ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1714
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1714 of 2553 FirstFirst ... 7141214161416641704171217131714171517161724176418142214 ... LastLast
Results 25,696 to 25,710 of 38289
    Senior Member
    ιωαννακι εκλεισα σε ενα μηνα ραντεβου στον αγιο ανδρεα γιατι τοτε θα ανεβω στην πατρα.εχουν διαθεσιμα ραντεβου αμεσα μην σου πω ακομα και μεσα στη βδομαδα.επειδη δεν μου στελνει το u2u σου λεω οτι απο τους 3 γιατρους που θα σου πουν να κλεισει με τη γυναικα εμενα με εστειλε ο ξαδερφος μου εκει που εκανε επεμβαση γυναικομαστιας σε αυτη.

Senior Member
    καλησπερα!
    εγραφα μια ωρα και μου εκλεισε το pc αντε παλι απο την αρχη!
    χρονια πολλα στο λιλακι και στην ελενα!!!!!!!!!!!!!!!
    οι ευχες μου και ολη η θετικη μου ενεργεια στο πωλινακι σιγουρα θα τα καταφερει η μπεμπουλα !
    οσο για μενα ζυγιστικα σημερα αλλα δεν αλαξα τικερακι γιατι μονο 300g εχασα και εγω περιμενα να δω το 13 και ελπιζα μεχρι το τελος του αλλου μηνα να δω και το 12
    το εχω αποθυμενο αυτο το 12 ! 12 χρονια εχω να το δω!
    αλλα οκ σιγα σιγα ελπιζω θα γινει και αυτο!!!!
    τζινακιαααααααα!
    υ.γ.
    λιλακι πως ειναι ο παπαρακος?

Senior Member
    καλλιοπακι μου σε ευχαριστω γαι τις ευχες σου!!!
    βρε μην σκας θα το δεις και το 120 και το διψηφιο και ολα.σιγα σιγα.ο παπαρακος ποναει λιγακι γιατι λυσσαξε το πρωι με τις γατες αλλα πινει τα φαρμακακια του και παμε καλα.

Senior Member
    Χρονια πολλά Λιλάκι - Χρόνια πολλά σοκολατίτσα!!! να είσαστε καλά και ευτυχισμένες!!! ολα τα καλά να έχετε!!!
    Για το Πωλινάκι μονο καλά νέα να ακουσουμε. όλη μου η θετική ενεργια μαζί της. Να πανέ όλα καλά και να πάρει το κοριτσάκι της σπίτι!

Senior Member
    σε ευχαριστω αγγελικουλα μου!!!να χαιρεσαι το γιοκα σου και τον αντρουλη σου!!!

Senior Member
    μαθαμε τιποτα για την πωλινα???

Senior Member
    Καλησπέρα. Έχω επιστρέψει σπίτι και φτιάχνω διάφορα. Λιλάκι σου ήρθαν τα "χάπατα" σήμερα για επίσκεψη;!

Senior Member
    Γιούχου κοριτσάρες μου τι κάνετε;
    Τζίνα έπιασες δουλίτσα χρυσό μου;
    Εγώ λέω να κάνω ένα παγωμένο γιαούρτι με φράουλες για να ξεχάσω τον καημό μου με τα παγωτά και τις βλακείες! Θα κάνω και μπριοσάκια σπιτικά από μία συνταγή που πήρα από τα τρίωρα . Φιλάκια Τζινοκόριτσα μου!

Senior Member
    Eli όντως έπιασα δουλειά, παλιά μου τέχνη κόσκινο που λένε. ʼσε και κανένα μπριοσάκι στην άκρη να βρίσκεται! Μήπως έχεις να μου συστήσεις κανένα ματζούνι για την όρεξη; Δεν θέλω να πάρω κάτι από το φαρμακείο γιατί αν μου ανοίξει η όρεξη και μετά δεν κλείνει;

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Eli όντως έπιασα δουλειά, παλιά μου τέχνη κόσκινο που λένε.
    μπράβο, χαρά και εργασία! Φτιάχνε, φτιάχνε, το κοινό σου απαιτεί , δημιουργίες σου να δει! Σημείωση: μάλλον πάλι σύντομα πρέπει να σε ξαναδώ.. έχουμε εισροή ζεστού ρευστού!:wink2:

Senior Member
    σας μιλα η σκλαβωμενη λιλα σας γραφω απο το κινητο μου στη ζουλα.χαπατα εληφθησαν οβερ.

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    σας μιλα η σκλαβωμενη λιλα σας γραφω απο το κινητο μου στη ζουλα.χαπατα εληφθησαν οβερ.
    :lol: :lol: :lol: Λευτεριά στις εορτάζουσες, γιούριαααα! :lol:

Senior Member
    Originally posted by Mak
    Eli όντως έπιασα δουλειά, παλιά μου τέχνη κόσκινο που λένε.
    μπράβο, χαρά και εργασία! Φτιάχνε, φτιάχνε, το κοινό σου απαιτεί , δημιουργίες σου να δει! Σημείωση: μάλλον πάλι σύντομα πρέπει να σε ξαναδώ.. έχουμε εισροή ζεστού ρευστού!:wink2:
    :lol: :lol: :lol: Πήρα καρδιές και φτιάχνω για το τζινοκοινό! :lol:

Senior Member
    Eli όντως έπιασα δουλειά, παλιά μου τέχνη κόσκινο που λένε. ʼσε και κανένα μπριοσάκι στην άκρη να βρίσκεται! Μήπως έχεις να μου συστήσεις κανένα ματζούνι για την όρεξη; Δεν θέλω να πάρω κάτι από το φαρμακείο γιατί αν μου ανοίξει η όρεξη και μετά δεν κλείνει;
    Τζινα μου εγω θεωρω οτι ειναι ψυχολογικο. Γιατι δεν κάνεις μικρα και πολυ συχνα γευματα, ας πουμε καθε ωρα ετσι θα συγκεντρωσεις ποσοτητα φαγητου και πιο σωστη θρεψη. Φαε και κανενα γλυκακι μπας και σου ερθει και καμια λιγουριτσα για αλμυρο και φας παραπανω φαγακι.

Senior Member
    save me