Results 30,766 to 30,780 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
02-07-2012, 01:22 #30766
Eli μου, δυσκολεύτηκα να διαβάω όσα μου έγραψες, λόγω δακρύων, που ακόμη τρέχουν και συνεχίζουν να μου πρήζουν τη μούρη, λόγω ματιών που πρήστηκαν και κυρίως, λόγω περιεχομένου.. Θα πάω στον ειδικό μπας και βρω το φως μου, έτσι δεν την παλεύω.. Να δω πώς θα τους αντιμετωπίσω, γιατί ήδη μουρμουράνε για τη γαιδουριά του αδελφού μου. Τον προειδοποίησα, αλλά δεν τον ενδιαφέρει και ίσως καλά κάνει. Για μένα είναι το φιλέτο..
- 02-07-2012, 01:27 #30767
Originally posted by Eli
Originally posted by Ava
02-07-2012, 01:29 #30768
Καρδούλα μου πήγαινε να ξαπλώσεις και να ηρεμήσεις. Χρειάζεσαι ξεκούραση.
Πάω και εγώ να ξαπλώσω γιατί εχω πρωινό ξύπνημα και αρκετές δουλίτσες αύριο να κάνω, ευτυχώς ευχάριστες. Θα πάω και για μπανάκι
Αβουλίνα μου σου στέλνω μία γλυκιά αγκαλίτσα και πολλά φιλάκια να απαλύνουν λίγο τον πόνο στην καρδούλα σου. Εύχομαι να καταφέρεις απόψε να κοιμηθείς καλά και αύριο να ξυπνήσεις φρέσκια και με περισσότερες δυνάμεις. Είσαι στο σπίτι σου, στο οχυρό σου και είσαι ασφαλής αυτή τη στιγμή. Πάρε μία βαθιά ανάσα, σταμάτα να κλαις και κούρνιασε να χαλαρώσεις.
Όνειρα γλυκά σε όλες μας εύχομαι θα τα πούμε το πρωί
02-07-2012, 01:36 #30769
Ναι, Eli μου, αυτό θα κάνω. Σοκαρίστηκα έντονα, αλλά πρέπει να συνεχίσω τη δική μου ζωή. ʼντε πουλάκι μου, πήγαινε να ξαπλώσεις και πάω κι εγώ. Στην κρεβατάρα μου, με τα μοσχομυριστά σεντόνια.. Πάω.. Φιλάκια..
02-07-2012, 01:55 #30770
δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε πιεζουν τοσο πολυ οι γονεις σου.....εχω σοκαριστει.....αλλα πραγματικα πρεπει να αλλαξεις τροπο που τους αντιμετωπιζεις. δεν γινεται αλλιως, δε θα τη βγαλεις καθαρη. εχεις δικιο ειναι αδικο.
συμφωνω με την ελι που λεει πως ειναι μεγαλοι ανθρωποι και δεν θα αλλαξουν. εσυ ομως πρρεπει να αλλαξεις και να μην τους δινεις τοση σημασια.
μενετε πολυ μακρια? αν οι επισκεψεις σου σ εκεινους περιοριζοταν μονο σε εναν καφε 2 ωρες και μετα να φευγεις νομιζω θα ηταν πολυ καλυτερα αν αυτο ειναι εφικτο
02-07-2012, 02:34 #30771
Κοριτσια μου!!
Πριν λιγο εφτασα στο ξενοδοχειο, χαμος κακο κατω με τους Ιθπανουθ να γιορταζουν την νικη τους στο ποδοσφαιρο! Ηθελα να ημουν λονδινο οταν παιζαμε με Ρωσσια αλλα δεν τα ειχα καταφερει!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑ!!! Καλονη! Φτου φτου!!! Εισαι πολυ ομορφη κοπελα και ετσι ακριβως σκεφτομουν οτι θα ειναι το ρουχο πανω σου!! Μοντελο μου εσυ!!
Το μακιγιαζ και τα μαλλια Αντα μου ειναι καταπληκτικα! Εισαι και καλη φωτογραφος!!! Χιχιχιχι
Καλλιοπη μου στο εχω ξαναπει.. Στο οτι σου στερισε ο πατερας σου μικρη αυτο που ηθελες να κΝεις πιο πολυ, να σπουδασεις δηλαδη μου λεει πολλα. Δεν ειναι οτι τωρα εγινε παραξενος και γκρινιαζει, παντα απο οτι καταλαβα ετσι ηταν και δεν προκειτα να αλλαξει! Εσυ κοιτα την οικογενεια σου, τον εαυτο σου και αν βρεις χρονο κανε αυτο που μου ελεγες στο νοσοκομειο σε θεμα σπουδων! Ποτε δεν ειναι αργα!!
Αβα μου ευχομαι να χαλαρωσεις αποψε, να ηρεμισεις και να κανεις μια σουπερ αποχη απο τους γονεις σου για να ξαναβρεις τον εαυτο σου! Οσον αφορα τα χαπια που ειπες, η μαμα μου ειναι ψυχογος και εχει ως αρχη ακομα και στην πιο βαρια περιπτωση να φανταστεις, να προσπαθει να βοηθησει τον "ασθενη" (ποτε καποιος που παει σε ψυχολογο θεωρειτε ασθενης!) μεσω της συζητησης και ως τελευταια βοηθεια προσθετει τα φαρμακα ΑΝ χρειαζονται! Καλα εκανες και εκλεισες ραντεβου με τον ψυχολιγο σου και ελπιζω ν σε βοηθησει πολυ!! Επεισης αυτο που ειναι πολυ καλο να βρεις καπου αν γινεται, ειναι το ψυχοδραμα! Συναντιεστε ανα ομαδα, μενετε ομαδα για οσο καιρο σας χρειαστει/θελετε και σιγα σιγα ανοιγεστε κΙ λετε τα προβληματα σας! Ονομαζεται ψυχοδραμα διοτι παιρνετε και ρολους (ας πουμε εσυ κανεις τον εαυτο σου και καποιος αλλος τους γονεις σου, αρχιζεις και του μιλα, βγαζεις τον θυμο, την οργη σου προς αυτο το ατομο σαν να ηταν οι γονεις σου, βοηθαει παρα πολυ!!).
Ρωτα τον γιατρο σου και θαβσου πει! Φιλακια πολλα, καληνυχτα και James Deen!!
02-07-2012, 04:33 #30772
Επειδη δεν με πιανει υπνος, διαβαζω παλια ποστ του φορουμ! Και επεσα σε ενα τοπικ που ειχες ανοιξει εσυ κοριτσακι (καλε εισαι πιο παλια απο οσο νομιζααα!! Χαχαχα!) για το τι θελουμε να φαμε τωρα! Απαντηση Αβας:
"Originally posted by Ava
Αυτό το κάνω κι εγώ και μάλιστα με πάθος!
Έχω να πω όμως ότι είναι βασανιστικό. Παρόλα αυτά το κάνω κι ας μου τρέχουν τα σάλια. Όχι τίποτα άλλο, νόμιζα πως είμαι η μόνη με αυτές τις εμμονές.
Τώρα βέβαια είναι πρωί και δε θέλω πολλά πολλά. Συνήθως όμως είναι στάνταρ αυτά που θέλω και όλα "διαίτης". Συνήθως λοιπόν θέλω να φάω λουκάνικο χωριάτικο με πατάτες τηγανιτές και τριμμένο κεφαλοτύρι να λιώνει (πολύ λάιτ)!, παστίτσιο, κανελόνια, λουκουμάδες με λιωμένη σοκολάτα, παγωτό βανίλια! Όταν δε, φαντάζομαι ένα τραπέζι στρωμένο με όλα αυτά και εμένα στην κορυφή να κραδαίνω τα μαχαιροπήρουνα, είναι τόσο ζωντανή η φαντασίωση που χαμογελάω κιόλας! Τι να πει κανείς για το ψώνιο της αλληνής! Και το θλιβερό της υπόθεσης είναι πως, ενώ κατάφερα και πήρα τόσα κιλά, ούτε μια φορά δεν πραγματοποίησα αυτό το φανταστικό τραπέζι!"
Χαχεχαχχαχααχα ξεραθηκα στα γελια δεν υπαρχει!! Αβα μου εισαι περιγραφηκοτατη δεν μπορω να πωωωωωω!!!! Χαχεχααχαχααχα
02-07-2012, 09:24 #30773
Kαλημερα ,καλημερα!!!Ελπιζω να κοιμηθηκατε ολες καλα κ το ταλαιπωρο το Αβουλινι.Παω στο κοσοκομειο να δω αν θα βρω την απαντηση οτι εχει φυγει το ελικοβακτηριδιο του πυλωρου γιατι την απαντηση μου την ειχαν δωσει τηλεφωνικα κ τωρα μου τη ζητουν απο το Ριο.παει πολυς καιρος κ δεν θυμαμαι οχι ημερομηνια ουτε το μηνα που την εκανα.Οποτε καταλαβαινετε....Φιλακια πρωινα .....
02-07-2012, 09:46 #30774
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Κατερίνα εύχομαι να πάνε όλα καλά στην εξέτασή σου σήμερα και να μην έχεις άλλες ταλαιπωρίες. Καλλιόπη καλό σιδήρομα χιχιχιχι. Αβα εύχομαι να ξυπνήσεις καλύτερα σήμερα, ψυχολογικά εννοώ γιατί το πρήξιμο θα σου πάρει όλη μέρα για να φύγει, αρκεί βέβαια να μην συνεχίσεις το κλάμα. Γλαύκη ελπίζω να βρούνε εύκολα τις εξετάσεις σου και να μην ταλαιπωρηθείς. Ετοιμάζομαι κι εγώ για εφοριαβόλτα.
02-07-2012, 09:55 #30775
Wow είδα σε ένα άλλο τόπικ που λες ότι σε πειράζει το γιαούρτι, δοκίμασε να πάρεις γιαούρτι χωρίς λακτόζη, υπάρχει γάλα και γιαούρτι που γράφει επάνω ότι έχει 80% λιγότερη λακτόζη. Εμένα στην αρχή μου έπεφτε βαρύ το γάλα και έπινα αυτό με τη λιγότερη λακτόζη χωρίς πρόβλημα. Δεν θυμάμαι αν είναι της Φάγε ή της Δέλτα αλλά λογικά θα πρέπει να υπάρχει και στα δικά σου σούπερ μάρκετ.
02-07-2012, 11:10 #30776
Καλημέρα κούκλες μου!
Με πήρε ο ύπνος τελικά και τώρα τρέχω γιατί πρέπει να μαζέψω τα αμάζευτα, να πάω σουπερ μάρκετ και να ετοιμαστώ για μπάνιο.
Τζίνα ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς και να κάνεις τις δουλειές σου στο άψε σβήσε!
Και εσύ Γλαύκη μου ελπίζω να βρεις τις εξετάσεις σου χωρίς δυσκολία!
Ναταλάκι νο2 πολύ γέλιο το ποστ της ʼβας! :lol:
Σας φιλώ όλες γλυκά! Έφυγαααα
02-07-2012, 11:17 #30777
Originally posted by ada_gia_pada
κορίτσια ακούστε αυτό......τρελένομαι...θέλω να μάθω ζούμπα τώρααααααααααα
http://www.youtube.com/watch?v=X2G94DVASXQ
Τζίνα το ανακάλυψε ο άντρας μου κ κάθε φορά που το ακούω ξεσηκώνομαι!!!!!
02-07-2012, 11:30 #30778
Originally posted by Γλαύκη
Kαλημερα ,καλημερα!!!Ελπιζω να κοιμηθηκατε ολες καλα κ το ταλαιπωρο το Αβουλινι.Παω στο κοσοκομειο να δω αν θα βρω την απαντηση οτι εχει φυγει το ελικοβακτηριδιο του πυλωρου γιατι την απαντηση μου την ειχαν δωσει τηλεφωνικα κ τωρα μου τη ζητουν απο το Ριο.παει πολυς καιρος κ δεν θυμαμαι οχι ημερομηνια ουτε το μηνα που την εκανα.Οποτε καταλαβαινετε....Φιλακια πρωινα .....
02-07-2012, 11:35 #30779
Καλημέρα, φιλενάδες!
Τελικά ήρθα στη δουλειά, γιατί είμαι καλά! Πολύ καλά, ας όψεται ο αδελφούλης μου. Τηλεφώνησα πρωί πρωί στους γονείς και δεν το σήκωναν. Περιττό να σας πω ότι σκεφτόμουν νοσοκομεία και έγινα πάλι χάλια. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μαζί τους εκείνη τη στιγμή και δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, ώστε να μου πουν μετά την οικογενειακή σύσκεψη τα καλά τα νέα και να χαρώ. Πήγε, που λέτε εκεί, και τους έβαλε χέρι. Τους είπε ότι τους απαγορεύει να συγχύζονται για βλακείες και να με συγχύζουν κι εμένα. Η ʼβα σας λατρεύει, τι θέλετε δηλαδή, να την τρελάνετε και να ησυχάσετε; Αμέσως ηρέμησαν και τώρα ετοιμάζουν τα πράγματά τους για τις διακοπές τους. Αναστήθηκα, κορίτσια, χάρηκα πάρα πολύ. Ούτε ψυχίατροι μου χρειάζονται, ούτε χάπια, ούτε τίποτα. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά και έτσι είμαι κι εγώ καλά. Σας φιλώ πολύ, πολύ και σας ευχαριστώ και πάλι! Τελικά εσείς είστε οι γιατροί μου! :bisou:
02-07-2012, 11:48 #30780
Ας δουλέψουμε και λίγο, μικρό το μεροκάματο..
http://www.youtube.com/watch?v=sOM8oeeTP38
Τελικά σκέφτομαι ότι όσο παλιές είναι μερικές ταινίες, άλλο τόσο είναι επίκαιρες! Μικρό το μεροκάματο, λέει ο Χατζηχρήστος, τάληρα μόνο έντεκα, με τις κρατήσεις δέκα, πριν από πόσα χρόνια...
Α, η μούρη μου δε βλέπεται, αλλά το μέικ απ κάτω από τα μάτια κάνει θαύματα! Και, δεν θα το πιστέψετε, πριν από λίγο με είδα στον καθρέφτη και είμαι τελείως διαφορετική. Τι σου κάνει η χαρά τελικά!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση