ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1612
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1612 of 2553 FirstFirst ... 6121112151215621602161016111612161316141622166217122112 ... LastLast
Results 24,166 to 24,180 of 38289
    Senior Member
    Λιλάκι τους έχεις αναστατώσει όλους απ'ότι καταλαβαίνεις και πολύ χαίρομαι!! Καλλιόπη μου κάνε γρήγορα, να προλάβεις όσο έχεις το pc δικό σου, μην μας αφήσεις στη μέση!

Senior Member
    Καλησπέρα κοκόνες μου!
    Είμαστε όλη μέρα στην βόλτα, ω τι πρωτότυπο!:lol:
    Περνάμε πολύ όμορφα και σας σκέφτομαι αλλά που χρόνος για γράψιμο. Το μόνο που πρόλαβα ήταν να διαβάσω τα γραφόμενα της Ναταλίας για την λατρεία της ενώ έπινα καφέ το πρωί. Αααααχ και πάλι ααααααχ! Τι ιστορία και αυτή!
    Επιφυλάσσομαι για την ιστορία της Μακ που δεν διάβασα ακόμη, αλλά ένα κοντοσούβλι μόλις κατέβηκε από την σούβλα και πάω να το γνωρίσω από κοντά :lol:
    Φιλιά αγαπημένε μου Λιλόκοσμε!

Senior Member
    Eli μου πολύ χαίρομαι που περνάτε καλά και βολτάρετε. Μην ξεχάσεις να δώσεις τους χαιρετισμούς μου στο κοντοσούβλι! :lol: Πολλά φιλάκια.

Senior Member
    η μεγαλη ειναι βολτα οποτε το ενα pc ειναι αδειο!!!!!!
    δευτερο μερος !
    Εφτασα λοιπον και τον βλεπω να καθετε!
    Αχ τι ωραια με περιμενει λεω και οταν παω να περασω τον δρομο για να παω να τον βρω βλεπω να καθετε απεναντι του μια κοπελα και να μιλανε!!!!
    Τα εχασα!!! Δεν ηξερα τι να κανω!
    Τελικα πηρα τηλ στη σχολη να βεβαιωθω οτι δεν ηταν μεσα γιατι δεν πιστευα στα ματια μου αυτος που το σηκωσε μου λεει
    Αμαν βρε κοριτσι μου αφου τον πηρες τηλ και εφυγε τρεχοντας μην σκας θα ερθει!
    Και εγω του λεω καλα απλα αν γυρισει πες του οτι μη ψαχνει για φασιανους ας κατσει στα σπουργιτια θα καταλαβει!
    Και φυσικα καταλαβε !
    Αρχισε να περνει ολη την ωρα τηλ εγω δεν απαντουσα ουτε την αλλη μερα την επομενη που ειχε εξοδο ηρθε απο το σπιτι
    Αρχισε να χτυπαει τη πορτα και να παρακαλει να ανοιξω να μου εξηγησει εγω τιποτα οσο και να ηθελα απλα δεν ανοιγα αρχισε να μου λεει τις μαντιναδες που ειχε γραψει αυτες τις 2 μερες και να κλαιει και να φωναζει να του ανοιξω μια εκλαιγε μια παρακαλαγε εγω τιποτα μεχρι που μου λεει κοπελια ανοικε σε παρακαλω εχω και τη μαχαιρα επανω μου (παντα κουβαλουσε ενα μαχαιρι κρητικο η μεσα στη ζωνη του η μεσα στα στιβανια του) και δεν ξερω ηντα μπορω να κανω !
    Ακοιξα λοιπον (αλλο που δεν ηθελα) και μες τα κλαματα μου ειπε οτι ηταν μια ξαδερφη του που ηρθε να τον δει αλλα ντρεποτανε να με γνωρισει γιατι εγω ειμουν πολυ πιο πανω απο αυτον ( το γνωστο σηριαλ)
    Απο εκει και περα ολα κυλουσαν ηρεμα μεχρι που μια μερα βγηκε πιο νωρις και δεν με πηρε τηλ αλλα ηρθε απο το σπιτι!
    Σκεφτηκα και εγω τοτε να μη βγουμε εξω καθισαμε και μιλουσαμε και καποια στιγμη ειχαμε ερθει πολυ πολυ κοντα σε σημειο να μη παει παρα περα και σκεφτομουν οτι εφτασε η ωρα που θα αφησω το κοριτσι πισω μου και θα γινω και εγω πια γυναικα !
    Αλλα εφαγα την πορηψη στα μουτρα!!!!!!!!!!
    Δεν ηθελε ! γιατι σαν αντρας με τιμη λεει θα επρεπε αφου θα ηταν ο πρωτος μου να με παντρευτει και αυτο δε μπορουσε να γινει για ολα οσα μου ειχε πει και γιατι δεν ηταν ακομη ετοιμος :!
    Αφου το ξεπερασα και αυτο πλησιαζε ο καιρος να κλεισει η σχολη για καλοκαιρι αρχισε να μου λεει να τον περιμενω να μη κοιταξω τιποτα αλλο και να κανω υπομονη μεχρι το σεπτεμβρη που θα γυριζε για να κανει 2 χρονιες μετα να παρει πιο μεγαλο βαθμο! Φευγοντας απο εδω θα πηγαινε ροδο οποτε αν μπορουσα να πηγαινα να τον βρω το καλοκαιρι εστω για 2-3 μερς και να εμενα στο σπιτι του και και και και σχεδεια και ονειρα απο μενα να μη παταω στη γη απο τη χαρα μου που ολα πηγαιναν καλα1 οποτε στα τελη του μαη μου λεει σε παρακαλω μπορεις να πας μεχρι την αθηνα γιατι κατι εγινε στο χωριο και πρεπει να φυγω σημερα εκτακτως για κρητη και δεν εχω χρονο να παω να παρω το εισητηριο μου

Senior Member
    πρεπει να τελειωσω πριν ερθει γιατι εχει εξοδο το αμορε της σημερα και θα εχουν βιντεοκληση μολις ερθει οποτε δεν θα εχω pc
    αχ και αυτος ο ερωτας εξ αποστασεως την εχει φαει !

Senior Member
    Ευχαριστώ Τζίνα.

Senior Member
    Κορασιδες μου επεστρεψα.ανψαν τα αυτια μου μιλαγα με τις ωρες με τον αδερφο μου στο τηλεφωνο.καλως ηρθες και εσυ γιωργο στην παρεα μας.χαιρομαι που πληθαινουν οι ιστοριες αγαπης μας.εβαψα μαλλι το απογευμα μην παω σαν το λετσο αυριο να ψηφισω.τα εκανα πολυ χαλκινα.

Senior Member
    Λίλα το χρώμα που μας είχες δείξει την προηγούμενη φορά ήταν πολύ ωραίο, ελπίζω να μην το άλλαξες πολύ. Αν μπορείς βάλε μας πάλι να δούμε το νέο χρώμα.

Senior Member
    Τζινακι θα το βαλω αυριο το χρωμα που θα γραφω απο το pc.

Senior Member
    το τελος
    Εφυγα λοιπον και πηγα και του εφερα το εισητηριο πηγε στη κρητη για 2 μερες και ηρθε σαν να μην ειχε γινει κατι όλα καλα ηταν λεει κατι περαστικο και τσαμπα τρομαξε
    Οι μερες περνουσαν και εφτασε η μερα να φυγει
    Δακρυα και από τους 2 κλαματα πως θα καουμε χωρια τοσο καιρο και να μιλαμε κάθε βραδυ μεχρι να καταφερω να παω και να περασουμε λιγες μερες και ωρες μαζι και να περασει ο καιρος να ερθει ξανα
    Αφου εφυγε εγω αποφασισα να κανω την κοιλοπλαστικη για να μαζεψω τη χαλαρωση που ειχα και να ειμαι τελεια όταν παω
    Πηγα και στο νησι και εκανα και μπανια για να φυγει το σημαδι να φαινετε πιο καλα και φυσικα μιαλγαμε κάθε βραδυ στη ροδο πια και εκει ηταν με ένα φιλο του τον αντρεα που μιλαγα και μαζι του όταν εκεινος ειχε καποια δουλεια και ελεγε ποτε θα ερθεις και ποτε θα ερθεις γιατι δεν ξερω αν καταφερω να ερθω εγω στην αθηνα
    Τελικα κανονισα με μια φιλη μου να παμε μαζι ( δεν μπορουσα να φυγω μονη δεν με αφηνε ο πατερας μου) εκεινη θα εκανε διακοπες και εγω θα ειμουν με το μιχαλη
    Εκλεισε εισητηρια εκλεισε δωματιο και ειπα να του κανω εκπληξη και να του το πω 2 μερες πριν φυγω!
    Μολις του ειπα ερχομαι παγωσε!!!!!
    Ε ε ξερεις εχω δουλεια και δεν θα μπορω να ειμαστε μαζι
    Το σπιτι είναι χαλια και δεν μπορω να σε φιλοξενισω κλπ
    Στο τελος μου λεει ελα και να μεινεις στο σπιτι του αντρεα εκει τα πηρα
    Του λεω τι εγινε μετανοιωσες??
    Πες το δεν εχω προβλημα!
    Όχι σε θελω οι δε μορω τι θα κανω κοπελια μου χωρις εσενα απλα σκεφτομαι μηπως δεν ερθω και δε θελω να με περιμενεις τσαμπα
    Τελικα το βραδυ που την άλλη μερα εφευγα για ροδο πηρα τηλ και δεν ηταν εκει
    (ετσι τουλαχιστον μου ειπε ο αντρεας)
    Και αφου μιλισαμε λιγο και τον ακουγα καπως και αυτόν τον ρωτισα τι τρεχει
    Μου λεει θα σου πω αλλα θα μου υποσχεθεις ότι δεν θα κανεις τιποτα ουτε θα ερθεις ουτε θα του πεις κατι ότι στο ειπα αν και θελει να στο πει ο ιδιος απλα δε ξερει πως
    <<Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΕ>
    ΕΜΕΙΝΑ!
    Τι λες βρε πας καλα? Ποτε ? ποια???
    Θυμασε μου λεει που ειχες παει να του παρεις τα εισητηρια για να ερθει κρητη?
    Ναι λεω ε ηρθε και εκλεψε μια κοπελια ειχε ερθει αυτή στην αθηνα πριν καιρο και του ειπε ότι την παντρευανε οι δικοι της και ηρθε και την εκλεψε και τωρα που γυρισε παντρευτικανε!!!
    Εχασα το κοσμο κατω από τα ποδια μου ηταν πολύ καλο για να είναι αληθινο!
    Φυσικα δεν ξαναπηρα τηλ ουτε πηγα στη ροδο ποτε!

Τελος!
    Μετα από 2 χρονια χτυπαει το τηλ και ακουω τη φωνη του εκανα πως δεν γνωρισα ποιος είναι και το επαιζα χαζη με ρωτισε αν ειμαι μονη και ειπα όχι με ξεχασες μου λεει κιολας (ηθελε να τον θυμαμαι κιολας) κοιτα του λεω δεν ειχες μονο εσυ παραληλη σχεση ειχα και εγω :P
    Και τωρα ειμαι παντρεμενη και εχω και παιδι οποτε μη με ενοχλεις (δεν ειχα τιποτα φυσικα απλα ηθελα να του τη σπασω)
    Ξερεις ηρθα αθηνα παλι και εχω προβληματα με τη γυναικα μου και δεν περναω καλα και αν το ηξερα δε θα το εκανα ποτε να σε αφησω και να καταστρεψω τη ζωη μου ευτυχως εσυ εχεις μια ομορφη ζωη όπως μου λες
    Απλα θελω να σε δω μια τελευταια φορα !!!
    Η αληθεια είναι ότι ηθελα να τον δω και εγω να δω αν ειχε αλαξει κατι στο βλεμμα του και σε αυτά που ενοιωθα
    Ετσι λοιπον δωσαμε ραντεβου στο στεκι μας
    Εγω εχοντας κανει την επεμβαση ενοιωθα πολύ πιο καλα ειχα χασει και 10 κιλα από το κλαμα και την αρνηση μου μετα από οσα γινανε να τα πιστεψω και ενοιωθα μια θεα εβαλα τη στενη μου φουστα τα τακουνια μου εφτιαξα το μαλλι και πηγα!
    Κοιταζα να τον βρω αλλα δεν τον εβλεπα πουθενα!!!
    Ξαφνικα σηκωνετε ενας κυριος και μου λεει κοπελια μου ελα εδώ ειμαι!!
    Κοιταζω να δω αν τα ματια μου βλεπουν καλα !!
    Λεει τοσο πολύ αλαξα?
    Εσυ εισαι μια κουκλα πολύ πιο καλη από οσο ειμαστε μαζι δεν περασε μια μερα από πανω σου ενώ εγω ε?
    Τα μαυρα μαλλια του ειχαν χαθει ειχε μεινει ένα καραφλο κεφαλι το σωμα του ειχε γινει σαν βαρελακι τα υπεροχα ματια του ειχαν αλαξει βλεμα και φυσικα το θελιματικο πιγουνι ειχε γινει διπλοσαγωνο!
    Εκατσα λιγο και αρχισε να μου λεει τα προβληματα που ειχε με τη γυναικα του και του λεω με συνχωρεις αλλα πρεπει να φυγω και εφυγα για παντα!!
    Στο επομενο ταξιδι που εκανα στο νησι ειχα βαλει σε μια τσαντα όλα οσα ειχα γραψει για αυτόν όλα οσα μου ειχε γραψει εκεινος όλα οσα ειχα από αυτόν φοτο κλπ και μολις εφτασε το καραβι στα βαθια πεταξα τη τσαντα στη θαλασσα και αυτόν από τη σκεψη και τη ζωη μου!
    THE END!

Senior Member
    Originally posted by mpumpuki

Χαίρομαι που σας γνωρίζω, έστω και ως άγνωστη.. έχω βρει μια παρέα από παρόμοιες ψυχές εδώ μέσα.. and it feels like home to me! :starhit:
    Μπουμπουκάκι,καλώς μας ήρθες στην παρέα μας!Χαιρόμαστε κι εμείς που σε συναντούμε κι ελπίζω σύντομα
    να μπορούμε να πούμε και που σε γνωρίζουμε(με την έννοια του να ξεδιπλώσεις κι εσύ τις πτυχές της προσωπικότητας σου).
    Δε χρειάζεται ασφαλώς να διαβάσεις πρώτα τις εκατοντάδες σελίδες του τόπικ αυτού για να μπορείς κι εσύ να συμμετέχεις.
    Η θεματολογία και τα πρόσωπα εδώ διαρκώς εμπλουτίζονται.Το ζητούμενο είναι να είμαστε ο ανεμπόδιστος εαυτός μας.
    Εξωτερικεύουμε την όποια μας ανάγκη,δενόμαστε,επικοινων ούμε,μοιραζόμαστε.Απ'τα πιο ανάλαφρα μέχρι τα πιο ουσιώδη...
    Καλή σου δύναμη σε ό,τι επιχειρείς!Φιλάκια πολλά!

Senior Member
    ελπιζω να μη σας κουρασα δεν ξερω να γραφω πολυ καλα
    απλα εγραψα την ουσια της υποθεσης και ισως αν την διαβαζαν μερικοι απο τους αντρες που γνωρισα μετα να καταλαβεναν τι ακριβως πληρωνανε !!
    στο τελος βρηκα ενα ανθρωπο που ειναι τα παντα για μενα και εγω για αυτον(ελπιζω) και ολα κυλισαν ομρφα και ηρεμα εχουμε τα παιδακια μας και την αγαπη μας και ολα τα ξεπερναμε!

Senior Member
    giorgosdelta και mpumpuki καλως ηρθατε!

Senior Member
    Καλλιοπιτσα σε ευχαριστουμε πολυ για την ιστορια που μοιραστηκες μαζι μας.μονο ελλακιον μας μας ειπε τελικα ιστορια με happy end.

Senior Member
    Καλλιόπη μου μια χαρά τα έγραψες και δεν μας κούρασες καθόλου. Ήταν μεγάλη η κοροϊδία που έζησες και μάλιστα σε τόσο τρυφερή ηλικία. Δεν το χώνευα το όνομα Μιχάλης, αφού έτσι έλεγαν τον άντρα μου, τώρα δεν το χωνεύω ακόμα περισσότερο!! Δόξα τω Θεό που βρήκες τον άνθρωπό σου και δημιουργήσατε μία όμορφη οικογένεια.