ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1810
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1810 of 2553 FirstFirst ... 8101310171017601800180818091810181118121820186019102310 ... LastLast
Results 27,136 to 27,150 of 38289
    Senior Member
    Μεγεια Λιλα και καλοφορετα! Φοβερες οι ευκαιριες που βρηκες να τις χαρεις.

Senior Member
    Λιλάκο με γεια οι νέες σου αγορές καλοφόρετες!

Wow είμαι σίγουρη ότι το φετινό καλοκαίρι για εσένα θα είναι ένα πολύ χαρούμενο καλοκαίρι γεμάτο πρωτόγνωρα συναισθήματα και πολλά χαμόγελα! Εύχομαι να κάνεις όλα αυτά που επιθυμείς χωρίς να έχεις τα κιλά σου πλέον να σε τραβάνε πίσω. Να χαρείς τα νιάτα σου και την ανεμελιά σου

Καλώς την Βασιλική μας την λακωνική! Ωραία πρέπει να είναι η Φολέγανδρος αν και δεν την έχω επισκεφτεί ποτέ. Πάντως πιστεύω ότι είναι σίγουρα στα γούστα μου . Εγώ τις καλύτερες διακοπές μου χμμμ δεν μπορώ να διαλέξω.... τις έχω κάνει σε Μύκονο, Χαλκιδική και Σκόπελο . Στην Μύκονο έχω μία αδυναμία παραπάνω γιατί εκτός από τις υπέροχες άγριες ομορφιές της που δεν είναι για τον πολύ κόσμο, είναι το νησί που ερωτεύτηκα και αγάπησα τον Γιώργο, οπότε πάντα θα είναι στο μυαλό μου και στην καρδιά μου το πιο αγαπημένο.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Πάμε στα θαύματα...Το θαύμα που θέλω δε γίνεται να συμβεί,οπότε οφείλω να αρκεστώ στα εγκόσμια...όσο κι αν νιώθω να μη μου αρκούν πια...Θαμπά τα πρώην θέλω μου,
    φαντάζουν ανούσια μπροστά στο ανεκπλήρωτο μεγάλο.Πραγματικά δε με νοιάζει τίποτα πια αν θα γίνει ή όχι.Ας γίνει ό,τι είναι να γίνει κι αν δε γίνει,δεν ήταν να γενεί.Τόσο απλά.
    Μου φαίνεται αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι η περιπέτεια.Το μη προβλεπόμενο της,το στοιχείο της έκπληξης,οι συναντήσεις στο διάβα της,η φυγή από την πραγματικότητα...
    Κι αυτό είναι και το θαύμα της ένωσης των στιγμών μας.Το ότι έστω για λίγο,η δυναμική της σχέσης μας,τ'αγγίγματα,τα βλέμματα,τα χαμόγελα,φωτίζουν με τη μαγική τους
    χρυσόσκονη τη μέρα μας,τη διάθεση,την ενέργεια κι έστω για λίγο όλα είναι αλλιώς!Ονειρεύομαι μια χώρα,όπου όλοι ζούμε μαζί.Όπου η δύναμη της λαχτάρας είναι ικανή
    να μας διακτινίσει στις αγκαλιές που κάνουν την καρδιά να χτυπά πιο χαρωπά.Στις εκδρομές που γεμίζουν την ψυχή ομορφιές.Εκεί όπου χρειαζόμαστε ελάχιστα για να είμαστε καλά.
    Εκεί,όπου το μαζί αρκεί.Δίχως αλλά,δίχως άλλες ανούσιες ψευδανάγκες και αντιπερισπασμούς αλήθειας.Σας καλημερίζω με την ευχή να γευτούμε μια τέτοια μέρα σήμερα!
    Όσοι ευλογημένοι ζουν με τους αγαπημένους τους να την απολαύσουν στο έπακρο κι όσοι λιγότερο τυχεροί τους στερούμαστε ας βρούμε διόδους να τους νιώσουμε κοντύτερα...
    Παραπονεμένο μου λουλούδι, γι'αυτόν ακριβώς το λόγο δεν έγραψα τίποτα για σένα, ό,τι κι αν είχα στο μυαλό μου , δεν μπορούσε να ρηματοποιηθεί, και τσουπ, έρχεσαι εσύ, με το λόγο σου τον καταιγιστικό, και με καλύπτεις.. Τώρα μπορείς να συνεχίσεις να γκρινιάζεις, τύπου "όλο δικαιολογίες είσαι κτλ κτλ" Μάκια!

Senior Member
    Ωραία ερώτηση Βασιλική μας που είσαι ακριβοθώρητη στο τόπικ!
    Τα καλοκαίρια ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου, ήμουν πάντα παιδί του χειμώνα..Παρόλη τη φύση του επαγγέλματός μου που επιτρέπει μακροχρόνιες διακοπές, δεν μπορώ να πω ότι μου έχει συμβεί τίποτα ιδιαίτερα συγκλονιστικό κατά τη διάρκεια κάποιου καλοκαιριού... Όμως , θα θυμάμαι πάντα τον έναστρο, λαμπερά κατάμαυρο ουρανό από τη Χώρα της Αμοργού..παρέα με εκείνον που τότε αγαπούσα, νομίζοντας πως ζω μια άδολη αγάπη..
    Νομίζω ότι τα καλύτερα μου καλοκάιρια θα έρθουν από εδω και πέρα! και επειδή το επιθυμώ διακαώς, θα μου συμβούν συγκλονιστικές στιγμές καλοκαίρι πια!
    Goodbye winter...

Senior Member
    για εμενα το καλυτερο καλοκαιρι ηταν οταν με είχε χωρίσει ο συζυγος ( σχεση είχαμε τοτε) και είχα περασει ενα καλοκαιρι γεματο τρελλα! Χαλκιδικη, Μυκονος, Θεσσ/νικη , απειρα φλερτ ειχα φτασει και στα πιο αδυνατα μου ever μεχρι τοτε 85 κιλα . Τι ξενυχτια, τι πιωματα τι να πρωτοθυμηθω.... πολυ ξεγνοιασια. Τον Οκτωβριο τα ξαναβρηκαμε και συμμορφωθηκα παλι και εγινα καλο κοριτσι.

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    για εμενα το καλυτερο καλοκαιρι ηταν οταν με είχε χωρίσει ο συζυγος ( σχεση είχαμε τοτε) και είχα περασει ενα καλοκαιρι γεματο τρελλα! Χαλκιδικη, Μυκονος, Θεσσ/νικη , απειρα φλερτ ειχα φτασει και στα πιο αδυνατα μου ever μεχρι τοτε 85 κιλα . Τι ξενυχτια, τι πιωματα τι να πρωτοθυμηθω.... πολυ ξεγνοιασια. Τον Οκτωβριο τα ξαναβρηκαμε και συμμορφωθηκα παλι και εγινα καλο κοριτσι.
    :thumbup:
    Μια χαρά σε βρίσκω!
    Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!

Senior Member
    λιλακι παλι μονο εσενα πετυχα on line?
    μεγεια τα ψωνια!
    αχ πως το περιμενω και εγω αυτο!!!
    καλα εισαι? το αγορι καλα?

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    http://www.youtube.com/watch?v=IzXQ79WpO0c
    το μουρμουράω από το πρωί

Senior Member
    γεια σου otiosa

Senior Member
    καλλιοπακι πως τα πηγε η κορακλα σου με την παιδιατρικη???
    το αγορι μου μια χαρα ειναι εχει παει στην πατρα αυριο θα γυρισει.
    αχ η απολυτη απολαυση να μπαινεις σε μαγαζι και οι υπολοιπη πελατες να μην σε κοιτανε σαν εξωγηινη στο στυλ τι ακριβως θελει η φαλαινα εδω???η δολια η μανα μου ολο κλαιει οταν με βλεπει με καινουργια ρουχα

Senior Member
    σαν χτες ενα χρονο πριν εκανα την πρωτη μου εισαγωγη για να κανω την επεμβαση αλλο αν τελικα την εκανα ενα μηνα μετα λογο της επισχεσης.πως περασε ο καιρος!!!

Senior Member
    καλα εγραψε σε 2 ερωτισεις μονο κολησε αλλα τα αλλα τα ηξερε πολυ καλα τωρα εχουμε παθολογια τη τριτη!
    προς το παρον διαβαζει μονη!

Senior Member
    αχ ποσο μου λειπει η εποχη που σπουδαζα!!!

Senior Member
    παω για το δευτερο γυρο σιδερωματος.σμουτςςςςςςς