ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1929
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1929 of 2553 FirstFirst ... 9291429182918791919192719281929193019311939197920292429 ... LastLast
Results 28,921 to 28,935 of 38289
    Senior Member
    Welcome back Lila! Πως πηγε με το αγορι σου; Απο οτι βλεπουμε δεν σε σκοτωσε ουτε αυτοκτονησες αρα ολα οκ να υποθεσουμε;

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    τι ευχαριστη η παρεμβαση στα κλεφτα της ελλης!!!
    αντα μου τωρα καταλαωα τι σημαινει το ονομα σου!!! ειμαι οτι να ναι!!! αντα για παντα!!!!εγω το μετεφραζα καπως ''αδαγιαπάδα'' και λεω κανα χωριο θα ειναι! μαλιστα νομιζα οτι ειναι και στη μυτιληνη! χαχαχαχαχαχαχα!!
    θα σου στειλω με u2u το μαιλ μου κι οταν μπορεσεις μου τη στελνεις!!! ευχαριστω προκαταβολικα!!!
    ποσο χαιρομαι που με καταλαβαινεις για το αγορι μου...
    αχ κοριτσια ενα περιεργο πραγμα, οταν κοιμαμαι μονη μου δεν το ευχαριστιεμαι,δεν ξεκουραζομαι καθολου...
    οταν κοιμομαστε μαζι κοιμαμαι σαν το πουλακι!! και σημερα πχ ξυπνησαμε και οι δυο 6 και μιση και ημασταν εντελως φρεσκιοι!!!

αντε να γυρισει μονιμα κι οριστικα να βαλουμε και μεις τη ζωη μας σε ενα προγραμμα...
    koritsaki να'σαι καλά έχω γελάσει με την ψυχή μου...κ ο άντρας μου!!!!κ μόνο η καληνύχτα ή το φιλί που θα δώσεις με το αντράκι δεν αλλάζει με τίποτα....οπότε σε νιώθω ΑΠΟΛΥΤΑ.....

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    ελακιον πολυ εχω χαρει με τα νεα σου και περιμενω τις λεπτομερειες οταν γυρισεις σπιτι.εγω φευγω τωρα γιατι αποφασισα σημερα να το ξεφουρνισω σε ολους.οποτε αν αργοτερα δεν μπω να σας πω νεα μου ή θα με εχει σφαξει ο γιωργος ή θα εχω κοψει τις φλεβες μου απο αυτα που θα μου σουρει ή η μανα μου θα εχει γινει μηδεια.αααα ή το οτε θα μου εχει κοψει το ιντερνετ.cu later.
    Y.Γ. αντα στον ευαγγελισμο την εκανα και τιποτα δεν ηταν δυσκολο ολο ηταν μια χαρα.οταν εφυγα απο το νοσοκομειο μου κακοφανηκε με τους ειδικευομενους που εχασα

Καλή επιτυχία Λίλα μου...

Senior Member
    Originally posted by mermaid
    εγω κοιμομουν 4 χρονια μονη που λεει ο λογος γιατι μονο υπνο δεν ειχα αλλα οταν αρχισαμε να κοιμωμαστε παλι μαζι μου κακοφανηκε και δε μπορουσα να συνηθισω τωρα ολα καλα αλλα αν πιασει παλι δουλεια δε ξερω πως θα αντιδρασω!
    ελλη πολυ ωραια τα νεα σου ολα πανε καλα αντε να το ξεφουρνισει και η λιλα να βρει και η τζινα μια δουλιτσα και μετα ας σκεφτει και εμενα λιγο ο θεουλης!
    γιατί κοιμόσασταν χώρια???

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Οσον αφορα τον υπνο Αντα μου, εγω με σι περσυ κοιμομουν μονη μου! Με παρακαλουσαν φιλες μου να κοιμηθουμε μαζι, να μιλαμε ολη νυχτα, να βλεπουμε ταινιες κτλ και μετα να κοιμηθουμε μαζι (sleepover) αλλ εγω τιποτα! Απο μφετος τον σεπτεμβρη που το καναμε και βλεπαμε ταινιες σχεδον καθε νυκτα και κοιμομουν με αλλους καθε μερα, δεν μπορω να κοιμηθω μονη μου.. Μια φοβαμαι, μια μου λειπει να ειμαι σιγουρη οτι καποιος ειναι διπλα μου... Φανταζομαι δε αν ειμαι και φιλος η συζηγος, σου λειπει πιο πολυ!!
    Είναι πολύ χειρότερο για το αγόρι σου ή για τον άντρα σου....ειδικά αν είσαι κ in love....

Senior Member
    γιατι δουλευε νυχτα !

Senior Member
    πω πω χαράς το κουράγιο σου.....

Senior Member
    E καλα εννοειτε αυτο!!

Senior Member
    ασε ada μου πολυ ζορι μονη με 2 παιδια και ενα γερο σε μονοκατοικια και χωρις πολυ κοντινους γειτονες δραμα !

Senior Member
    Lilaki τι εγινε παιδι μου; Ελπιζω να πηγαν ολα οπως τα θελεις!

Senior Member
    Αυτό θέλει πολύ κουράγιο....μπράβο σου Καλλιόπη....τελικά οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατές....πρέπει να σκεφτόμαστε για όλα κ να βρίσκουμε τι δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε...
    Σας αφήνω προς το παρών μπας κ δούμε καμία ταινία με το αντράκι μου!!! <3 φιλιάααααα

Senior Member
    ada τυχερουλα δε βλεπει ποδοσφαιρο εσενα...
    εμενα μαζι με το γιο στηνοντε απο νωρις μη παω και πιασω εγω τη τβ :starhit:

Senior Member
    του ειπα οτι με δεχθηκαν στο πανεπιστημιο και οτι τελικα δεν θελω να παω(ψεματα).σαστισε στην αρχη αλλα μου ειπε οτι ειναι μια αποφαση που πρεπει να παρω μονη μου και οτι δεν μπορει να μου πει τι να κανω.μου ειπε οτι δεν θελει να φυγω αλλα αν αυτο αποφασισω θα το σεβαστει και δεν θα με σταματησει.εδω χαλανε τα πραγματα.και αν φυγω τι θα γινει με εμας???αν φυγεις δεν θα σε περιμενω γιατι αρκετα περιμενα.δεν μπορουμε να εχουμε σχεση χωρις να μπορουμε ανα πασα στιγμη να βρεθουμε ο ενας κοντα στον αλλο.εγω συνεχισα να του λεω οτι δεν παω.μου εκανε μια προταση.να δωσω κατατακτηριες το χειμωνα ή να κανω αιτηση για καποιο μεταπτυχιακο στην πατρα και να μεινω αν θελω μαζι του οποτε χρειαζεται να ειμαι στην πατρα.αν μου αρεσει μενω ελλαδα.αλλιως...

Senior Member
    Λίλα όντως η απόφαση είναι μόνο δική σου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου το πόσο τον αγαπάς και θέλεις να είσαι μαζί του κι αν πραγματικά πιστεύεις ότι η σχέση σας μπορεί να έχει ένα καλό μέλλον. Αν ναι, εγώ στη θέση σου δεν θα τον άφηνα, θα έμενα μαζί του γιατί είναι πολύ σημαντικό όπως και δύσκολο βέβαια να βρεις τον άνθρωπό σου. Αν όχι, αν δεν ένοιωθα ότι μπορεί να με κρατήσει πίσω, σημαίνει ότι δεν θα τον αγαπούσα τόσο πολύ και θα πήγαινα στην Αμερική.

Senior Member
    και πως νιωθεςι τωρα λιλα μου???
    ομολογω πως η αντιδραση της μπιρι μπιρι ηταν αυτη που περιμενα αλλα απο το αγορι περιμενα αλλη αντιμετωπιση.
    πιστευα πως θα χαιροτανε με αυτη την εξελιξη για την καριερα σου. αληθεια το ενδεχομενο να πατε μαζι αμερικη δεν επεσε καθολου στο τραπεζι?
    επισης τι πιθανοτητες εχεις να σε παρουν σε καποιο μεταπτυχιακο στην πατρα? χρειαζονται προσοντα η εξετασεις η μεσον? κι αν χρειαζεται μεσον το εχεις?
    για τις κατατακτηριες δεν ρωταω γιατι νομιζω ολοι ξερουμε τι χρειαζεται....βεβαια υπαρχει ΠΑΝΤΑ η πιθανοτητα να τα καταφερει καποιος με την αξια του!!