ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1618
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1618 of 2553 FirstFirst ... 6181118151815681608161616171618161916201628166817182118 ... LastLast
Results 24,256 to 24,270 of 38289
    Senior Member
    γεια σου λιλα μου με το νερο παλευω σχεδον ενα λιτρο τη μερα
    με τη διατροφη με δυσκολευει το κρεας αλλα γενικα προβληματα δεν εχω
    απο κιλα παλι εχω κολισει και δεν βλεπω να κατεβαινουν και ανυσηχω !
    μηπως τυχον κατι δεν πηγε καλα και τσαμπα την εκανα????
    ελπιζω πως οχι απλα λογω ηλικιας ισως χανω πιο αργα δε ξερω τι να πω

Senior Member
    Γεια σας κοριτσια !Αν κ δεν βλεπω κ πολλα!Μακ αυτο κ αν ειναι κερατο!Ποτε εφτασε η χαρη σου εκει?Κ οι αφες?Μαλλον περασατε υπεροχα κ εδω ζηλια ψωρα!
    Τζινακι δεν μπορω να πω κατι για το θεμα σου.Υπομονη...Πως απο τοσο καιρο που εισαι στο σπιτι υπαρχει το ονομα του παλιου ιδιοκτητη?
    Οι υπολοιπες τσουπρες ελπιζω να ειναι καλα!Κ εγω καλα ειμαι αλλα με εχουν φαει τα εκλογικα αποτελεσματα!

Senior Member
    Μια αλλη εβδομαδα ξεκινησε!Λατρευω τα μουσικα κουτια!Σαν παιδακι θυμαμαι ενα που υπηρχε στο σπιτι,κοκκινο βελουδο με μια μπαλαρινα που γυριζε οταν το ανοιγες.
    Θα παει συνεχεια της εβδομαδας των ιστοριων?Πιστευω ναι γιατι μας λειπει το τελος σε καποιες.Ασε που οι περισσοτερες δεν εγραψαν ιστορια!

Senior Member
    Originally posted by mermaid
    γεια σου λιλα μου με το νερο παλευω σχεδον ενα λιτρο τη μερα
    με τη διατροφη με δυσκολευει το κρεας αλλα γενικα προβληματα δεν εχω
    απο κιλα παλι εχω κολισει και δεν βλεπω να κατεβαινουν και ανυσηχω !
    μηπως τυχον κατι δεν πηγε καλα και τσαμπα την εκανα????
    ελπιζω πως οχι απλα λογω ηλικιας ισως χανω πιο αργα δε ξερω τι να πω
    καλλιοπη τα κιλα δεν ειναι λιγα μην αγχωνεσαι.απλα προσεχε να μην τρως φαγητο που σε μικρη ποσοτητα εχει πολλες θερμιδες.

Senior Member
    [i]Originally posted by mermaid
    να καλωσορισω και εγω τη hopa
    ευχαριστώ καλή μου :starhit:

Senior Member
    Originally posted by mermaid
    με το νερο παλευω σχεδον ενα λιτρο τη μερα
    καλλιοπιτσα ειναι πολυ λιγο το νερο ειδικα τωρα που ερχεται ζεστη.πρεπει να προσεχεις εγω περυσι επαθα αφυδατωση και πηγα βολτα για ορουλη.προσπαθησε με κανενα τσαγακι ή με πολυ παγωμενο νερακι.

Senior Member
    εγω πριν δεν επινα καθολου νερο την εβγαζα ολη μερα με καφε
    τωρα πινω αναγκαστικα αλλα πανω απο λιτρο δεν εχω ακομη μπορεσει
    οσο για το φαι τρωω ελαχιστα και οχι με πολλες θερμιδες το πιο καλο μου ειναι το γιαουρτι με 2% και λιγο καντερελ

Senior Member
    ποτε ζυγιστηκες τελευταια?ισχυει το τικερακι σου?γραψε τι εφαγες στ by-pass και διατροφη να σου δωσουν και οι πιο παλιες κανενα tip.

Senior Member
    εχω μια βδομαδα να ζυγιστω
    πριν ειμουν τοσο οσο λεω δλδ 10μερες στα ιδια κιλα

Senior Member
    καθε οργανισμος χανει με το δικο του ρυθμο.θα δεις θα φυγουν μαζεμενα συνεχισε εσυ και μην φοβασε τιποτα.

Senior Member
    Καλησπέρα. Καλλιόπη μην ανησυχείς γιατί όλοι κολλάμε όταν χάνουμε κιλά, κάποια στιγμή θα ξεκολλήσεις και θα συνεχίσεις να χάνεις. Είναι θέμα χρόνου, με την επέμβαση που έκανες αποκλείεται να μην αδυνατίσεις.

Senior Member
    τι εγινε τζινακιον???διαβασα τα τραβηγματα που εχεις με τη ΔΕΗ και τσαντιστηκα πολυ.πριν λιγο ακουγα στις ειδησεις οτι τις επομενες μερες θα ερθει το χαρατσι και 14 αλλοι φοροι.

Senior Member
    Τι να γίνει Λιλάκι, το πιθανότερο είναι να μείνω χωρίς ρεύμα γιατί είναι αδύνατον να βρεθούνε αυτά τα χρήματα. Λέω να τάξω καμία πίτα στον Αγ.Φανούριο μήπως μου τα φανερώσει! Η αδερφή μου τα έχει πάρει και θέλει να πάει στον Αυτιά, αν δείτε μία ξανθιά να φωνάζει για τη ΔΕΗ αυτή θα είναι!! Για καλό και για κακό εξήγησα στη θυρωρό μου την κατάσταση και δέχτηκε να με εξυπηρετήσει αν χρειαστεί και να βάλω τις ινσουλίνες μου στο ψυγείο της. Μπάνιο θα κάνω στη μητέρα μου και το βράδυ θα κάνω Χριστός Ανέστη με κεράκια!

Senior Member
    Που μας εχουν καταντησει γαμωτο μου?αυτο λεγαμε σημερα που ειχαμε παει στη θεια μου.με 2 κατακρεουργημενους μισθους και ενα γιο που σπουδαζει και τον δευτερο να δινει φετος εξετασεις και να κανει φουλ ιδιαιτερα.μας ελεγε οτι κανουν οικονομια μεχρι και στα χαρτικα.σε λιγο θα κανουν και στο φαγητο.

Senior Member
    Καλησπέρα ομορφιές μου!!!!!Τι μου κάνετε?
    Πολύ όμορφες και συγκινητικες οι ιστορίες αγάπης που γράψατε,η κάθε μια με της ιδιαιτερότητες της!!!!!!!!!!(Ναταλακι εγώ τη δική μου ιστορία με το ζουρζουβίλι μου την έχω γράψει 200 σελίδες πιο πίσω)
    Επίσης να καλωσορίσω το μπουμπουκι μας,τον Γιωργο και την hopaκαι να τους ευχηθώ καλή διαμονή στο παρεακι μας!!!!!Τα δικά μου νέα όπως τα ξέρετε μερντ-όπως πάντα άλλωστε!!!!!
    Μου λείπετε πολύ-κάθε βράδυ κοιμάμαι αγκαλιά με το τηλέφωνο!!!!! ʼτιμη κοινωνία !!!!!!!!!!