Results 27,436 to 27,450 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
04-06-2012, 00:38 #27436
Γνωρίζει εμένα, όπως και την οικογένειά μου χρόνια ολόκληρα. Ξέρει τι με απασχολεί. Αύριο φεύγω στην Πειναλόγκα και ξέρω από τώρα ότι το κλίμα εκεί δεν είναι καλό.. Ήδη προβάρισα τα ρούχα που με κολακεύουν, ώστε να μην έχουμε δράματα και φωνές περί κιλών. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνει; Αυτά που γίνονται χρόνια τώρα και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, γιατί είμαι 51 κιλά και όχι 50; Γιατί φόρεσα το κόκκινο παπούτσι και όχι το μαύρο; Γιατί έβηξα και αναστέναξα;
Αφού διαπίστωσα ότι δε γίνεται να καταλάβει, όσο καλά και αν το εξηγούσα και όσο και αν του έλεγα λεπτομέρειες που ίσως δεν ήθελα, σηκώθηκα και έφυγα. Ένιωσα το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου και δεν είμαι για τέτοια.. Όταν μιλάω ανοιχτά και ξεκάθαρα, θέλω ο συνομιλητής μου να καταλαβαίνει. Αν όχι αποχωρώ. Αυτό που με στενοχώρησε είναι ότι δεν κατάλαβε γιατί έφυγα.
- 04-06-2012, 09:03 #27437
Καλημερα πολυαγαπημενες μου!!!!!ευχομαι να περασουμε ολες μια υπεροχη μερα!!!!τα λεμε οταν ξυπνησετε.
04-06-2012, 09:04 #27438
καλημερα Λιλα!
04-06-2012, 09:07 #27439
Αβα δυσκολο οταν δεν σε καταλαβαινουν, συνηθως και εγω σιωπω ή αποχωρω οταν λεω λεω και βρισκω τοιχο. Ευχομαι να εχεις μια καλη μερα στην Πειναλογκα. Να σκεφτεσαι οτι ειναι μεγαλοι ανθρωποι και οτι και να πουν μυαλα δεν αλλαζουν. Σαν να ειναι κολλημενη η βελονα, σαν να χαλασε το cd. Εσυ εφήρμοσε το δικο μου συστημα αμυνας, "μπενακης- βγαινακης" works everytime!!!
04-06-2012, 09:24 #27440
Ωραια ηταν εχθες στο ινδικο που πηγαμε και φαγαμε!! δλδ εφαγε ο Γαβριηλ , εγω κατα κυριο λογο κοιτουσα και τσιμπουσα. Δεν μπορω να φαω ποσοτητα φαγητου το βραδυ μου ειναι δυσκολο, σε αντιθεση με το μεσημερι που τα καταφερνω καλυτερα. Παρολο που εφαγα λιγο με επιασε και λοξυγγας και σταματησα . Γυρισαμε κατα τις 12.30 και απαλλαξαμε και την αφη να παει σπιτι της να κοιμηθει. Την Τεταρτη αργα το βραδυ ερχετε ενα φιλικο μας ζευγαρι απο την Αγγλια και θα μεινουν για 2 ημερες . Θα περασουμε τελεια !!! Ειναι ο παλαιος συγκατοικος και συμφοιτητης του Γαβριηλ με την γυναικα του. Εχει να πεσει πολυυυυυ μπιρα . Την Πεμπτη το βραδυ εχει ξανα babysitting για να βγουμε και να ξενυχτησουμε αυτη την φορα. Η αφη εως εχθες δεν ειχε τυχει να μας κανει ποτε babysitting , τωρα τις πεσαν 2 μαζεμενα αλλα δεν παραπονιετε. Να σε καλα αφουλα μου
04-06-2012, 10:11 #27441
Originally posted by angel79
ΤΟ ΝΑΤΣΑΛΑΚΙ που είναι????
Καλημερούδια,κοκόνες!Ας είμαστε καλοφώτιστες κι εμείς κι ο κόσμος όλος!Να διακρίνουμε το δρόμο,που μας πρέπει και να τον ακολουθήσουμε!
Λιλάκι μου,δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που με το καλημέρα σας όλα δείχνουν να είναι όσο υπέροχα τα ονειρευόμουν για σας!Να είστε γεροί και πάντα αγαπημένοι!
Να βρούμε κι οι υπόλοιποι τον άνθρωπο μας ή αν τον βρήκαμε και κάπως το υποτιμούμε ν'αποκτήσουμε σύντομα μια πιο βοηθητική οπτική,πιο ξεκάθαρη!
Αβουλίνι μου,είναι μεγάλη υπόθεση μαζί με την αυτογνωσία μας να είμαστε σε θέση να διακρίνουμε ποιός είναι ο άλλος απέναντι μας και τι έχουμε να περιμένουμε από κείνον.
Ήρεμα και ψύχραιμα κατέχουμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει η σχέση μας μαζί του κι απολαμβάνουμε τα θετικά της χωρίς ν'απογοητευόμαστε και να είμαστε σε ένταση
για τα ενδεχόμενα αρνητικά της.Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας κι ανάλογα να κινηθούμε!Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε όλα.Δε γίνεται.
Ας προσανατολιστούμε στο να έχουμε όσα βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας των προτεραιοτήτων μας.'Αλλο ένα σημαντικό προσόν εδώ είναι να διακρίνουμε
τη δική μας αξιολόγηση αξιών κι όσων είναι σημαντικών για να είμαστε πραγματικά καλά,αχρωμάτιστη στο κατά δύναμιν από αυτές των σημαντικών μας άλλων...
Θα τα πούμε σύντομα κι από κοντά...Μη μου στεναχωριέσαι με όσα δείχνουν να μην αλλάζουν.Πάρε τις αποφάσεις σου ως προς αυτά κι εστίασε
χρόνο κι ενέργεια σε όσα θεωρείς πως είναι δεκτικά βελτιώσεων.Κυρίως όσα σε αφορούν,καθώς ο καθένας στην έδρα του παίζει καλύτερα μπάλα.
Φτουτάτη,να σας ζήσουν τα παιδιά!Όση λάμψη έχουν τα κοσμήματα,που ανταλλάξανε,πολλαπλή να είναι αυτή της ένωσης τους!Αυτό θα σου ευχηθώ
και για τα δικά σου παιδιά!Αυτή είναι η μαγική συνταγή ενός πραγματικά ευτυχισμένου γάμου κι όχι οι ασφυκτικά γεμάτες κοσμηματοθήκες ματαιοδοξίας κι εντυπωσιασμού.
Καλό δεύτερο μπάνιο σήμερα σε όσες χθες απολαύσατε το πρώτο σας!Καλή δύναμη στα εργαζόμενα κορίτσια μας!Να έχουμε μια ευλογημένη ημέρα!Σας φιλώ μία προς μία!
04-06-2012, 10:20 #27442
εγω δεν καταλαβα πια παιδια αρραβωνιαστηκαν?
Ναντινενια μου καλως γυρισες!!! Πως περασες στην ομορφη Καστορια?
04-06-2012, 10:33 #27443
Καλημέρες!!!
Εδιωξα τον αντρα μου και σαν να ξαλαφρωσα το πρωι λιγο.
Ο μικρός το βράδυ ήτνα πολύ ανησυχος με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή κατά τι 05.00 το πρωί να τον πάρω στο κραβατι μου και να κοιμηθούμε αγκαλίτσα!
Ναταλακι καλως ήρθες!!! αντε να σ' εχουμε στην παρεούλα μας πάλι!
Κατερινάκι το χω ξαναπει! να χαίρεστε το δεσιμο που έχετε σαν αδερφες! Είναι πολύ σημαντικό!!! σας χαίρομαι και σας "ζηλεύω" πάντα με την καλή εννοια!!!
Avaki υπομονή μάτια μου! αμα δεν καταλαβείνουν δεν μπορείς να τους αλλάξεις μυαλα! ετσι ακριβώς είναι ο πεθερός μου!
Να έχετε όλοι μια υπέροχη μερα!!!!
σας φιλώ πολύ!!!
04-06-2012, 10:53 #27444
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά. Εύχομαι το ʼγιο Πνεύμα να μας φωτίζει και να μας καθοδηγεί στις δυσκολίες της ζωής. Αβουλίνι μη νευριάζεις με το παρεάκι γιατί όπως λέω εγώ όταν δεν με καταλαβαίνουν, τόσο του κόβει το μυαλό τόσο κάνει. Είναι ευαίσθητο το θέμα αυτό και σε πονάει αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχει και το στοιχείο της υπερβολής μέσα που αν δεν το έχει ζήσει κάποιος στην οικογένειά του δεν είναι εύκολο να το καταλάβει. Εύχομαι να περάσεις καλά στην πειναλόγκα, με όση λιγότερη πίεση γίνεται και ίσως τώρα που έχεις χάσει και δύο κιλάκια η γκρίνια να είναι λιγότερη.
04-06-2012, 10:57 #27445
καλημερα ναταλακι,καλημερα αγγελικουλα, καλημερα κατερινακι!!!!!
ναταλακι δεν μπορω να παραπονεθω γιατι οσα εχω αυτη τη στιγμη ειναι περισσοτερα κατα πολυ απο αυτα που περιμενα.εχουμε βεβαια τα εμποδια μας αλλα προς το παρον προσπαθω να τα βαλω στην ακρη.εχουμε και τις ανασφαλειες που μας εμειναν απο το παρελθον ομως θελω να πιστευω οτι θα το ξεπερασουμε σιγα σιγα.με εχει παρει ηδη το πρωινο τηλεφωνο που παντα μου κοβει τον πρωινο υπνο που τοσο λατρευω.τι να κανω ομως που ειναι πρωινος τυπος???
04-06-2012, 10:59 #27446
Κατερίνα χαίρομαι που περάσατε όμορφα χθες και θα περάσετε ακόμα καλύτερα με τους φίλους σας που θα φιλοξενήσετε. Όσο για τους αρραβώνες, η κολλητή φίλη της Γλαύκης αρραβώνιασε χθες την κόρη της.
04-06-2012, 11:00 #27447
Καλημέρα κούκλες μου!
Έχετε δίκιο ως προς το θέμα της κατανόησης. Δύο συνομιλητές, όταν μιλούν εκ βαθέων, πρέπει να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον, ώστε να γίνει παραγωγική συζήτηση. Αν δε συμβαίνει αυτό, αρκούμαστε στις καλές προθέσεις και προχωρούμε μπροστά, αγνοώντας την κατάσταση.
Μακάρι το θέμα μου να ήταν μόνον αυτό της κατανόησης. Τηλεφώνησα στην Πειναλόγκα και το κλίμα είναι πολύ πιο άσχημο από όσο το περίμενα. Τρόμος με πιάνει στην ιδέα ότι σε λίγες ώρες θα βρίσκομαι εκεί, έστω και προσωρινός κάτοικος.. Όση υπομονή και να κάνω, όσο και να βάζω το κεφάλι κάτω, μερικές καταστάσεις δεν παλεύονται. Προς το παρόν, απολαμβάνω τις τελευταίες ώρες της ελευθερίας μου και μάλιστα σκέφτομαι να πιω και ένα σοκολατούχο γάλα, γιατί εκεί που πηγαίνω δε νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο..
Εύχομαι όσες κάνετε σχέδια σήμερα να περάσετε τέλεια! Α! Όσες βρίσκεστε δίπλα σε θάλασσα, ρίξτε και καμιά βουτιά!
04-06-2012, 11:03 #27448
καλημερα τζινακο καλημερα αβα!!!!
04-06-2012, 11:06 #27449
ʼβα αφού το κλίμα είναι βαρύ δεν γίνεται να μην πας με το σύστημα "στρίβειν δια του αρραβώνος"; Μήπως να ανέβαζες πυρετό στις 11.25 και να τους καλούσες στις 11.30 να τους το πεις;
04-06-2012, 11:07 #27450
Καλημέρα Λίλα μου! Πολύ χαίρομαι που όλα σου πήγαν καλά τελικά! ʼντε, και στα δικά μας!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....