ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2001
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2001 of 2553 FirstFirst ... 10011501190119511991199920002001200220032011205121012501 ... LastLast
Results 30,001 to 30,015 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Mak
    κορίτσια , να μπω σφήνα στη συζητηση περί ρατσισμού και να πω κάτι άσχετο...Έτσι απλά να το καταθέσω , χωρίς να ανησυχώ πολύ, με διάθεση όμως να το αλλάξω.. Έχω πάρει ενάμισυ κιλό από τότε που ξεκίνησα γυμναστήριο, νομίζω ότι λειτούργησε μέσα μου σαν άλλοθι και έχω αυξήσει τις θερμίδες..όχι τίποτα τραγικό αλλά τόσο ώστε να το πάρω το εναμισάκι..
    πιθανότατα να είναι μύες
    ο μυς είναι πιο βαρύς από το λίπος, οπότε ενώ καις λίπος ταυτόχρονα χτίζεις μύες και το ισοζύγιο βγαίνει θετικό (η ζυγαριά δείχνει ότι παίρνεις)
    το είχα πάθει εγώ όταν πρωτοξεκίνησα εντατική γυμναστική, ενώ είχα περιορίσει το φαγητό (γιατί δεν άντεχα με γεμάτο στομάχι να χτυπιέμαι) πήρα 3 κιλά σε 2 εβδομάδες
    φυσικά μετά έχασα βάρος γρήγορα και σταθερά

Senior Member
    Μακόνι μου, μήπως, λέω μήπως, έχεις επαναπαυτεί λιγάκι στα κιλάκια σου; Στο λέω γιατί αυτό συμβαίνει με μένα. Με το που έφτασα στα εξήντα οκτώ, παρακάτω δεν πήγα και όχι γιατί δε μπορούσα. Παίρνω δύο, χάνω τρία. Παίρνω τρία, χάνω τέσσερα. Παίρνω ένα χάνω δύο κοκ..

Senior Member
    μακουλινι γνωριζεις κι εσυ οτι ενα μιση κιλακι δεν ειναι τιποτα. αν ομως οντως νομιζεις οτι εχεις αυξησει τις ημερησιες θερμιδες σου καλο ειναι να γυρισεις γρηγορα πισω σ αυτες που πρεπει να περνεις με βαση το διατροφολογιο σου!
    παντως μπραβο! με το να εισαι φιλη με τη ζυγαρια και να ζυγιζεσαι τακτικα μπορεις να ανιχνευσεις και την παραμικρη αλλαγη στο βαρος σου και να παρεις εγκαιρως τα μετρα σου για να το κρατας παντα σταθερο!
    αυτο ειναι και το πιο σημαντικο για ισοβια συντηρηση για μενα!
    κανε λοιπον τα δεοντα που τα ξερεις εσυ καλυτερα απο μενα για να το χασεις!

Senior Member
    Κοριτσακι θυμαμαι πολυ καλα πως ημουν στα 157.καθε φορα που το σκεφτομαι με πιανει μια απεραντη θλιψη.προσπαθω να το σκεφτομαι συχνα για να ξερω οτι δεν θελω ποτε να γυρισω εκει.ενιωθα τυψεις και θυμο.δεν μπορουσα να περπατισω για πολυ με πονουσαν τα ποδια μου το καλοκαιρι οταν ειχε υγρασια με επιανε δυσπνοια δεν μπορουσα να κοιμηθω καλα κυκλοφορουσα μονιμα με τεντοπανα αντι για ρουχα και καθομουν ολη μερα σπιτι και εφτιαχνα γλυκα και τα ετρωγα.

Senior Member
    Μακ επειδή ακόμα είσαι στην αρχή με το γυμναστήριο ακολούθησε τη συνηθισμένη διατροφή σου γιατί πρέπει να κάνεις συστηματικά και αρκετές ώρες γυμναστική για να πεις ότι τρως περισσότερο άφοβα. Αν δεις ότι αρχίζεις και αδυνατίζεις πάλι σημαίνει ότι κάνει δουλειά η γυμναστική οπότε μπορείς τότε να φας κάτι παραπάνω.

Senior Member
    παντως λιλα τωρα πρεπει να νιωθεις πολυ περηφανη για τον εαυτο σου!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Πωλινα μου κουφο αυτο 3 κιλα απο το τιποτα. Μηπως κανεις φοβερες κατακρατησεις μετα απο ολη την ταλαιπωρια που εχει περασει το σωμα σου αλλα και ψυχολογικα?
    Kατερινάκι μου πραγματικά δεν ξέρω τί συμβαίνει.... Ελπίζω να σταματίσει η άνοδος κάπου εδώ και να μπορέσω να ξαναχάσω αυτά τα 3 συν άλλα 7 που θέλω....

Senior Member
    Originally posted by otiosa
    Originally posted by Mak
    κορίτσια , να μπω σφήνα στη συζητηση περί ρατσισμού και να πω κάτι άσχετο...Έτσι απλά να το καταθέσω , χωρίς να ανησυχώ πολύ, με διάθεση όμως να το αλλάξω.. Έχω πάρει ενάμισυ κιλό από τότε που ξεκίνησα γυμναστήριο, νομίζω ότι λειτούργησε μέσα μου σαν άλλοθι και έχω αυξήσει τις θερμίδες..όχι τίποτα τραγικό αλλά τόσο ώστε να το πάρω το εναμισάκι..
    πιθανότατα να είναι μύες
    ο μυς είναι πιο βαρύς από το λίπος, οπότε ενώ καις λίπος ταυτόχρονα χτίζεις μύες και το ισοζύγιο βγαίνει θετικό (η ζυγαριά δείχνει ότι παίρνεις)
    το είχα πάθει εγώ όταν πρωτοξεκίνησα εντατική γυμναστική, ενώ είχα περιορίσει το φαγητό (γιατί δεν άντεχα με γεμάτο στομάχι να χτυπιέμαι) πήρα 3 κιλά σε 2 εβδομάδες
    φυσικά μετά έχασα βάρος γρήγορα και σταθερά
    οτιοσα,μόλις τώρα μιλησα με katie και μου είπε το ίδιο! ουφ, ανακουφιστικό!

Senior Member
    Λίλα είπες τη μαγική λέξη, θλίψη. Εγώ δεν αντέχω καν να σκεφτώ πως ήμουνα και είμαι σε μία φάση που μόλις βλέπω παχύσαρκο άνθρωπο με πιάνει θλίψη επειδή σκέφτομαι τι βιώνει. Νοιώθω όπως όταν δουλεύεις όλη μέρα και είσαι σε υπερένταση και μόλις κάτσεις το βράδυ σου βγαίνει η κούραση και δεν μπορείς να κουνηθείς. Είναι σα να μου βγαίνει τώρα όλη η κούραση, η απογοήτευση και η δυσκολία της παχυσαρκίας και γι'αυτό δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

Senior Member
    Κοριτσακι ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον εαυτο μου γιατι καταφερα να μου βαλω ορια.συνηθως στα κιλα μου προτεινουν το μπαι-πας ομως εγω εκανα μανικι και παλι εχω αποτελεσμα.αλλαξα τα παντα στη ζωη μου απο τη μερα που βγηκα απο το χειρουργειο.

Senior Member
    Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο. Από τις 20 Ιουλίου λένε ότι θα εκπέμπουν πια μόνο ψηφιακό σήμα. Εγώ που δεν έχω πάρει αποκωδικοποιητή και δεν έχω και 50 ευρώ να δώσω, δεν θα μπορώ να δω πλέον τα κανάλια στην τηλεόραση;

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Μακόνι μου, μήπως, λέω μήπως, έχεις επαναπαυτεί λιγάκι στα κιλάκια σου; Στο λέω γιατί αυτό συμβαίνει με μένα. Με το που έφτασα στα εξήντα οκτώ, παρακάτω δεν πήγα και όχι γιατί δε μπορούσα. Παίρνω δύο, χάνω τρία. Παίρνω τρία, χάνω τέσσερα. Παίρνω ένα χάνω δύο κοκ..
    αβακι, βασικά ναι! Η αλήθεια είναι ότι νιώθω μια χαρά με τα κιλά μου,μη σου πω ότι με βλέπω πιο λεπτή από όσο είναι τα κιλά μου, θυμάμαι ο πρώτος μου στόχος ήταν τα 75! Και εκεί μια χαρά με έβρισκα! Δεν έχω αλλάξει τίποτα τραγικό στη διατροφή, ακολουθώ το γνωστό μου προγραμμα με ενα-δυο γευματα πρωτείνης την ημέρα και τα υπολοιπα υγιεινά σνακς και κανα φρούτο που κ που, δεν επιθυμώ διακαώς να χάσω αλλά μου αρέσει το "γυρω από το 65" , δεν θέλω να το ριψοκινδυνεύσω!

Senior Member
    Μακ παμε δυνατα και απερισπαστα για την καυση λιπους και να χτισουμε κορμι! μην πτοησε ξερεις τι να κανεις! μια συμβουλη μετα την γυμναστικη εχε μαζι σου ενα μικρο σνακ που πρεπει να το καταναλωσεις στα πρωτα 20 λεπτα απο την στιγμη που σταματας να γυμναζεσαι. χυμο, φρουτο, μπαρα, ξηροι καρποι κλπ οτι βολευεσαι.

Senior Member
    ανυπομονώ να έρθει το σ/κ! έρχονται ωραίες φιλεναδίστικες συναντήσεις!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol: