Results 24,001 to 24,015 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
04-05-2012, 09:16 #24001
Είχα ήδη από καιρό προετοιμάσει ψυχολογικά τους γονείς μου για την σκέψη μου να πάω στην Αθήνα για δουλειά. Δεν τους άρεσε η ιδέα αλλά γνώριζαν τα προβλήματα μου στα επαγγελματικά μου και την δυσκολία μου να βρω μία δουλειά της προκοπής στην Θεσσαλονίκη και έτσι δεν μου στάθηκαν εμπόδιο στην απόφασή μου, παρόλο που γνωρίζανε ότι αυτή μου η κίνηση περιλάμβανε και τον Γιώργο μέσα. Είχαν αρχίσει να συνηθίζουν στην ιδέα της σχέσης μου και πίστευαν ότι θα ξεθυμάνει κάποια στιγμή. Κούνια που τους κούναγε αυτούς αυτή τη φορά χιχιχιχιχι. Στα επαγγελματικά μου όμως ποτέ δεν μου στάθηκαν εμπόδιο. Έτσι μου δώσανε την ευχή τους και μάζεψα τα πράγματα μου. Πήρα δυο βαλίτσες ρούχα, το ενυδρείο μου με τον Σωκράτη και κατηφόρισα με το Ιμπιζάκι μου για την Αθήνα. ʼφησα τα πράγματα μου στην αδερφή μου που είχε συμφωνήσει να με στηρίξει για όσο χρειαζόταν και έφυγα για Μύκονο. Είχα ήδη στείλει κάποια βιογραφικά και θα έστελνα και άλλα με το που θα επέστρεφα στην Αθήνα. Είναι Αύγουστος του 2007. Ο Γιώργος δουλεύει ακατάπαυστα στην προσπάθεια του να μαζέψει χρήματα για τον δύσκολο χειμώνα που μας περίμενε. Μείναμε για λίγες μέρες μαζί, νοικιάσαμε ένα δωμάτιο και προσπαθούσαμε να γιατρέψουμε πληγές. Είχα περάσει έναν δύσκολο χρόνο, το μέλλον ήταν εντελώς αβέβαιο και είχαμε επιλέξει να τα κάνουμε όλα μόνοι μας, χωρίς οικονομική βοήθεια από κανέναν. Η μόνη στήριξη θα ήταν η φιλοξενία της αδερφής μου και του γαμπρού μου μέχρι να τακτοποιηθώ και να βρω δουλειά. Στις 27 του μηνός χτύπησε το κινητό μου, ήταν από μία τεχνική εταιρεία από Αθήνα, είχαν διαβάσει το βιογραφικό μου και θέλανε να με γνωρίσουν, να κάνουμε μία συνέντευξη! Δεν πίστευα στην τύχη μου! Πριν πατήσω το πόδι μου στην Αθήνα καλά καλά είχα κιόλας κλείσει την πρώτη μου συνέντευξη! Γύρισα άρον άρον Αθήνα. Στις 10 Σεπτέμβρη θα ξεκινούσα την νέα μου δουλειά
! Η δουλειά αυτή θα κρατούσε μέχρι πρόσφατα, ήταν η δουλειά από την οποία απολύθηκα αυτόν τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε λόγω κρίσης.
Ξεκίνησα να δουλεύω λοιπόν και να είμαι πιο αισιόδοξη για το μέλλον. Ο Γιώργος επέστρεψε στην Αθήνα τέλη Σεπτέμβρη. Ακόμη και η αδερφή μου και ο γαμπρός μου τότε ήταν αρνητικοί ως προς την σχέση μας και την επερχόμενη συγκατοίκηση. Αλλά η αδερφή μου με αγαπάει πολύ και με στήριζε πάραυτα. Με τον Γιώργο όμως οι σχέσεις τους τότε ήταν τυπικές. Ούτε στο σπίτι τους δεν ανέβαινε γιατί το κλίμα ήταν κάπως. Η αποδοκιμασία τους μας έκανε να νιώθουμε άβολα και ευάλωτοι και είχαμε άλλα να αντιμετωπίσουμε πιο σοβαρά. Έτσι αφήναμε τον καιρό να περνάει χωρίς να μιλάμε, ο χρόνος θα αποδείκνυε την δύναμη της αγάπης μας? Μέχρι να βρούμε σπίτι βρισκόμασταν στους δρόμους και σε καμιά ταβερνούλα για να καταστρώσουμε σχέδια. Είχε πιάσει και ο Γιώργος μία δουλίτσα η οποία ήταν χάλια αλλά έβγαινε το μεροκάματο. Μία δουλειά που δεν κράτησε πολύ μιας και το κλίμα εκεί δεν τον σήκωνε. Ο χρόνος μας λιγοστός και οι κοινές στιγμές μας ελάχιστες και βασανιστικές παρόλο που ήμασταν μαζί στην ίδια πόλη. Έμενε στην μάνα του μέχρι να βρούμε το νέο μας σπίτι. Αρχίσαμε να ψάχνουμε λοιπόν για σπίτι εντατικά, αυτό μας δυσκόλεψε και πήρε χρόνο. Τελικά τον Νοέμβριο του 2007 είχαμε κλείσει το πρώτο μας σπίτι μαζί.. Μετακομίσαμε με τα λιγοστά μας υπάρχοντα, αλλά με το χαμόγελο στα χείλη! Η μόνη βοήθεια που επέτρεψα από τους γονείς μου τότε ήταν να μου πακετάρουν τα πράγματα από την Θεσσαλονίκη και να μου τα στείλουν στην Αθήνα. Την μεταφορική και τις συνεννοήσεις εννοείται πως τις είχα κάνει όλες εγώ καθώς και την πληρωμή της. Δεν τους άφηνα κανένα περιθώριο να εισχωρήσουν στην ακόμη ευάλωτη σχέση μας.
- 04-05-2012, 09:24 #24002
Εκείνη την εποχή είχαμε ελάχιστους σύμμαχους και υποστηρικτές στην σχέση μας. Λίγοι φίλοι από την Θεσσαλονίκη που μας γνώρισαν ως ζευγάρι και πίστεψαν στην δύναμη της αγάπης μας και εννοείται ο Γρηγόρης ο αδερφικός φίλος του Γιώργου και η κοπέλα του. Ο Γρηγόρης και η κοπέλα του μας βοήθησαν και στην μετακόμιση. Ήταν μία μέρα γιορτής και για τους 4 μας.
Επιτέλους νέα αρχή! Επιτέλους είχαμε το σπίτι μας! Και ήταν ένα σπίτι όμορφο και περιποιημένο. Θα ζούσαμε εκεί για τρία χρόνια.
04-05-2012, 09:27 #24003
Όπως καταλάβατε χθες συνέχισα να γράφω σε word :bigsmile:
Λίγα χρόνια μας έχουν μείνει ακόμη μέχρι το χάπι εντ. Δεν ξέρω αν θα προλάβω να ολοκληρώσω πριν φύγουμε για Λιτόχωρο αλλά θα προσπαθήσω μέχρι την Κυριακή να έχω ολοκληρώσει την ιστορία μας. Πάω να ετοιμάσω τώρα τα υπόλοιπα πράγματα γιατί περιμένω και το τηλέφωνο της Τζίνας για να πάω να την δω. Σας φιλώ γλυκά και θα τα πούμε αργότερα!
04-05-2012, 09:32 #24004
Originally posted by break
Ελλάκι μου ανυπομονώ να διαβάσω τη συνέχεια της ιστορίας κ έχεις έναν τόσο περιγραφικό γραπτό λόγο, λες κ διαβάζω μυθιστόρημα, πτου σου κοριτσάρα μου είσαι μεγάλο ταλέντο!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αν και πιστεύω ότι το συγγραφικό ταλέντο άλλη το έχει εδώ μέσα... ονόματα δεν λέμε ε;
Απορώ πως δεν έχει γράψει ήδη βιβλία!
04-05-2012, 09:36 #24005
Λιλάκι ελπίζω να άξιζε το πρωινό σου ξύπνημα :P
04-05-2012, 09:53 #24006
Καλημέρα και πάλι χρόνια πολλά στις γενεθλιάζουσες!Ο ήλιος λάμπει για χάρη σας σήμερα!
Ελπίζω να ρουφήξετε κάθε ζεστή του αχτίδα,να την κρατήσει η διάθεση σας φυλακτό!
Αχ!Έλι...Στους δύο τρίτος δε χωρεί,αλλά η δική σας σχέση πλέον απαριθμεί πολλούς,
καθώς τόσο ζωντανά που μας τα περιγράφεις,όχι μόνο μας καθηλώνεις και διψούμε
για τη συνέχεια,αλλά ζούμε εικόνες,αισθήσεις,συναισθή ματα κι εμείς μέσα απ'τις λέξεις σου!
Αυτό που εμένα μ'εντυπωσιάζει-όχι πως υποτιμώ τη συγγραφική σου ικανότητα,αλλά
ενδεχομένως επειδή αυτή είναι η αδυναμία μου-είναι η λεπτομερής αναφορά σε γεγονότα
που συνέβησαν πριν χρόνια!Αν δεν τα έχεις ήδη γραμμένα κάπου,η μνήμη σου με σοκάρει!
Εγώ έχω μια γενικότερη αίσθηση από τη μέχρι τώρα ζωή μου,ένα κουβάρι όλα και μάλιστα
χωρίς συναισθηματική επαφή,σα να μην τα έζησα εγώ...χθες βράδυ,που δεν μπορούσα ούτε
εγώ να μπω εδώ(το κάψαμε το σύστημα με τα φλογερά σας πάθη,κοκόνες!)θυμήθηκα τότε
που δε σε ξέραμε και μας έλεγε η Κατερίνα για το γάμο της αδερφής της και πόσο δυνατή σχέση
έχεις με τον καλό σου,πως περάσατε από χίλια κύμματα...Θυμάμαι που είχα συγκινηθεί και πάρει
δύναμη από αυτήν την αίσια κατάληξη σας,της είχαμε δώσει ασφαλώς ευχές να σας μεταφέρει...
Και τώρα το ζούμε και πάλι μαζί σου...Μη σου πω πως και στον ύπνο μου σε/σας?(δε θυμάμαι)είδα.
Κρίμα που δε θα έρθω τελικά Κατερίνη να τον γνωρίσω έστω λίγο κι εκείνον,να δω τα μάτια του
να σε κοιτάζουν όλα λάμψη,το χαμόγελο του να συντονίζει την ιδιοσυχνότητα του με το δικό σου!
Πολλά ζευγάρια-συνήθως τα αγαπημένα πολύ-μου κάνουν πως μοιάζουν κι αυτό παρατηρώ και σ'εσάς.
Ειδικά μια φωτογραφία που τον καβαλάς με το πόδι σου στον δεξί του ώμο και γελάτε δυνατά κι οι δύο!
Είστε φωτεινό παράδειγμα προς όλους μας πως όταν μια αγάπη είναι πραγματικά δυνατή τίποτα δεν μπορεί
να της σταθεί εμπόδιο...Όλοι έχουμε δυσκολίες,όταν λυγίζουμε όμως είναι μάλλον επειδή ένα κομμάτι μας
επιθυμεί για τους δικούς του λόγους να εγκαταλείψει...Είστε τυχεροί που βρήκατε ο ένας τον άλλον
(αν κι αυτό κάπως θα έβρισκε τον τρόπο του να συμβεί-δε θα'ταν η Μύκονος,θα ήταν κάπου αλλού,δεν μπορεί!)
και σκέφτομαι πόσο πραγματικά ευλογημένα θα είναι με το καλό τα παιδιά σας!Όχι μόνο επειδή θα έχουν μαμά
εσένα,που σε ξέρουμε τι διαμάντι είσαι,αλλά κι επειδή θ'αξιωθούν γονείς αγαπημένους και δυνατούς σα γροθιά.
Μέσα σε αγκαλιά αγάπης και χαράς(καθώς σας φαντάζομαι να γελάτε διαρκώς) με ισορροπία και προσγείωση ωστόσο
τα καμαρώνω να μεγαλώνουν ελεύθερα,ν'αλωνίζουν στο νησί,να κυλιέστε όλοι μαζί στα πικ νικ,να χοροπηδάτε στο κρεβάτι....
Στιγμές ευτυχισμένες σαν αυτές που υπόσχεται ένα βούτυρο για μια όμορφη οικογένεια στις διαφημίσεις...Και μόνο
που θα είναι τα θαύματα της μαγικής σας ένωσης,έχουν όλα τα εφόδια για μια πλούσια συναισθηματικά ζωή!
Δε θέλω να σου σκαλίζω τη λαχτάρα σου(γι'αυτό άλλωστε και χθες ευχήθηκα αόριστα αυτό που κι οι δυό ξέρουμε
καλά ποιό είναι που πρωταγωνιστεί στις σημαντικές ευχές μας)αλλά σήμερα δεν αντιστάθηκα στο ανάγνωσμα
της συνέχισης της ιστορίας σας να μην το αναφέρω...Ας σταματήσω κι εγώ κάπου εδώ...Καλό μου κεράτωμα
και πολλά φιλάκια στο Τζινάκι μας!Θα μιλήσουμε αργότερα...Σιγά μη σας αφήσω ανενόχλητες...Φιλάκια πολλά!
04-05-2012, 09:54 #24007
Καλημέρα σε όλες τις τσούπρες μου! Μια τεράστια αγκαλιά στις εορτάζουσες τσούπρες μου!
Πωλίνα μου, να χαίρεσαι κάθε στιγμή σου με την οικογένεια σου και η μέρα γενεθλίων σου σήμερα να είναι η αρχή μιας πιο ομαλής πορείας στην εγκυμοσύνη της μικρής Αμαλίας!
Ελάκιον μου, τώρα σου στέλνω απλά το happy birthday αλλά σε λίγο θα σου ευχηθώ δια ζώσης όπως θέλω!
HAPPY BIRTHDAY!
04-05-2012, 09:59 #24008
Γλαύκη.... δεν ξέρω για τον κύριο Πολύ, αλλά για μένα, τα μάτια του κοριτσιού που περιγράφεις, είναι από τα ωραιότερα μάτια που έχω δει..αν κατάλαβα καλά για πιο κορίτσι μιλάμε!
04-05-2012, 10:01 #24009
Originally posted by Mak
Ελάκιον μου, τώρα σου στέλνω απλά το happy birthday αλλά σε λίγο θα σου ευχηθώ δια ζώσης όπως θέλω!
04-05-2012, 10:04 #24010
Originally posted by NADINE
Originally posted by Mak
04-05-2012, 10:07 #24011
Originally posted by Mak
Γλαύκη.... δεν ξέρω για τον κύριο Πολύ, αλλά για μένα, τα μάτια του κοριτσιού που περιγράφεις, είναι από τα ωραιότερα μάτια που έχω δει..αν κατάλαβα καλά για πιο κορίτσι μιλάμε!
Τα ίδια πέρασε κι η Κάρυ,Γλαύκη μου,χρόνια και χρόνια,
θυμάσαι ωστόσο την αίσια κατάληξη της επεισοδιακής σχέσης τους!
Αν κι εμένα μου έμεινε εκείνο το ψηλοτάβανο διαμέρισμα,που τελικά
δεν κατοίκησαν και μάτωσε η καρδιά μου!Αχ,αυτοί οι άντρες,τι μας κάνουν!
04-05-2012, 10:08 #24012
Originally posted by Mak
Originally posted by NADINE
Originally posted by Mak
04-05-2012, 10:11 #24013
Καλημερούδια,Λιλάκι μας!Τι όνειρα είδαμε χθες βράδυ;Το παλικάρι μου την έκανε τη βόλτα του;
Πώς ξυπνήσαμε σήμερα;Εκτός βέβαια απ'την αδημονία για τη συνέχεια του "ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ"
04-05-2012, 10:23 #24014
Originally posted by giotaki
Welcome back Γιωτάκι μας!!!!!
Δε μας βάζεις κ εδώ μια φωτο με το πουκάμισο για τις μη έχουσές facebook?
04-05-2012, 10:26 #24015
Χρειάζονται οι μη φατσόφιλες κι από ένα ζευγάρι γυαλιά ή μεγενθυντικό φακό
για να διακρίνουν καλύτερα το βλέμμα και το χαμόγελο που μου αφιερώνεις!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....