ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1735
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1735 of 2553 FirstFirst ... 7351235163516851725173317341735173617371745178518352235 ... LastLast
Results 26,011 to 26,025 of 38289
    Senior Member
    Μαράκι χαίρομαι που οι εξετάσεις σου είναι καλές. Προσπάθησε να κάνεις συχνά γεύματα για να μην σου πέφτει το ζάχαρο και καλό είναι να έχεις στην τσάντα σου ένα σνακ, μία μπάρα δημητριακών ή μικρή συσκευασία με μπισκότα ή κρακεράκια ώστε αν νοιώσεις κάποια στιγμή τρέμουλο ή εφίδρωση ή ταραχή ή αδυναμία σκέψης, επειδή θα σου έχει πέσει το ζάχαρο, να φας αμέσως το σνακ. Καλή δουλίτσα.

Senior Member
    καλημερα τσουπρες μου και Τηρη!!λυπαμαι πολυ για το μωρο της πωλινας ομως πιστευω οτι ολα θα πανε καλα.απο οτι θυμαμαι απο τη σχολη η νεκρωτικη εντεροκολιτιδα ειναι το πιο συχνο προβλημα των προωρων νεογνων ειδικα οταν ειναι μικροτερα των 32 εβδομαδων.αντιμετωπιζεται ομως!!!!

Senior Member
    Καλημέρα και από εμένα!
    Τήρη σε ευχαριστούμε για το μήνυμα σου να μας φιλήσεις και την Ναταλία μας που ταξιδεύει . Εύχομαι να φτάσει στον προορισμό της καλά.
    Μακάρι να πάνε όλα καλά με την επέμβαση της μπεμπούλας. Πωλίνα μου κουράγιο, συντονίζουμε την θετική μας ενέργεια και τις προσευχές μας προς εσάς. Καλή δύναμη στην λιλιπούτεια μαχήτρια σου.

Senior Member
    Αβουλίνα μου πόσο χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα στο πανηγύρι και έκανες και τα ψώνια σου και έφαγες και το σουβλάκι σου με την ρετσίνα σου, απόλαυσες και το γλυκάκι σου και γύρισες σπίτι και με κυλωτάκια και με στρουμφοτραπεζαρία και με παρέα για να την εγκαινιάσεις! Ε άμα αυτό δεν είναι πετυχημένο βράδυ δεν ξέρω τι άλλο είναι!
    Ελπίζω να κατάφερες μόνο να κοιμηθείς χθες το βράδυ γιατί δεύτερο ξενύχτι στα καπάκια και άνευ μεσημεριανού ύπνου....σε βλέπω να τρέχουν τα σάλια σου πάνω στο γραφείο σου! :lol:

Senior Member
    Λιλάκι η Ναταλία σου στέλνει τις καλύτερες ευχές της για το ραντεβού του Σαββάτου, έχει αγωνία κι επειδή δεν θα έχει ίντερνετ αυτές τις μέρες περιμένει να την ενημερώσουμε για τις εξελίξεις.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Λιλάκι η Ναταλία σου στέλνει τις καλύτερες ευχές της για το ραντεβού του Σαββάτου, έχει αγωνία κι επειδή δεν θα έχει ίντερνετ αυτές τις μέρες περιμένει να την ενημερώσουμε για τις εξελίξεις.
    thanks ναταλιτσα μου!!!!!!!!!

Senior Member
    ολο το βραδυ εβρεχε ο θεος με το θεο κεραυνοι αστραπες χαμος εγινε.

Senior Member
    Λίλα μου μην τα συζητάς με τον καιρό γιατί έχω αρχίσει να κουράζομαι πάρα πολύ!
    Εμάς μας κάνει σκοτσέζικα ντους σχεδόν καθημερινά! Ξυπνάμε με ήλιο που σε στραβώνει και μέσα σε μία ώρα γεμίζει σύννεφα και το πάει για βροχή.:flaming:
    Πιστεύω ότι η ψυχολογία μας είναι κάπως επειδή δεν λέει να φτιάξει ο καιρός, ερχόμαστε και από δύσκολο χειμώνα και έχουμε ανάγκη από ζέστη και λιακάδα και ο καιρός δεν μας κάνει την χάρη... Σήμερα λέει ότι θα έχουμε και εμείς καταιγίδες.
    Ο ξάδερφος μου αυτή την Κυριακή παντρεύεται και σήμερα έμαθα ότι ακυρώνουν το γλέντι γιατί το οργάνωναν στο κτήμα που έχει η οικογένεια της γυναίκας του στην Πλάκα Λιτοχώρου. Επειδή λοιπόν ο καιρός είναι χάλι μαύρο δεν μπορούν να κάνουν το γλέντι και θα πάνε απλά στο δημαρχείο να παντρευτούν και το γλέντι μάλλον θα το κάνουν άλλη στιγμή... Παλιόκαιρος!

Senior Member
    καλημερα και μενα μολις μπηκα βλεπω πολυγραφοτατες παλι!
    να σας πω τα νεα μου
    πηγα εχθες για να με δει ο γιατρος για μηνα
    με βρηκε πολυ καλα με καλη απωλεια απλα για τις κομαρες και τις ατονιες μου εδωσε σιδιρο και πολυβιταμινες! θα με δει ξανα στις 18/7 μολισ διαβασω οσα γραψατε θα επανελθω (αν βρω pc αδειο)

Senior Member
    μπραβο γοργονα μου , ανακουφιστηκες φαντάζομαι. Τι βιταμινουλες σου εδωσε?

Senior Member
    Μόλις μίλησα με κάποιον που έχει μία τεχνική εταιρεία στο Μοναστηράκι και ψάχνει για γραμματέα και μας έφερε σε επαφή ένας φίλος μου. Μου είπε ότι επειδή ήταν έξω και δεν μπορούσε να μιλήσει θα με καλέσει αργότερα για να κανονίσουμε συνάντηση. Ο φίλος μου μου είπε ότι τον άκουσε στο τηλ. να λέει ότι το απόγευμα έχει ραντεβού να δει και μια άλλη κοπέλα, οπότε αν τα καταφέρω να κλείσω ραντεβού μαζί του όσο πιο νωρίς γίνεται. Ο χρόνος για να αρχίσετε να προσεύχεστε να πάρω τη δουλειά ξεκινάει από τώρα!! :lol:

Senior Member
    Καλλιόπη χαίρομαι που πάνε όλα καλά και μόλις πάρεις αυτά που σου έδωσε ο γιατρός θα νοιώσεις καλύτερα και θα έχεις περισσότερη ενέργεια.

Senior Member
    Τζινα μ γραμματεας λες και με εξιταρεις :kiss:
    Μακαρι να βγει κατι καλο, αντε μετα την Σοκολατιτσα μας να παρεις εσυ σειρα!!

Senior Member
    Τζινάκιον με το καλό αγαπούλα μου!
    Έχεις και την εμπειρία ως γραμματέας σε τεχνική εταιρεία οπότε είμαι σίγουρη ότι καλύπτεις τα προσόντα και με το παραπάνω! Καλή επιτυχία εύχομαι και γρήγορα να καταφέρεις να έχεις μία συνάντηση με τον άνθρωπο! Αυτές οι δουλειές στην εποχή μας είναι σαν τα σπάνια πουλιά, όποιος πρόλαβε τον Θεό είδε ένα πράμα! :lol:

Senior Member
    αντε τζινακι με το καλο!!!μακαρι να πανε ολα καλα και να την παρεις εσυ τη δουλεια!!!!!!