ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1777
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1777 of 2553 FirstFirst ... 7771277167717271767177517761777177817791787182718772277 ... LastLast
Results 26,641 to 26,655 of 38289
  1. #26641
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,639
    TZINA ΜΠΡΑΒΟ!! επιτελους τις καναμε τις εξετασεις και αυριο εχει και αποτελεσματα. Γκομενακι ο γιατρος ε?? μηπως να πας να τις παρεις απο τον ιδιο? ρωτα τον " Μηπως γιατρε να περασω να τις παρω , θα είστε εκει?"

  2. #26642
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,639
    τι εγινε βρε Αγγελικη, στην καναμε την ζημια με τον Σαββατιατικο καφε?

  3. #26643
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    Κατερίνα από τον ίδιο θα τις πάρω, μου είπε που να πάω να τον βρω αφού τον πάρω πρώτα τηλέφωνο. Με ρωτούσε κι από που ήξερα τον φίλο μου που με έστειλε και του είπα ότι είμαστε οικογενειακοί φίλοι πολλά χρόνια.
    Αγγελικούλα μην σε παίρνει από κάτω, σιγά σιγά και με το μαλακό. Εξάλλου είσαι μία χαρά κούκλα και δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα παχυσαρκίας.
    Μόλις με πήρε τηλ. και το λαλάγγι, του είχα πει ότι θα τον καλέσω την Κυριακή αλλά σιγά μην άφηνα τις φιλενάδες μου για να δω τα μούτρα του!! Και σήμερα ατύχησε πάλι γιατί δεν μπορώ αφού θα γυρίσω το απόγευμα σπίτι και θα είμαι κουρασμένη. Έχω φάει τόσο φτύσιμο που δε με νοιάζει, ας δει κι αυτός πως είναι όταν βρέχει!!

  4. #26644
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,705
    εμπαινε τζινα εμπαινε ετσι βασανισε το το λαλλαγγι.δεν ερχεσαι και απο εδω να ριξεις καμια ανταυγια?

  5. #26645
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    :lol::lol::lol::lol::lol:

  6. #26646
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Athens
    Posts
    5,663
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Έχω φάει τόσο φτύσιμο που δε με νοιάζει, ας δει κι αυτός πως είναι όταν βρέχει!!
    Μνημειώδης η ατάκα σου Τζίνα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

  7. #26647
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Athens
    Posts
    5,663
    Τζινάκο μου πόσο χαίρομαι που πήγες και έκανες τις εξετάσεις σου δεν φαντάζεσαι! Και είχες και μπόνους νοστιμούλη γιατρό μιαμ μιαμ.... και ελαφροχέρης ακούω αχααααα! Καλά αποτελέσματα αύριο κουκλίτσα μου!

    Προσοχή με τις ανταύγειες της αδερφής σου να μην τις κάνεις τρικολόρε από την κούραση!:lol:

  8. #26648
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    Ο γιατρούλης δεν με πόνεσε εκείνη την ώρα αλλά τώρα έχει μελανιάσει και πρηστεί λίγο και είναι και στο σημείο που κλείνει το χέρι και με πονάει. Για χανζαπλάστ δεν το συζητάμε, μου έδωσε 2 φορές βαμβάκι γιατί έτρεχε πολύ αίμα αλλά μετά που σταμάτησε δεν μου έδωσε χανζαπλάστ, νοσοκομείο γαρ. Εν τω μεταξύ ήμουνα στα επείγοντα κι εκεί είχε κρεβάτια που τα χώριζαν με κουρτίνα και στο διπλανό κρεβάτι είχαν φέρει μία γυναίκα που ήταν σε κώμα και γινόταν χαμός. Τους άκουγα που έτρεχαν όλη την ώρα και έλεγαν και διάφορα, φώναξαν και τον γιατρό μου κάποια στιγμή να τους βοηθήσει και αγχώθηκα. Είπα λοιπόν να σκεφτώ κάτι ευχάριστο γιατί είχα αρχίσει και ταραζόμουνα με την όλη φάση και το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν οι κεφτέδες της Έλλης! :lol: ʼρχισα να σκέφτομαι τους κεφτέδες κι ας μην τους είχα φάει, μετά επεκτάθηκα και στο τσιζκέϊκ που το είχα φάει και σε όλο το σ/κ κι έτσι ηρέμησα λίγο.

  9. #26649
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,705
    αν δεις οτι σου βγαινει καπως ετσι αρχισε να τρεχεις

  10. #26650
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    WoNdErLaNd
    Posts
    1,422
    Τζινα στο παραστημα πηγες?
    Μηπως το γραφειο του ηταν στο τελος του διαδρομου νομιζω στο ισογειο? Ψηλος με καστανα μαλλια και πρασινοπα ματια? Μυριζει πολυ ωραια????

  11. #26651
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    Λίλα ευτυχώς σήμερα θέλει να της κάνω ένα χρώμα ανταύγιες γιατί την προηγούμενη φορά, που ήταν και η πρώτη μου, ήθελε δύο χρώματα ανταύγιες.

  12. #26652
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    WoNdErLaNd
    Posts
    1,422
    ΑΧαχαχαχαχαχ μα δεν σκεφτοσουν καλυτερα τον γιατρο γυμνο μαζι σου στο κρεββατι του νοσοκομειου??? αχαχαχαχ ακους εκει κεφτεδες!! :smilegrin:
    Γιατι ρε Λιλα ωραια ειναι τα μαλλια!!!

  13. #26653
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    Δεν θα το πιστέψετε!! Προηγουμένως που μιλούσα με την Φτουτάτη και αργότερα που μιλούσα με το λαλάγγι έβλεπα να παίρνει συνέχεια ένα κινητό που δεν το ήξερα. Λέω καλά από καμία τράπεζα θα είναι, αν θέλουν ας ξαναπάρουν. Και χτυπάει τώρα και βλέπω το ίδιο κινητό, απαντάω και είναι αυτός που μιλήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα για την δουλειά στην εταιρεία στο Μοναστηράκι!!!!!!! Θέλει να πάω το απόγευμα να τον δω στο γραφείο του!!!!!!

  14. #26654
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,705
    Originally posted by -wow-
    Τζινα στο παραστημα πηγες?
    παραστημαΜυριζει πολυ ωραια????
    κοπελια καθεσαι και μυριζεις γιατρους???

  15. #26655
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    Wow δεν πήγα στο Ιπποκράτειο σε άλλο νοσοκομείο πήγα.
    Αναβάλλονται οι ανταύγιες γιατί θέλω να λουστώ και να ξεκουραστώ λίγο για να πάω το απόγευμα φρεσκαδούρα!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •