ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1622
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1622 of 2553 FirstFirst ... 6221122152215721612162016211622162316241632167217222122 ... LastLast
Results 24,316 to 24,330 of 38289
    Senior Member
    Τζινάκο μου, αυτό το παράνομο νομίζω πως θα έπρεπε να κάνεις έναν κόπο να το δείξεις στον προιστάμενο. Έτσι, για να ξέρει πώς θα κινηθείς και να βεβαιωθείς ότι γνωρίζει τα περί της κατάργησης. Τι αηδίες πληρώνουμε, Θεέ μου! Από τη μία πετάμε ένα σωρό λεφτά σε ανύπαρκτα τέλη, υπέρ ανύπαρκτων αναγκών και οργανισμών και από την άλλη δυσκολευόμαστε στην καθημερινότητά μας. Παράλογο όσο δεν παίρνει!

Καλώς τα κοριτσάκια στα σπιτάκια τους!

Senior Member
    Καλώς σας βρήκα τσούπρες μου!

Μου λείψατε βρε! Είχα βέβαια την τιμή να απολαύσω την παρέα κάποιων από εσάς

Θα σας πω τα νέα μου και πως πέρασα όταν με το καλό τακτοποιηθώ και σας διαβάσω.

Προς το παρόν διάβασα την ιστορία της γοργόνας μας και έπαθα πλάκα με το τι αισχρά ψέμματα μπορούν να πουν κάποιοι άνθρωποι. Ευτυχώς Καλλιόπη μου κατάφερες όχι μόνο να τον ξεπεράσεις αλλά να βρεις και την αγάπη της ζωής σου. Οι σχέσεις που δεν πέτυχαν, δεν προχώρησαν ή μας πλήγωσαν είναι μαθήματα ζωής χρήσιμα για το μέλλον μας και για τις επόμενες σχέσεις μας.

Όσο για της Μακ την ιστορία, την αντίδραση μου την είδε απο κοντά :lol:. Στο τρίτο μέρος με έπιασαν σπαστικά γέλια και δεν μπορούσα να σταματήσω. Ο Μ. πραγματικά κρατάει τα πρωτεία της ικανότητας να λέει ψέμματα! Δεν κορόιδεψε μόνο την Μακ αλλά ένα ολόκληρο σόι!!!! ΕΛΕΟΣ!

Πάω να διαβάσω και το στόρι της Βασιλικής μας

Senior Member
    καλησπέρα φιλενάδες!
    Και εγώ ο κατεργάρης πίσω στον πάγκο μου, είναι πτώμα μετά από ένα απολαυστικότατο διήμερο με αφές και Ναταλία, κουβέντες ατέλειωτες, καφεδιασμα, φαγητό, ποτό, όλα τα είχε ο μπαξές...Ο χουζούρης ευτυχώς δεν ξύπνησε μέσα μου και τα εβγαλα πέρα παλικαρίσια!
    Σας καληνυχτώ!

Senior Member
    Γεια σου, χουζουράκο μου και καλή σου ξεκούραση!
    Πάω κι εγώ να δω Λαζόπουλο. Τζίνα, ακούς;
    Καληνύχτα σε όλες και όνειρα γλυκά!

Senior Member
    Originally posted by Mak
    Και εγώ ο κατεργάρης πίσω στον πάγκο μου....
    Σας καληνυχτώ!
    Μάλλον πίσω στο κρεβάτι σου θα έλεγα Μακ μου :lol:

Πάντως πράγματι ο χουζούρης μας μας έβγαλε ασπροπρόσωπες! Ήταν Κυρία! Μέχρι και ξενύχτισα την κάναμε και κουβέντα δεν έβγαλε! Μόνο χαμόγελα

Όνειρα γλυκά Μακ μου και καλή ξεκούραση.
    Αβάκι καλή διασκέδαση με τον Λάκη , φαντάζομαι η Τζίνα μάλλον έχει χαθεί για τον ίδιο λόγο χιχιχιχιχιχι

Senior Member
    Πριν αποσυρθώ, να πω αυτό που σκέφτομαι: Είδες Eli μου, γλυκονοστιμιές ο Βορράς; Θυμήθηκες τις θεικές γεύσεις; Πω πω, άρχισα να σεληνιάζομαι πάλι! Πάω στο Λάκη, μπας και ξεχαστώ. Φιλάκια!

Senior Member
    Καλώς ήρθες Μακ καφεδιασμένη και ανανεωμένη, καλό βράδυ και καλή ξεκούραση. ʼβα ο Λαζόπουλος είναι επανάληψη αλλά τον ξαναβλέπω γιατί όσες φορές και να τον ακούω γελάω! Καληνύχτα και σε σένα και καλό ξημέρωμα.

Senior Member
    Eli έχω χωθεί πάλι στις κούτες και ξεδιαλέγω τις χάντρες γι'αυτό και η εξαφάνιση!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Welcome back Eli. Πολύ χαίρομαι που γυρίσατε όλες οι τσούπρες που λέει και η Λίλα και θα σας έχουμε πάλι στην παρέα μας. Μου έλειψε ο ήλιος από το τικεράκι σου!
    Και μένα μου έλειψες ήλιε μου

Senior Member
    :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    ʼβα μου ελπίζω να μην έχω βάλει και εγώ τα τρία κιλά που έχασα τον προηγούμενο μήνα...
    Νιώθω πολύ πρησμένη και η όρεξη μου έχει ανοίξει επικίνδυνα! Ααααχ ο Βορράς.... την πρώτη μέρα με πήραν τα ζουμιά. Κάτι ο αποχωρισμός μου από την αγαπημένη μου φίλη Ελένη, κάτι η παλιά μου γειτονιά που είναι δίπλα στο σπίτι της Ναταλίας... ε δεν ήθελε και πολύ! Όσο για τις γεύσεις, όσα προλάβαμε τα γευτήκαμε, περιλαμβανομένου και ενός πιτόγυρου γκράντε! :lol: Τώρα ακόμη χαϊδεύω την κοιλιά μου και κάνω σχέδια για αύριο για το πως θα χαλιναγωγήσω και πάλι τις τάσεις για υπερφαγία που ξύπνησαν από τον λύθαργο... Όλα στην ώρα τους, έχω τον τρόπο μου τώρα πια . Απλά ελπίζω να μην το πληρώσω με 3 κιλά ουυυυυυυ :sniffle:. Εννοείται πως προς το παρόν δεν ανεβαίνω στην ζυγαριά μου! Πρώτα διατροφή, γυμναστήριο και μετά από μερικές μέρες θα δούμε τα αποτελέσματα...

Senior Member
    Κοριτσάρες μου,μάλλον κόλλησα Μακίαση και μάλιστα βαριάς μορφής καθώς έχω υπνηλιακές τάσεις από τώρα!
    Θα βάλω ένα πλυντήριο και θα την κάνω μ'ελαφρά...Αύριο πρωί μαστογραφία,υπηρεσίες,τρεχ άματα,μετά δουλειές σπιτιού...
    Ούτε που σας διάβασα ούτε που έχω δυνάμεις να γράψω τα νέα...Ελπίζω να βρήκατε το κουίζ(μάτι έβγαζε άλλωστε!).
    Σειρά έχει κάτι που βρήκαμε γραμμένο όσο ανεβαίναμε ανάμεσα σε συνθήματα και γκράφιτι σε ένα παρακμιακό ρουφ,
    σ'έναν κόσμο,που διασκεδάζει εν αγνοία μου κάτω από τη μύτη μου και στον οποίο χρειάστηκε να έρθουν οι Αφές να με μυήσουν!
    Να μην ξεχνιόμαστε άλλωστε κι από τη θεματολογία μας...Ελπίζω να μου είστε όλες καλά! Καληνύχτα "άδεια νύΚτα"!

Senior Member
    Πολυ νυστα εχει πεσει σημερα γυριστρες μου.

Senior Member
    Eli πιστεύω ότι είναι πιο πολύ η έννοια σου ότι ξέφυγες από τη διατροφή που κάνεις παρά το ότι έφαγες τόσο πολύ ώστε να πάρεις 3 κιλά. Είναι λίγες οι μέρες που έφαγες περισσότερο και δε νομίζω να πρόλαβες να βάλεις βάρος και σίγουρα όχι 3 ολόκληρα κιλά. Μη νομίζεις, ο άρχοντας των δαχτυλιδιών ίδρωσε πολύ για να βάλει βάρος! :lol:
    Ναταλία καληνύχτα x 72 και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    Ναταλάκι μου χαίρομαι που σε εξαντλήσαμε τόσο πολύ που ακόμη και η "άδεια νύΚτα" δεν σε συγκινεί και θα πέσεις ξερή :lol:
    Καληνύχτα Νεραϊδένια μου, σε ευχαριστούμε για την μαγική σου φιλοξενία και για το γλυκό αγκάλιασμα :starhit: