ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2071
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2071 of 2553 FirstFirst ... 1071157119712021206120692070207120722073208121212171 ... LastLast
Results 31,051 to 31,065 of 38289
    Senior Member
    θα κανω γαλλικο μανικιουρ!!!!!!!!!

Senior Member
    Εδω δεν θα αναγνωριζουμε τους εαυτους μας! Φαντασου οι υπολοιποι!!
    Εγω το 12 εχω να το δω 6 χρονιααααα!!!
    Με αγχωσε η διαιτολογος γιατι μουβειπε οτι μεχρι τον Σεπτεμβρη πρεπει να εχω φτασει μαλλον τα 100 και ειναι 30 κιλα και δεν νομιζω να τα εχω χασει μεχρι τοτε.. Βεβαια ειναι 3 μηνες με ρι το τελος του σεπτεμβρη αλλα δε θελω να βαζω ημ/νιες στο χασιμο των κιλων!
    Το εκανα παλια με τις διαιτες και αγχωνεσει πιστευω περισσοτερο απο οτι αν το παρεις χαλαρα..
    60 κιλα to goooo!!! Lets do this!
    Θελω γυμναστηριοοοο!!!!

Senior Member
    αχ ναταλακι μακαρι το σεπτεμβρη που θα ερθεις να βρειτε σπιτι κοντα μας και να βολεψει να παμε μαζι γυμναστηριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
    εγω μονη μου βαριεμαι παρα πολυ!!!!!!!!!

Senior Member
    ναταλιτσα κακως σου εβαλε τετοιες ιδεες η διαιτολογος.θα τα χασεις με το ρυθμο που θελει το σωμα σου οχι οπως οριζει η στατιστικη.

Senior Member
    koritsaki σου εστειλα u2u
    καμια σχεση με το γαλλικο μακιουρ βεβαια

Senior Member
    Ναι ρε Λιλα και εγω αυτο λεω!!
    Ενταξη δεν το ειπε για κακο ξερεις για να με προιδεασει για το ποσα κιλα θα χασω!
    Κοριτσακι ειναι deal!!!!
    Να βρουμε ενα γυμναστηριο με γιογκα και πιλατες κι ολας γιατι γυμναζει ολο το σωμα και ειναι απο τις καλυτερες γυμναστηκες evaa!!
    Και κολυμβητηριο θελω αλλα στολη δυτη που θα βρω;

Senior Member
    ναταλακι ποια διαιτολογο ειδες???
    στο γραφειο του?

Senior Member
    Θα το κανεις μονη σου κοριτσακι η σε αισθητικο; Θελω και εγω! Μανι/πενι! Εχω να κανω κατι χρονια!!

Senior Member
    μονη μου το κανω. γοργονα κατσε λιγο να στεγνωσει το νυχι και θα σου απαντησω!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by -wow-
    Με αγχωσε η διαιτολογος γιατι μουβειπε οτι μεχρι τον Σεπτεμβρη πρεπει να εχω φτασει μαλλον τα 100 και ειναι 30 κιλα και δεν νομιζω να τα εχω χασει μεχρι τοτε.. Βεβαια ειναι 3 μηνες με ρι το τελος του σεπτεμβρη αλλα δε θελω να βαζω ημ/νιες στο χασιμο των κιλων!
    ναταλάκι αυτά που σου είπε η διαιτολόγος είναι χαζομάρες,έτσι και εμένα 25 μέρες μετά την επέμβαση γύρισε και μου είπε πως δεν θα χάσω τα κιλά μου γιατί έχω μικρή δυσαπορρόφηση...ε λοιπόν σκοτίστηκα για την γνώμη της και δεν ξαναπάτησα στο γραφείο της και ένα χρόνο κ κάτι μετά είμαι 56.5 κιλά αν την άκουγα θα έπρεπε να έχω πέσει στα πατώματα κ να μην έχω χάσει γραμμάριο!!!Ο κάθε οργανισμός χάνει με τους δικούς του ρυθμούς,όσο ακολουθείς τους κανόνες θα χάσεις τα κιλά σου,ε και τι έγινε αν τα χάσεις σε 7 μήνες αντί σε 6 ?? (σχετικοί είναι οι μήνες ε!δεν ξέρω πότε έχει υπολογίσει να φτάσεις τον στόχο σου )

ρε παιδιά....εγώ από χτες έχασα άλλο μισό κιλό...χάνω πιο πολύ κ από την αρχή της επέμβασης,τι κουλό πράγμα είναι αυτό!

Senior Member
    ιωαννα μηπως κοριτσι μου σε τρωει το ανχος ?

Senior Member
    ιωαννα μου, το φουσκωμα παραμενει? η ενεργηθηκες κανονικα???

Senior Member
    δεν ξέρω βρε καλιόπη μου...αγχος γενικά έχω όλο τον προηγούμενο χρόνο
    Κοριτσάκι πάω κανονικά τουαλέτα και ευτυχώς χωρίς να πονάω!

Senior Member
    γοργονα σου εστειλα u2u!!!!!!!!
    ιωαννα μου επανεξεταση ποτε εχεις? μηπως να πηγαινες να σε δει λιγο ο γιατρος? νομιζω εχεις γινει πολυ λιγα κιλα.
    ενταξει βεβαια ειναι λογικο να χανεις λογο καλοκαιριου και ζεστης. ομως εισαι ηδη λιγα κιλα. που θα φτασεις?
    νομιζω αμα πας να σε δει δεν εχεις να χασεις και τιποτα και θα μαζεψεις και το μυαλο σου!!!

Senior Member
    είχα επανεξέταση πριν ένα μήνα,τέλη μαίου μόλις έκλεισα χρόνο εκεί με βρήκαν 60.5 κιλά και ΒΜΙ 20.2 (όπως μου είπε η νοσοκόμα όταν την ρώτησα έχεις πέσει σε φυσιολοκικό ΒΜΙ και μάλλον κ προς τα κάτω,εννοώντας πως είμαι στα όρια του φυσιολογικού ) τότε μου είπε να μην αγχώνομαι θα σταματήσω να χάνω και μάλιστα το "φυσιολογικό" είναι να πάρω και 2-3 κιλά κ να μην ανησυχήσω,απλά εγώ από τότε συνεχίζω και χάνω σταθερά,και μάλιστα το ιδανικό μου βάρος ήταν 57.6 τα οποία μου είχε πει προ επέμβασης πως δεν θα τα φτάσω ποτέ!Τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αλλά να περιμένω να δω τι θα γίνει...αν συνεχίσω να χάνω λογικά θα πάω να τον ξαναδώ