Results 25,516 to 25,530 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
20-05-2012, 04:14 #25516
Καλλιππη μου τι κανεις!!;;; Καλα εισαι; Ειδα οτη ρωτας για τις φραουλες και εγω ειχα ρωτησει την διατροφολογο και αν δεις και στη διατροφη που σου ειχα στειλει μου ελεγε πως ΝΑΙ μπορω να φαω φραουλες!!! Τρωω σχεδον μερα παρανερα εαν οχι καθε μερα και ΔΕΝ με εχουν πειραξει καθολου!!!!!
Επισης μου ειπε γενικα να τρωω μουρα γιατι κανουν καλο και στα μαλλια και μπορει να μην πεσουν! Εγω σου λεω δοκιμασε και οπως σου κατσουν! Πραγματικα δεν με εχουν πειραξει καθολου και ειναι και νοστιμοτατες!! Εχω φαει μεχρι και 4 φραουλες και ειμαι οκ! Φιλακια πολλα!!!
Αν δεν το δεις εδω το μηνυμα στο εστειλα και σε u2u!!
- 20-05-2012, 04:39 #25517
A! Κοριτσια ηθελα να ρωτησω κατι! Επειδη δεν λαμβανω τις 995 θερμοδες και τα 62γρ πρωτεινων που πρεπει να παιρνω καθημερινα, σκεφτηκα να πινω ενα σεικ herbal life που εχει 200 θερμιδες σαν πρωινο! Το εχει κανει καμια σας; Να αποκλεισω λετε καλητερα την ιδεα η να το κανω;; Ειναι ενα σεικ για να χανεις κιλα αλλα το παιρνει και αν θες για να βαλεις οσοι εχουν προβλημα (αν θελεις μα χασεις το πινεις σκετο και αν θες να βαλεις τρως και πινεις και το σεικ!) .
20-05-2012, 07:08 #25518
Κυριακατικες καλημερες!Ελπιζω να μου ειστε ολες καλα και να μου Τζινιαστηκατε ευχαριστα χθες!
Εμεις περναμε υπεροχα υπο τη δυσαρεστη παντα σκεψη της αντιστροφης μετρησης...Εγω τουλαχιστον!
Οι καμπανες χτυπουν,τα πουλακια κελαηδουν στις παυσεις εκπνοης του Τηρη(ανηφορο εχει παλι τ´αγορι μου)
κι εγω περιμενω να ξυπνησουν οι υπολοιποι για τη μικρη μας εκδρομουλα!Μια υπεροχη μερα ανοιγει την ακαλια της
να μας τυλιξει ζεστα μεσα της!Ας της αφεθουμε με χαμογελο οπου κι αν μας βρισκει...Σας Τζινω!
(εν αναμονη αιτηματος παραλαβης Τζινοσκυταλης)Τζινακιαααα� �ααα
20-05-2012, 08:41 #25519
Τζινοκαλημέρες!!!!
Ναταλακι μου απολαυσε τις μερες σου και τις ωρες σου οσο περισσοτερο μπορεις και γεμισε απο ομορφα συναισθηματα! δυστυχως οταν περνας καλα τελειωνει γρηγορα αλλα οι αναμνησεις δεν τελειωνουν ποτε. Θα ειναι παντα μεσα σου και θα τις σκεφτεσαι και θα χαμογελας.
20-05-2012, 08:48 #25520
Originally posted by -wow-
A! Κοριτσια ηθελα να ρωτησω κατι! Επειδη δεν λαμβανω τις 995 θερμοδες και τα 62γρ πρωτεινων που πρεπει να παιρνω καθημερινα, σκεφτηκα να πινω ενα σεικ herbal life που εχει 200 θερμιδες σαν πρωινο! Το εχει κανει καμια σας; Να αποκλεισω λετε καλητερα την ιδεα η να το κανω;; Ειναι ενα σεικ για να χανεις κιλα αλλα το παιρνει και αν θες για να βαλεις οσοι εχουν προβλημα (αν θελεις μα χασεις το πινεις σκετο και αν θες να βαλεις τρως και πινεις και το σεικ!) .
Οταν επρεπε να παρω αυξημενη πρωτεινη για την επεμβαση στηθους μου ειχε συστήσει "Whey to Go Protein" της Solgar και εγω βρηκα και ισαξιες μην πω καλυτερες απο την Lamberts παλι λεγετε " Whey Protein" με καλυτερη τιμη . Ψαξε λιγο την συσταση να δεις τις διαφορες. Κοιτα το σεικ να εχει μεγαλη περιεκτικοτητα σε γλουταμινη που ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα αμινοξεα για την επανορθωση και δημιουργια νεων μυων. Τα παιρνουν οι αθλητες και αυτοι που γυμναζονται εντονα συνηθως καθως και ανθρωποι που δεν λαμβανουν την συνιστώμενη πρωτεινη. καλο ψαξιμο :starhit:
20-05-2012, 08:49 #25521
Και οταν λεω οτι αδυνατησες κιαλλο να ακους κοπελια Τζινα οκ?? 65 βλέπω , μπραβο κοριτσι μου εφτασες στοχο!!!!! Εισαι αστερι!!!!
20-05-2012, 08:53 #25522
Εγω θα μας δωσω κανονικα τωρα και λετε οτι θελετε!!!
Πηγα χθες με την Μακ στον Χοντο στην Ομονοια για την πρωτη μας αγορα μαγιου και σουτιεν!!! Ναι πηρα και εγω μπικινι και ενα στραπλες σουτιεν. Πολυ το χαρηκα. Εμενα ειναι στραπλες και το μαγιο , πορτοκαλι το πανω , τανκινι το κατω χρωματος μαυρου!!! Δεν μπορω να το πιστεψω οτι θα φορεσω τετοιο μαγιο φετος. Πηρα και ενα στραπλες σουτιεν για να μπορω να φορεσω το φορεμα μου που θα γινω νονα την αλλη Κυριακη.
Ονειρο ζω μην με ξυπνατεεεεεεεεεεεε
20-05-2012, 10:10 #25523
Γλυκιες καλημερες για μια ομορφη κ ξεκουραστη Κυριακη!Τροπος του λεγειν δηλ γιατι εγω εχω αλλαξει σεντονια ,εχω βαλει πλυντηριο κ ξεκινησα κ φασινα του σπιτιου!
Κατερινακι μου κ Γιωτακι μου τι ομορφα νεα ειναι αυτα!Με γεια σας!Να τα χαρειτε με πολλα χαμογελα σε ομορφες κ ευτυχισμενες στιγμες!Πολυ χαιρομαι για σας κοριτσια!Μακαρι να ηξερα για αυτες τις επεμβασεις πριν που εχασα τα καλυτερα μου χρονια με διαιτες με κιλα ...
Ναταλακι μου να το χαρεις οσο μπορεις!Να ειμαστε ευτυχισμενες γι'αυτα που μας δινονται κ εχει ο Θεος!Φιλακια καρδουλα μου!
20-05-2012, 10:29 #25524
Γλαυκη καλημέρα και εγώ δουλειές κάνω, ξεδιαλεξα ολα τα ρουχα του παιδιου, ποια του κανουν ποια οχι για αποθηκευση, εβαλα πλυντηρια , συμμαζεμα σπιτιου, τωρα θα μαγειρεψω και μετα θα παρω την κορη μου να παμε βολτα για να αφησουμε τον ερμο τον πατερα να χαλαρωσει λιγο μετα την χθεσινη χωστικη που εφαγε με τις βολτες μου
φιλακιαααα ή μαλλον τζινακιαααααα
20-05-2012, 11:03 #25525
Τζινοκαλημέρες!
Κατερινάκι, μεγειά τα μαγιουδάκια και τα σουτιενάκια! Να τα χαρείς και να χαρείς και άλλα πολλά!
Ναταλάκι, φρόντισε αν περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται αυτές τις μέρες και άσε τις σκέψεις της αντίστροφης μέτρησης. Δεν είναι εύκολο, αλλά ξέρεις ότι δεν πρέπει να χαλάς τις στιγμές σου με στενοχώριες.
Eli, πολύ χαίρομαι που απόλαυσες το ποτάκι σου με καταπληκτική θέα! Κι εγώ δεν πήγα πίσω! Απόλαυσα καφεδιά με θέα, όχι βέβαια ισάξια της Ακρόπολης, αλλά και πάλι δεν έχω παράπονο. Να γιατί θέλω να βγαίνω. Βλέπουμε όμορφα πράγματα, αλλάζουμε παραστάσεις, γεμίζουμε μπαταρίες. Αυτά τα λέω για να τα ακούω, κάθε φορά που λέω πως βαριέμαι.. Σχεδόν πάντα αξίζει τον κόπο. Εκτός αν πρόκειται για τις επαναλαμβανόμενες μπαροκαταστάσεις. Εκεί έχω ένα θεματάκι..
Χθες, με το που βγήκε ο ήλιος και άνοιξα διάπλατα, μπας και ζεστάνει λιγάκι το σπίτι, γέμισε ο τόπος κουνούπια και κυρίως μύγες. Μαγείρευα κιόλας, άντε να φύγουν.. Είδα και απόειδα και ξέθαψα τη μαγική ηλεκτροφόρα ρακέτα, αγορασμένη από τους Κινέζους. Έπαιξα τέννις και πολύ το ευχαριστήθηκα! Που είσαι βρωμόμυγα; Τσαακ! Πάρτην κάτω! Εσύ είσαι, κουνουπάκι, που μου ρούφηξες το αίμα; Τώρα θα δεις! Η ρακέτα παραμένει στις επάλξεις της για ενδεχόμενη χρήση. Και γυμνάζεσαι και ξεφορτώνεσαι τα ανοχλητικά έντομα. Ορίστε..
20-05-2012, 11:08 #25526
Πολλές Τζινοκαλημέρες!!!
Τι κανετε??? πώς θα περάσετε την Κυριακή σας οι υπόλοιπες (η Γλαυκη και η Κατερίνα με εχουν διαφωτίσει ήδη)???
Προσωπικά για άλλη μια κυριακή της ζωής μου δουλεύω....
Εχθές είχαν έρθει τα κοθμπαράκια μου και μία αγαπημένη μου φίλη για να δουμε ποδοσφαιρο και να φαμε - εφτιαξα μια τάρτα και ένα κοτόπουλο να γλυφετε τα δαχτυλακια σας μετά που γύρισα από την δουλεια εννοείται- κουράστηκα ομως πολύ να πω την αληθεια γιατί ο συζυγος την Παρασκευή δουλευε μέχρι αργά το βραδυ χθες εφυγε στις 08.00 το πρωι και γυρισε το μεσημέρι και μέχρι τις 19.15 κοιμοταν το χρυσο μου!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???? (μου λειπει ύπνος και το ξέρω αλλα δεν μπορώ να κάνω κατι δυστυχως....) Το βραδυ κατά τη 01.00 που πεσαμε για ύπνο ο διπλανός μου έβαλε μπρος την πριονοκορδελα και βεβαια που να κοιμηθώ εγω... και ο παραδιπλανος ξυπνησε και ήθελε αγκαλιτσες για να ξανακοιμηθει... Αφου κοιμηθηκε επισκεφθηκα τον καναπε μου ο οποίος με υποδεχτηκε με ανοιχτες αγκαλες και κοιμηθηκα.
Πριν έρθω στην δουλεια έβαλα ένα πληντυριο του παιδιου να το βρω ετοιμο μολις γυρίσω... και βεβαια έχω και το αγαπημένο μου σίδερο!!!!!
Τουλάχιστον ακουω ωραία μουσικούλα και μου δίνει μια νότα αισιοδοξιας
http://www.youtube.com/watch?v=92cwKCU8Z5c&ob=av2e
Γιωτάκι μεγεια το μαγιω και τα σουτιενάκια!
Ελλακι θα περιμένω το μηνυματάκι σου!
20-05-2012, 11:17 #25527
Πω πω, κουράγιο, Αγγελικούλα! Τι πακέτο κι αυτό να δουλεύεις Κυριακάτικα!
Έχεις κανέναν να σου κρατήσει για λίγες ώρες το παιδί, να κοιμηθείς λιγάκι; Φαντάζομαι ότι μπορεί επίσης να δουλέψει και η βάρδια με το σύζυγο, για να ξεκουραστείς λιγάκι. Θυμάμαι πέρυσι, είχα φιλοξενηθεί από κάτι φίλους μου στο εξοχικό τους. Έχουν δύο μικρά παιδάκια και -ευτυχώς ή δυστυχώς- αγαπιόμαστε πολύ οι τρεις μας. Όποτε με έβλεπαν ερχόταν να παίξουμε. Ωραία, δε λέω, τα παιδιά έχουν γλύκα, αλλά θέλεις και μία ώρα για τον εαυτό σου. Κάθε μεσημέρι, σε συνεργασία πάντα με τη μαμά τους, κατέστρωνα σχέδιο και εξαφανιζόμουν μαγικά για ύπνο. Τα άκουγα που με έψαχναν και χαμογελούσα σαρδόνια. Κοιμόμουν δυο ωρίτσες και εμφανιζόμουν φρέσκια και ορεξάτη για νέα παιχνίδια! Ξέρω ότι θέλεις να τον χορτάσεις, αλλά ξεκούραστη θα τον απολαύσεις περισσότερο και θα είσαι και πιο επινοητική στα παιχνίδια, πίστεψέ με.
20-05-2012, 11:35 #25528
Καλημερα κ απο μενα κοριτσια.Χαθηκα εχτες αλλα απο τις 8 το πρωι ειμουν στο διαγνωστικο κεντρο γιατι επανελαβα την καμπυλη ζαχαρου.Καλα το χερι μου ειναι..να μην τα λεω.4 αιμοληψιες απο την ιδια φλεβα κ την τελυταια την εκανε στο αλλο χερι.Ολες μου οι εξετασεις θα ειναι ετοιμες την Τριτη το πρωι.Εχω ρωτησει για το σιδηρο ομως κ εχω 39 κ ξεκιναει απο 50 το κανονικο..με βλεπω για ενδοφλεβιο παλι..ουφ..δεν πειραζει..χαλαλι ολες οι ταλαιπωριες μπροστα στην τοσο ομορφη απωλεια των κιλων..οσοι εχουν να με δουν κανα 2 μηνο..Μαρια πως αδυνατισες ..κ εισαι καλα? Μια χαρα ειναι..θα σας ξαναγραψω...Τζινακια σε ολες..να εχουμε μια ομορφη Κυριακη..
20-05-2012, 11:58 #25529
Καλημερουδια τσουπρες μου.μεγεια στις μπικινοφορουσες μας!!!!!!
Ναταλακι μου να περασεις τελεια τελεια τελεια!!!!!
Εγω εχω τρελο πονοκεφαλο αλλα δεν θα γκρινιαξω.ο παπαραkος ειναι καλυτερα λιγο το κραταει το ποδαρακι αλλα θα περασει.εφτιαξα το γλυκο μου οταν το ξεφορμαρο θα βαλω φωτο.εβαλα 2 πλυντηρια σιδερωσα αλλα 2 αλλαξα σεντονια σκουπισα σφουγγαρισα και τωρα καθομαι λιγακι.
20-05-2012, 12:42 #25530
Avaki μου η μόνη που μπορεί να τον κρατήσει είναι η μανούλα μου που τον κρατάει όλη μερα! δεν μπορώ να της τον φορτώσω για να κοιμηθώ κιολας, μπορεί να περνάει καλά αλλά την κουράζει όπως και να το κάνεις!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή