ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1638
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1638 of 2553 FirstFirst ... 6381138153815881628163616371638163916401648168817382138 ... LastLast
Results 24,556 to 24,570 of 38289
    Senior Member
    Μακ λες να το κάνουν επίτηδες με τις φωτιές για να με βγάλουν από το σπίτι; :lol: Τα σκυλιά μου με κοιτούν απορημένα γιατί βάλε λουρί, βγάλε λουρί, έχουν μείνει με τη χαρά της βόλτας! Μόνο ο γάτος χάρηκε που βγήκε από το κουτί, γιατί κοψοχόλιασε κι αυτός μαζί με μένα μπαίνοντας στο κουτί του.

Senior Member
    Originally posted by Mak

Μπορεί να ήμουν κυρία πάνω, να έδωσα ρέστα αντοχής αλλά στην επιστροφή ήμουν να με κλαιν οι ρέγγες και οι πεσκανδρίτσες! Αφου η καημένη η μάνα μου με έβλεπε με τέτοια κατάπτωση και νευρα μετά το ταξίδι που ανησύχησε και αναρωτήθηκε "τι του κάνανε του παιδιού μου!"
    Ax!Και πού να'ξερε,η δόλια μάνα,πού το σύραμε το αθώο της σπλάχνο...Όχι πως δεν τα'θελε το απειροελάχιστο κωλαράκι του...
    Πού να δει τι άνετες,μάγκικες πόζες έπαιρνε μπροστά στα γκράφιτι και συνθήματα της σκάλας της παρακμής!Μια αποκάλυψη η κ.καθηγήτρια!
    Και για να πάρουμε μια μικρή μόνο ιδέα...Αυτή είναι η είσοδος του εν λόγω με παριστάμενους κάποιους άσχετους θαμώνες...

Senior Member
    Originally posted by break
    Λιλάκο τι γίνεται με εσένα? κάθε μέρα κ κιλό κάτω? Απ΄ ότι είδα κ στο τόπικ που γράφεις τη διατροφή σου βλέπω πως την έχεις στρώσει πάρα πολύ καλά κ πρωινό τρως κ τα ενδιάμεσα σου!
    ευτυχως ειμαι σπιτι και δεν χανω κανενα γευμα οποτε αυτο βοηθαει πολυ.ειχα κολλησει λιγο καιρο και τωρα φευγουν μαζεμενα.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by Mak

Μπορεί να ήμουν κυρία πάνω, να έδωσα ρέστα αντοχής αλλά στην επιστροφή ήμουν να με κλαιν οι ρέγγες και οι πεσκανδρίτσες! Αφου η καημένη η μάνα μου με έβλεπε με τέτοια κατάπτωση και νευρα μετά το ταξίδι που ανησύχησε και αναρωτήθηκε "τι του κάνανε του παιδιού μου!"
    Ax!Και πού να'ξερε,η δόλια μάνα,πού το σύραμε το αθώο της σπλάχνο...Όχι πως δεν τα'θελε το απειροελάχιστο κωλαράκι του...
    Πού να δει τι άνετες,μάγκικες πόζες έπαιρνε μπροστά στα γκράφιτι και συνθήματα της σκάλας της παρακμής!Μια αποκάλυψη η κ.καθηγήτρια!
    Και για να πάρουμε μια μικρή μόνο ιδέα...Αυτή είναι η είσοδος του εν λόγω με παριστάμενους κάποιους άσχετους θαμώνες...
    πράγματι, από πόζα άλλο τίποτα! καιρό είχα να ποζάρω έτσι! Με ενέπνευσε το παρακμιακό ντεκόρ και η σούπερ φωτογράφος που έβγαλε από μέσα μου το αλάνι!

Senior Member
    την καλησπερα μου!!
    κουκλαρες βλεπω περασατε φινα στη Θεσσαλονικη, η μαλλον καλυτερα να πω Ξεσσαλονικη????:saint:
    παντα παντα παντα παντα θα μου λειπει!!! εχει κερδισει την καρδια μου για παντα!!!

λιλακο!!! τελεια!!!! εχεις συνηδητοποιησει οτι απεχεις μονο 7 κιλακια παο τον παλιο σου στοχο!!!! μπραβο κουκλαρα!!! νομιζω κερδισες ενα απο τα πιο μεγαλα στοιχηματα της ζωης σου!!!

τζινακι! χαιρομαι πολυ που το ποδαρακι σου θα ειναι συντομα μια χαρα!!!! και το ιδιο και το χερακι σου!!!! οντως δες αυτο το σκηνικο με το τηγανι σαν ασκηση ετοιμοτητας και πες μπραβο στον εαυτο σου γιατι τα αντανακλαστικα σου λειτουργησαν αψογα!!!

ελλη θα μαθουμε την υπολοιπη ιστορια???

κατερινα εισαι μια κουκλα!!!!!!!!!!!!!

ναταλακι, γιατι μαυρο βραχιολι????

μπραβο στην ναταλια-αντζελα για την απωλεια! και στην καλιοππη επισης μπραβο!!! και υπομονη κοριτσαρες! ολα θα φυγουν!!!

Γιωτακι χαιρομαι που περασες τοσο τελεια στη θεσσαλονικη! ησουν κι εσυ εκει φοιτητρια?

πολλα πολλα φιλακια και απο μενα!

Senior Member
    και περναω γρηγορα στα δικα μου!

εμενα που λετε κοριτσια ο απολογισμος του πασχα ειναι +4 κιλα. με ειχε πιασει κακο αγχος. καταφερα να το κουμανταρω ομως και νομιζω βρηκα παλι ρυθμο!
    πλεον λεω να κανω φοκους σε φρουτα! ετσι για βραδυ τρωω φρουτοσαλατα!! μισο μηλο, μια φραουλα, 6 σταφυλια και λιγο πεπονι.

βγηκα χθες για γυμναστικη. εκανα συνολικα μιση ωρα. αυτο περιελαμβανε τρεξιμο(πολυ χαλαρα) ελλειπτικο, κοπηλασια και εκεινο το μηχανημα που γυμναζει στηθος και κοιλακους.

δεν ψοφησα.... σημερα ομως μου ηρθε η εκπληξη!!! οι γαμπες μου τιναζονατι ολη την ωρα!! ειναι στο παρα 5 για κραμπα!!! νομιζω δεν θα τη γλυτωσω μεσα στη μερα!!!

λεω τωρα να ξαναπαω!!!!

θα σας ενημερωσω πως τα πηγα!!!

Senior Member
    koritsaki γλυκό , πρόσεχε γιατί οι πρώτες μέρες γυμναστικής σου αλλάζουν τον αδόξαστο!

Senior Member
    μακ εσυ γυμναζεσαι???? αχ εχω τεραστιο θεμα... αν ακι καταλαβαινω ποσο πολυ σημαντικη ειναι η γυμναστικη στη ζωη μας ειλικρινα βαριεμαι να τα κανω....
    και μου εχουν πει καποια παιδια εδω μεσα οτι στην αρχη ειναι λογικο να την ψιλοβαριεμαι αλλα οτι μετα θα μου γινει συνηθεια και ισως εξαρτηση και δεν θα μπορω μια μερα χωρις να γυμναστω.... θελω τοσο πολυ να φτασω σ αυτο το σταδιο.....

χωρις γυμναστικη νιωθω το σωμα μου να σκουριαζει..... νιωθω να μεγαλωνω πριν της ωρας μου και δεν μου αρεσει καθολου αυτο....

να και τωρα παλι ενω ειπα οτι θα βγω με εχει πιασει σπαριλα και καυθομαι στον καναπε......

Senior Member
    Έχω καταπληκτικά νέαααααααααααααααα!!!!!!!! Σταμάτησα για λίγο να πανηγυρίζω για να σας τα πω και θα συνεχίσω πάλι!!!!!! Πήγα σήμερα το πρωί στο ΙΚΑ και τους είπα είμαι διαβητική και ανασφάλιστη, χρειάζομαι ινσουλίνες και ποιός παίρνει την ευθύνη αν πάθω κάτι; Μου είπαν για την Πρόνοια και τους είπα ότι μου έκλεισαν ραντεβού σε 3 μήνες να καταθέσω τα χαρτιά μου και μέχρι τότε τι θα κάνω; Οπότε μου είπαν να πάω στο γιατρό που μου γράφει τα φάρμακα για να μου σφραγίσει το βιβλιάριο. Τώρα το απόγευμα πήγα στον ενδοκρινολόγο που μου γράφει τις ινσουλίνες μου εδώ και πολλά χρόνια και μου σφράγισε το βιβλιάριό μου μέχρι το τέλος του 2012 που σημαίνει ότι θα έχω κανονικά όλα τα φάρμακά μου!!!!!!! Γιούπιιιιι!!!! Αυτή η σφραγίδα αφορά το σακχαρώδη διαβήτη και θα μπορώ να κάνω ότι εξετάσεις θέλω που αφορούν την πάθησή μου. Μου είπε να πάω να με δει και ο νευρολόγος για το πόδι μου μήπως μου σφραγίσει κι αυτός και κάνω τις φυσιοθεραπείες! Βέβαια καλά που το έψαξα μόνη μου γιατί ο ενδοκρινολόγος μου είναι γκάου, μου γράφει τρίμηνες συνταγές και την τελευταία φορά που πήγα το Φεβρουάριο του είπα να μου γράψει συνταγή μόνο για ένα μήνα αφού μετά θα ήμουν ανασφάλιστη και δεν μου είπε να πάω να μου το σφραγίσει, με άφησε τόσο καιρό να νομίζω ότι δεν μπορώ να έχω τα φάρμακά μου! Είναι γκάου και με τη βούλα! Όλη στην οικογένεια πανηγυρίζουμε, άμα δείτε καμία τρελή να τρέχει στο δρόμο και να φωνάζει θα είναι ή η μητέρα μου ή η αδερφή μου! :lol: Πάω τώρα να συνεχίσω κι εγώ τους πανηγυρισμούς μου!!!!!

Senior Member
    Και το δεύτερο υπέροχο νέο είναι ότι από εχθές παρατήρησα και σήμερα που περπάτησα πολύ σιγουρεύτηκα, ότι το πόδι μου στο βηματισμό πέφτει με λιγότερη δύναμη και δεν είναι τόσο απότομο το βήμα όσο πριν με αποτέλεσμα να μπορώ να περπατάω πιο γρήγορα χωρίς να κουράζομαι. Προφανώς επειδή εδώ και 10 μέρες έχω κόψει το σταυροπόδι μαχαίρι και δεν πιέζεται πια το νεύρο σε συνδυασμό με τη γυμναστική του περπατήματος, έχει καλυτερέψει!! Ξανά μανά γιούπιιιιιι!!!!!

Senior Member
    Λοιπον δεν θα ανεκτω την αμεση και εμμεση τρομοκρατικη επιθεση της συνονοματης Ναταλιας!!! Ποια Αντζελα μου λετεεεε????? Κλονιζεται ο οργανισμος μου!!! Θα παθω κανενα νευρικο κλονισμο!
    Ναταλιaaaaaaa!!!! Κανονισε την πορεια σου διοτι αν καλοκαιρακι ερθω προς τα πανω θα σε ταρα3ω στις μπουγατσες και μετα 4εχνα την διατροφη!!! Εντομετα3υ δεν σου εχω πει οτι ειμαι κατα το ημισι Θεσσαλονικιαααα!!! Απο του μπαμπα την μερια!!!! Αρα ασε τις τσαχπινιεεεες κατα μερους!!! luvv ya! xxxxxx

Senior Member
    τζινακι μου ΤΕΛΕΙΑ νεα!!!!!!!!

Senior Member
    Τρέλεια, τρέλεια!!!!!

Senior Member
    Τζιιινααα!!! Ειδες??? ΟΛΑ γΙΝΟΝΤΑΑΙΙΙ!!!!! Ακομα και στο Ελλαντισταν!!!!!Επιτελους καλα νεα!!! ευχομαι να γινεις καλα συντομα!!!! πανηγυριστε ελευθεραααα!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Πάω σε μία δουλειά τώρα και επιστρέφω αμέσως. Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ. :lol: