ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1884
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1884 of 2553 FirstFirst ... 8841384178418341874188218831884188518861894193419842384 ... LastLast
Results 28,246 to 28,260 of 38289
    Senior Member
    Τσα! Να μαι και γω!
    Έχω ρίξει τρελό γέλιο με τις ατάκες σας κοριτσάρες μου! Δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω χωριστά αλλά χαζογελάω εδώ και ώρα μόνη μου και ο Γιώργος με κοιτάει απορημένος αλλά τι να του πω για το ταβλί; :lol::lol::lol::lol::lol:

Σας στέλνω πολλά Ελάκια και Τζινάκια :lol: και εύχομαι να έχουμε όλες μας όνειρα γλυκά και ανάλαφρα! Μάκιααα :kiss::love:

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    Το ελακιον που χαθηκε????
    Να που εμφανίστηκα λίγο πριν κλείσει η αυλαία, τα νέα μου θα σας τα πω αύριο

Senior Member
    Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση. Wow και υπόλοιπα κοριτσάκια σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    Eλάκι ουουουουου Μακάκια! :lol: Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.

Senior Member
    Καληνύχτα Τζινάκο μου πολλά Λιλάκια :lol:

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    καλημερες ομορφες!
    εγω ειχα πωινο ξυπνημα σημερα, απο τις 4μισι. Η κορουλα εβγαλε εξανθηματα στην πλατη και τον αυχενα απο τον ιδρωτα και την ζεστη και ξυνοταν οποτε δεν μπορουσε να κοιμηθει. Σηκωθηκαμε λοιπον , βαλαμε κρεμουλα και ειναι τωρα καλυτερα. Καθισαμε στον καναπε αγκαλιτσα και βλεπαμε παιδικα. Ωραια ηταν εκει αγκαλιτσα αλλα νομιζω οτι κατα τις 1 το μεσημερι θα προσκυναω στο γραφειο.

Ξεσαλωσατε βλεπω χθες το βραδυ!! πουλακια μου!

Senior Member
    Καλημέρες σε όλες σας!
    Πώς είσατε???
    Κατερινάκι περαστικά στην πριγκίπισα σου!
    Ελλάκι περιμένουμε νέα (να ακούσω και τίποτά καλό γιατί μ' εχει πάρει πολύ από κάτω πλέον....)
    Λιλάκι μου να περνάς υπέροχα με τον καλό σου... και δεν πειράζει που σε χάνουμε!!!!
    Τζινάκι μου γλυκό η κοκερινά τι έγινε???? α ναι περαστικά και στο λαλαγγι σου!
    Οι κατηφόρες βλέπω καλά κρατουν!

Senior Member
    αγγελικουλα μου , πως ειναι η μαμα και ο παππους? εσυ κρατιεσαι βλεπω ακομη..... κρατα μανα!

Senior Member
    καλημερα στη παρεουλα σημερα αποφασιασα να τεμπελιασω τωρα το πρωι.εστειλα το μικρο στο παιδικο με το μπαμπα του για να μη ντυνομαι καν! κ χαζευω απο το πρωι,σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ριξω κ κανενα υπνακο ακομα για καμια ωριτσα πριν φυγω για τη δουλεια ,πραγματικα δε θελω να κανω τιποταααααα

Senior Member
    εκμεταλεύσου το όσο μπορείς Αλίνα, τετοιες ευκαιρίες δεν βρίσκονται εύκολα.!

Senior Member
    ετοιμο!!! ευχαριστω πολυ Katie ναι ναι λεω να το εκμεταλευτω οσο γινεται κ να αδιαφορησω για το χαος γυρω μου,αν κ με πηρε μαι φιλη μου μοδιστρα τηλ να παω να φτιαξουμε το φορεμα που θελω να βαλω στο γαμο οταν ερθω αθηνα κ με εβαλε σε πειρασμο χιχχι μαλλον θα παω να τελειωνει κ αυτο να μη το εχω αγχος.

Senior Member
    Καλημέρα. Πριν μία ώρα, ότι είχα ξυπνήσει, άκουσα την αδερφή μου να ξεκλειδώνει την πόρτα μου και προσπαθούσα να θυμηθώ αν είχαμε κάποιο ραντεβού αλλά και πάλι συνήθως μου χτυπάει το κουδούνι. Μπαίνει μέσα και μου λέει είσαι καλά; Απ'ότι ξέρω καλά είμαι της λέω! Προσπαθούσε από χθες το απόγευμα να με πάρει τηλ. αλλά έλεγε ότι το κινητό μου ήταν κλειστό. Εγώ δεν έτυχε να μιλήσω με κανέναν και δεν είχα δει ότι ήταν ανοιχτό μεν αλλά έλεγε περιορισμένη σύνδεση, για κάποιο λόγο είχε μπλοκάρει. Το έκλεισα και το άνοιξα πάλι και τώρα δουλεύει κανονικά, το μόνο που κοψοχόλιασε την αδερφή μου που δεν μπορούσε να με βρει. Εδωσα στην αδερφή μου το κινητό της θυρωρού μου που μένει δίπλα μου οπότε αν ξαναγίνει κάτι να την πάρει τηλ. και να της πει να μου χτυπήσει το κουδούνι. Αφού ήρθε που ήρθε την έστειλα τώρα να πάρει ένα ντουί και να μου το αλλάξει στο φωτιστικό μου χιχιχι.
    Κατερίνα περαστικά στο μικρό ξυστούλι χιχιχι.
    Αγγελικούλα η κοκερίνα είναι καλά, σταμάτησε τη διάρροια, τρώει κανονικά αλλά της συνεχίζω την αντιβίωση για σίγουρα.
    Αλίνα με το καλό να ράψεις το φόρεμά σου και είμαι σίγουρη ότι στο γάμο θα τους εντυπωσιάσεις όλους και θα χρειαστεί να ξανασυστηθείς χιχι.

Senior Member
    good morning!!!!!

Senior Member
    Καλημερα στις πανεμορφες υπαρξεις αυτου του φορουμ.Σας γραφω σημερα που ειμαι πιο ηρεμα εδω στη δουλεια γιατι θελω να μοιραστω μαζι σας αυτο το θαυμα να το πω? Πανεμορφο συναισθημα θα το πω καλυτερα....Ποιος θα μου ελεγε ποτε οτι χωρις να πειναω,χωρις ιδιαιτερο κοπο θα εχανα ολοκληρα 45 κιλα σε περιπου 4 μηνες? (παρα 6 μερες :smilegrin: )..οκ..βοηθαει φανταζομαι κ η ποδηλασια κ η κολυμβηση που κανω πλεον...κοριτσαρες μου σας ευχαριστω που με εχετε στηριξει,που με επικροτειτε για το αποτελεσμα μου..κ ιδιαιτερα την Τζινα που την γνωρισα 1 μερα πριν χειρουργηθω ..ποσο κουραγιο ενημερωση μου εδωσε ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΖΙΝΑ ΜΟΥ..το τικερακι ηρθε η ωρα να αλλαξει γιατι ειχα κ κατι μικροκολληματακια για κατι μερες..κ καποιες φορες με εδειχνε κ παραπανω χωρις να εχω φαει...φιλακια πολλα σε ολες σας κ να εχουμε μια πανεμορφη μερα με ευχες να πραγματοποιηθουν τα θελω μας ειτε μικρα ειτε μεγαλα..κ να ρωτησω κ κατι αλλο..βρε κοριτσακια ποσο καιρο ειπαμε κραταει η απωλεια των μαλλιων? ηδη την εχω 1 μηνα..