ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1743
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1743 of 2553 FirstFirst ... 7431243164316931733174117421743174417451753179318432243 ... LastLast
Results 26,131 to 26,145 of 38289
    Senior Member
    Γοργόνα μου μην ανησυχείς έχουμε γερές καρέκλες για ανεβασμένα κυβικά! :lol:
    εξάλλου και εμείς τα κυβικά μας τα είχαμε -έχουμε οπότε έχουμε φροντίσει να προμηθευτούμε και δυνατές καρέκλες χιχιχιχιχι
    Κάντε μια ευχούλα να έχει καλό καιρό αύριο για να μπορέσουμε να χαρούμε καφέ στο μπαλκόνι!

Senior Member
    Originally posted by angel79
    στρωστε κοκκινα χαλια!!!!! βαλτε τουαλετες!!!!!
    ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!
    Γιούπιιιιιιιιιιι! Είσαι και εσύ πανούργα Αγγελική μου! Δεν σου το χα κορτίτσι μου με τόσες υποχρεώσεις! Με ξαφνιάζεις ανέλπιστα θετικά! Είσαι καπατσοκόριτσο! :lol:
    Σε περιμένουμε χαρά μου, θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο λίγο αργότερα για τις λεπτομέρειες .

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by angel79
    στρωστε κοκκινα χαλια!!!!! βαλτε τουαλετες!!!!!
    ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!
    Γιούπιιιιιιιιιιι! Είσαι και εσύ πανούργα Αγγελική μου! Δεν σου το χα κορτίτσι μου με τόσες υποχρεώσεις! Με ξαφνιάζεις ανέλπιστα θετικά! Είσαι καπατσοκόριτσο! :lol:
    Σε περιμένουμε χαρά μου, θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο λίγο αργότερα για τις λεπτομέρειες .
    Χθες ξενυχτησα να φτιαξω αποδείξεις.... αρχιζει ο αντρας μου νυχτερινη δουλεια που σημαίνρι ότι όλα θα πέσουν πάνω μου (δεν μπα να δουλευω και εγω νυχτα....) οπότε τον εχωσα να κρατήσει το μωρο!!!!

Senior Member
    Τις πιο ζεστές ευχαριστίες μας στον σύζυγο σας αγαπητή! :love:

Senior Member
    Πάω να κάνω καμιά δουλειά, το απόγευμα θα πέσουν συνεννοήσεις. Φιλιά!
    Είμαι χαρούμενη!

Senior Member
    κορίτσια εχω ενθουσιαστει τοσο πολυ για αυριο !!!! θα είναι και η Αγγελικουλα και η Μαρια ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Κοριτσάκια μου θα σας δω απο κοντα! Φανταζομαι τα μουτρα της Ναταλιας μας, θα βγαζει καπνους απο τα αφτια σιγουρα!!! unk:

Senior Member
    Κρίμα που δεν θα είναι και η Σοκολατίτσα μαζί μας, αλλά δεν πειράζει αφού πρόκειται για τη δουλειά της. Και τα τηλ. γι'αυτό υπάρχουν. Καλή δύναμη Σοκολατίτσα και καλή αρχή στη δουλειά σου. Αγγελική πολύ χαίρομαι που θα έρθεις κι εσύ τελικά! Μήπως σου βρίσκεται κανένα πανό εύκαιρο να φέρεις γιατί λέω αν έχει καλό καιρό να κάνουμε και πορεία! :lol:

Senior Member
    τωρα είδα για την Σοκολατιτσα, με το καλο Ελενακι μου να πας και δεν πειραζει που δεν θα είσαι μαζι μας , είναι όντως για πολυ καλο σκοπο!!!

Senior Member
    Θα έρθει και το Μαράκι τελικά; Τρέλεια! Εχω καιρό να την δω κι ελπίζω να την γνωρίσω με τόσα κιλά που έχει χάσει! Μήπως πρέπει να κρεμάσουμε καρτελάκια με το όνομά μας; :lol: Eli άρχισε να προετοιμάζεις το Γιώργο σιγά σιγά ότι μπορεί αύριο να χρειαστεί να μείνει για λίγες ώρες όρθιος! :lol:

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Φανταζομαι τα μουτρα της Ναταλιας μας, θα βγαζει καπνους απο τα αφτια σιγουρα!!! unk:
    τα δικα μου τα μουτρα να δειτε:sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
    αν δεν ειχα τα σχεδια μου θα επαιρνα το λεωφορειο και θα σας εκανα ντου.

Senior Member
    ειχα ξεχασει ποσο ποναει η αποτριχωση.ευτυχως ειναι μια κοπελα αισθητικος στο χωριο και δουλευει σπιτι της γιατι δεν ειχα ορεξη να τρεχω μεχρι τον πυργο.

Senior Member
    lilaki εσυ να κοιταξεις να θαμπωσεις κοσμο αυριο και να εχεις το αποτελεσμα που θες
    οσο για καφεδες θα γινουνε και αλλοι σιγουρα !!!!!

Senior Member
    καλλιοπακι χασαμε κι αλλο βλεπω!!!!αντε αλλαζουμε δεκαδα σε λιγο.

Senior Member
    Λιλάκι αυτό έλεγα στην Eli, ότι ευτυχώς που έχεις το αυριανό ραντεβού διαφορετικά θα ζήλευες! Όμως κοντινή γιορτή γιατί είναι θέμα ημερών να έρθεις στα μέρη μας και να καφεδιαστούμε όλες μαζί.

Senior Member
    Κοριτσια τι κανετε? Μολις τωρα διαβασα για την κοπελα που "εφυγε" και στεναχωριθηκα παρα πολυ... Ρενα νομιζω την ελεγαν? Ποιο ηταν το νικ της εδω? Επειδη δεν συγκρατω ονοματα φοβαμαι μηπως τα λεγαμε και εγω δεν πηρα καν χαμπαρι οτι δεν ηταν καλα... :no:
    Ξερουμε τι αντενδειξεις ειχε ολο αυτον τον καιο πριν "φυγει"?
    Στεναχωριθηκα παρα πολυ ρε γαμωτο... Ειδικα οταν διαβασα το ποστ της Χριστινας εμεινα... Ηταν να κανω και εγω τοτε μαζι την επεμβαση στο Ιπποκρατειο και λεγαμε το ποσο πλακα θα ειχε αν ειμασταν μαζι... Δεν το χωραει το μυαλο μου ρε γαμτο... Να αναπαυθει η κοπελα, φανταζομαι πρεπει να την ειχε εξαντλησει η ολη κατασταση...
    Ακυρο αλλα εχουμε τιποτα νεα απο την Καμηλοπαρδαλη??? Τα τελευταια νεα της που ειχα ακουσει ηταν τοτε που ηταν ακομα στο Ριο και αρχισε σιγα σιγα να πινει και παλι λιγο τσαγακι! Ελπιζω να ειναι καλα η κοπελα και να μην εχει αλλα προβληματα...