Results 28,201 to 28,215 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
11-06-2012, 13:59 #28201
καλησπερουδια!!!!λιαζομαι στας πατρας και πινω τα τσαγακια μου στα starbucks μετα του αγορακιου βρηκα wifi και μπηκα να σας πω ενα γεια.κολαση η ζεστη και το τρεξιμο ακομα χειροτερο.cu later τσουπρες μου!!!!τζινακο καλη ΚΑΤοβολτα στις υπολοιπες φιλουρες σ'ολες τις μουρες!!!!!!!!!!!
- 11-06-2012, 14:06 #28202
Καλησπέρα στο παρεάκι μας
Είπα να ξεκινήσω διαφορετικά την εβδομάδα μου μπας και μου φύγει η καταθλιπτική μου διάθεση. Έτσι με το που ξύπνησα χωρίς να πιω καφέ πήρα μία μπανάνα στο χέρι και βουρ στο γυμναστήριο. Έκανα γιόγκα και ελλειπτικό και γύρισα σπίτι, έκανα τα σπιτικά μου ψώνια, έκανα δουλειές, μαγείρεψα και μόλις έφτιαξα ένα καφεδάκι και θα κάτσω να κάνω κάτι δουλίτσες στον υπολογιστή. Νιώθω καλύτερα αν και πονάει η μέση μου από το καθισιό... ναι ναι η μέση μπορεί να πονέσει και από το καθισιό και συγκεκριμένα από την πολυήμερη απουσία μου από το γυμναστήριο. Θα προσπαθήσω αυτή τη βδομάδα κάθε μέρα να πάω από το πρωί στο γυμναστήριο για να ξεκινάω την ημέρα μου εκτός σπιτιού.
Κοριτσάκι μου χαίρομαι που τα βρήκατε με τον φίλο σου. Ήμουν σίγουρη ότι το πρόβλημα ήταν δικό του και όχι δικό σου. Ο λόγος που μαλώσατε ήταν ασήμαντος ωστόσο το να μας προσβάλει ένας αγαπημένος μας άνθρωπος που εμπιστευόμαστε πάντα έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία μας.
Τζινάκο μου περαστικά στο λαλάγγι. Εύχομαι να γίνει σύντομα καλά και να βρει το θάρρος να πάει στον οδοντίατρο σύντομα. Καλά κάνεις και πας να τον φροντίσεις, εκτός από ανωτερότητα αυτή σου η συμπεριφορά μπορεί να τον βοηθήσει να αναθεωρήσει για παλιότερες δικές του συμπεριφορές και ίσως έτσι τον βοηθήσεις να γίνει καλύτερος άνθρωπος.
Λιλάκι καλά να περάσετε με το αγόρι σου σήμερα
Σας αφήνω τώρα γιατί έχω δουλίτσες. Φιλιάαααα
11-06-2012, 14:20 #28203
καλησπερα και απο μενα!
απο οτι βλεπω καμια δεν ειναι εδω !
η τζινα κατοβολτα η λιλα πατροβολτα
οι αλλες στη δουλεια μονο εγω βαριεμαι???
ελακι μου και εγω εχω ψυχολογια χαλια εχθες εκλαιγα χωρις λογο δε ξερω τι φταιει
εσυ μπορεις να πας και στο γυμναστηριο να ξεδωσεις εγω περιμενω τον κυριο της φωτο μου να παμε για περπατημα
11-06-2012, 14:22 #28204
:roll::roll καλο????
11-06-2012, 15:01 #28205
τι κανεις γοργονα μας? με κολασες χθες με το συκαλακι. Αλλα και το παλικαρι πισω δεν παει , πολυ καλο!
11-06-2012, 16:01 #28206
καλα ειμαι !
και εγω κολαστικα αλλα δε δοκιμασα!
ουτε το συκαλακι ουτε το αγορακι :P
11-06-2012, 16:18 #28207
Καλησπέρα. Όλα εντάξει με το λαλάγγι, του έχουν το μάγουλο μπανταρισμένο γιατί του έχουν αφήσει παροχεύτεση και πρέπει πρώτα να ανοίξει το στόμα του για να μπορέσουν να του φτιάξουν ή βγάλουν το δόντι. Προς το παρόν κάνει ασκήσεις βάζοντας ξυλάκια στο στόμα και προσθέτει ένα ένα ξυλάκι πιέζοντας έτσι να ανοίξει το στόμα, κάτι που βέβαια είναι πολύ επώδυνο και λόγω της αγκύλωσης του μυ αλλά και λόγω της πρόσφατης επέμβασης. Κάναμε 3 φορές την άσκηση όσο ήμουν εκεί, του έδινα τα ξυλάκια και του έλεγα έλα μπούκωνε, μπούκωνε, ήρθε κι η σειρά μου, μόνο εσύ θα με μπουκώνεις; :lol: Έχει ένα μεγάλο μπαλκόνι που κατοικούνε περιστέρια και μπαινόβγαιναν στο δωμάτιο όλη την ώρα! Κάποια στιγμή το λαλάγγι τάιζε ένα περιστέρι το οποίο από τη βιασύνη του να προλάβει τα κομματάκια τσουρέκι γλιστρούσε στο πάτωμα και έκανε παντιές! :lol: Όταν το είδαμε του πετούσαμε επίτηδες κομματάκια μία αριστερά και μία δεξιά για να τρέχει και να γλιστράει, είχε πολύ γέλιο! Μέσα στην εβδομάδα θα ξαναπάω κάποια στιγμή να τον δω, γιατί απ'ότι φαίνεται δεν πρόκειται να βγει σύντομα. Ευτυχώς πάει ένας φίλος του και φροντίζει τη σκύλα του κι έτσι δεν χρειάστηκε να την πάρω σπίτι μου.
Τώρα φτιάχνω μπιφτέκια κοτόπουλου από μία συνταγή που είδα στην τι βι αλλά επειδή είμαι περίεργη αφαιρώ κάποια υλικά και προσθέτω κάποια άλλα με αποτέλεσμα να έχω ψήσει 4 μπιφτέκια προσπαθώντας να δω ποιό μου αρέσει περισσότερο. Δοκιμάζοντας από μία μπουκιά το κάθε μπιφτέκι χόρτασα!
11-06-2012, 16:59 #28208
Ετσι η μαγειρισα Τζινα!! Εγω τελικα δεν πηγα Μαντσεστερ, καθομαι στο κρεββατι απο τις 9 και ακουμε τραγουδια, τραγουδαμε και βλεπουμε βιντεο απο παλια Download Festivals με την φιλη μου Αννα.. Την πηρε και ο υπνος τωρα και θα παω να δω τιβι, το Food Network, και καθομαι και απορω πως τρωνε τοοοοσες μεγαλες ποσοτητες και μου φαινονται και τα περισσοτερα χαλια!! (αυτο το σκεφτομουνα και πριν την επεμβαση!)!!!
24 κιλα μειων! Λεω να ζυγιζομαι ανα εβδομαδα για να μετραω ποσο χανω την καθε εβδομαδα! Αυτα!!! Μιλαω και με την μαμα μου στο τηλ και την πηρα εγω απο το κινητο και δεν θελω να ξερω ποσο θα μου ερθει ο λογαριασμος! Του προ προιγουμενου μηνα ηταν £174...! Ε αυτον τον μηνα ΕΛΠΙΖΩ να μην πληρωσω πανω απο £70!!!
11-06-2012, 17:46 #28209
αχχχχχχχ γυρισα σπιτακι μου αγαπημενες.ειμαι μουσκεμα στον ιδρωτα τα ποδια μου πονανε και η φατσα μου εχει παρει ενα τρισαθλιο κοκκινο χρωμα.
11-06-2012, 18:23 #28210
Χαιρετώ την παρέα!
Κοριτσάκι, τέλος καλό, όλα καλά και η περιπέτεια με το φίλο σου έλαβε αίσιο τέλος! Είμαι σίγουρη ότι κάτι άσχετο τον τσάτισε ή τον έκανε να αισθανεί ανασφαλής και γι' αυτό ξέσπασε πάνω σου. Δε λέω ότι είναι και το καλύτερο, αλλά η φιλία σας μετρά πολλά χρόνια και ας το δούμε ως δοκιμασία και ως πείραμα. Δεν ξέρω ποια είναι η ζωή του φίλου σου. Μπορεί να αισθάνθηκε περίεργα, να σε είδε βολεμένη και άνετη και ο ίδιος να ένιωσε έξω από τα νερά του. Μπορεί και να τον πείραξε το κλίμα, μπορεί χίλια δυο. Το βαθύτερο ψυχολογικό λόγο που ξέσπασε αυτό δεν θα τη μάθεις παρά μόνο από τον ίδιο, αν θελήσει βέβαια να σου μιλήσει σχετικά.. Υποψιάζομαι πως πρόκειται για κάτι λεπτό, οπότε προς το παρόν αρκέσου στο ότι τελικά δέχτηκε να το συζητήσετε και ότι τα βρήκατε.
Τζίιινααα, περαστικά στο λαλάγγι! Για πες μου, τώρα μεταξύ μας.. Πέρα από τα μπουκώματα, τα ξυλάκια, τη νοσοκομειακή ταλαιπωρία και όλα τα σχετικά, δεν ένιωσες μια τόση δα, μικρούλα ικανοποίηση;Ένα εδώ σε θέλω κάβουρα ή άραγε είμαι μόνον εγώ η κακιά της παρέας; :duh:
Η αφεντιά μου αιαθάνεται πολύ καλύτερα. ʼρχισα να βρίσκω τον εαυτό μου. Σήμερα αποφάσισα να κρυφτώ, να μην εμφανιστώ στη δουλειά. Μάλιστα το είχα αποφασίσει από χθες το βράδυ, οπότε κοιμήθηκα ήσυχη. Αλλά υπάρχει μία παροιμία και εφαρμόστηκε εν μέρει στην περίπτωσή μου.. Θέλει η εκδιδόμενη γυναίκα να κρυφτεί.. Αλλά την ξυπνούν στο σπίτι και της τα κάνουν τσουρέκια και τη σέρνουν στη δουλειά με την τσίμπλα στο μάτι και το μυαλό κουρκούτι! Το τι έκανα σήμερα δεν το θυμάμαι, ήμουν θολωμένη. Πάντως βγήκαν κάποιες υποχρεώσεις, ξεκίνησε πάλι η εργασιακή ρουτίνα και όλα καλά. Μετά και από μια μαραθώνια σιέστα, έκανα τη μπανάρα μου, έβαλα τα αρώματά μου, έβαλα και το δεύτερο πλυντήριο, ετοίμασα ένα δροσιστικό τσάι μέντας και άρχισα να νιώθω ανθρωπιά..
Όσο για τα κιλά μου, Κατερίνα μου.. Μείον ένα ο απολογισμός. Δε με πειράζει, φτάνει που έφυγαν τα παραπανίσια και τώρα αρχίζει ξανά η κατηφόρα. Τρία κιλά έφτασαν ώστε να αλλοιωθεί το σώμα μου, να κάνω προγούλι και να αρχίσουν να μου τη λένε οι γύρω μου. Μηδένισα και όλα καλά. Το Θρόνο τον επισκέφτηκα, όχι βέβαια με τη μεγαλοπρέπεια που του έπρεπε, αλλά κάτι έγινε.. :lol:
Γοργόνα μας, όταν βγείτε βόλτα με το παληκάρι, ρώτα τον σε παρακαλώ αν του βρίσκεται κανένας δίδυμος αδελφός.. Περιμένουμε πολλές στη σειρά :tumble:
Τώρα η εκδιδόμενη γυναίκα πρέπει να αποτριχώσει τις γάμπες της και να φροντίσει κάτι επαγγελματικό. Η δουλειά δουλειά, αλλά μη μας πάρει και από κάτω! Τρίχες μίας εβδομάδας και κοκέτικη φουστίτσα δε νομίζω ότι συνδυάζονται... Σας φιλώ!
11-06-2012, 18:55 #28211
Καλησπέρα κοριτσάκι μου! Δύσκολη μέρα σήμερα. Η μαμα έκανε εισαγωγή με την αλεργια τρέξιμο για το μωρό, για το ΠΑΠΟΥΣ με το σπασμένο χέρι και η ζωη συμεδιζεται!!! Παω τώρα να ντυθώ γιατι έρχεται ο μπαμπάς μου για να παμε super θα τα πούμε μετά!
11-06-2012, 19:23 #28212
Originally posted by Ava
Όσο για τα κιλά μου, Κατερίνα μου.. Μείον ένα ο απολογισμός. Δε με πειράζει, φτάνει που έφυγαν τα παραπανίσια και τώρα αρχίζει ξανά η κατηφόρα. Τρία κιλά έφτασαν ώστε να αλλοιωθεί το σώμα μου, να κάνω προγούλι και να αρχίσουν να μου τη λένε οι γύρω μου. Μηδένισα και όλα καλά.
11-06-2012, 19:25 #28213
αγγελική μου , καλή συνέχεια στη μέρα σου, κοίτα μη κλατάρεις καλό μου!
11-06-2012, 20:34 #28214
Αγγελική κουράγιο κορίτσι μου! Σε σένα πάει κουτί η έκφραση " Όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε!!!"
Ελπίζω να μην μας πάθεις καμία υπερκόπωση βρε κορίτσι μου, περαστικά σε μανούλα και καλό κουράγιο με τον παππού, εύχομαι σύντομα να βρείτε μία καλή γυναίκα να τον προσέχει.
Μακόνες μου ουουυυυ τζινάκια! :lol:
Τζινάκι μου πολύ γέλασα με τα μπαντιλίκια του περιστεριού! Φαντάζομαι το λαλάγγι να θέλει να γελάσει και να γελάει όπως γελάμε εμείς όταν κάνουμε μάσκα προσώπου και δεν θέλουμε να μας σκάσει :lol::lol:
Γοργονίτσα μου βλέπω ξύπνησες με άγριες διαθέσεις σήμερα χιχιχιιχιχι. Επίσης το συκαλάκι φαίνεται να είναι μεγάλη επιτυχία, εύγε χρυσοχέρα μου!
Αβουλίνα χαίρομαι που σήμερα ένιωσες και πάλι ο παλιός καλός σου εαυτός με τα κιλάκια σου εκεί που πρέπει να είναι και λίγο πιο ξεκούραστη και μάλιστα χορτάτη! Ελπίζω τώρα που κάνατε την αρχή με τον θρόνο να τον επισκέπτεσαι πιο συχνά ώστε να πάρει μπρος και ο μεταβολισμός σου που μάλλον βάλτωσε τόσες μέρες! Προσοχή με το φαγητό μην πέσεις με τα μούτρα μόνο ε; Τρώγε συχνά γευματάκια γιατί μετά από τόση κούραση και αφαγία παράλληλα θα σου έρθει απότομο
11-06-2012, 20:36 #28215
Originally posted by lila198621
αχχχχχχχ γυρισα σπιτακι μου αγαπημενες.ειμαι μουσκεμα στον ιδρωτα τα ποδια μου πονανε και η φατσα μου εχει παρει ενα τρισαθλιο κοκκινο χρωμα.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....