ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1728
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1728 of 2553 FirstFirst ... 7281228162816781718172617271728172917301738177818282228 ... LastLast
Results 25,906 to 25,920 of 38289
    Senior Member
    ειχα κατεβει για κατι δουλειες και δεν τα εβαψα ακομα.να φαω πρωτα και μετα.χτες και εγω ειχα ακεφιες το απογευμα και ξεχασα να φαω το πρωτο μου απογευματινο και εφαγα γλυκο μπας και κρατησουμε και καμια θερμιδα για να σταθουμε στα ποδια μας μιας και χτες παλι ετρεχα ολο το πρωι ομως δεν πηγαινε κατω το ατιμο και εφαγα 2 κουταλιες και το αφησα περασε μια ωριτσα και εφαγα μια φετα γαλοπουλα με το ζορι.

Senior Member
    Κοριτσάκι αυτό κάνω, σκέφτομαι τι μου αρέσει περισσότερο, το παίρνω και προσπαθώ να το φάω αλλά δεν πιάνει, δεν μου κάνει αίσθηση τίποτα φαγώσιμο! Το έζησα κι αυτό η σλιβάτη! Είναι προσωρινό όμως, θα περάσει.

Senior Member
    ψυχολογικο ειναι τζινακο

Senior Member
    εμεις οταν πηραμε το κοκερακι ηταν μικρο, 3 μηνων. ο καλος μου ειχε ηδη εμπιρεια απο κοκερ και ηξερε ποσο συναισθηματικα αλλα και ποσο ζωηρα(τρελα) ειναι.
    ετσι απο μικρο οταν ηταν του φεροτανε καποιες φορες πολυ αυστηρα για να το εκπαιδευσει. εγω του θυμωνα παρα πολυ γιατι του ελεγα μωρο ειναι δεν το λυπασαι?? αλλα εκεινος μου ελεγε αν δεν το κανω τωρα θα λυπασαι εσυ τον εαυτο σου μετα. και επισης οσο πιο πειθαρχημενο ειανι τοσο πιο πολυ θα το αγαπας μετα. αρα καλο ακι για τους 2 σας.
    οχι βεβαια οτι εκανε τραβηγμενα πραγματα. αλλα ηξερε οτι τα κοκερ φοβουνται πολυ τους θορυβους κι ετσι οταν ηθελε να τη μαλωσει χτυπουσε με δυναμη το χερι του στο τραπεζι.

ετσι η μικρη μας εμαθε να μη γαυγιζει. πραγμα πολυ βασικο γιατι εκει που μενει τωρα δεν δεχονται με τπτ σκυλια που γαυγιζουν. η μονη περιπτωση να γαυγισει ειναι οταν ελλοχευει κινδυνος.
    επισης εμαθε να παει βολτα χωρις λουρι! καλα αυτο για μενα ηταν το πιο δυσκολο γιατι στην αρχη εκανε σα δαιμονισμενη! ειχε κοψει ποσα λουρια πιο παλια!!!

αχ σας ζαλισα με το ριτακι μου...αλλα ειναι που το αγαπω τοσο πολυ και που μου λειπει....

Senior Member
    ριζοτο με γαριδες

500γρ γαριδες
    1 κουπα ρυζι
    6 κ.σ ελαιολαδο
    2 μετρια κρεμμυδια ξερα ή μερικα φρεσκα
    1 φακελακι κουκουναρι
    αλατι,πιπερι,καρυ
    μαιντανο οσο θες
    2 μετριες ντοματες τριμμενες ή κονκασε
    2/3 ποτηρι λευκο κρασι

βαζεις κρεμμυδι,το μισο λαδι και τις γαριδες να μαραθουν ολα,μετα σβηνεις με το κρασι και προσθετεις τα μπαχαρικα,την ντοματα και το κουκουναρι , και 2,5 κουπες νερο μολις βρασει το νερο τοτε βαζεις και το ρυζι και αφηνεις να βρασουν ολα σε χαμηλη φωτια, προς το τελος προσθετεις και το υπολοιπο λαδι και πριν σωθει ολο το ζουμι σβηνεις την φωτια για να μην στεγνωσει. Σερβιρεις με φρεσκοκομμενο μαιντανο απο πανω.
    Καλη όρεξη!!!!

Senior Member
    Κατερινάκι να σου πω ένα κόλπο για να γίνει ακόμα πιο νόστιμο???
    Τις γαριδούλες (επειδή θελουν λίγο ψησιμο) αμα τις βγάλεις με τρυπιτη για να μην πάρεις το ζουμάκι τους πριν βάλεις το ρύζι και τις ξαναβάλεις 2-3 λεπτά πριν τελειώσει το βράσιμο θα είναι μουρλια. Επίσης αν τις γαρίδες τις πάρεις ολόκληρες και βγάλεις τα κεφάλια, τα κεφάλια θα τα αφήσεις στην κατσαρόλα για όλη την ώρα του βρασμού για να βγάλουν όλη την ουσία!
    Αυτά τα ολόγα!!!

Senior Member
    Κοριτσάκι εγώ την κοκερίνα μου τη βρήκα στο δρόμο όταν ήταν 11 μηνών και ήταν μεγάλος καταστροφέας. Με τον καιρό της έκοψα τα περισσότερα άσχημα χούγια που είχε αλλά έχει μεγάλη εξάρτηση από μένα, προφανώς επειδή την παράτησαν. Μόνο στο σπίτι στην Αθήνα κάθεται ήσυχη όταν φεύγω, μόνη μου όμως γιατί όταν πάρω άλλο ζώο μαζί μου ξεσηκώνει τον κόσμο όλο. Στο εξοχικό δεν κάθεται με τίποτα μόνη της γιατί είναι ζηλιάρα, σου λέει εσύ πας για μπάνιο κι εγώ θα μείνω σπίτι, σε γελάσανε! Κι έτσι πρέπει να την έχω μαζί μου όπου πηγαίνω και είναι κουραστικό. Ευτυχώς βέβαια που ούτε γαβγίζει ούτε δαγκώνει. Και όταν κάνει σκανδαλιά τη βάζω τιμωρία γιατί από ξύλο δεν καταλαβαίνει, ούτε φοβάται. Αν την αφήσω νηστική όμως και παίζω με την άλλη σκυλίτσα όλη μέρα, μια χαρά καταλαβαίνει!

Senior Member
    Έχω αρχίσει να απορώ με τον καιρό uzzled:
    Αυτή τη στιγμή φυσάει μανιασμένα και εγώ φοράω φούτερ και μάλλινες κάλτσες :grind:

Senior Member
    κορες την εβγαλα τη φωτο και θα βαλω νεα το απογευμα γιατι με πηρε τηλ η θεια μου και μου ειπε οτι δεν ανταποκρινεται η φωτο στην πραγματικοτητα και να την αλλαξω επιτοπου.

Senior Member
    Eli κι εγώ φοράω πέδιλα και κρυώνω και θα βάλω καλσόν και κλειστά παπούτσια για να πάω σε λίγο στη μητέρα μου.

Senior Member
    εγω φορεσα εξωπλατο σημερα διοτι στην δουλεια συνηθως κανει ζεστη και εχω καταληξει να φοραω την καμπαρντινα μου μεσα στο γραφειο:crazy:

Senior Member
    Λίλα φαντάζομαι τι τράβηξε πάλι η μπίρι μπίρι για να σε φωτογραφίσει!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Αν την αφήσω νηστική όμως και παίζω με την άλλη σκυλίτσα όλη μέρα, μια χαρά καταλαβαίνει!
    Παιδαγωγικότατοι οι τρόποι σου τζινακι!!!!!:spin:

Senior Member
    δεν εχουμε βγαλει ακομα τη φωτο γιατι περιμενω να βαψω πρωτα το μαλλι.

Senior Member
    Λίλα όση ώρα βάφεις το μαλλί βάλε τη μπίρι μπίρι να γράψει ένα σύντομο τεστ για να δεις αν έμαθε πως βγάζουν φωτογραφίες! :lol: