ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2049
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2049 of 2553 FirstFirst ... 10491549194919992039204720482049205020512059209921492549 ... LastLast
Results 30,721 to 30,735 of 38289
    Senior Member
    Και μένα η πεθερά μου ήταν διαμάντι, ακατέργαστο όμως! :lol: :lol:

Senior Member
    Lila εγώ δεν έχω καθόλου καλή σχέση με την πεθερά μου....χαίρομαι όμως ιδιαιτέρως όταν ακούω για καλές πεθερές....είναι πολύ σημαντικό γιατί μπορεί ακόμα κ να σου χαλάσει το σπιτικό σου!!!!

Senior Member
    χαχαχαχαχα πολύ καλό Τζίνα.....έτσι κ η πεθερά μου......πολύ συγκινητική η αγάπη τον πεθερικών σου Καλλιόπη!!!

Senior Member
    Ναι ʼντα μου ευτυχώς είμαι τυχερή και με αγαπάει πολύ, από την πρώτη στιγμή! Βλέπει ότι κανω τον γιο της ευτυχισμένο και έχει φτιάξει την ζωή του και χαίρεται όσο δεν φαντάζεσαι! Να φανταστείς με το που παντρεύτηκα με τον Γιώργο άρχισα να την φωνάζω μαμά και κατουριέται από την χαρά της :lol:
    Στην αρχή ντρεπόταν λίγο αλλά τώρα το συνήθισε και της αρέσει που έχει και μία κόρη στην οικογένεια, γιατί έτσι με αντιμετωπίζει ως κόρη της!
    Κρίμα που δεν έχεις καλή σχέση με την πεθερά σου ʼντα μου, αν και δυστυχώς μάλλον αποτελείς τον κανόνα και όχι την εξαίρεση...

Senior Member
    Καλα για τον παππου μου δεν ξερω τι να πω.η μανα που τον φωναζει πατερα.με τον δικο της πατερα δεν μιλανε απο τοτε που πεθανε η γιαγια μου και αυτος βρηκε γκομενα στην ηλικια της μανας μου.και δεν τον φωναζει πατερα τυπικα το λεει και το εννοει.εκει που φωναζουν μετα τους βλεπει να χεζοντε στο γελιο και να λενε μακακιες.

Senior Member
    Καλλιόπη μου χαίρομαι που ο Θεός αν και σου έδωσε δύσκολη ζωή σου έδωσε έναν άντρα και πεθερικά διαμάντια και μάλιστα άριστης κοπής! :lol:
    Κρίμα που δεν είναι ακόμη μαζί σας να σας στηρίζουν και να σας αγκαλιάζουν με αγάπη...

Senior Member
    ελι μου στην ηλικια που ειναι δεν περνει αλαγες πια!
    μονο υπομονη και ψεμα τιποτα αλλο!
    αφου ετσι θελει ετσι κανουμε!
    η γκρινια ειναι πια το φαι του!
    αλλα ειπαμε κανω υπομονη τον φροντιζω και τουλαχιστον θα εχω ησυχη την συνηδηση μου οτι εκανα το σωστο!
    οσο για το δυσκολο ειναι για ολους και ο μικρος μου ειχε προβλημα για αρκετο καιρο ευτυχως τωρα το ξεπερασε!
    βλεπεις δεν ειναι μονο η ηλικια ειναι και το ποτο στη μεση οποτε δε βγαζεις ακρη!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Ναι ʼντα μου ευτυχώς είμαι τυχερή και με αγαπάει πολύ, από την πρώτη στιγμή! Βλέπει ότι κανω τον γιο της ευτυχισμένο και έχει φτιάξει την ζωή του και χαίρεται όσο δεν φαντάζεσαι! Να φανταστείς με το που παντρεύτηκα με τον Γιώργο άρχισα να την φωνάζω μαμά και κατουριέται από την χαρά της :lol:
    Στην αρχή ντρεπόταν λίγο αλλά τώρα το συνήθισε και της αρέσει που έχει και μία κόρη στην οικογένεια, γιατί έτσι με αντιμετωπίζει ως κόρη της!
    Κρίμα που δεν έχεις καλή σχέση με την πεθερά σου ʼντα μου, αν και δυστυχώς μάλλον αποτελείς τον κανόνα και όχι την εξαίρεση...
    Τα υπόλοιπα από κοντά γιατί δεν θεωρώ το φόρουμ κ πολύ ασφαλές!!!!!!εγώ πάντως θα γίνω καλή πεθερά κ είμαι σίγουρη γι'αυτό!!!

Senior Member
    τελικα ελι δεν απαντησε η αφη?

Senior Member
    Ναι ʼντα μου πολυ θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά! Και να μην πούμε μόνο τα δυσάρεστα αλλα και τα ευχάριστα
    Πάντως και εγώ πιστεύω ότι θα γίνω καλή πεθερά χιχιχιχιχι.

Senior Member
    Κάτσε να γίνουμε μάνες πρώτα όμως :lol:

Senior Member
    κορίτσια ακούστε αυτό......τρελένομαι...θέλω να μάθω ζούμπα τώρααααααααααα

http://www.youtube.com/watch?v=X2G94DVASXQ

Senior Member
    Originally posted by mermaid
    τελικα ελι δεν απαντησε η αφη?
    Λες να σας είχα στην αγωνία κοτζάμ ρουφιανΕλι; :lol:
    Όχι ακόμη δεν έχει απαντήσει και κάθομαι στα κάρβουνα! Θέλω να μάθω κουτσομπολιά ΤΩΡΑ!!!

Senior Member
    Ελπίζοντας πως θα γίνουμε μάνες Eli μου....γιατί αν σκεφτόμαστε αρνητικά κ γι'αυτό άστα να πάνε...στο χέρι του Θεού είναι!!Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας ξεχάσει!!!

Senior Member
    Όχι ʼντα μου ο Θεός ποτέ δεν ξεχνάει τους καλούς ανθρώπους έννοια σου
    Εγώ λέω ότι θα έρθει όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, πάντως δεν το κυνηγάω και δεν αγχώνομαι.