Results 30,601 to 30,615 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
01-07-2012, 18:06 #30601
Γοργονίτσα μου, μόλις έρθει το παρεάκι και κάνω τα καφεδάκια μας, θα πάω επιτέλους να διώξω τη βρώμα από πάνω μου!
Τώρα χάρηκα κάπως, γιατί το αδελφάκι μου τελικά είναι ψυχή! Μόλις μετάνιωσε που με έβρισε και μου τηλεφώνησε. Μου είπε ότι πήρε τους γονείς και τους "έβαλε χέρι" και ότι τους απαγόρευσε να μας καταπιέζουν έτσι. Είπε ότι και οι δύο ήταν ήρεμοι και απολογητικοί στη συμπεριφορά τους. Μάλλον αυτόν τον σέβονται κάπως, εγώ είμαι η αναλώσιμη.. Θα κρυφτώ, λοιπόν, πίσω από τον αδελφό μου, προς το παρόν και το μέλλον θα δείξει.
- 01-07-2012, 18:19 #30602
ναι οι αδερφοι ειναι σωτηριοι σε τετοια θεματα !
και εγω συνηθως τον δικο μου βαζω μπροστα αν και εμενα ο πατερας μου εχει ενα κολημα με τον αδερφο μου εχθες να φανταστεις μου ελεγε πως και τον αφησε να παντρευτει !!!!!
(το ειχε πει και για μενα αυτο πιο παλια αλλα εγω του ειπα και να μη ηθελες δε θα σε ρωταγα ) γιατι λεει δεν περιμενε να γερασει και τον θελει εδω! δε φτανει που ερχετε καθε μερα τον θελει και μερα νυχτα !
ασε με τιποτα δεν ειναι αυχαριστημενοι εγω αυτο καταλαβα και οσα τους δινεις θελουν και πιο πολλα!
κοιτα τους γονεις λοιπον αλλα πρωτα κοιτα την ava γιατι πρεπει να ζεις και εσυ τη ζωη σου οπως την θες ( στα λεω αλλα τις πιο πολλες φορες ουτε εγω τα εφαρμοζω)
01-07-2012, 18:27 #30603
Το δίλημμα είναι ένα: Εμείς ή αυτοί; Η εύκολη και γρήγορη απάντηση είναι εμείς φυσικά! Αλλά οι τύψεις μας δεν μας το επιτρέπουν. Θα συνεχίσω σε λίγο.. Μόλις ήρθε το παρεάκι. Κουράγιο, Γοργόνα μου, ξέρω τι περνάς!
01-07-2012, 18:29 #30604
καλα εχω σοκαριστει τωρα που μπηκα και διαβασα τα νεα σου αβα....
ειχα κι εγω ενα περιστατικο με γονεις σημερα και επειδη μου ανεβασαν το αιμα στο κεφαλι πηρα τα τσιγαρα και ερτεξα στην αυλη φωναζοντας στο αγορι αν θες να με βρεις θα ειμαι καπου στηνν αυλη. ημουν εξαλη! ποιος ειδε το κοριτσακι και δεν το φοβηθηκε!
ποσο σε καταλαβαινω....
νιωθω οτι μεγαλωνουν και γερνανε ομως δεν μπορω να τους συγχωρω τα παντα.
και πηρα αποφαση να μην τους παρω τηλ τουλαχιστον για μια βδομαδα,μεχρι να μου φυγουν τα νευρα.
επισης εβαλα και εγω τον αδερφο να παρει τηλ και να ψαρεψει τι πραγματικα εχουν στο νου τους κι εμενα μου λενε αρες μαρες κουκουναρες.
σε λιγο θα παρω τηλ να μαθω τι εγινε.....
επισης επειδη ειναι η δυτερη φορα που με συγχιζουν τοσο αποφασισα να μην κανω το γαμο στην πολη μου αλλα στο χωριο του καλου μου,που η μανα του ειναι η μονη που ασχολειται με το θεμα και πραγματικα χαιρεται, κι οι δινοι μου αν θελουν ας ερθουν. αν τους πεφτει μακρια και τους κουραζει ας κατσουν σπιτι τους.
χεστηκα
και πιο πολυ απο ολα μου τη σπαει γιατι μου το παιζουν υπερηληκες ενω ειναι ο πατερας 65 και η μανα 60.
δηλαδη στα 80 τους τι θα ζητανε?????
αλλα οχι απο μενα δεν θα τους περασει. θα στρωσουν απο τωρα
01-07-2012, 18:29 #30605
και πειτε με αν θελετε γαιδουρα κορη,αλλα ετσι νιωθω τωρα
01-07-2012, 18:35 #30606
και αβα η απαντηση ειναι σιγουρα εμεις!
δεν θα καταληξεις εσυ με αιμορραγιες και με κουρελιασμενα νευρα γιαυτους!
στο κατω κατω ας κοιταξουν και λιγο παραδιπλα τους.
ποσε γεροντια ειναι παρατημενα, για ποσα δε νοιαζεται κανεις,ποσα ειναι πολυ αρρωστα και υποφερουν απο φριχτους πονους,ποσοι εχουν παιδια ναρκωμανεις,η παιδια αρρωστα η παιδια με προβληματα και παλευουν μεχρι να αφησουν την τελευταια τους πνοη??????????
οι δικοι μας εχουν ολα τα καλα του κοσμου και γκρινιαζουν κι απο πανω.
ε οχι!
αλλα ειναι τα προβληματα και οχι αυτα!
να ζησεις τη ζωη σου! τους εχεις ηδη προσφερει παρα πολλα! δεν θα προσφερεις και την υγεια σου,την ψυχικη σου ηρεμια και τη ζωη σου την ιδια!
01-07-2012, 18:39 #30607
Καλα ρε παιδια ειχα γραψει στην Αβα και δεν σταλθηκε! Τεσπα! Κουκλα μου κοιτα τον εαυτο σπυ αυτη την στιγμη! Κανεντο μπανακι σου, πιες την μπυριτσα σου φαε κι ολας μηνσε πειραξει στο στομαχι και παιρνα καλα!! Απο οτι καταλαβα σε εχουν "βρει" η ωσ η πιο ευαισθητη απο τα 2 αδερφια και πεφτουν ολα πανω σου!
Δεν λεω να μην τους νιαζεσαι και αγαπας αλλα πρωτε κοιτα τον εαυτο σου! Το ξερω εξω απο τον χορο... Και εγω δεν ξερω τι θα εκανα...
Να περασεις υπεροχα αποψε και να θυμασαι: αυριο ειναι μια πανεμορφη, ολοκαινουρια μερα!!!! Φιλακια πολλα!!!
01-07-2012, 18:43 #30608
Κοριτσακι μοοου!! Σε ευχαριστω και παλι για την προσφορα σου να μου μαγειρεψεις αλλα δεν θελω να σε βαζω σε κοπο! Φτιαχνεις ηδη 3 διαφορετικα φαγηδα σχεδον καθε μερα!!! Χιχιχιχιχιχι
Στον πανυγηρισμο για τα κιλα εχεις μερος ουτως η αλλως!! Εδω πανυγηριζουμε για ολους και για ολα τα κιλα που φευγουν!! Χαιρομαι που τρως τα φρουτα κια σου και να δεις που θα σου γινει συνηθεια και θα θελεις καθε μερα!! Για το slimming world τελικα βρηκες μερα να πηγαινεις;
Α ρε Τζινα αυτα τα τουρκικα!! Ασυνειδητα μας πλασαρουν τη γλωσσα τους για οταν θα μας παρουν στην κατοχη τους και να μαθαινουμε πιο ευκολα κωλοτουρκικα!!! Παντβς οι παραγογες τους ειναι ΠΟΛΥ καλητερες απο τις δικες μας!! -.-
01-07-2012, 18:48 #30609
αβα καλα θα κανεις να απευθυνθεις σε ενα ψυχιατρο η ψυχολογο.σιγουρα θα σου μαθει πως να βαζεις τον εαυτο σου πανω απο τους αλλους και πως ο καθενας εχει τις ευθυνες του οπως ας πουμε ο αδερφος σου.
01-07-2012, 18:57 #30610
Τι έγινε βρε κορίτσια, πολύ δυναμικά μπήκε ο Ιούλιος. 3 τσακωμοί έως τώρα, φτάνουν δεν θέλουμε άλλους! Koritsaki επειδή ακριβώς δεν έχουν τα σοβαρά προβλήματα που ανέφερες γι'αυτό ασχολούνται με χαζομάρες, γιατί όταν κάποιος έχει πραγματικά σοβαρό πρόβλημα δεν έχει χρόνο και διάθεση ν'ασχοληθεί με το αν έχεσε η μύγα και δεν κάνει την τρίχα τριχιά!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, ναι μεν αλλά. Σε ακούω, συμπάσχω, σε στηρίζω, είμαι δίπλα σου αλλά μέχρι εκεί.
01-07-2012, 18:59 #30611
οσο για το γιωργο αυτη τη συζητηση την εχουμε κανει και μαλιστα ενα κομματι αυτης της ιστοριας το εχει ζησει και ο ιδιος.θα του ξεκαθαρισω καποια πραγματα και δεν ξαναλεω τιποτα μετα απο αυτο.τι ειχαμε τι χασαμε???ειναι η τελευταια φορα που τον αναφερω σε ποστ μου για να μην χαλαει και το κεφι του τοπικ με τις δικες μας μαλακιες.
01-07-2012, 19:07 #30612
Λιλάκι μην το βλέπεις έτσι, αυτό το τόπικ είναι μέρος της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας κι ότι μας συμβαίνει το αναφέρουμε εδώ, δεν έχει σημασία αν είναι καλό ή κακό. Εξάλλου αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είσαι εσύ καλά και όταν εσύ δεν είσαι καλά πάλι θέλουμε να το ξέρουμε. Να του ξεκαθαρίσεις όπως λες τη θέση σου, γιατί πολλές φορές ζούμε ίδιες καταστάσεις αλλά τις αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά. Βάλτον μέσα στο μυαλό σου και βλέποντας και κάνοντας.
01-07-2012, 19:16 #30613
κοριτσακι μαγειρεψες για τον καλο σου για τον τελικο????η απο τα νευρα με τους γονεις δεν εκανες τιποτα????
01-07-2012, 19:23 #30614
κοριτσια ολο το απογευμα αποφευγω να παω στο πατερα μου τωρα πια δε γινετε αλλιως ελπιζω να μην εχουμε και εμεις καυγα!
(φευγει η μεγαλη διακοπες και του την εχει δωσει)
σε λιγο τα νεοτερα
01-07-2012, 19:26 #30615
Ψυχραιμία, Κοριτσάκι μου!
Τώρα σκέφτεσαι εν θερμώ και με τόσο νέους γονείς έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά στο μέλλον...
Το γάμο, κάνε τον τουλάχιστον κοντά στους δικούς σου, μπας και τους δώσεις λίγη χαρά και σωπάσουν.
Όσο για το δεν τους μιλάω, αυτό δεν το λέμε από πείσμα, αλλά από αυτοπροστασία. Κάνε το, μόνο αν νιώθεις ότι σου κλέβουν το οξυγόνο. Αλλιώς, όταν φύγουν από τη ζωή, θα νιώθεις αφόρητες τύψεις και δυστυχώς δεν θα έχεις και τρόπο να επανορθώσεις..
Και μην ξεχνάς: Έχεις το αγόρι σου στο πλευρό σου, αυτό και μόνο είναι τεράστιο στήριγμα!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή