Results 24,346 to 24,360 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-05-2012, 11:31 #24346
καλημερα και απο εμενα!
τι κανετε κοριτσαρες?
μοναδικη βλεπω πιανουμε διψιφιο ε? αντε με το καλο!!!
τζινα ευχομαι να πανε ολα καλα αυριο
τα κοριτσια βλεπω μαζευτικανε αντε γιατι ζηλεψαμε
break και εμενα ο δικος μου την ιδια αρνηση εχει δεν εχει κατι απλα δε θελει να δει γιατρο να φανταστεις χρειαζομαι ενα χαρτι για τη συνταξη του και δε δεχετε να ερθει ο γιατρος να τον δει για να μας το δωσει τελικα εριξα τα μουτρα μου και του ειπα να παω εγω να μου το γραψει φυσικα ο ανθρωπος εφερε αντιρηση στην αρχη αλλα μου ειπε τελικα οκ !
ο δικος μου φοβατε μην τον στειλουν σε κανενα νοσοκομειο και δε θα μπορει να πινει και φυσικα απο τον εγωισμο του μη τον δει ο γιατρος πως καταντισε!
- 09-05-2012, 13:09 #24347
Γεια σας! Απευθύνω σύντομο χαιρετισμό, στέλνω πολλά φιλιά και αναφέρω κάτι: Μόλις πήγα να μπω στο φόρουμ, το πρόγραμμα κατά των ιών με ειδοποίησε ότι έγινε προσπάθεια εισβολής από το eating disorders και το επίπεδο του κινδύνου για τον υπολογιστή μου ήταν σοβαρό. Ευτυχώς ο κίνδυνος αποκλείστηκε.
Δεν ήξερα σε ποιο τόπικ να το αναφέρω, το βάζω εδώ. Σας φιλώ πολύ και φεύγω γρήγορα!
09-05-2012, 13:48 #24348
και σε μενα το βγαλε οποτε προσοχη!!
09-05-2012, 14:52 #24349
πολυ ησυχια σημερα!
που πηγατε ολες?
εμενα παντως δεν μου εβγαλε τιποτα οταν μπηκα στο φορουμ
09-05-2012, 14:59 #24350
ουτε εμενα.
09-05-2012, 16:14 #24351
Καλησπέρα!Είπα να συνοδεύσω το φαγητό μου με τις σελίδες,που έχασα τις μέρες αυτές.
Είμαι στην ιστορία της Βασιλικής μας κι εκεί που διαβάζω για τον συμφοιτητή μου,που τον καλεί η μαμά πατρίδα
μου πετάγεται η Αγγελική με "τον αντρούλη μου τον γνώρισα..."!Παρτούζα το έχουμε κάνει,κορίτσια;Ασυγκράτητε ς σας βρίσκω!
Και δεν είναι κι η Βασιλικούλα ο κλασσικός τρίσειρος εαυτός της!Αγγελικούλα,σου το ομολογώ,θα σε πηδήξω,να ολοκληρώσω
πρώτα με τους Β-Τ,πρώην καμμένους(αν και την ξέρω από μεταξύ μας σούξου-μούξου την κατάληξη)και μετά θ'αρλεκινιαστώ μ'εσάς!
Αβουλίνι και Βασιλική,ενημέρωσα τον μάστερ φόρουμ για το θέμα,που αντιμετωπίσατε.Ούτε εμένα πάντως μου έβγαλε κάποια σχετική ειδοποίηση.
Ίσως ήταν κάτι παροδικό της στιγμής...Τέλος πάντων...Πάω να συνεχίσω το προς Φλορεντίους Βήτα Ανάγνωσμα.Καλό μεσημέρι!Φιλάκιααααααα
09-05-2012, 16:46 #24352
Originally posted by hopa
ευχαρίστώ Τζίνα είσαι πολύ καλή..Αν δεν με καλωσορίσει η receptionist σας (nadine) έγω πάλι αμήχανα θα νιώθω..γιατί ειμαι και κομπλέξικό απ΄ τα παλιά τα χρόνια
Έπρεπε να το κάνουμε Ε!Εntertainment εδώ μέσα για να μας δώσεις λίγη προσοχή!Αν σ'είχαμε πάντως στην παρέα μας
(πολύ καλό για να'ναι αληθινό!) ούτε μπορώ να φανταστώ τι ζευγάρι θα έκανες με την "πολύ καλή" σου Τζίνα!
Να πεσουν μόνο πρώτα τα ράμματα από τις Ρόνες μας( UU -ρόνες),μην πάθουμε καμιά ζημιά...Εγώ όχι μόνο σε θέλω
(ανέκδοτο μου ακούγεται και που τ'αναφέρω)αλλά λέω να πάρεις και την εβδομάδα σου να έχουν μια ιδέα τι εστί hopa!
09-05-2012, 16:50 #24353
Originally posted by hopa
ε τότε αγάπη μου καλή ...
Εγώ φταίω που βιάστηκα να σου κάνω δηλώσεις με καρδιές...
09-05-2012, 16:55 #24354
Καλησπέρα κορίτσια. Πήγα το μεσημέρι στο γιατρό, μετά πήγα στη μητέρα μου να πάρω τα της λαϊκής και μόλις τώρα μπήκα. Μετά από ένα 2ωρο κατάφερα να δω τη νευρολόγο (τον παθολόγο που κινεί τα νήματα δεν κατάφερα να τον δω μόνο στο κινητό μιλούσαμε) και βλέποντας την εξέταση μου είπε ότι είναι νευρίτιδα τελικά που προκλήθηκε από το πολύωρο σταυροπόδι. Είναι και τα νεύρα μου ευαίσθητα, είναι και ο τετρακέφαλος και ο δικέφαλος του ποδιού μου διακοσμητικοί αφού έχω χαλάρωση οπότε πατιόταν πολύ εύκολα το νεύρο και έπαθε ότι έπαθε. Μου είπε ότι θα πάρει καιρό να επανέλθει, ίσως όχι και εντελώς, θέλει κάποιες φυσιοθεραπείες στο πόδι, αλλά θέλει πολύ δουλειά και από εμένα που σημαίνει ότι πρέπει να μου δείξει ο φυσιοθεραπευτής ασκήσεις και να τις κάνω ανελλιπώς. Ευτυχώς μου είπε κι αυτή σήμερα ότι μου είχε πει κι η άλλη νευρολόγος στην εξέταση κι έτσι δεν αναρωτιέμαι πλέον απ'την Κική κι απ'την Κοκό ποιά να διαλέξω! Και το καλύτερο είναι ότι δεν θα χειροτερέψει. Για το χέρι δεν έκανα κάτι, αφού δεν κατάφερα να δω το γιατρό, αλλά θα τον πάρει πάλι ο φίλος μου τηλ. για να μου κλείσει νέο ραντεβού, πολύ πήξιμο έχουν εκεί μέσα!
Κορίτσια ούτε εγώ είχα ειδοποίηση για κίνδυνο στο pc. Ναταλία εγώ τις διάβαζα ταυτόχρονα της ιστορίες των κοριτσιών γιατί ήμουν μέσα εκείνη την ώρα και δεν μπορούσα να περιμένω. Με το που πόσταραν εγώ τα διάβαζα ζεστά ζεστά και αχνιστά!
09-05-2012, 17:16 #24355
Και δεν είναι κι η Βασιλικούλα ο κλασσικός τρίσειρος εαυτός της!
ειδες ποσο με αλλαξε η σχεση μας???Αλλος ανθρωπος!!!
09-05-2012, 17:23 #24356
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa επιτέλους δεν το πιστεύω είμαι ξανά ονλινε!!!!εδώ και ούτε ξέρω πόσο καιρό δεν μου άνοιγε το φόρουμ!!!!!!!!!!!πριν από το Πάσχα ακόμα!μου έβγαζε μονίμως μία σελίδα με ένα κωδικό λάθους -404 αν θυμάμαι καλά- και τζίφος,δεν έμπαινα με τίποτα μέσα!!!Εδώ και καμιά δεκαριά μέρες είχα απελπιστεί κ δεν προσπαθούσα καν!και πριν λίγο που δοκίμασα με έβαλε,αν και δεν υπήρχε πια η σύνδεση μου που ήμουν μόνιμα συνδεδεμένη αλλά χαλάλι του
πάλι καλά που ο κωδικός μου είναι αποθηκευμένος γιατί αμφιβάλω αν θα τον θυμόμουν χιχιχιχιχιχι
επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να τα διαβάσω όλαααααααααααααααα αυτά που γράψατε πες τε μου τα νέα σας σε περίληψη πλζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
πολλα-πολλα φιλάκια σε όλες σας,ελπίζω να είστε σούπερ!
09-05-2012, 17:24 #24357
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
καλέ αλλάξατε ονόματα?????
09-05-2012, 17:47 #24358
Originally posted by aggeloydaki
καλέ αλλάξατε ονόματα?????
09-05-2012, 17:48 #24359
τζινακιον ευχαριστα τα νεα σου.ευτυχως που ολα θα φτιαξουν!!!!!!!
09-05-2012, 17:58 #24360
Καλησπέρα μουσικοκουτόκοσμε!
Είχα μια πρωινή περιπέτεια και με χάσατε. Πήρα γύρη το πρωί για πρώτη φορά ως διατροφικό συμπλήρωμα και είχα αλλεργική αντίδραση. Υποτίθεται ότι η γύρη που χρησιμοποιείται στην διατροφή δεν έχει αλλεργικές αντιδράσεις αλλά δυστυχώς μάλλον δεν ισχύει για μένα. Έτσι πρήστηκα, η ρινίτιδα μου έπαθε έξαρση μέσα σε λίγη ώρα και τρόμαξα για αλλεργικό σοκ. Έτρεξα στο φαρμακείο, πήρα αντισταμινικά και περίμενα να δράσουν αλλά ήδη ένιωθα οίδημα στο λαιμό και ζαλιζόμουν ελαφρώς, πράγμα που σήμαινε ότι δεν λάμβανα επαρκές οξυγόνο. Έτσι πήρα την αδερφή μου να πάμε βόλτα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Τελικά μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο και να περιμένουμε τα συμπτώματα άρχισαν να υποχωρούν και έτσι φύγαμε ευτυχώς χωρίς να λάβω κορτιζόνη. Τώρα νιώθω μια χαρά αν και έχω λίγο ένα ελαφρό πρηξιματάκι στον λαιμό. Στη συνέχεια αδιαθέτησα κιόλας και ολοκληρώθηκα! Τώρα ξαπλώνω στο καναπέ και κοιλοπονάω γκρρρρρ.
Τζίνα μου πολύ χαίρομαι που οι γιατροί πλέον συγκλίνουν στις απόψεις τους. Βρήκατε λύση για το πως θα γράψεις τις φυσικοθεραπείες;
Ιωάννα μου επιτέλους γύρισες κοντά μας! Καλωσόρισες ! Τα νεώτερα είναι ότι γράφουμε ερωτικές ιστορίες που έχουμε ζήσει ή και που ζούμε ακόμη.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....