ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1635
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1635 of 2553 FirstFirst ... 6351135153515851625163316341635163616371645168517352135 ... LastLast
Results 24,511 to 24,525 of 38289
    Senior Member
    Καλημερούδια και από εμένα!
    Ουφ μόλις κατάφερα να σας διαβάσω και τι να πρωτοσχολιάσω δεν ξέρω! :lol:
    Κατερινάκι μου η Πωλίνα τελικά μπήκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα γιατί η αιμοραγία αυξήθηκε. Δεν έχει σύνδεση εκεί που είναι αλλά μίλησε η Ναταλία μαζί της και μας μετέφερε τα νέα της.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Καλησπέρα,Μουσικοκουτένιε� � μου!Σας έχω νέα,όχι πολύ ευχάριστα,αλλά ευτυχώς ούτε δυσάρεστα ακριβώς...
    Έχει λίγες μέρες,που η Πωλίνα μας έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο λόγω της γνωστής αιμορραγίας,που παρουσίαζε...
    Στην αρχή τρόμαξε πολύ,που τη μετέφεραν εσπευσμένα εκεί,την έβαλαν στην αίθουσα τοκετών και περίμεναν το γιατρό.
    Τελικά μέρα τη μέρα βελτιώνεται η εικόνα,ωστόσο είναι ενδεχόμενο να την κρατήσουν εκεί μέχρι να γεννήσει με το καλό!
    Παρακολουθούν κάθε τέσσερις ώρες το μωρό κι αναπαύεται σ'ένα δωμάτιο με καλή παρεούλα(κάτι κορίτσια στην ηλικία της).
    Δέχεται καθημερινά επισκέψεις από τους δικούς της,έχει τα βιβλία της,ωστόσο internet δεν έχει το νοσοκομείο αυτό και δεν πρόλαβε
    -όπως υπολόγιζε- να φροντίσει για στικάκι.Έχετε τα φιλιά της και θα σας ενημερώνω εγώ για την πορεία της,όσο εκείνη αδυνατεί.
    Επικοινωνούμε καθημερινά,απλά δε μου είχε μέχρι τώρα δώσει το πράσινο φως να σας πω τι συμβαίνει...Πάντως την ακούω ψύχραιμη.
    Για τον Αντρίκο της έχει φυσικά έγνοια,που δυσανασχετεί χωρίς τη μαμά του σπίτι.Μάλιστα όταν προσπάθησε να του εξηγήσει η Πωλίνα
    για τη μικρή που είναι άρρωστη και πρέπει να μείνουν στο νοσοκομείο για να την προσέχουν,εκείνος πρότεινε να τη βγάλουν από την κοιλιά
    και να την κρατήσουν εκεί για να την κάνουν καλά,όσο η Πωλίνα φυσικά θα έχει επιστρέψει σπίτι μαζί του.ʼντε να του εξηγήσεις μετά...
    Συντονίζουμε λοιπόν θετική σκέψη και προσευχή στην Πωλίνα μας και την Αμαλία,να είναι γερές και να τα καταφέρουν μέχρι τέλους!
    Προς ενημέρωση Κατερίνας

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καληνύχτα νοικοκυρEli και καλή ξεκούραση. Μακ μετά τον αστυνόμο Τζίνη θα έχουμε και τον αστυνόμο Ορεξίνη! :lol:
    Θα μου επιτρέψετε μία μικρή διόρθωση.... ΟρεξΤζίνη! :lol:

Senior Member
    Originally posted by Basilika
    του φουξια νυχι στην κατερινα
    το λαδι μπλουζακι η μακ
    τα μαυρα βραχιολια στη ναταλια και
    το τελευταιο χερι στην ελλη
    κερδισα?
    Κορίτσια η νέα σας έβαλε τα γυαλιά και μάλιστα χωρίς σκονάκι!!!
    Εύγε Βασιλική έπεσες διάνα!

Senior Member
    Originally posted by angel79

Σας ζηλευω που γνωρίζεστε.... (με την καλή εννοια και χωρίς παρεξηγηση!)
    Θα έρθει κι εσένα η σειρά σου,τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά!
    Και μάλιστα υποσχέθηκα να έρθω αβασάνιστα στο χώρο σου...
    Εκεί στο ηλιοβασίλεμα,χύμα στο κύμα...Το πότε μόνο εκκρεμεί...
    Αγγελικούλα μου για κόπιασε και εσύ καλή μου να γίνουμε πολλές!
    Έννοια σου και θα έρθει και η σειρά σου χιχιχιχιχι

Senior Member
    Originally posted by Ava

Η λαική και ο μανάβης ξαναέγιναν φίλοι μου. Αντιθέτως, μαλώσαμε με τους περιπτεράδες και τους ζαχαροπλάστες. Επειδή η ζάχαρη είναι εθιστική, σήμερα, μετά το γεύμα μου έκανα σαν τρελή για το γλυκό μου. Έφαγα φράουλες με λίγη ζάχαρη και κάπως με ξεγέλασα. Τώρα με ξαναέπιασε η λύσσα και έκανα ένα παγωμένο τσάι, που έχει μέσα λίγη ζάχαρη, μπας και ξαναξεγελαστώ. Δε μου έφταναν τα βάσανα και οι σκοτούρες μου, έβαλα κι άλλο μπελά τώρα στο κεφάλι μου, τη διατροφή! Τελικά ό,τι αφήνεις σε αφήνει. Μόλις αγνόησα τη σωστή διατροφή, ο οργανισμός μου με εκδικήθηκε και άρχισα να φουσκώνω. Η αρχή έγινε με τον cul (είδες που το θυμάμαι, Ναταλία μου), που μεγάλωσε και άρχισε να ξαναγίνεται τρισδιάστατος και με το προγούλι που ξαναπέταξα. Δεν πειράζει, μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματα..
    :thumbup:

Αποκλείεται με 3 κιλά να προέκυψε η παραπάνω περιγραφή,ωστόσο καλά κάνεις που μάλωσες με τους σουγκαρντίλερς
    και τα ξανακάνεις πλακάκια με τους ζαρζαβάτηδες γιατί δε θέλει πολύ να μας πάρει η άνω βόλτα!Στα βήματα αυτά είμαι σιγά σιγά
    κι εγώ...Πλέον έχω και τη ντόπα μου να παίρνω(οι τρεις χάριτες αποφάσισαν να με αλλοτριώσουν και μου'καναν δώρο συμπληρώματα)
    δεν μπορεί,θα μας ξαναπάρει η κατρακύλα των κιλών!Το σαχλαμαράκι μας πώς πάει;ʼντε,να ξεμπερδεύουμε ένα ένα με τ'ανοιχτά μέτωπα!
    Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι πίστη και μικρές αλλαγές και μετά .....

Senior Member
    Originally posted by Eli
    ....κάτι η παλιά μου γειτονιά που είναι δίπλα στο σπίτι της Ναταλίας...
    Θου,Κύριε...για τις γειτονιές στα σπίτια της Ναταλίας,Αφές!
    Μα δεν γίνεται να ζούμε παράλληλους βίους για χρόνια και να μην έχουμε πέσει η μία πάνω στην άλλη! Αυτό είναι απαράδεκτο!
    Προς ενημέρωση και των υπολοίπων το παλιό σπίτι της Ναταλίας στην Θεσσαλονίκη καθώς και το νέο είναι σε απόσταση 5λέπτου το πολύ από το σπίτι που ζούσαμε επί 10 χρόνια! Δίπλα
    μέναμε και δεν γνωριζόμασταν! :sniffle:

Senior Member
    Originally posted by Eli

Καληνύχτα Νεραϊδένια μου, σε ευχαριστούμε για την μαγική σου φιλοξενία και για το γλυκό αγκάλιασμα :starhit:
    Εγώ σας ευχαριστώ και το εννοώ!Γεμίσατε έστω για δυό μέρες(αν και μου άφησαν μια αίσθηση πως ήταν περισσότερες)
    με φως και χαρά,κάτι που έχω πολλή ανάγκη.Σήμερα,που γύρισα σπίτι,όλα είναι τόσο βουβά κι άψυχα...Έχω βέβαια τα σημάδια σας
    νωπά ακόμα...Ένα τασάκι που στραγγίζει,τα σεντόνια με τα όνειρα,που αφήσατε κι όλα όσα άγγιξαν τα τρυφερά σας χέρια...
    Εννοείται θα κοιμηθώ στα συννεφάκια των Αφών.Ήδη σκεπάζομαι τη λιλαλένια κουβέρτα της Μακ μου εδώ στον καναπέ...
    'Αντε,την επόμενη φορά,περισσότερες και σύντομα μάλιστα!Ευτυχώς σε λίγες μέρες έρχεται το Τηράκι και δε μελαγχολώ πολύ...
    Τα πιο όμορφα πράγματα και οι πιο γλυκιές κουβέντες γίνονται γύρω από ένα τραπέζι :starhit:

Ναταλάκι μου όλες μας είχαμε ανάγκη από αυτό το γλυκό διάλειμμα από την πραγματικότητα μας, η καθεμία για τους λόγους της. Ήταν το ίδιο γλυκό για όλες μας και όλες περνάμε την μίνι κατάθλιψη της επιστροφής... Και εγώ δύο μέρες τώρα δεν είμαι στα καλύτερα μου, το παλεύω όμως. Χθες και πάλι αναγκάστηκα να καταφύγω στο γλυκό για να γλυκαθώ και να γεμίσω το κενό. Σήμερα όμως ξημέρωσε μία νέα μέρα και θα το παλέψω να χαμογελώ περισσότερο...
    Έχουμε αφήσει στο κρεβάτι σου μπόλικα όνειρα να σε αγκαλιάσουν και αύρα γλυκιά και ανάλαφρη για να πλαισιώνει τον ύπνο σου, μέχρι να έρθει το Τηράκι σου

Senior Member
    :love:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by Eli
    ....κάτι η παλιά μου γειτονιά που είναι δίπλα στο σπίτι της Ναταλίας...
    Θου,Κύριε...για τις γειτονιές στα σπίτια της Ναταλίας,Αφές!
    Μα δεν γίνεται να ζούμε παράλληλους βίους για χρόνια και να μην έχουμε πέσει η μία πάνω στην άλλη! Αυτό είναι απαράδεκτο!
    Προς ενημέρωση και των υπολοίπων το παλιό σπίτι της Ναταλίας στην Θεσσαλονίκη καθώς και το νέο είναι σε απόσταση 5λέπτου το πολύ από το σπίτι που ζούσαμε επί 10 χρόνια! Δίπλα
    μέναμε και δεν γνωριζόμασταν! :sniffle:
    Nαι,δε λέω...Το "Θου,Κύριε"ωστόσο αφορά στα άλλα δύο μου πατρικά σπίτια...

Senior Member
    Originally posted by Eli

Καληνύχτα Νεραϊδένια μου, σε ευχαριστούμε για την μαγική σου φιλοξενία και για το γλυκό αγκάλιασμα :starhit:
    Εγώ σας ευχαριστώ και το εννοώ!Γεμίσατε έστω για δυό μέρες(αν και μου άφησαν μια αίσθηση πως ήταν περισσότερες)
    με φως και χαρά,κάτι που έχω πολλή ανάγκη.Σήμερα,που γύρισα σπίτι,όλα είναι τόσο βουβά κι άψυχα...Έχω βέβαια τα σημάδια σας
    νωπά ακόμα...Ένα τασάκι που στραγγίζει,τα σεντόνια με τα όνειρα,που αφήσατε κι όλα όσα άγγιξαν τα τρυφερά σας χέρια...
    Εννοείται θα κοιμηθώ στα συννεφάκια των Αφών.Ήδη σκεπάζομαι τη λιλαλένια κουβέρτα της Μακ μου εδώ στον καναπέ...
    'Αντε,την επόμενη φορά,περισσότερες και σύντομα μάλιστα!Ευτυχώς σε λίγες μέρες έρχεται το Τηράκι και δε μελαγχολώ πολύ...
    Το κουιζ της ημέρας !

Ποιος έφαγε ποιο πολυ γλυκό??? Ποιος έφαγε το λιγότερο??? Ποια κράτησε χαρακτήρα και περιοριστηκε σε μικρή ποσότητα?? Ποιας αληθώρησε το μάτι?? Να σας δω τώρα πως θα το καταλαβετε αυτο από τα κουταλάκια !!
    Παντως κάθομαι και κοιταω το πιάτο με ενα χαμόγελο στα χείλη.... το ωραιότερο γλυκο της ζωής μου ,μια από της ωραιότερες μέρες της ζωής μου. Σας ευχαριστώ αγάπες μου για τις όμορφες αναμνησεις και εύχομαι την επόμενη φορά να είμαστε πιο πολλες και όχι μονο οι τεσσερίς μας.

Senior Member
    Originally posted by Eli

δεν μπορεί,θα μας ξαναπάρει η κατρακύλα των κιλών!
    Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι πίστη και μικρές αλλαγές και μετά .....
    Προς το παρόν,το διήμερο σας κατά το οποίο και καλά υποσιτιζόμουν μου κόστισε άλλα τρία κιλάκια...
    Εφτά τα επιπλέον προς το παρόν και το νευρικό μου σύστημα έχει πάρει την ανηφόρα!Μα το ένιωθα...Τούμπα η κοιλιά μου,
    όλα φουσκωμένα...να μη βολεύομαι στον ύπνο,να ξυπνώ με πόνους,που πολύ αργούν να καταλαγιάσουν...Δεν είναι ζωή αυτή!
    Κι έχουμε και ταξίδια εν όψει και εορταστικές και καλά εμφανίσεις(βαφτίσια στο Βόλο)...Κάτι πρέπει να γίνει με την αηδία των κιλών
    μια και για πάντα!Όσο κι αν καταφέρνω να μη με χαλούν οι αριθμοί,όταν βλέπω πόσο εύκολα και γρήγορα ξεφεύγουν,εκνευρίζομαι!

Senior Member
    Originally posted by *Katie

Το κουιζ της ημέρας !

Ποιας αληθώρησε το μάτι??
    Να το δώσω;Μου επιτρέπεις;Δε θα πω όνομα...μόνο μια οπτική βοήθεια...

Senior Member
    εχω πάθει την πλάκα μου!!! απίστευτο με το φαγητό που έκανες να έβαλες 3 κιλά!!! Δεν το πιστεύω!!! ΕΤΡΩΓΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ!!! αυτά που σου πήραμε τα τρως?? σε ενοχλούν στο στομάχι? εχω πίστη ότι θα στρώσεις Ναταλία μου αλλά θέλει χρόνο γμτ. Ο μεταβολισμός είναι λίγο ότι να'ναι και η υποθρεψία βασιλεύει. Μην τα παρατας καλο μου στρουμφακι!!! :starhit::starhit:

Senior Member
    Μια γλυκειά καλημέρα σε όλους μας!

Τζινάκι μου,περιμένουμε τα νέα του γιατρού.Όντως...σβάρνα τους πήρες κι εσύ πια!Μπάστα!

Αγγελικούλα μου,ν'απολαύσεις το Σαββατοκύριακο της ελευθερίας σου κοντά στους αγαπημένους σου!
    Να χαρείς,να ξεκουραστείς,όλα να τα κάνεις!Κι από τρουφοβουνό δε νομίζω να μην έχουμε κι εμείς την πλαγιά μας...

ʼντζελα,μόλις απέκτησες και τέταρτο όνομα!Εκτός αν προτιμάς να σε αποκαλώ Λαίδη!Όσο πάει χοντραίνει το πράγμα,
    όπως βλέπεις,οπότε κλείσει το συντομότερο τη συμφωνία πριν ξεφύγει περισσότερο και δε μαζεύεται πια...Εσύ αποφασίζεις!

Σήμερα μια γεμάτη μέρα ξημέρωσε...Μόλις έφυγε από εδώ το Πεννόπλασμα(ήθελε τη γνώμη μου για ένα φόρεμα,που έχει γάμο
    στην οικογένεια-πού θα βρει πιο ειλικρινή εκτίμηση άλλωστε;).όπου να'ναι περιμένω τηλεφώνημα από το Στεφάνι μου για καφέ
    στο κέντρο(σήμερα μου γίνεται κατά ένα χρόνο ομορφότερο και σοφότερο!)μετά έχουμε τελευταίο μάθημα φωτογραφίας
    και η μέρα ξημερώνει με γυναικολόγο...Κατά τις 9:30' θα πάω...αν ξεμπλέξω κατά τη 1:30' ούτε του παπά δε θα το πω...
    Παρεμπιπτόντως η χθεσινή μαστογραφία έδειξε την ίδια εικόνα με την προ εξαμήνου(ανανεώσαμε ραντεβού για ένα εξάμηνο μετά).
    Εντωμεταξύ ούτε που ρώτησα τι είναι αυτό που έχω και παρακολουθούμε αν μεγαλώνει...Εγώ πήγα,το χρέος μου το έκανα,τέλος!
    Τζινάκι μου,όπως βλέπεις,δεν είσαι η μόνη οριακά για απόσυρση εδώ μέσα...Είμαστε πολλές,που θέλουμε το ρεκτιφιέ μας...Αχ,τα χρόνια...

Εντωμεταξύ η κακιά συναναστροφή συμμαθήτρια μου Κατερίνα,που δήλωσε απερίφραστα πως θα μείνει αδιάβαστη για 15 σελίδες,
    με έκανε ν'αποφασίσω να κάνω το ίδιο για τις 5 που χρωστώ.Μη μου βγει και η ρετσινιά του φυτουλάκου στην αυλή και φάω δούλεμα...
    Ούτως ή άλλως σκοπεύω με τα ταξιδοσχέδια,που έχω στο μυαλό μου να λείψω τουλάχιστον για δύο εβδομάδες από την παρέα σας
    και σιγά μην κάτσω μετά να καλύψω την ύλη!Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω!Και τώρα σας αφήνω να ετοιμαστώ για κάτω...