ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1661
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1661 of 2553 FirstFirst ... 6611161156116111651165916601661166216631671171117612161 ... LastLast
Results 24,901 to 24,915 of 38289
    Senior Member
    Αβάκιον κοριτσάκι, καλημέρα και το κεφάλι ψηλά! Παρόλο που όπως λες φοβάσαι μη και πάρεις το δρόμο χωρίς επιστροφή, εγω είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον πάρεις, τέλεια η σκέψη για τα το πρόγραμμα Eli, όπως είπε πρόσφατα και εκείνη, αυτή η διατροφή είναι η διατροφή της ευτυχίας και την πιστεύω απόλυτα γιατί βλέπω πρακτικά ότι έτσι είναι. Πρώτα να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά,να είσαι νηφάλια, να συνειδητοποιήσεις τι τεράστιο καλό κάνεις στον εαυτό σου κόβωντας το τσιγάρο και μετά , ακολουθώντας τα τριωράκια και τις τριαδούλες, θα είσαι μια χαρά! Σιγά που θα το αφήσουμε να μας καταβάλλει! Αμ δε! Εμείς θα το πατήσουμε κάτω!:thumbup:

Senior Member
    Μακούλι! Πού είσαι Μακ; Σαν τα χιόνια, πουρνό πουρνό!

Μόλις βγήκα από το μπάνιο. Είδα και πάλι τις κοιλιές μου και για να μη ξεχνιόμαστε...
    http://www.youtube.com/watch?v=YOxS2qWqLZ4

Senior Member
    Λιλάκο, ηρέμησε κάπως το υδραυλικό μας σύστημα?Ελπίζω να ξύπνησες pain-free!
    Τζινάκοοο, έχουμε τον ψιτ σε κτηνιατρική εκκρεμότητα λοιπόν! Ας ελπίσουμε ότι απλά σε εκμεταλλεύεται για να παίρνει περισσότερα χάδια! Το έκανα και εγω μικρή στην κατασκήνωση , έκανα την αδιάθετη για να ασχολείται μαζί μου η ομαδάρχισσα! χιχι
    Ελάκι, τρελό μου νιάτο, του έδωσες και κατάλαβε μικρή! Σε αντίθεση με μένα που ήμουν η συντηρητικούρα του κερατά, τύπος και υπογραμμός, τάξις και ηθική, βέβαια με την πρώην μεγάλη σχέση, είχε πέσει η ντίρλα του αιώνα, όλο πίναμε, αλλά γενικά ως μικρούλα δεν έχω να θυμάμαι αταξίες! Στα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν στην κοσμάρα μου και βασικά από τα 29 ως τα 34 που έμεινα στο νησί, έκανα τη φοιτητική ζωή που δεν έζησα στην Αθήνα. Την ευχαριστήθηκα τρελά!
    Γλαύκη, ψυχραιμία και ξεκούραση γλυκούλα! Όχι να φτάσουμε στις 24 Ιουλίου εξαντλημένες στο Ρίο!

Πιάνω το στήθος μου, μετά συγχωρησεως, πέραν του ότι δεν με πονάει πουθενά,κοιμάμαι μπρούμητα άνετα κτλ, πάνω στις ραφές έχει υπολείμματα κλωστής ραμμάτων που δεν έχουν πέσει ακόμη και σκέφτομαι γελώντας από μέσα μου τι θα πάθαινε αν το έπιανε κανένας ανυποψίαστος άντρας την επίμαχη ώρα, στη νύφη του Φρανκεστάιν έπεσε!

Senior Member
    Ένα μπουρλότο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα!
    Τις κοιλιές τις έκρυψα σοφά κάτω από ένα μαύρο, κουμπωτό σακάκι. Τις μαγούλες όμως;
    Μήπως να μετακόμιζα, μπας και βρω την υγειά μου; Πολλά μπορεί να κρύψει κανείς...

Senior Member
    Ο ανυποψίαστος άντρας θα έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του την επίμαχη στιγμή! Το ημίφως βοηθάει πάντα.. Τα ράμματα δε νομίζω ότι γίνονται αντιληπτά δια της αφής. Οπότε, γιούρια, στην τάβλα με τα κουλούρια!
    Όσο για την αφεντιά μου, πιστεύω πως συνδύαζα ως φοιτήτρια μία τρελή συντηρητικούρα με μία σκέτη τρελή. Έζησα και συντηρητικά, αλλά έκανα και απίστευτες τρέλες, τόσο ντίρλα όσο και όχι, που όσο τις σκέφτομαι τώρα, δοξάζω το Θεό, που με άφησε να ζήσω!
    Όσο για τον Ψιτάκο, θέλω να τον δω την ώρα που θα μπαίνει στο κουτί του για τον κτηνίατρο! Αν κάνει ναζάκια, με το που θα μπει στο κουτί, θα του κοπεί ο βήχας! :lol:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Τα ράμματα δε νομίζω ότι γίνονται αντιληπτά δια της αφής. Οπότε, γιούρια, στην τάβλα με τα κουλούρια!
    Γίνονται, γίνονται! Είμαι αγκαθωτό στεφάνι αυτή τη στιγμή! Μou είπε ο γιατρός ότι με τον καιρό θα πέσουν, αλλά είναι αγριευτικά στην αφή προς το παρόν!
    Αχ, πότε θα εμφανιστεί ο κουλουρτζής και για μας τα ακούλουρα κορίτσια?! :lol:

Senior Member
    Μακ, πες αλεύρι! Ο κουλουρτζής σε γυρεύει!
    Στο φόντο διαφαίνεται η αφεντιά μου, που είπα να μην το παρακάνω και να ντυθώ λίγο μοντέρνα...

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol: είσαι φοβερή!

Senior Member
    Τι είναι η ζωή, καλή μου Μακ, χωρίς λίγο γέλιο; Τι είναι ο άνθρωπος; Ένα τίποτα...
    http://www.youtube.com/watch?v=XtQ3xQru9PI

Senior Member
    και για να βάλω την ποιητική μου νότα σε αυτό το πρωινό: http://youtu.be/_q6T1aBib-0
    Ποιητής Φανφάρας, θεός!

Senior Member
    Καλημέρα. Βλέπω πιάσατε τα κουλούρια και τις κ@βλες, συγνώμη τάβλες ήθελα να πω, πρωί πρωί! :lol: Κι εκεί που είπα ότι καλοκαίριασε και σταμάτησα να κρυώνω νά'σου πάλι που τουρτουρίζω! Φυσάει και κάνει κρύο γι'αυτό φόρεσα μία μακρυμάνικη μπλούζα για να βγω έξω, ελπίζω να μην ξεπαγιάσω.

Senior Member
    και άλλο ένα απαύγασμα ποιητικής δεινότητας! :lol::lol:
    http://youtu.be/dfstJMCAWlE

Senior Member
    Φόρεσα και τις τακούνες μου (βοήθειά μου και δεν τις μπορώ καθόλου)! Τι τα θέλω τα μπικουτί; Ας όψεται η επίσημη συνάντηση που έχω το μεσημέρι.. Σήμερα, κοκώνες μου, μεταλλάχθηκα. Είμαι μακιγιαρισμένη, επίσημα ντυμένη, με μαύρο κουστούμι, μπεζ ελαφριά καπαρντίνα και μαύρες τακούνες!
    Για να το ξεφτιλίσω και λιγάκι, τώρα θα πάω λαική, έτσι ντυμένη! Ιδέα δεν έχω τι θα ψωνίσω για τα τρίωρα. Καμία μπανάνα, κανένα φρουτάκι, κανένα χορταράκι, θα δω... Σας τζινώ σταυρωτά και έφυγα!

Senior Member
    Μου κάνει τσιλιμάκια το φόρουμ, ελπίζω να μην πέσει πάλι σήμερα.

Senior Member
    Προτού σας τζήσω και τζάσω, ας προσθέσω και το λιθαράκι μου στον ποιητικό οίστρο της Μακ:

http://www.youtube.com/watch?v=mxBOymVQjTE