Results 24,886 to 24,900 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-05-2012, 01:17 #24886
Εγώ έχω γίνει πολλές φορές ντίρλα! :lol:
Ξεκίνησα από το Λύκειο και μέχρι να πάρω και το πτυχίο από τα ΤΕΙ κάθε τρεις και λίγο τύφλα ήμουν :lol:. Μετά σοβαρεύτηκα :smirk:
Έχω πολλά μεθύσια στην προϋπηρεσία μου, αλλά από ένα σημείο και μετά επειδή το στομάχι μου έγινε πιο ευαίσθητο πλέον δεν μπορώ να σουρώσω γιατί με χτυπάει πρώτα στο στομάχι και σταματάω.
Απορώ πως έχω γλυτώσει την βόλτα στο νοσοκομείο και τους ορούς καφεΐνης :lol:
- 15-05-2012, 01:25 #24887
Εγώ δεν έχω μεθύσει ποτέ γιατί δεν μου αρέσει κανένα ποτό. Κανά δυό φορές μόνο έχω ζαλιστεί λίγο από κρασί που έπινα αναγκαστικά, γιατί ούτε αυτό μου αρέσει, για να μην χαλάσω την παρέα που τσούγκριζε! Το καλό είναι ότι αν και νηφάλια έκανα το ίδιο κέφι που έκαναν και οι υπόλοιποι στην παρέα που ήταν ντίρλα! Είναι κρίμα που δεν οδηγώ γιατί θα ήμουν πολύ χρήσιμη στους υπόλοιπους που πίνουν.
15-05-2012, 01:29 #24888
Εσύ Τζίνα μου έπεσες στην μαρμίτα μικρή! Τι να το κάνεις το αλκοόλ; :lol:
15-05-2012, 01:32 #24889
Ανεμελα φοιτητικα χρονια.τωρα σκατουλες.
15-05-2012, 01:33 #24890
Παλιά αγαπούσα πολύ την τεκίλα, μετά έφαγα φλασιά και μου καθόταν βαριά και το γύρισα στο ουίσκι. Αν ήθελα να γίνω ντίρλα έπινα 2-3 υποβρύχια και μετά με μαζεύανε :lol:
Τώρα πια ούτε το ουίσκι το πολυπίνω και το έχω γυρίσει στα κοκτέιλς και ειδικά στις μαργαρίτες που λατρεύω σταθερά εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό όμως που αγαπάω να κάνω πλέον είναι να πίνω κρασάκι ή ουζάκι με παρέα σε ταβερνούλα με τις ώρες. Γενικώς με το αλκοόλ έχω μία ιδιαίτερα καλή σχέση από μικρή :lol:.
Τώρα πια όμως πίνω πιο συγκρατημένα καθώς είμαι και οδηγός και δεν θέλω να επιβαρύνω και το στομάχι μου.
15-05-2012, 01:34 #24891
Originally posted by Eli
Εσύ Τζίνα μου έπεσες στην μαρμίτα μικρή! Τι να το κάνεις το αλκοόλ; :lol:
15-05-2012, 01:39 #24892
Στα φοιτητικά μου χρόνια Λίλα μου έκανα τα καλύτερα μεθύσια :lol:
Τα πρώτα χρόνια θυμάμαι που ήμασταν χυμαδιό πηγαίναμε σε ρεμπετάδικα, στην Θεσσαλονίκη, πίναμε ημίγλυκο κρασί και γινόμασταν ντίρλα! Την επόμενη μέρα ξυπνούσαμε όλοι μαζί σε ένα από τα σπίτια της παρέας, κοιμόμασταν όπου να ναι ακόμη και στα πατώματα και θυμάμαι τα τρελά hangover :lol:
Μετά τρώγαμε μπουγάτσες και πίναμε φραπέδες! Αυτές ήταν εποχές!
Τα καλοκαίρια στην Χαλκιδική, στο πρώτο πόδι, την βγάζαμε όλο το βράδυ στα μπαράκια και στα κλαμπ χορεύοντας μέχρι τελικής πτώσης και το πρωί καταλήγαμε στις κρεπερί και τρώγαμε αλμυρές κρέπες. Αχ τι εποχές....
15-05-2012, 01:42 #24893
Τώρα μεγαλώσαμε και σοβαρέψαμε λίγο χιχιχιχι, αλλά για μία δεκαετία το έκαψα για τα καλά!
Ευτυχώς δεν μου έχουν μείνει απωθημένα :lol:
15-05-2012, 01:46 #24894
Οταν ξεκινησαν ολα αυτα για εμενα κοπηκαν αποτομα.εναμιση χρονο απο οταν εφυγα φοιτητρια επαθα καταθλιψη με σοβαρες κρισεις πανικου τοσο που δεν εβγαινα απο το σπιτι.η μανα μου πηρε μεταθεση και ηρθε αθηνα για να μην παρατησω τη σχολη.οποτε κοπηκαν νωρις για μενα οι κρεπαλες.
15-05-2012, 01:46 #24895
Εγώ στην εφηβεία μου είχα τον μπαμπούλα-άντρα μου πάνω από το κεφάλι μου και δεν έζησα ποτέ τα εφηβικά ξεσαλώματα. Όταν βγήκε η κωμωδία hangover έψαξα να βρω τι σημαίνει αυτή η λέξη γιατί δεν ήξερα! :lol:
15-05-2012, 01:52 #24896
Κορίτσια πάω να ξαπλώσω γιατί αύριο πρέπει να σηκωθώ νωρίς για να πάω να κουρευτώ. ʼντε κουρέψου που λένε! :lol: Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Τζινάκια!!
15-05-2012, 01:58 #24897
Καληνυχτα τζινακιον και ελλακιον και απο εμενα και πολλα τζινακια!!!!!!
15-05-2012, 02:01 #24898
Αχ Λίλα μου είχες δύσκολα νεανικά χρόνια μανάρι μου, και εσύ Τζίνα μου. Εγώ από την άλλη περνούσα φάσεις. Τα σκαμπανεβάσματα στα κιλά μου με φρέναραν κατά περιόδους αλλά γενικά είχα πολλές καλές στιγμές. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ ανήσυχο νιάτο και έκανα πολλές αλητείες. Ευτυχώς γιατί με τον χαρακτήρα που έχω ξέρω ότι τώρα θα ήμουν πολύ καταπιεσμένη προσωπικότητα αν δεν είχα κάνει ότι έκανα.
Πάντως μπορώ να πω ότι και εγώ έχω χάσει κάποια χρόνια από την ζωή μου επειδή είχα παχύνει πολύ. Ευτυχώς τώρα πια δεν βάζω το βάρος μου ως εμπόδιο στην ζωή μου. Ζω την κάθε μέρα και την χαίρομαι σε ότι κιλά και να είμαι. Συνολικά όμως έχω χαραμίσει γύρω στα 5 χρόνια από την ζωή μου λόγω κακής ψυχολογίας και χαμηλής αυτοεκτίμησης.
15-05-2012, 02:02 #24899
Καληνύχτα κορίτσια μου, πολλά Τζινάκια και όνειρα γλυκά!
15-05-2012, 07:22 #24900
Τσα! Καλημερούδιααα!
Έχω μία ώρα που ξύπνησα. Φυσικό ήταν μετά από τόσες ώρες ύπνου... Χθες αποχώρησα τη σωστή στιγμή. Ψιλοέβρεχε όταν έκλεισα τον υπολογιστή. Μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε μια καταιγίδα τόσο έντονη, που φοβήθηκα. Τρεμόπαιζαν τα φώτα, έτριζαν τα τζάμια, λυσσομανούσε ο αέρας. Χαρτόνια και σακούλες πετούσαν παντού, οι κεραυνοί έπεφταν πολύ κοντά, οι συναγερμοί βαρούσαν. Χαλασμός Κυρίου! Ευτυχώς δεν είδα κανένα θρίλερ πρόσφατα! Τελικά, προκειμένου να παρηγορηθώ έφτιαξα μια σούπα και χλαπάκιασα δύο πιάτα, ένα μπωλ ζελέ και ένα μπωλ κρέμα και κοιμήθηκα.
Από αύριο θα ξεκινήσω κάτι νέο και ELI μου, θα χρειαστώ τη βοήθειά σου. Σκέφτομαι να κάνω τα τρίωρα και δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω. Ανά τρεις ώρες θα τρώω κάτι, οτιδήποτε είναι αυτό. Αλλά, δύο φορές θα τρώω συνδυαστικά μία μονάδα πρωτείνης, μία βιταμινών (φρούτο, χυμό, σαλάτα) και μία υδατάνθρακα. Καλά τα λέω;
Η κατάσταση με το βάρος μου έχει ξεφύγει πλέον από τον έλεγχό μου και ανησυχώ. ʼτιμο τσιγάρο, με έφαγες! Αυτό φταίει που ξέφυγα, είμαι σίγουρη. Η στέρηση είναι αυτή που με οδηγεί σε υπερφαγικά και αναζήτηση γλυκών. Δύο χρόνια τώρα ξέφευγα μεν σε περιόδους συναισθηματικής κρίσης, αλλά επανερχόμουν. Τέτοια κατηφόρα πρώτη φορά. Γι' αυτό θα κάνω για λίγες μέρες (δεν ξέρω για πόσες) τα τρίωρα, προκειμένου να εξισορροπήσω το μεταβολισμό μου. Α! Τώρα που σας γράφω κάνω το τσιγαράκι μου, αλλά δεν με ικανοποιεί πλέον, απλά μαγικά βρέθηκε ένα πακέτο στην κατοχή μου!
Θα το ξεκινήσω από αύριο, γιατί σήμερα το μεσημέρι δεν θα είμαι σπίτι, να φάω με την άνεσή μου. Σαν μία εύκολη λύση σκέφτηκα δύο κρέκερς, δύο φέτες ζαμπόν και ένα χυμό ή φρούτο ή σαλάτα. Καλό γευματάκι μου φαίνεται. Όσο για τη δουλειά, ένα κρακεράκι και ένας χυμός είναι αρκετά. Σκέφτομαι ότι τώρα που καλοκαιριάζει, τώρα κοντεύω να φορτωθώ ένα κάρο κιλά. Για δες καιρό που διάλεξε, ε;
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία