Results 24,436 to 24,450 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-05-2012, 21:34 #24436
Originally posted by lila198621
ολη μας η θετικη ενεργεια και η ευχες στην πωλινα!!!!!!
αγγελουδακι θα στη στειλω το πρωι στο φατσοβιβλιο τη συνταγη για τα σταφιδοψωμα.καλλιοπη μπορεις να φας γλυκο μια στο τοσο αλλα καλο θα ηταν κατι που θα φτιαξεις εσυ για να μπορεσεις να ελεγχεις τα λιπαρα και τη ζαχαρη.εγω εφτιαξα το κεηκ απο μια συνταγη που ειχε δωσει η διαιτολογος στον αδερφο μου και εχει πολυ λιγες θερμιδες και ειναι και πολυ θρεπτικο.
- 10-05-2012, 21:42 #24437
Lilaaaa!!!!!!!! 9ελω και εγω την συνταγη!! και του σταφιδοψωμου και του κεικ!!! στειλε μου και το fb cou αν 8ελεις να τα λεμε και απο εκει! :spin:
10-05-2012, 21:44 #24438
2 κουπες αλευρι ολικης
3 κουταλακια μπεικιν
1/2 κουταλια τζιντζερ
1 κουταλακι κανελα
1/2 κουταλακι μοσχοκαρυδο
1/4 κουπα μαργαρινη με λιγα λιπαρα
1/4 κουπα ελαιολαδο
2 αυγα 1/2 κουπα γαλα
1 κουπα μαυρη ζαχαρη
3/4 κουπα κολοκυθα κιτρινη βρασμενη αλεσμενη και σουρωμενη καλα αν δεν θελεις να βαλεις κολοκυθα βαλε καροτο τριμμενο και στυμμενο.ψηνεις 40-45' στους 170
10-05-2012, 21:49 #24439
τα σταφιδοψωμα αυριο γιατι δεν θυμαμαι που εχω βαλει τη συνταγη
10-05-2012, 21:54 #24440
βρηκα μια συνταγη για κεικ με μπανανες ειναι περιπου σαν αυτη αλλα δεν εχει αλευρι ολικης θα κανω τις μεταροπες μου και αν γινει καλο θα σας πω !
βουτυρο δεν εχει μονο 1/2 φλ λαδι
απλα δε ξερω τι να βαλω αντι για ζαχαρη ξερετε κανενα γλυκαντικο να ψηνετε?
αλλιως μαυρη ζαχαρη???
10-05-2012, 21:58 #24441
Wow καλορίζικο το γατάκι σας, μπράβο σας που το κρατήσατε και για όλα τα άλλα ζωάκια που έχετε. Δε λες πάλι καλά που σας έφερε ο αδερφός σου γατάκι από τον ζωολογικό κήπο και δεν σας έφερε κανένα λιοντάρι;! :lol: :lol: Να το μαλώνεις για να μην κάνει πιπί του στον καναπέ και να μάθει να πηγαίνει στην άμμο του.
10-05-2012, 22:00 #24442
Η φρουκτοζη ψηνεται ομς θελει απο 1/2 ως 3/4 της ποσοτητας της ζαχαρης φρουκτοζη καιι να το ψησεις σε ποιο χαμηλη θερμοκρασια.εμενα το κεηκ μπανανα δεν μου αρεσει γιατι χαλαει η γευση της μπανανας οταν ψηνεται.αφηνει μια περιεργη γευση στο στομα.
10-05-2012, 22:02 #24443
Originally posted by Basilika
..αλλα το χαστουκι ηταν οτι εγω δεν υπαρχω πουθενα στα σχεδια ...ο ρολος μου ηταν να μαι παντα εδω και να περιμενω...εκει τρανταχτηκα..εβαλα τα κλαματα χωρις να πω την αληθεια που με πειραξε...μπηκα ολες οι σκεψεις του οτι μεγαλωνω ειχα φτασει 29 , τι κανω που παμε..πανικοβληθηκα..μεχρι τα χριστουγεννα ολο αυτο με επνιξε μαζι με την αποσταση και τις λιγοστες φορες που καταφερα να ανεβω Σαλονικη και λιγο πριν τα Χριστουγεννα εδωσα το τελος...
Η απαντηση που με τρωει αν εκανα καλα ειναι αυτη που θα ρωταω παντα τον εαυτο μου για πολλα χρονια ακομα...
Το γεγονός ότι δείχνει η ζωή(στον προσωπικό πάντα τομέα)να έχει παγώσει για σένα
και να συνεχίζεται για κείνον,σίγουρα δεν είναι λόγος να κάνεις δεύτερες σκέψεις για την τότε απόφαση σου.
Το σημαντικό είναι πως την περίοδο εκείνη δεν ήσουν καλά μέσα στη σχέση σου κι αυτό δεν ήταν κάτι επιπόλαιο.
Ήταν κάτι με στέρεη βάση και διάρκεια στο χρόνο.Σίγουρα οι αγχωτικές σκέψεις για τα χρόνια,που περνούν
καθώς και η μανία μας ελέγχου του μέλλοντος δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι,ωστόσο μην υποτιμάς
πως τότε,αυτή που ήσουν,κλήθηκες να πάρεις μια απόφαση και το έκανες λαμβάνοντας υπόψιν τα τότε δεδομένα.
Όσα ένιωθες μέσα στη σχέση σου,όσα σου έλειπαν,όσα παρατηρούσες να σε προσπερνούν χωρίς να σε λαμβάνουν υπόψιν,
όσα η απόσταση κι ο χρόνος έφθειρε αντί ν'ανθίζει...Το καλύτερο για τον καθένα μας θα το νιώσουμε όταν μας συμβεί!
Προφανώς δεν ήταν εκείνος για σένα!Η ζωή απλώνεται ολόκληρη μπροστά σου!Χαμογέλα της κι απόλαυσε το ταξίδι!
10-05-2012, 22:22 #24444
Ελακιον τελειωσες με τις δουλιτσες σου?τζινακιον πως εισαι σημερα εχεις καθολου ορεξη ή θα εξαυλωθεις?ναταλια θα σε κοπεις στο μαθημα.εχεις μεινει πολυ πισω στο διαβασμα.μαθε μονο τα sos.
10-05-2012, 22:28 #24445
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Wow καλορίζικο το γατάκι σας, μπράβο σας που το κρατήσατε και για όλα τα άλλα ζωάκια που έχετε. Δε λες πάλι καλά που σας έφερε ο αδερφός σου γατάκι από τον ζωολογικό κήπο και σας έφερε κανένα λιοντάρι;! :lol: :lol: Να το μαλώνεις για να μην κάνει πιπί του στον καναπέ και να μάθει να πηγαίνει στην άμμο του.
Φιλοζωοι τι να κανουμε???
10-05-2012, 22:29 #24446
Originally posted by angel79
...Φεύγουμε με 1 αυτοκινητο (το δικό μου το άφησα στην κάβα) παμε γι αφαγητό, γυρνάμε και εκει συνειδητοποιούμε ότι δεν μπορεί να αφήσει ο ένας τον άλλο! Απο εκει και πέρα ξεκινάει η κοινή μας ζωη!
Αντιδράσεις από την τότε κολλητή μου γιατί λεει δεν μπορουσα να είμαι με έναν ανθρωπο που ξέρω μόνο απότο FB, γιατί είναι βεβαιο ότι θα με εκμεταλευτεί αφού εχει βγει πριν από πολύ λιγο καιρό από μακροχρόνια σχέση και διαφορα αλλα τέτοια κουλα!
Εγω όμως θέλω να περνάω όλες μου τις ωρες μαζί του! τηλέφωνα ατέλειωτα γιατί δουλευε μέχρι αργά και εγω να πλεω σε πελάγη ευτυχίας!
Κι εγώ από το λύκειο κιόλας,πριν καν ξεκινήσιε η ερωτική μου ζωή είχα αποφασίσει πως σε καμία περίπτωση έκτρωση δε θα έκανα.
Αναλάβατε μεγάλο ρίσκο,δεδομένου του ότι γνωριστήκατε ουσιαστικά ως ζευγάρι παράλληλα με τη δημιουργία της οικογένειας σας
και την ταυτότητα σας και ως γονείς,χαίρομαι πολύ ωστόσο που όλα εξελίσσονται θετικά για σας,παρά τα όποια συννεφάκια ενδεχομένως
κι εσείς-όπως άλλωστε όλοι-αντιμετωπίζετε!Προφανώς όλα όσα προηγήθηκαν στις ζωές σας,σας προετοίμαζαν γι'αυτό που τώρα ζείτε!
Να ευχαριστούμε τους πρώην σας λοιπόν(όσο άσχημα κι αν περάσατε κοντά τους)που αποδείχτηκαν ακατάλληλοι για τον καθένα σας,
ώστε να καμαρώνουμε σήμερα το θαύμα της ένωσης σας και τα λαμπερά από ευτυχία και σφιχτές αγκαλιές χαμόγελα σας!Να είστε πάντα
καλά κι αγαπημένοι,ως τα βαθειά σας γεράματα!Ν'αξιωθείτε να μεγαλώσει η αγκαλιά της οικογένειας σας(αν φυσικά το επιθυμείτε)
και να τρώτε σε κάθε επέτειο τιμής ένεκεν τρουφάκια!Εγώ πάντως στο γάμο μου αν ήμουν εσείς θα είχα για τούρτα ένα τρουφοβουνό!
Όσο για την πρώην κολλητή,δεν τη γνωρίζω για να υποπτεύομαι τις προθέσεις της...πάντως αν σας έδενε πραγματική αγάπη,θα τα είχατε
εντωμεταξύ ξαναβρεί...Η όποια της ανησυχία για σένα θα είχε καταλαγιάσει από την ευτυχή εξέλιξη και θα ήταν δίπλα σου στις χαρές σου!
Δεν ξέρω τι πίκρα μέσα της ενδεχομένως κουβαλά απ'τη ζωή της και δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση του εγωισμού της...Να είναι κι εκείνη
καλά και να βρει το συντομότερο δυνατό την ισορροπία της σε όσα της διαταρράσουν την ειρήνη με τον εαυτό της και τους σημαντικούς άλλους.
10-05-2012, 22:30 #24447
Λιλάκι ακόμα τα ίδια είμαι, προσπαθώ να τρώω ότι μου αρέσει ή πάει εύκολα κάτω, γάλα πλήρες, γιαούρτι με 10% λιπαρά και λίγο κέικ με σαντιγύ. Εναποθέτω τις ελπίδες μου στο ραντάρ της Μακ! :lol:
10-05-2012, 22:33 #24448
lila εσυ μου εκανες στο fb?????
Αν ναι η προφαιλ πικ σου ειναι τελειααααα!!! χοχο gοςςip girl!!
Αν και προτειμω τον chuck 10000000000%!!!!!!!!!!!!
10-05-2012, 22:33 #24449
Μανάρια μου πριν λίγο τελείωσα από τις δουλειές και είμαι πτωματάκι. Έκανα και τα μπανάκια μου και είμαι επιτέλους χαλαρή. Δεν θα σας συντροφεύσω απόψε θα ξαπλώσω οριζόντια και θα δω ταινία
. Τζινάκι μου έπεσες διάνα! :lol:
Φιλάκια στα μαγουλάκια σας! Καληνύχτα!
10-05-2012, 22:36 #24450
Originally posted by lila198621
ναταλια θα σε κοπεις στο μαθημα.εχεις μεινει πολυ πισω στο διαβασμα.μαθε μονο τα sos.
Θυμίστε μου πότε χειρουργήθηκε για να διαλέξω εργαλείο εκπαιδευτικής μεθόδου να έρθει στα σύγκαλα της!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή