ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1696
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1696 of 2553 FirstFirst ... 6961196159616461686169416951696169716981706174617962196 ... LastLast
Results 25,426 to 25,440 of 38289
    Senior Member
    Αχ, βρε κορίτσια, να σας έχει ο Θεός καλά!
    Δεν ξέρετε πόσο τυχερή αισθάνομαι που σας γνώρισα! Γιατί σας γνώρισα και με γνωρίσατε, άσχετα αν δεν έχουμε συναντηθεί από κοντά. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσάς. Φαντάζομαι πως κάτι θα έκανα, αλλά δεν θα ένιωθα ότι έχω ανθρώπους να με νοιάζονται και να με καταλαβαίνουν, όπως τώρα.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Eli μου, το έχω ορκιστεί και θα το κάνω. Μόλις φύγω, με το καλό από εδώ, δεν πρόκειται να επιστρέψω, ποτέ!
    Συμφωνώ και επαυξάνω ως μια επαρχιόπληκτη κι εγώ !!!!!!!
    Θα κάτσω στα αυγουλάκια μου και δε θα το κουνήσω από το σπιτάκι μου!!!!!!!!

Senior Member
    ʼβα ουoυυυυυ :lol::lol::lol:

http://www.youtube.com/watch?v=QstRUORyazE :kiss:

Senior Member
    Εli, sorry, αλλά μου αρέσει και στο αφιερώνω: http://www.youtube.com/watch?v=5Id5t8wvW0k

Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Originally posted by Ava
    Eli μου, το έχω ορκιστεί και θα το κάνω. Μόλις φύγω, με το καλό από εδώ, δεν πρόκειται να επιστρέψω, ποτέ!
    Συμφωνώ και επαυξάνω ως μια επαρχιόπληκτη κι εγώ !!!!!!!
    Θα κάτσω στα αυγουλάκια μου και δε θα το κουνήσω από το σπιτάκι μου!!!!!!!!
    Εγώ έφυγα από την επαρχία τρέχοντας λες και με κυνηγούσαν στα 19 μου! Τώρα να με ρωτήσετε... δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω . Αλλά το Λιτόχωρο είναι άλλη φάση, έχει εκσυγχρονιστεί κάπως και επίσης έχει μία Θεσσαλονίκη δίπλα.

Ωστόσο αυτό το νιώθω τώρα αφού έζησα 10 χρόνια Θεσσαλονίκη και άλλα 5 στην Αθήνα. Νωρίτερα δεν θα ήθελα να επιστρέψω με τίποτα!

Senior Member
    Λίλα τη Δευτέρα που είναι η γιορτή σου ίσως σε πάρει τηλ. για τα χρόνια πολλά κι ας μην έχει επιστρέψει ακόμα. Εσύ να είσαι κιουρία και πες του εντάξει περιμένω να τα πούμε όταν γυρίσεις.

Senior Member
    Εμένα Ελλάκι δε με πειράζει η επαρχία γιατί κ Λάρισα επαρχία είναι!!!!!Με πειράζει μόνο μια συγκεκριμένη,όχι όλες!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Εli, sorry, αλλά μου αρέσει και στο αφιερώνω: http://www.youtube.com/watch?v=5Id5t8wvW0k
    Παλιά μεγαλεία φιλενάδα! :lol:

Senior Member
    Κορίτσια, πάω για ύπνο! Σας τζινώ πολύ! Τα λέμε αύριο!

Senior Member
    Κορίτσια πάω να ξαπλώσω, καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλες. Τζινάκια.

Senior Member
    Καληνύχτα Τζινοκόριτσα μου!
    Σας αφήνω και εγώ λοιπόν. Τζινάκια στα μαγουλάκια και όνειρα γλυκά!

Senior Member
    Σας καληνυχτώ κι εγώ φιλενάδες!!!!!!
    Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!
    (ακολουθώντας τις οδηγίες της Τζίνας προσπάθησα να ανεβάσω αυτό που έχω σαν φόντο στο κινητό μου και μας το είχε φτιάξει το Γιωτάκι μας)
    Πολλά πολλά Τζινάκια!!!!!!!

Senior Member
    ωραια η καρδουλα!!!!!
    ωραια θα ηταν να ημουν κι εγω μεσα...εστω και με μικρα μικρα γραμματακια...
    δεν εχω πολυ χρονο ομως προσπαθω να σας διαβαζω...

Senior Member
    Καλημερουδια απο τη κομπρεσερχωρα!
    Τι υπεροχη καρδια ειναι αυτη;Ποιο Γιωτακι τη συνεθεσε;Η Μακ;
    Δε νομιζω οτι ειναι δυσκολο να φταχτει μια καινουρια,εμπλουτισμενη με ολα τα ονοματα
    και μαλιστα τ´ ανανεωμενα ορισμενων!Μου αρεσει που σας περικλειω κατα καποιο τροπο.
    Στην αρχη και στο τελος,Συνορειοφυλακας της αγαπης μας...Πραγματικα υπεροχη καρδια!Μπραβο!
    Να ´ναι καλα κι η ηχορυπανση διπλα μου,που με αξιωσε να μπω αυτην την ωρα κι επεσα πανω της,
    καθως οπως θα φανταζεστε αδυνατω να διαβασω τις δεδαδες Τζινοσελιδες που διασκεδαζετε!
    Κι εγω μια χαρα περναω,δεν εχω παραπονο!Το μονο κακο ειναι η πιεστικη ημερομηνια ληξης...
    Ατιμες αποστασεις,που χωριζετε οσους λαχταρουν να ζουν μαζι!Να εχουμε μια ξεχωριστη ημερα!
    Να γευτουμε με καθε κυτταρο μας καθε της πολυτιμη ανασα!Να μου σας προσεχετε!Τζινακια πολλα!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καλημέρεςςςςςςςςςςςςςςς ,προσπαθώ να σας διαβάσω και να σχολιάσω όσα έχετε γράψει από προχτές αλλά βρε κορίτσια τα 2 τελευταία βράδια τα ματάκια μου κλείνουν!στις 11 το αργότερο πέφτω για νανάκια 11.10 βρίσκομαι στην αγκαλιά του μορφέα,τι κακό είναι τούτο!!!και το ακόμα μεγαλύτερο κακό είναι πως σήμερα ξύπνησα από τις 7.15 και δεν τόλμαγα να σηκωθώ από το κρεββάτι γιατί ο καλός μου με το που σηκώνομαι ξυπνάει-που το καταλαβαίνει ο άτιμος!! και μετά νιώθω τύψεις ότι τον ξύπνησα εγώ ουφφ! και ούτε το λαπτοπ τολμώ να ανοίξω που είναι ακριβώς δίπλα μου γιατί κάνει θόρυβο τοποντίκι που χρησιμοποιώ και όταν γράφω πάλι κάνω θόρυβο γκρρρρ!σήμερα ευτυχώς φαίνεται να έχει τέλεια μέρα,λιακάδα και ζέστη!σας φιλώ σταυρωτά με πολλά τζινάκια και πάω λαική επιφυλάσσομαι να σχολιάσω τα τεκτενόμενα later