Results 30,181 to 30,195 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
28-06-2012, 19:05 #30181
Περπατησα παλι 40 λεπτα, 3 χιλιομετρα, και εχει τοοοοοση μα τοοοση ζεστη!! 29 βαθμους εχουμε!! Κοκκινισα στο προσωπο, σαν πατζαρι εγινα!! Χαχεχαχαχαχα!!!
Να ρωτησω κατι ασχετο; Το σιδηρο για να στον βαλουν στο νοσοκομειο πρεπει να ειναι κατεβασμενος η μπορεις να το κανεις και προοληπτικα;; Γιατι τωρα τελευταια παλι με την περιοδο ζαλιζιμαι!
Οταν χαλιζεστε, σκοτινιαζουν ολα και ζεστενονται τα αυτια σας; Σαν να σας εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι;;
- 28-06-2012, 19:05 #30182
α ναταλακι! αυριο που θα βρεθουμε θα φερω τη φωτογραφικη να βγαλουμε κι εμεις φωτο να στειλουμε στα κοριτσια!!!
28-06-2012, 19:05 #30183
Καλλιόπη το νησί σου είναι πολύ όμορφο, βλέποντας αυτή τη φωτό θέλω να βουτήξω στη θάλασσα πάραυτα!
28-06-2012, 19:07 #30184
Αυριο.
28-06-2012, 19:08 #30185
Μπράβο Koritsaki, να βγάλετε φωτό και να τη βάλει το βαμπιράκι στο facebook. Μην το πεις στο αγόρι, θα είναι το μυστικό μας χιχιχι.
28-06-2012, 19:08 #30186
Λεω.
28-06-2012, 19:08 #30187
Να.
28-06-2012, 19:09 #30188
Ζυγιστω...
28-06-2012, 19:09 #30189
Ναταλία δε νομίζω να σου βάζουν σίδηρο προληπτικά, εφόσον είναι φυσιολογικό στο αίμα σου δεν σου προκαλεί τις ζαλάδες που σου προκαλεί όταν είναι πεσμένο.
28-06-2012, 19:09 #30190
ναταλακι! εγω οταν ζαλιζομαι δε νιωθω τιποτα απο ολα αυτα γιατι απλα λιποθυμαω.........
νομιζω πρεπει να ειναι χαμηλος για να σου βαλουν. αλλα τωρα που θα ξανακανεις εξετασεις θα δουν αν ειναι χαμηλος η ο σιδηρος η η φεριτινη και αναλογως θα σου πουν αν πρεπει να παρεις ορο.
να ονειρευομαι,τζινα, να ονειρευομαι!!! θα περιμενω και τη δικη σου φωτο απο το δηλεσι!!!
καλλιοπη αν θελεις στειλε μου u2u με το ονομα του νησιου..........
28-06-2012, 19:09 #30191
ναταλια την πιεση σου να μετρησεις εκεινη τη στιγμη γιατι οπως το ακουω μαλλον ανεβαινει η πιεση σου.σιδηρο ενδοφλεβια προληπτικα δεν μπορεις να παρεις.
28-06-2012, 19:11 #30192
Αφού έχεις σλιβομπαιπασογενέθλια αύριο να ζυγιστείς, αυτό θα είναι το δώρο γενεθλίων σου!
28-06-2012, 19:12 #30193
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι επιτέλους τα διάβασα όλα
Originally posted by -wow-
μια γνωστή μου που έκανε σληβ στο Ρίο πριν απο 6 χρόνια, σε κάποια φάση απο την αρχή για παράδειγμα δεν μπορούσε να πίνει νερό! Και πήγε στον Καλφ και του λέει γιατρε μου δεν μπορώ να πινω νερό! Αυτο που θέλω με μανία είναι κοκα κολα που απαγορεύεται! Και τις είπε όχι, μπορείς να πίνεις διαιτης μέχρι 6 κουτάκια την ημέρα! Ας πούμε το Πάσχα ότι έφαγε το έβγαλε (πήγε σε ένα χωριό να κάνει ανάσταση και τα φαγητά ήταν πολυ κασέτα ενώ αυτή κάνει πολυ υγηινη διατροφή!) και το μόνο που κράτησε ήταν μισό μεγάλο τσουρέκι βουτηγμένο σε γάλα που το έφτιαξε η ίδια διαιτητικα! (το τσουρεκι όχι το γάλα Χχαχαχαχαχαχ!)
Η ας πούμε τρώει ξηροκαρπια με το κιλό, δεν σταματάει, όπως και καραμελομενα ξηροκαρπια! Και αν την δείτε τώρα απο 140 κιλά που ήταν είναι σταθερή στα 60 εδώ και 5 χρόνια
Ναταλία ο Καλφ επιτρέπει την κόκα-κόλα λάιτ ή ζέρο κ στους σληβάτους αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να της επέτρεψε να πίνει κόκα-κόλα αντί για νερό!!!Θεωρεί το νερό άκρως απαραίτητο!!!Και επίσης το να της είπε πίνε 6 κουτάκια κόκα-κόλα» το βλέπω χλώμό,ακόμα κ εμένα με την παράκαμψη με αφήνει να πίνω όσα λάιτ αναψυκτικά θέλω,χωρίς να αναφέρει ποτέ ποσότητα αλλά ειδικά με σληβ το βλέπω λίγο δύσκολο έως αδύνατον να μπορεί να πιει κάποιος τόσα υγρά ,το ανθρακικό ούτως ή άλλως φουσκώνει πολύ,εγώ πίνω περίπου μισό ποτήρι κόκα-κόλα την ημέρα και με βοηθάει να χωνέψω το φαγητό μου .Ξηροκάρπια και ειδικά καραμελωμένα δεν επιτρέπει να τρώμε!!Και σε αυτό είναι κάθετος και απόλυτος κάθε φορά στην επανεξέταση ξεκινάει το τροπάριο που λέει ΟΧΙ ΖΑΧΑΡΗ-ΑΛΚΟΟΛ-ΛΙΠΑΡΑ Κ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ 1 ώρα/ΗΜΕΡΑ επομένως να του είπε τι τρώει και να τις είπε «οκ μπράβο σου» αποκλείεται!!! Ειδικά σε εμάς με την παράκαμψη οι ξηροί καρποί απαγορεύονται για 2 λόγους, πρώτον γιατί είναι κενές θερμίδες και μας φουσκώνουν άρα δεν μπορούμε να φάμε πρωτείνη και κατά δεύτερον οι φλούδες που έχουν λόγω των λιγοστών γαστρικών που έχουμε προοδευτικά μπορούν να φράξουν το έντερό μας μαζί με όσα άλλα έχουμε φάει κατά καιρούς!!!
Πρωί νερό
Μετά απο 1 ώρα γάλα με 2 κουτ σούπας δημητριακά η αυγό (ασπραδι αν τρώω κάθε μέρα) η μισό τοστ με γαλοπουλα και τυρί χαμηλών λιπαρών..
Μετά απο 1,5 ώρα Φρούτο
Μετά μεσημέρι 60-90γρ κρέας η κοτόπουλο η ψάρι
Η 1/5-1 κούπα όσπρια
Σαλάτα ντομάτα αγγουρι χωρίς σπορια, σιγά σιγά και χόρτα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα.
1 κγ μαγιονεζα λαιτ (δεν έχω φάει) η
Τυρί χαμηλών λιπαρών
1 1/5 ώρα μετά Φρούτο η ζελέ
Νερό (2λιτρα την ημέρα!)
Απογευματινό όπως μεσημέρι αλλά όχι το ίδιο
Βράδυ νερό με λεμόνι για τουαλέτα..
Δεν στα γράφω όπως ακριβώς τα λέει γιατί δεν τα θυμαμαι αλλα πάνω κάτω έτσι ήταν.. Και την διατροφή του Ρίο που πήρα (γιατί έλεγα βρε μήπως είναι πολλάτα ίδια ήταν...
Αλλα μου είπε σταδιακά να φτάσω σε αυτό το σημείο.. Γιατί 2 μήνες πριν που μου το είχε δώσει δεν μπορούσα να τα τρώω όλα αυτά!
Αλλα όπωσδηποτε 56-62γρ πρωτεΐνη την ημέρα! Που ακόμα να τα καταφέρω!!
1 γιαούρτι = 500 ml γάλα
250 ml γάλα = 30γρ τυρί = 30 γρ κρέας
1 Αυγό ή 2 ασπράδια = 30γρ κρέας
Τοστ δεν υπήρχε στο διαιτολόγιό μας,ειδικά ως σύνολο 1 την ημέρα είναι πολλοί υδατάνθρακες!!!Ακόμα και τώρα εγώ μπορώ να φάω μισό τόστ και σκάω! και σε καμία περίπτωση αυτόνομα φρούτο 2 φορές,επιτρεπόταν ελάχιστο φρούτο εφόσον είχαμε φάει την πρωτείνη μας!!Και το ζελέ λάιτ το ίδιο ισχύει,μπορεί να μην έχει θερμίδες αλλά δεν έχει κάτι θρεπτικό να σου δώσει,επομένως αν φας ζελεδάκι μετά το «στομάχι» σου δεν θα χωράει να φάει πρωτείνη και θα είσαι μέιον στον ημερήσιο απολογισμόεφόσον το μεσημέρι σου λέει 60γρ πρωτείνης πως ημερησίως πρέπει να παίρνεις 56-62?μάλλον κάτι έχεις υπολογίσει λάθος!Όσπρια μπορούσα να φάω ΜΕΤΑ τον τρίτο μήνα και η μία κούπα μου φαίνεται πολύ,εγώ ακόμα και τώρα τρώω μία κουτάλα κ με πολύ προσοχή .ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ 5 γεύματα την ημέρα με απόσταση μεταξύ τους 3 ώρες, εγώ που είχα ρωτήσει να είναι σε πιοκοντινή απόσταση μου είπαν όχι κ για αυτό πλέον κάνω 4 γεύματα γιατί το πρωινό δεν μου βγαίνει βολικά!!ΑΛΛΑ αυτό άρχισα να το κάνω από το 10μηνο κ μετά και εφόσον είχα φτάσει στα κιλά που ήθελα!Απορία αν ξεκινήσεις την ημέρα σου με νερό πως θα μπορέσεις να πιεις και το γάλα σου??? Επίσης διάβασα πως έχεις κάνει το μικρό μπαί-πας παράλληλα με σλήβ?πως ακριβώς γίνεται αυτό?οπτικά δεν μπορώ να αντιληφθώ πως λειτουργεί?αν έχεις κάνει σληβ το φαγητό περνάει από το στομάχι,αν έχεις κάνει μικρό μπαι-πάς δεν περνάει
Και συνεχίζω με όσα άλλα θυμάμαι
Είχατε μία συζήτηση για το τι γίνεται τώρα με τις εξετάσεις το ικα κ το εοππυ,λοιπόν εφόσον έχετε ηλεκτρονική συνταγογράφηση κλείνετε ένα ραντεβού στο νοσοκομείο ,πληρώνεται 5 ευρουλάκια και κάνετε όλες τις εξετάσεις σας χωρίς να πληρώσετε κάτι άλλο,εμένα οι εξετάσεις της επανεξέτασης στοίχιζαν 218 ευρώ και πλήρωσα μόνο 5 ευρώ!
Ada gia panta σχετικά με το τέστ που πλήρωσες 35 ευρώ για την εξέταση του ελικοβακτηρίου,αν μιλάς για το ινφάι τότε μπορεί να στο γράψει ο γαστερεντολόγος και πληρώνεις μόνο την συμμετοχή σου,έπρεπε να στο πουν αυτό στο νοσοκομείο
Έλι μου πολύ χάρηκα που βρήκες δουλειά,τόσο γιατί βγαίνοντας από το σπίτι θα πάρεις τα πάνω αου αλλά και τα λεφτά είναι τόσο μα τόσοοοοο χρήσιμα!!!To γατί λέγαμε να το πούμε lucky αλλά ρε γμτ όταν το φωνάζω έτσι μου έρχεται στο μυαλό το «Λάκης ο Γλυκούλής» μπλιαχ και μάλλον θα τον πούμε σβούρα,αφού δεν βάζει κ@λο κάτω
Τζινάκι που ρώταγες για το digea ,δυστηχώς σε εμάς ήρθε πριν μερικούς μήνες και φυσικά αναγκαστήκαμε να πάρουμε αποκωδικοποιητή,οι τιμές αρχίζουν στα 29 ευρουλάκια μέχρι και 50,αν δεν έχεις αποκωδικοποιητή δυστηχώς μπορείς να δεις μόνο νετ-ερτ1-ερτ3 (και αυτά λόγω ολυμπιακών αγώνων ,από σεμπτέμβριο ούτε αυτά )
Βασιλική σιδερένια και καλές κατηφόρες να έχεις
Γλαυκούλα?είδα μια φώτο που έβαλες που φαίνεσαι από το πλάι και ήσουν ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,καρακο� �κλάρα και σέξυ!!!
Σοκολατίτσα μπράβο για την απώλεια σου!!Εύχομαι τα καλύτερα για τον μπαμπά σου
Αγγελική χαράς στο κουράγιο σου?τιραμόλα πρέπει να έχεις γίνει για να τα καταφέρνεις όλα αυτά!!!
Κατερινάκι έχεις όλη την θετική μου ενέργεια κ ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό αυτές οι σκληρύνσεις,κατεβαίνεις Ναύπακτο???πόσο θα μείνεις??ελπίζω αυτή την φορά να καταφέρουμε να τα πούμε από κοντά!
Καλλιόπη κάπου διάβασα πως από κάπου κατεβάζεις βιβλία???για στείλε μου u2u plzzzz
Ουφφφφφφφφφφφφφφφ δεν θυμάμαι τώρα άλλα :lol::lol::lol:
28-06-2012, 19:14 #30194
Ευχομαι να μην εχω παρει κανενα κιλο!! Βασικα με την ΧΑΛΙΑ διατροφη που κανω εδω και μια εβδομαδα δεν νομιζω να εχω χασει τιποτα! Φοβαμαι μην χαλασει παλι ο μεταβολισμος μου και ενω ειχα φτιαξει και εχανα, επειδη τρωω απο εξω (κοτοπουλο, σαλατα και φρουτα!) να μην τα εχω κανει χαλια!! Ειναι βασανο να μην μπορεις να μαγειρεψεις ουτε ενα αυγο! Την αλλη εβδομαδα που ερχομαι Ελλαδα θα μπω παλι στο σωστο προγραμμα αλλα μεχρι τοτε;; Πειτε ρε παιδια τι μπορω να παιρνω απο εξω ετοιμο και να μην τα κανω θαλασσα;;
Α! Οταν ερθω Ελλαδα θα με χασετε μαλλον απο το φορουμ γιατι μια εχουμε και μια δεν εχουμε ιντερνετ στο σπιτι!!
Και ειναι και ολοκαινουρια τα καλωδια και ολα!!! Ο οτε μας εχει σπασει τα νευρα!!!
28-06-2012, 19:16 #30195
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Γιατι τωρα τελευταια παλι με την περιοδο ζαλιζιμαι!
Οταν χαλιζεστε, σκοτινιαζουν ολα και ζεστενονται τα αυτια σας; Σαν να σας εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι;;
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση