Results 26,431 to 26,445 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-05-2012, 08:51 #26431
Ρε κοριτσια! Πρωτον ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
Και δευτερον... Βλεπω αυτη την στιγμη το δεξι μου μπουτι παρακαλω... Και ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ!!!! Φαινεται πολυ πιο μικρο και γλυκουλικο! Μα μηπως με γελουν τα ματακια μου πρωινιατικα?!?!?!
Εξωπραγματικο...
- 27-05-2012, 10:00 #26432
Καλημερα αγαπες.με ξυπνησε το αγορι πριν.πιο ησυχος μου φανηκε.θα παμε αυριο το πρωι για χαλαρο καφεδακι.επειδη σημερα εχει ιδιαιτερο θα λειπει ολη μερα και αυριο το πρωι που γραφουν τα παιδακια εξετασεις ειναι ελευθερος.οποτε ουτε τηλεφωνο ουτε τιποτα μεχρι αργα το βραδυ
αλλα αποφασισα να μην υστεριασω.
27-05-2012, 11:08 #26433
Καλημέρα στον Τζινόκοσμο, που δε παρακολουθώ.
27-05-2012, 14:38 #26434
Αγαπημένες μου καλησπέρα!!!
τώρα καταφερα να μπω και να σας γραψω δυο κουβεντούλες!
Το γλυκιτατο Κατερινάκι έχει γίνει νονά πια! παντα άξια καλη μου!!! είναι μεγάλο παραγμα πιστεψε με!
Το Ελλάκι φαντάζομαι θα μοιράζεται την χαρά της αδερφουλας της!
οι υπόλοιπες που είσαστε???? οεο????
Χθες τελικά γυρισα γύρω στις 2.30 φρικη το βράδυ φρικη σας λεω..
Τα είδα όλα... μέχρι και μια που νομιζε ότι η σημαια των ΗΠΑ ήταν παρεο και την φόρεσε με σορτσάκι μπλουζάκι και κόκκινη πλατφορτμα (το μόνο που ζήλεψα ομολογουμένως....) α και για να συμπληρώσει την εμφανα (κατά το αφάνα) είχε βαφτεί λες και φορουσε μια μπλέ μασκα με κέρατο.... που πας κοπελια????? οεο????
Μολις γύρισα επλυνα του μικρου μου τα πράγματα, ετοίμασα το νερό για το γάλα τουμ εκανα μπανάκι και ξαπλωσα! αλλά η πριονοκορδέλα από δίπλα μου δεν έλεγε να σταματήσει... κατά τις 4.00 πια έπεσα στην αγκαλια του Μορφεα (αργησε να ρθει...)
Λέω να ξεκινησω να βλέπω την φόρμουλα μιας και ο σύζυγος δουλευει (το ανέκδοτο της ημέρας ήταν να πάρω το απιδί και να πάω να φάω το μεσημέρι στο εστιατόριο... το άλλο με τον τοτο το ξέρετε??????) και ο μικρός κοιμηθηκε επιτέλους!!!!
θα τα πούμε το βραδάκι μαλλον!!!!
PS Ναταλάκι σε ποιο σημείο του ορίζοντα είσαι???? 27 x 72 φιλια!!!!
27-05-2012, 15:42 #26435
κοριτσουδια μου που γυρνατε σημερα???
27-05-2012, 16:28 #26436
Καλησπέρα. Τώρα μπήκα σπίτι. Δεν πρόλαβα να σας καλημερίσω το πρωί διότι με πήρε τηλ. η Φτουτάτη και με διέταξε να πάμε βόλτα και για φαγητό στο Μοναστηράκι εφόσον πρώτα με απείλησε με εξορία από το βασίλειό της ή με μπουντρούμι! Τι να κάνω κι εγώ, ετοιμάστηκα γρήγορα, έκανα την καρδιά μου πέτρα και δέχτηκα να μου κάνει το τραπέζι και μετά έκανα την καρδιά μου γρανίτη και δέχτηκα να με κεράσει και παγωτό! :lol: Φυσικά δεν ήταν δυνατόν να έρθει μία Φτουτάτη στα μέρη μας και να μην γίνει μεγάλο θέμα, γι'αυτό όταν καθήσαμε για φαγητό μετά από 2 λεπτά είδαμε τον Γκούμα τον δημοσιογράφο του star με κάμερες οι οποίοι στέκονταν ακριβώς από πάνω μας, ο ένας κάμεραμαν έσπρωχνε την καρέκλα μου. Τώρα δεν κατάλαβα καλά ή έκανε ρεπορτάζ για την κρίση στα φαγάδικα αφού μιλούσε με τον μαγαζάτορα ή έψαχνε να βρει που κάθεται η Φτουτάτη αφού είχε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ήθελε να φάει κεμπάπ και θα πήγαινε σήμερα εκεί! :lol: Μετά από λίγο ήρθαν και στέκονταν δίπλα μας δύο τύποι της δημοτικής αστυνομίας, για να μας φυλάνε μάλλον!! Όταν ήρθε το μπιφτέκι που είχα παραγγείλει, το μισό πιάτο ήταν το μέγεθος του μπιφτεκιού με δύο πίτες από κάτω και πολλές πατάτες, κοιταχτήκαμε με την Γλαύκη και σκάσαμε στα γέλια ταυτόχρονα και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε. Σλιβ + πιάτο τούρλα = αστείο ανέκδοτο με πολύ γέλιο! Έφαγα λίγο και το υπόλοιπο μου το δίπλωσε σε ασημόχαρτο και μου το έδωσε να το πάρω σπίτι και με διέταξε να το έχω φάει μέχρι το βράδυ! Έχετε τους χαιρετισμούς της Φτουτάτης, σας διαβάζει αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί για να γράψει. Λιλάκι χάρηκε πολύ για σένα και μόλις επιστρέψει σπίτι της θα σου γράψει σχετικά. Τώρα πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί το μαρτύριό μου δεν τελειώνει εδώ. Το βράδυ θα βγούμε για καταναγκαστικό ποτό! :lol: Θα σας δω πάλι όταν ξυπνήσω. Φιλάκια.
27-05-2012, 16:35 #26437
Originally posted by koritsaki
τζινα!! ειδα τις φωτο και εμεινα με το στομα ανοιχτο!!!
συγνωμα αλλα τις εδειξα κι εγω στο αγορι και ειπε ''απιστευτη διαφορα! εκανε πολυ ωραιο σωμα!'' και μετα του λεω οτι η πρωτη φωτο ειναι πριν 19 χρονια και μου λεει ''ναι σιγα!''
επισης με ρωτησε αν εκανες πλαστικη στηθους! χαχαχαχα!!!!
εσυ δεν εχεις κανει σωστα??? μην εγινε σε κανενα προηγουμενο επεισοδιο και την εχασα!!!!
27-05-2012, 16:42 #26438
Λίλα χαίρομαι που θα πάτε αύριο για καφεδάκι, κοίτα να είσαι ψύχραιμη και προσγειωμένη. Περιμένουμε εννοείται τα νέα του καφεδιάσματος. Ευτυχώς που ο Γ. δεν έχει επαφή με το ίντερνετ!
Αγγελικούλα δεν ξεχνάω την υπόσχεση της τάρτας χιχιχιχι.
27-05-2012, 16:44 #26439
καλα να περασετε τζινακιον!!!σημερα που δεν εχω τι να κανω ολοι δουλεια εχετε????ο αλλος με τα ιδιαιτερα εσεις γυρνοβολατε.εγω χαζολογαω στο λαπιτοπιο αν δω αλλο ενα επεισοδιο του nurse jackie θα κοψω τις φλεβες μου.
27-05-2012, 16:47 #26440
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ευτυχώς που ο Γ. δεν έχει επαφή με το ίντερνετ!
27-05-2012, 17:00 #26441
ΤΣΑΑΑ εδω και εγω!
οπως ελπιζω να καταλαβατε σημερα ολη μερα διαβαζω !
μαιευτικη γυναικολογια εχει το προγραμμα!
κοντευω να τα μαθω :P
τζινακι να περασεις ομορφα με τη φτουτατη μας και εσυ λιλα μου στον αυριανο καφε!
ελπιζω να καταφερω να μπω ξανα να σας δω
τζινακια!!!!!!
27-05-2012, 17:51 #26442
Γοργονα μπραβο!!! θα παρεις καλο βαθμο!!!
κι η δολια η μανα μου εχει τραβηξει πολλα απο μας.μεχρι ομως την τριτη λυκειου!
μετα μολις περασα στο πανεπιστημιο μου ειπε ''εγω τα δικα μου τα γραμματα τα εμαθα. τωρα μαθε εσυ τα δικα σου!'' χαχαχαχα!!!!!!
παντως τζινα δεν ξερω πως ειναι χωρις σουτιεν, με το σουτιεν ομως φαινονται τελεια!!!ευγε!!!
λιλα!!! εγω σε γενικες γραμμες θα ειμαι εδω σημερα!!!
27-05-2012, 17:58 #26443
το αγορι εχει διαβασμα και δεν μπορουμε να παμε πουθενα....
θα πηγαινα μονη μου καμια βολτα οπως εκανα και χθες αλλα....
πηγαμε το πρωι στην εκκλησια και...στραμπουληξα ασχημα το ποδι μου...
ποναω τοσο πολυ.................................
μετα την εκκλησια πηγαμε σε ελληνικο καφενειο και πηρα φραπε!!!
φαγαμε και μπουγατσα! με κοτοπουλο παρακαλω!!! ηταν τελεια!!!
27-05-2012, 18:24 #26444
Βαλε παγο κοριτσακι.καλλιοπη γυναικολογια μαιευτικη ηταν απο τα αγαπημενα μου.μετα τη χειρουργικη βεβαια.αχ πρεπει να βρω δουλεια μου λειπει τοσο πολυ λιγος ανταγωνισμος!!!
27-05-2012, 18:52 #26445
κοριτσια γεια σας, είμαι επισημα μια νονα!!!! Ολα πήγαν σουπερ και περασαμε υπεροχα. Δεν εχω δυναμη να σας γραψω λεπτομερειες είμαι σε αποσυνθεση και προσπαθω να ξεκουραστω λιγο διοτι θα βγω και το βραδυ ( φτουτατη και λοιπες γκομενες) .
πολλα τζινακια και θα σας πω απο αυριο για την βαφτιση
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία