ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1942
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1942 of 2553 FirstFirst ... 9421442184218921932194019411942194319441952199220422442 ... LastLast
Results 29,116 to 29,130 of 38289
    Senior Member
    Καληνύχτα Κατερινάκι και Otiosa! Καλή ξεκούραση!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Ορίστε η Otiosa μας έδωσε κι άλλη ιδέα, εκτός από λαλάγγι μπορούμε να τους αποκαλούμε και σωφέρ! Τύπου κανόνισα με τον σωφέρ να έρθει να με πάρει σήμερα! :lol: Ή είχε πολύ κίνηση σήμερα και ο σωφέρ άργησε να φτάσει! :lol: Ή ο σωφέρ είχε όρεξη σήμερα και με πήρε 2 φορές να με πάει βόλτα! :lol:
    :thumbup:
    εάν αξίζει να λέγεται σωφέρ!!!!
    είχα πέσει σε κάποιους που ήταν λες και πηγαίνανε στο περίπτερο για να πάρουν τσιγάρα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για εκείνον που ήταν στο περίπτερο είναι άντρας, γυναίκα, σκύλος ή γάτα ?????
    φυσικά δεν πήρανε τσιγάρα

Senior Member
    Καληνύχτα Otiosa και καλή ξεκούραση. Εύχομαι να τον ξαναπροσλάβεις το σωφέρ και να σε πάει μεγάααααλη βόλτα! :lol:

Senior Member
    Originally posted by otiosa
    Ορίστε η Otiosa μας έδωσε κι άλλη ιδέα, εκτός από λαλάγγι μπορούμε να τους αποκαλούμε και σωφέρ! Τύπου κανόνισα με τον σωφέρ να έρθει να με πάρει σήμερα! :lol: Ή είχε πολύ κίνηση σήμερα και ο σωφέρ άργησε να φτάσει! :lol: Ή ο σωφέρ είχε όρεξη σήμερα και με πήρε 2 φορές να με πάει βόλτα! :lol:
    :thumbup:
    εάν αξίζει να λέγεται σωφέρ!!!!
    είχα πέσει σε κάποιους που ήταν λες και πηγαίνανε στο περίπτερο για να πάρουν τσιγάρα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για εκείνον που ήταν στο περίπτερο είναι άντρας, γυναίκα, σκύλος ή γάτα ?????
    φυσικά δεν πήρανε τσιγάρα
    Ενας ακόμα λόγος για εμάς που καπνίζουμε να κόψουμε το κάπνισμα! :lol: :lol:

Senior Member
    Με έπιασε μία χαρά και έκανα μερικές δουλειές γιατί το σπίτι ήταν αρκετά ακατάστατο και βρώμικο. Να φανταστείτε έπρεπε να καθαρίσω το μπάνιο για να μπανιαριστώ και εγώ γιατί το έβλεπα και συνεχόμουν! :lol:
    Καθάρισα και την κουζίνα και συμμάζεψα, έκανα και τα μπανάκια μου και νιώθω πιο ήρεμη τώρα. Το μόνο που δεν ξέρω πότε θα προλάβω είναι να μαγειρέψω για αύριο. Καλά απόψε δεν παίζει ούτε με σφαίρες, άσε που δεν έχω και έμπνευση! Το πολύ πολυ αν επιστρέψω μία λογική ώρα αύριο το βραδάκι από τη δουλειά να πάω να πάρω ένα ψητό κοτόπουλο από τον Σκλαβενίτη και τελείωσε η υπόθεση!

Καλά το τι γέλιο έκανα με τα κλαρίνα σας δεν λέγεται! :lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    :lol::lol::lol::lol:
    Τζίνααααα το επάγγελμα του κωμικού το έχεις σκεφτεί;;;;
    Βρε Eli λες να το σκεφτώ τελικά; Κι αντί για one night stand να κάνω stand up comedy; :lol: :lol:

Senior Member
    Τζινακο κατι μερες πηγαινες για υπνο με τις κοτες κ σημερα μου εισαι ορεξατη βλεπω!Αμα σε κανει κ δευτερη βολτα να του δωσουμε κ μπουρμπουαρ του παιδιου!

Senior Member
    Εμείς πάλι με τον Γιώργο είχαμε πάντα πολυ πικάντικες φιλοσοφικές συζητήσεις. Όσο για το τραγούδι, έχουμε γίνει και οι δύο επαγγελματίες :lol:, μας αρέσει αμοιβαία πολύ . Εμείς δεν είχαμε ποτέ ντροπές και ενδοιασμούς στις συζητήσεις μας και πάντα ήμασταν ανοιχτοί στους πειραματισμούς και μας έχει βγει σε καλό . Αν γουστάρεις Λίλα προχώρα μπροστά και πιάσε το μικρόφωνο! :lol: Δεν παίζει να παρεξηγηθείς ούτε μία στο εκατομμύριο, ίσα ίσα θα σου ρίξει και ένα χειροκρότημα στο τέλος! :lol:

Senior Member
    Φτουτάτη μία από τα ίδια είμαι, σκέφτομαι και τη βόλτα στην τράπεζα το πρωί και χ@στα. Ευτυχώς που πήρε καλή τροπή η συζήτηση και γελάσαμε και λίγο.

Senior Member
    Τζινάκι δεν κάνω πλάκα! ʼρχισε να στέλνεις βιογραφικά! Θα σου δώσουμε και συστατικές επιστολές! :lol:

Senior Member
    Μπα, ότι έχει σχέση με καλλιτεχνία είναι δύσκολη δουλειά. Εσείς μπορεί να μου δώσετε συστατικές επιστολές αλλά αυτοί που θα απευθυνθώ μάλλον θα μου δώσουν μικρόφωνα πριν καν βγω στη σκηνή! :lol: :lol:

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Να ξέρετε η Λίλα πήγε ν'αλλάξει βρακί! :lol: Καλέ γιατί δεν κάνεις ότι κάνει η Αβα; Βγάλτο τελείως! :lol:

Senior Member
    Κοριτσια σας καληνυχτιζω γιατι καλες οι φιλοσοφικες συζητησεις αλλα εχθες κοιμηθηκα στις 3 οχι τραγουδωντας δυστυχως αλλα διαβαζοντας ενα βιβλιο.Πηγα κ θαλασσα μετα τη δουλεια κ ειμαι τωρα.....ματς μουτς σε ολα τα μαγουλακια!

Senior Member
    Μπουαχαχαχαχαχα