ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1804
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1804 of 2553 FirstFirst ... 8041304170417541794180218031804180518061814185419042304 ... LastLast
Results 27,046 to 27,060 of 38289
    Senior Member
    να της παρουμε απλικεησο

Senior Member
    Λίλα δεν χρειάζεται η Ναταλία απλικέϊσο, Gps χρειάζεται μπας και βρει τον δρόμο και έρθει στην παρέα μας! ʼρχισε να ροχαλίζει και μούρχεται να σηκωθώ και να πάω να του βάλω χάντρες στο στόμα! Τώρα κατάλαβα τι εννοεί το τραγούδι που λέει "άρχισαν τα όργανα σήκω απ'τη θέση σου"!! :lol: :lol:

Senior Member
    χιχιχιχι ποτισε τον κανενα ουζο για το δοντι μπας και πεσει ξερος για ωρες

Senior Member
    Originally posted by *Katie

Σημερα εχουμε και επετειο γαμου 4 χρονια. Χρονια μας πολλα !!!!
    Χρόνια σας πολλά,ευλογημένα μ'όλα τα χαμόγελα του Θεού!Δε χρειάζεστε ιδιαίτερες ευχές,καθώς δείχνετε να έχετε βρει τη μαγική συνταγή
    ενός ευτυχισμένου γάμου!Είναι σα να τα πρωτοφτιάξατε,με όλη την τρέλα και τη λάμψη του ολόφρεσκου έρωτα!Να είστε μόνο γεροί κι όλα
    τα υπόλοιπα τα'χετε στο τσεπάκι σας...Να χαίρεστε πάνω απ'όλα και το θαύμα της ένωσης σας,ν'αξιωθείτε να γεράσετε παρέα,να το καμαρώνετε
    να δημιουργεί κι εκείνο τα δικά του θαύματα!Να έχετε μια ξεχωριστή επέτειο,όπου θα φοράς μόνο την ποδιά αυτή όσο προσπαθείς να ολοκληρώσεις
    το γενέθλιο δείπνο...αυτό που είναι καταδικασμένο να καεί,ξέρεις εσύ...Α!Και προπαντός να μας στείλετε το βίντεο ντοκουμέντο,παρακαλώ πολύ!

Senior Member
    Ναταλιτσα μου ειμαστε που ειμαστε μας εβαλες κ μεσα στο παραμυθι,ποιος μας πιανει!!!
    Κατερινακι να τα εκατοστησετε ,να ειστε ευτυχισμενοι οπως την πρωτη μερα κ υγιεις να χαιρεστε τη ζωη κ την κορουλα σας!Ηρεμειστε που τρελλαθηκατε γιατι πινει πολυ νερο το παιδι!Μπορει να λενε οτι τα συμπτωματα του διαβητη ειναι πολυφαγια πολυδιψια πολυουρια,αλλα δεν ειναι φυσιολογικο ενα ατομο που τρωει πολυ να πινει πολυ νερο οποτε θα πηγαινει κ συχνα τουαλετα.
    τζινα εφαγες απογευματινο?δεν μιλαω για λαλαγγι.....
    Εκλεινα τον μηνα, ειχα κανει καπου λαθος κ εβγαινε οτι μου λειπουν 300 ε κ ειχα τρελλαθει!το βρηκα πολυ ωρα μετα αλλα κοντευει το κεφαλι μου να σπασει!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Ναταλία που είσαι χαμένη στη wonderland; Αγοράστηκαν νεγκλιζέδια, οργανώνονται καυτά σ/κ, αριστεύσαμε στις εξετάσεις, δόθηκαν συνεντεύξεις κι εσύ απουσιάζεις; Τράτζικ! :lol:
    Έλα,δώσε περίληψη όλων των σημαντικότερων,όσο πάω να κάνω ένα τηλεφώνημα....Επανέρχομαιιι ιιιιιιιιιιι

Senior Member
    και που πηγαμε που γυρισαμε... σε ονειροκοσμο καταληξαμε !!!!! I like a lot.
    Νονα επιτελους εμφανιστηκες, ημουν ετοιμη να βαλω την Νικολουλη τωρα που εχει και ελευθερο χρονο να σε ψαξει.
    Αχ παιδια νιωθω μεγαλη υπερηφανια ! για βραδυνο εφαγα μια μικρη σαλατα και εχω σκασει. Εγω και σαλατα βραδυνο κανονικα δεν παιζει . Το ποσο ομως το ευχαριστηθηκα δεν σας το περιγραφω. Ημουν μεταξυ γαλα με δημητριακα και φρουτο ή σαλατα και τελικα νικησε η σαλατα. Επιχειρηση 1,5 κιλακι εχει μπει σε εφαρμογη.

Senior Member
    Καλησπέρα στη Χώρα των Θαυμάτων, που θα διώξει την έγνοια από το Κατερινάκι και το Γαβριήλ για το Μαριλενάκι, θα βγάλει τη Λίλα από τα διλήμματά της, θα δώσει τη δουλειά στο τζινάκι και θα της φέρει καλά αφεντικά, θα εμφανίσει αυτό το κάτι που θα εξιτάρει το Ελάκιον, θα εξοικειώσει το μπρεϊκάκι με τη νέα της δουλειά, θα βοηθήσει την Καλλιοπίτσα και τη wow να τρώνε πιο εύκολα και να χάνουν αέρα τα κιλάκια, το Γλαυκόνι να νιώσει μεγαλύτερη ευεξία σύντομα, το Αβάκι να βρει τη δύναμη να το κόψει το ρημάδι, το κοριτσάκι να χαρεί την όμορφη διαδρομή έως το γάμο του, την Αγγελική μας να πάρει μια γενναία αύξηση για τις πολύωρες βάρδιες που χτυπάει, την Πωλίνα να πάρει σύντομα την κορούλα της στο σπίτι της..Η Χώρα των Θαυμάτων είναι ο καλύτερος τόπος για να ξεδιπλωθούν οι επιθυμίες μας και να ευοδωθούν τα σχέδια μας...
    Ναταλία, μου αρέσει που υπάρχω στη Χώρα σου!

Senior Member
    Σημερα ειναι η παγκοσμια μερα κατα του καπνισματος.Ηθελα να σας το πω απο το πρωι για να προσπαθησετε να μην καπνισετε σημερα αλλα δεν καταφερα να μπω.Αβουλινι για σενα χτυπα πιο πολυ η καμπανα!Οχι οτι δεν παιρνει η μπαλα Τζινα Αφες κλπ....

Senior Member
    Καλησπερίζω την Woderland!!!!!!
    όπως εχετε μάλλον καταλάβει...... ΕΧΩ ΠΗΞΕΙ!!!! εχει πολλή δουλεια.... κάνω και μόνη μου βάρδια και το γραφειο είναι ενα τρελάδικο.... νομιζω ότι θ αβγω με ζουρλομανδία από κει μεσα.... εχω χτυπησει 12ωρα..... ωραία μανα σου λέει.... α και επι τη ευκαιρία πηρα μαγιο επιτελους!!! αλλα η ηλιθια πωλήτρια ξέχασε να βγάλει το αντικλεπτικό, το οποίο δεν χτυπησε.... και πρέπει να ξαναπαω να μου το βγάλουνε!!!!
    Κατερινάκι χαίρομαι που πήγαν όλα καλα με την μικρούλα! α και by the way ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ!!!!
    Ναταλάκι επανήλθες στην παρεα μας???
    Τζινακι λαλαγκιαστικες χωρίς να το θες βλεπω....
    Λιλάκι είσαι σε διλημα κοριτσάκι μου... δυσκολο κιόλας! σκεψη θελει πολλη! Επίσης nice συνολάκι ψωνησες κοριτσάκι μου!!! αντε καλοφόρετο.... και καλο γδυσιμο!!!
    Ελάκι μου γλυκο είσαι καλα?
    Η κοριτσάκι στον πρώτο μου γάμο ήμουν μανεκεν (ετσι ελεγε η αγαπημένη μου γιαγια) στον δευτερο γάμο μου ημουν στα κιλά που είμαι τώρα... πιστεψε με είχα καταπιέσει πολύ τον εαυτό μου για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και δεν τα κατάφερνα... δεν λεω ότι δεν θα τα καταφέρεις.. θέλει τρόπο και οργάνωση και προς θεου μην καταπιέσεις τον εαυτό σου.
    Γλαυκη μου καλή είσαι καλα??
    Γοργονα μου δεν πειράζει που θα μείνεις έξω από το νερό της θάλασσας φέτος... του χρονου όλες οι θάλασσες θα σε περιμένουν!!!

Senior Member
    Κατερινάκι, να ζήσετε, ελπίζω απόψε να πάρει το δωράκι του ο Γαβριήλ!:wink1::wink1:

Senior Member
    Για τη Μακ τι θα κανει?

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

τζινα εφαγες απογευματινο?
    Έφαγα μία μπανάνα κανονική, κίτρινη.:lol:

Senior Member
    Αφήνω τις αγαπημένες μου εδώ μέσα να μου πουν τι θα κάνει η Χώρα των Θαυμάτων στη Μακ!

Senior Member
    ολος ο καλος ο κοσμος μαζευτηκε βλεπω και λυπαμαι που σας αφηνω αλλα .... υποχρεωσεις. Φιλακια και τζινακια σε ολες!!!