ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1655
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1655 of 2553 FirstFirst ... 6551155155516051645165316541655165616571665170517552155 ... LastLast
Results 24,811 to 24,825 of 38289
    Senior Member
    Καλλιόπη ωραίο το μαγιώ αλλά δεν έχει μπανέλα και είναι κοντό στο μπούτι, εγώ προτιμώ το γονατάτο μήκος! Αυτή που το φοράει είναι τσουπωτή αλλά μια χαρά σφιχτή η άτιμη!
    Μαράκι θα το περάσεις αυτό με τα μαλλιά σου, μην πανικοβάλλεσαι, θα αραιώσουν λίγο αλλά θα σταματήσει κάποια στιγμή και θα επανέλθουν.

Senior Member
    Ααααχ, έκανα την καφεδιά μου και στρώθηκα!
    Τζινάκο μου, τα είδα τα δικαστήρια, αλήθεια σου λέω! Τα είδα! Πρώτα είδα τη σκηνή του δικαστηρίου και μετά βγήκε το τραγούδι σου.
    Τι, δε με πιστεύεις; http://www.youtube.com/watch?v=AiYaJo5n5CE

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Αύριο το πρωί θα πάω να κόψω τα μαλλιά μου, κοντό καρέ μέχρι το σαγόνι. Ελπίζω να μου τα κάνει όπως θέλω, αν όχι, θα πάρω άδεια από τον εαυτό μου και θα σας γκρινιάξω όταν γυρίσω!

Δείτε πως σχολιάζουν το κούρεμα 2 γυναίκες και 2 άντρες:

Γυναίκα1: "Ω Θεέ μου, έκοψες τα μαλλιά σου! Καλέ πώς σου πάνε; Θαύμα!"
    Γυναίκα2: "Λες; Εγώ δεν ήμουν της ίδιας άποψης όταν τα είδα στον καθρέφτη. Θέλω να πω δεν τα βρίσκεις υπερβολικά κατσαρά;"
    Γυναίκα1: "Φυσικά, όχι! Είναι τέλεια. Κι εγώ θα ήθελα να τα κόψω σε αυτό το στυλ αλλά είμαι πολύ στρογγυλοπρόσωπη και δε θα μου πηγαίνουν. Μάλλον είναι καλύτερα να τ'αφήσω ως έχουν".
    Γυναίκα2: "Μιλάς σοβαρά; Εγώ το πρόσωπό σου το βρίσκω αξιολάτρευτο. Και θα μπορούσες χωρίς πρόβλημα να κάνεις μία από αυτές τις νεανικές κομμώσεις που είναι αυτή την εποχή της μόδας. Θα είσαι υπέροχη! Θα'θελα κι εγώ να το κάνω αλλά φοβάμαι ότι θα φαίνεται ο λαιμός μου".
    Γυναίκα1: "Μα τι λες χρυσή μου; Εγώ πολύ θα ήθελα να έχω ένα λαιμό σαν τον δικό σου. Και τι δε θα'κανα για να κρύψω τις ωμοπλάτες μου".
    Γυναίκα2: "Καλέ τρελάθηκες; Ξέρω κοπέλες που θα έδιναν ό,τι είχαν και δεν είχαν για ν'αποκτήσουν ωμοπλάτες σαν τις δικές σου. Κοίτα τι ωραία που σου πηγαίνουν όλα τα ρούχα; Κοίτα τα δικά μου χέρια πόσο κοντά είναι; Αν είχα κι εγώ λίγο μεγαλύτερες ωμοπλάτες θα μπορούσα να φοράω ό,τι ρούχο γουστάρω".
    Γυναίκα1: "Αχ μη λες σαχλαμάρες και με κάνεις και γελάω! Αφού όλοι οι άνδρες πέφτουν στα πόδια σου! Αχ, πέρασε η ώρα κι έχω αργήσει, πρέπει να σ'αφήσω, τσάο!"
    Γυναίκα2: "Γεια σου χρυσή μου!"

Ανδρική συζήτηση:

Ανδρας1: "Κουρεύτηκες;"
    Ανδρας2: "Ναι"

Senior Member
    αντρεςτι περιμενεις????για να πουν μια κουβεντα πρεπει να κανεις ταμα.

Senior Member
    Eli μου, στέκομαι σε κάποιες λέξεις σου, οι οποίες είναι για μένα "κλειδιά". Έκανε θυσίες και αλλαγές στη ζωή του, έπεισε πρώτα εμένα και μετά τους άλλους, δεν πάσχει από κόμπλεξ κατωτερότητας. Αυτά ακριβώς έπρεπε να κάνει, προκειμένου να έχετε το αίσιο τέλος! Από μένα ένα μεγάλο μπράβο στο Γιώργο! Ή που σε λατρεύει ή που ξέρει να παίζει τις καταστάσεις στα δάχτυλά του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πανέξυπνος. Ή και τα δύο μαζί.
    Όσο για μένα, δεν είχα μόνο μία τέτοια πονεμένη ιστορία. Δύο μετρώ. Στην πρώτη, που κράτησε χρόνια, προσπάθησε να σπουδάσει. Πήγαμε σε φροντιστήριο, να γραφτεί, ώστε να μάθει τη γλώσσα. Αποτέλεσμα: Εγώ βρήκα δουλειά ως καθηγήτρια, εκείνος κιότεψε και χάσαμε και τα χρήματα της εγγραφής.
    Στη δεύτερη, που κράτησε μήνες, πιστεύει πως είναι τόσο έξυπνος, τόσο τέλειος, ώστε δε χρειάζεται να κάνει ούτε μία τόση δα υποχώρηση. Του είχα πει ότι η αγάπη κινεί βουνά. Ότι δεν είναι ντροπή να βελτιώνεσαι, προκειμένου να σταθείς επάξια δίπλα στον αγαπημένο σου. Εγώ, χαζή ήμουν όταν διάβαζα χρηματοοικονομικά, για να σταθώ δίπλα σε κάποιον που ήταν ανώτερός μου; Όχι, απλά ήθελα να είμαι το ιδανικό ταίρι για τον αγαπημένο μου. Εγωισμό και αξιοπρέπεια δείχνει αυτό, όχι χαζομάρα. Χαζομάρα είναι να πιστεύεις ότι χάρη κάνεις σε αυτόν που είσαι δίπλα, ακόμη και αν αυτός είναι πολύ ψηλότερα από σένα.
    Για την πρώτη περίπτωση δεν αισθάνομαι θυμό. Ήταν πολύ νέος και είχε κάθε δικαίωμα να υπαναχωρήσει. Για τη δεύτερη, αισθάνομαι. Ακόμη και τώρα, όταν τον συναντώ, βλέπω τον έρωτα στα μάτια του. Με βλέπει και λιώνει, αλλά δεν είχε το σθένος να αλλάξει τίποτε. Αυτός είμαι και αν σου κάνω. Όχι, δε μου κάνεις. Όχι όσο φοράς αυτά τα κουρέλια και τολμάς και με λες ψώνιο, τη στιγμή που ξέρεις πολύ καλά πως δεν το'χω τίποτα να βγω με σπορτέξ και φόρμες. Όχι όσο έχεις πράγματα στην κατοχή σου, που θα έπρεπε να βρίσκονται από καιρό στα σκουπίδια, τη στιγμή που έχεις χρήματα και το ξέρω. Όχι όσο αμολάς τη μία κοτσάνα πίσω από την άλλη και αρνείσαι και να σε διορθώνουν, τη στιγμή που θα έπρεπε να ζεις με ένα λεξικό στο χέρι. Όχι όσο είσαι μια ντροπιαστική παρουσία για οποιαδήποτε φυσιολογική γυναίκα.
    Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη, είναι φάρος, ενεργοποιεί δυνάμεις ή τουλάχιστον έτσι τον αντιλαμβάνομαι εγώ. Το ευκολότερο είναι να θυματοποιούμαστε και να παριστάνουμε τους κακομοίρηδες, μπας και μας λυπηθεί ο άλλος και μας βάλει στη ζωή του. Ο γάμος δεν είναι ψυχικό. Είναι σοβαρή απόφαση, γι' αυτό και αντιμετωπίζω πλέον με πολύ σκεπτικισμό άτομα που "διαφέρουμε". Γιατί περιπτώσεις σαν τη δική σου είναι μία στο εκατομμύριο.

Senior Member
    αντε αντε.εψαχνα κανενα τοπικ να χαζεψω και ειδα οτι ειμαι member of the day.παει χαλασα και εγω.

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    εγω πολλες φορες λεω στη κορη μου αμα πιαστει ο σβερκος του πατερα σου να δω πως θα συνενοουμαστε
    η συνηθισμενη του απαντηση ειναι να κουναει το κεφαλι!
    αλλα μου ειπε μια φιλη οτι οκ αν πιαστει θα σου απανταει κλεινωντας τα ματια η κουνοντας τα φευδια οπως κανει ο δικος της!
    υ.γ.
    ευτυχως ο γιος εμοιασε στη μαμα και δε βαζει γλωσσα μεσα!

Senior Member
    Originally posted by mermaid
    Originally posted by lila198621
    εγω πολλες φορες λεω στη κορη μου αμα πιαστει ο σβερκος του πατερα σου να δω πως θα συνενοουμαστε
    η συνηθισμενη του απαντηση ειναι να κουναει το κεφαλι!
    αλλα μου ειπε μια φιλη οτι οκ αν πιαστει θα σου απανταει κλεινωντας τα ματια η κουνοντας τα φευδια οπως κανει ο δικος της!
    υ.γ.
    ευτυχως ο γιος εμοιασε στη μαμα και δε βαζει γλωσσα μεσα!
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    βρε κοριτσακια μου ολη τη μερα σημερα σκεφτομαι το ιδιο πραγμα.το καλοκαιρι θα παω σε ενα γαμο και θα ειναι εκει ο Γ δεν ξερω αν πρεπει να παω.

Senior Member
    Όπου Γ ίσον πρώην; Για πείτε και σε μας τις μεταξεταστέες, έστω και με μία σύντομη αναφορά..

Επίσης, ερώτηση κρίσεως. Θέλω σαν τρελή δεύτερο καφέ. Φοβάμαι, όμως, μήπως βρυκολακιάσω. Δε φτάνει το εντεκάωρο που κοιμήθηκα χθες, κοιμήθηκα και ένα διωράκι το μεσημέρι! Μήπως να έκανα έναν ντεκαφεινέ;

Senior Member
    σχεδον πρωην καλυτερα παρολιγον νυν

Senior Member
    6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
    "Αλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;"
    ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΑΧ
    Αυτο το λεει η γιαγια μοοου!!! αχαχαχαχα
    Εκλεισα το εισιτιριο μου σημερα!!! Την Πεμπτη φευγω για αλλη γη αλλα μερη!!!

Senior Member
    θα μεινουν με το στομα ανοιχτο ναταλια Νο2

Senior Member
    ʼβα για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα κάνεις ντεκαφεϊνέ ξενύχτι πιες καλύτερα έναν χυμό.
    Λίλα εγώ είμαι της γνώμης να πας, θα είναι και ένα τέστ για τον εαυτό σου.
    Wow σου εύχομαι καλό ταξίδι και περιμένουμε να μας πεις τις αντιδράσεις των φίλων σου όταν σε δουν! Και όπως είπαμε, μην ξεχάσεις να έχεις την ταυτότητά σου μαζί! :lol: