευτα... Τότε θα μπορέσω και εγώ να δεκτώ φροντίδα από άλλους χωρίς να σκέφτομαι πως δεν προσφέρω τίποτα...
02-05-2012, 11:29 #23561
Originally posted by Γλαύκη
Πωλινα ευχομαι να πανε ολα καλα κ να φερεις σε περας την εγκυμοσυνη σου κ να ειστε καλα κ εσυ κ η κορουλα σου!Δεν θα επεκταθω γιατι στα εχουν πει ολα τα κοριτσια αλλα κ γιατι θα ειμαι πιο αυστηρη.Αληθεια ο συζυγος σου κ οι γονεις σου τι λενε?
02-05-2012, 11:36 #23562
Originally posted by *Katie
Πωλίνα μου δύσκολα λοιπον τα πράγματα , οι γιατροι σου έχουν πει τους κινδύνους που αντιμετωπίζεις αν δεν κάνεις την εισαγωγή?΄Μακαρι να σου δώσει ο Θεος το κουραγιο να την πάρει την απόφαση γρήγορα. Είσαι στην δουλεια τωρα ή απο το σπιτι μας γράφεις?
Εννοείτε πως σας γράφω από σπίτι (τώρα που ο αδελφός μου είναι σχολείο)!!! Στην δουλιά δεν ξαναπάω, και ούτε καν θα τους ενημερώσω μετά το τελευταίο που μου έκαναν με τον μισθό, που μου έκοψαν τις μέρες του πάσχα, γιατί λέει δεν είμαι υπάλληλος κανονικός και δεν δικαιούμαι αργίες πληρωμένες. Το ότι εγώ πήγαινα δεν το είδαν, το ότι είχε τύχει να πάω και Σάββατα και να μείνω και ως αργά δεν το είδαν. Ετσι και εγώ δεν βλέπω πουθενά την υποχρέωσή μου να τους ενημερώσω καθώς δεν είμαι υπάλληλός τους, σωστά?
02-05-2012, 11:38 #23563
Α, σήμερα περιμένω και τηλεφώνημα αν ήρθε το φάρμακο να με πάνε να το βάλω, και ίσως μάθω και το νέο βάρος της μικρής που σίγουρα δεν είναι 690 γρ όπως λέει το τικεράκι μου.
Α και κάτι άλλο!! Ξέχασα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, τα γενέθλιά μου είναι την Παρασκευή που μας έρχετε!!!
02-05-2012, 13:27 #23564
Καλησπέρα Λιλόκοσμε!
Πωλίνα μου,τι να πω...ας ελπίσουμε πως εσύ ξέρεις καλύτερα....Εγώ πάντως,φοβάμαι...Εύχομαι όλα να πάνε όπως τα θέλεις!
Ίσως επειδή δεν έγινα μητέρα,κάτι που-όπως όλες ξέρετε-το θέλω όσο τίποτ'άλλο,να τρέμω στην ιδέα του παραμικρού ρίσκου
για την εγκυμοσύνη αυτή.Στ'αφτιά μου είναι ύβρις το να σκέφτεται κανείς ο,τιδήποτε άλλο πέραν του καλύτερου για το έμβρυο.
Ειδικά εκεί που είπες πως το νοσοκομείο δεν έχει internet κι έχει χάλια φαγητό,μ'έχασες τελείως.Κι εγώ έχω θέμα με τον έλεγχο,
να γίνουν όλα όπως πρέπει με τη σειρά τους για να είμαι καλά,για να προχωρήσω στα επόμενα,αλλά κάποια ζητήματα είναι θέμα
προτεραιοτήτων κι εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε τη σοβαρότητα τους και να προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις απαιτήσεις.
Δεν είναι τα χειμωνιάτικα ρούχα,τα χαλιά κι οι κουρτίνες πιο σημαντικά!Εξάλλου βρήκες βοήθεια να γίνουν κι αυτά.Τι σε απασχολούν;
Όσο για το ότι δεν προσφέρεις τίποτα,δεν είναι καθόλου έτσι.Το σώμα σου "φιλοξενεί" ένα πλασματάκι,το θρέφει,το ζει,τι πιο
σπουδαίο από αυτό;Οκ,δε ζεις την παλιά ρουτίνα προσφοράς για τους υπόλοιπους,αλλά δεν είναι πως μπορείς και δεν το κάνεις!
Εξάλλου δεν είναι προσφορά μόνο η κάλυψη των βιολογικών αναγκών των άλλων.Έχεις αγάπη,έχεις χαμόγελο,έχεις πολλά πολύτιμα
να δώσεις.Αρκεί βέβαια να είσαι καλά.Να μη ρισκάρεις την υγεία σου,να νιώθεις στο σώμα σου καλά.Τώρα η ιδιότητα σου που προέχει
είναι έγκυος!Ούτε μαγείρισσα ούτε σεξουαλική σύντροφος ούτε καθαρίστρια ούτε ταξιτζού ούτε τίποτ'αλλο από όσα συνήθισες να είσαι!
Χαλάρωσε!Μακάρι όντως να είσαι όλη μέρα ξάπλα,σα να ήσουν στο νοσοκομείο.Τουλάχιστον αυτό...Ας προσευχηθούμε όλοι για την Αμαλία!
02-05-2012, 13:53 #23565
καλημερα κι απο μενα ομορφε κοσμε της λιλας!!
πολλα τα νεα... και μαλιστα διαβασα μονο τις 2 τελευταιες σελιδες...
πωλινακι, με τη σειρα μου ευχομαι κι εγω να πανε ολα καλα! να προσεχεις οσο μπορεις! εγω δεν θα πω τιποτα μιας και δεν ξερω,μονο θα κανω μια προσευχουλα για σενα και για το μωρο σου να πανε ολα καλα!
κοριτσια μου υπολοιπες!!
τζινα δεν προλαβα να διαβασω τι σου συνεβη αλλα καταλαβα οτι κατι σε στενοχωρησε κει δεν μπορεις να φας. ελ[πιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. επισης ελπιζω να μην εχει σχεση με την κοκερινα σου(αδυναμιες ειναι αυτες)
ελη που λες κι εγω ξυπνησα πρωι πρωι να φτιαξω κολατσιο του καλου μου αλλα μετα ξανακοιμηθηκα. ενιωσα πολυ ομορφα που σηκωθηκα μονο για να τον φροντισω!
οι κοπελες οι νεοβυζες τι κανουν?
ναταλακι ειχα διαβασει ενα ποστ σου πριν πολλες πολλες μερες και ηθελα να σου απαντησω αλλα μετα με προλαβαν οι δικες μου εξελιξεις και δεν μπορεσα...(αυτο περι 4 επεμβασης και οτι δεν μπορεις πια ουτε να σκεφτεσαι για διαιτα)
λες καπου οτι ειναι περιερφη η αισθηση να εισαι 4 χρονια σε ενα φορουμ και να βλεπεις ολους να πετυχαινουν το στοχο τους αλλα εσυ να μην μπορεις.
ηθελα μονο να σου πω οτι ειμαστε στην ιδια θεση...γιατι ειμαι 3 χρονια αν θυμαμαι καλα στο φορουμ και ειμαι παντα εδω....στα ιδια...οχι 120, αλλα 80+...
κι εγω θελω να τα καταφερω οπως τοσοι αλλοι αλλα παντα κατι γινεται και μενω πισω....
ομως σου λεω!συνεχιζω να πιστευω οτι κατι θα γινει και για μας!!
και τωρα να σας πω τα δικα μου νεα!
1)δεν εχω πια δουλεια! ειμαι ανεργη!
2) ο καλος μου μου εκανε προταση! λεμε σε κανενα χρονο να κανουμε το γαμο!
γιατι ετσι ειναι η ζωη!!! κατι καλο και κατι κακο συμβαινουν ταυτοχρονα!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....