ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1583
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1583 of 2553 FirstFirst ... 5831083148315331573158115821583158415851593163316832083 ... LastLast
Results 23,731 to 23,745 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by lila198621

η συνεχεια αυριο

Senior Member
    Καλά καλέ από τις εφτά γράψατε έξι σελίδες και μέχρι να τις διαβάσω πήγατε και για ύπνο;
    Και τι λέγατε;μα τι άλλο ,ότι εγώ όλη μέρα!!!!
    ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!!!
    Καληνύχτα λοιπόν στις όμορφες :
    Ελλάκι ,ΤΖινάκι,Γιωτάκι,tonάκι καλή ξεκούραση!!!!!
    Λιλάκι περιμένουμε κ τη συνέχεια !!!!!!
    Και μιας κ λέτε για τηλέφωνα,εγώ όταν μιλούσα με το ζουρζουβίλι μου είχα αγοράσει 50 νούμερα free to go για να μιλάμε αφού μιλούσαμε γύρο στις δεκαέξι ώρες την ημέρα!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by giotaki

Και μιας κ λέτε για τηλέφωνα,εγώ όταν μιλούσα με το ζουρζουβίλι μου είχα αγοράσει 50 νούμερα free to go για να μιλάμε αφού μιλούσαμε γύρο στις δεκαέξι ώρες την ημέρα!!!!!!
    Δικιά μου!Επιτέλους και κάποια που με καταλαβαίνει!Αχ κορίτσια,ακούω μαντινάδες και σκέφτομαι τον Δ.,τη λατρεία μου...
    Εσείς φταίτε που με γυρίσατε πίσω στο ένα λεπτό περιπτερά,βουλιάζει στα βαθειά νερά το τελευταίο μου το πλοίοοοο...Αχ!

Senior Member
    Καληνύχτα κι από μένα τσούπρες!Κλείνω με το ρεζουμέ της ημέρας και μάλιστα στη γλώσσα μου,ως το κοριτσάκι με τα :

Senior Member
    Ναταλία μου το τραγούδι με τον περιπτερά το θυμάμαι!!!!
    Επειδή μιλάς πολλές ώρες να πάρεις blue tooth για να μην κρατάς το τηλέφωνο στο χέρι!!!Φοβερά πρακτικό!!!!!!
    Πάω να την πέσω κ εγώ γιατί ήρθα από το πάρκο με το μωράκι μου γύρο στις έντεκα!!!!!

Ναταλάκι μου 27 φιλάκια και
    72
    αγκαλίτσες!!!!!!!
    Να έχεις ένα όμορφο ξημέρωμα !!!!!Καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Eγω ιστοριες αγαπης ειδα κ μπηκα γιατι στο σινεμα ειχα δει την ταινια"χωρισμος"αλλα εμεινα στα κρυα του λουτρου!Εις αυριον τα ωραια....Καληνυχτα λοιπον κ τρυφερα φιλια στο μετωπο.Να σας σκεπασω κιολας.

Senior Member
    Καληνύχτα μανούλα !!!!!!!!!!!
    Είσαι πάντα τόσο γλυκειά!!!!!!!!!
    Μακια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα κοσμε! Αγαπησιάρη Λιλόκοσμε!
    Ετοιμάζομαι για την εκδρομή, θα φορέσω ένα λευκό πουκάμισο που τονίζει το στήθος, ε ναι, ήρθε η ώρα να το κάνω και αυτό πρώτη φπρά στα 37 μου χρόνια!
    Τon μου, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι γιατί έλειπες καιρό, είμαι η Γιώτα, πρώην monahoiot, τα έχουμε πει και στο 2U2!
    Σας φιλώ και σας αφήνω!

Senior Member
    Καλημέρα λιλοκοσμε!!!!!!!!
    Καλημέρα Γιωτούλα μας!!!!!!!
    Καλά να περάσεις στο υπέροχο Ναύπλιο και πολύ καλά κάνεις που φοράς το πουκάμισο που τονίζει τα μεμε!!!!!!!!!!!
    Καλή διασκέδαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    καλημερα,καλημερα,καλημερα ,καλημερα καληηηηηημεραααα!!!!!!!!!

Senior Member
    Kαλημερα στα ομορφοκοριτσα τα Λιλαλενια!Εμεινα για λιγο στο ποδι του Νικου κ αφου βρηκα υπολογιστη δεν μπορουσα να μην μπω!

Senior Member
    καλημερα γλαυκη μου.αποτομα καλοκαιρι μπηκε και εχει παθει ο οργανισμος κοκομπλοκο.απο τις κρυαδες στις εξαψεις πηγαμε.λεμε απο βδομαδα να παμε για μπανιο με τη μανα μου τοσο ζεστη κανει.

Senior Member
    Καλημέρα λιλόκοσμε!!!!

κοριτσάκι η ώρα η καλή!!!!!

Χθες το βράυ έχασα την ωδή προς το ΣΚΑΤΟ!!!! καλά δεν παλεύεστε ώρες ώρες!!!!
    Τζινακι το πόδι σου μετά την ξεκουράδα πως είναι????
    Ναταλάκι βλεπω το μπάνιο έχει μεταφερθει στο πηγάδι!!!!!
    Κανένα νεό από το Πωλινάκι μετά τα ευχάριστα χθεσινά είχαμε????
    Οι υπόλοιπες είσαστε καλα????
    Σας φιλώ γιατί σήμερα είναι τελευταία μέρα στο γραφείο (γυρνάω πίσω Δευτέρα) και έχω ένα σκασμό δουλεια .... και πρέπει βέβαια στις 17.00 να την κάνω με ελαφρα για να πάω να πάρω το φορεμά μου από καθαριστήριο.. να μαζέψω τον μικρό, να πάμε να παρουμε τα στεφανα της κουμπάρας μου (την παντρεύω το Σάββατο!) να πάμε σουπερ και να επιστρέψουμε γύρω στις 20.00 να πέσει για ύπνο το μωρο!!!! (κουράστηκα μονο που τα γραψα!!!!)

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια. Λιλάκι μπανάκι βλέπω και χαίρομαι! Μακ καλά έκανες και φόρεσες το πουκάμισο που αναδεικνύει τα μεμεδοκάλη σου γιατί πρέπει να αρχίσεις και την απόσβεση σιγά σιγά! :lol: Πριν λίγο κούνησα το μαντήλι σε άλλο ένα κιλάκι, καλό αγύριστο δρόμο να έχει!!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλημέρα κορίτσια. Λιλάκι μπανάκι βλέπω και χαίρομαι! Μακ καλά έκανες και φόρεσες το πουκάμισο που αναδεικνύει τα μεμεδοκάλη σου γιατί πρέπει να αρχίσεις και την απόσβεση σιγά σιγά! :lol: Πριν λίγο κούνησα το μαντήλι σε άλλο ένα κιλάκι, καλό αγύριστο δρόμο να έχει!!
    στον αγυριστο το κιλακι στον αγυριστο!!!!!!!!!!