ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2078
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2078 of 2553 FirstFirst ... 1078157819782028206820762077207820792080208821282178 ... LastLast
Results 31,156 to 31,170 of 38289
    Senior Member
    probably

Senior Member
    Καλησπέρα! Σήμερα έχει απ' όλα ο μπαξές!
    Συναντήσεις κορυφής στην Πρωτεύουσα.. Κορίτσια μου, να περάσετε τέλεια!

Παραλιακές βολτίτσες, μπανάκια και φεγγαράδες... Eli μου, ζηλεύω!

Βάσανα με ηλικιωμένους... Καλλιόπη μου, δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω. Δεν ξέρω αν σε βοηθήσω, αλλά θα σου πω ότι αν του τρίξεις λιγάκι τα δόντια ίσως βελτιωθεί η κατάσταση. Προσωρινά, το ξέρω, αλλά θα πάρεις ανάσα. Χθες είχα τους γονείς μου εδώ. Έκανα μία συζήτηση, ήρεμα μεν, αλλά έξω απ' τα δόντια για το τι αισθάνομαι. Τους είπα ότι τους λατρεύω, ότι δηλώνω παρουσία σε κάθε τους πρόβλημα, αλλά ας με αφήσουν έξω από προσωπικές τους φοβίες και υπερβολές. Τους εξήγησα ότι έχω γίνει ευαίσθητη και αν θέλουν να με έχουν κοντά τους για πάντα, πρέπει να προσέξουν να μη με τσαλακώσουν. Η βελτίωση ήταν εμφανής! Με ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον μου, πήγε κάτι να πει η μητέρα μου για τα κιλά μου, αλλά το κατάπιε κι εγώ έκανα ότι δεν κατάλαβα, όλα πήγαν ρολόι. Τώρα, που έφυγαν με το καλό, ησύχασα.. Μέχρι την επόμενη φορά, που θα δω πώς θα το χειριστώ. Πάντως δε σκοπεύω να καταρρεύσω για χάρη κανενός. Να το θυμάσαι αυτό.

Senior Member
    το ξερω ava μου μαλιστα πριν καιρο ειχα αποφασισει να παω και εγω στο γιατρο για να μπορεσω να τα βγαλω περα αλλα ο ντρας μου εβαλε τις φωνες θα πας να χαπακωνεσε εσυ για να περναει εκεινος ζαχαρη / και τελικα δε πηγα και το παλευω!
    αλλα δε καταλαβαινει απο τριξιμο και απο φωνη οτι και να του πουμε λεει οτι το κανουμε ολοι επιτηδες
    εγω ο αδερφος μου η νυφη μου και ο αντρας μου για να τον τρελλανουμε οποτε αδικος ο κοπος εκτος απο υπομονη δε μπορω να κανω τιποτα αλλο!

Senior Member
    Λιλάκιον cosa succede, perche fai pratica in Inglese; :lol:

Senior Member
    για παν ενδεχομενο

Senior Member
    Αβουλίνι χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς, πάντα τέτοια να είναι τα νέα σου.
    Ελάκι καλή ξεκούραση και καλά μπανάκια, να δώσεις φιλιά στο Κατερινάκι.

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    για παν ενδεχομενο
    Ho capito!!!!!

Senior Member
    Στο θέμα του γιατρού έκανα κι εγώ πίσω, αφού με μόλις δύο μέρες ανασυγκρότησης πήρα τα πάνω μου και έγινα πάλι ο παλιός, καλός εαυτός μου. Το ξέρω ότι κανονικά θα έπρεπε να μας παρακολουθεί όλους κάποιος, αλλά είναι και οικονομικό το ζήτημα και αν δεν είναι κατεπείγουσα ανάγκη, τότε το ξεπερνάμε μόνοι μας. Στο θέμα των χαπιών έκανα επίσης πίσω. Είπα ότι δεν τα χρειάζομαι και ότι το μόνο που χρειάζομαι είναι ηρεμία και εστίαση στον εαυτό μου. Εγωιστικό; Ίσως, αλλά δεν θα μας τρελάνουν κιόλας!
    Όσο για τον πατέρα σου, δεν σου είπα να του βάλεις τις φωνές. Είμαι πολύ κατά αυτής της μεθόδου. Από τη στιγμή που αγαπάει το παιδί του -αυτό το θεωρώ δεδομένο- ίσως προβληματιστεί με το που θα το δει χάλια. Αν δεν παίρνει από λόγια καθόλου (πράγμα που φοβάμαι), δοκίμασε λίγο την απομάκρυνση. Δεν εννοώ να τον παρατήσεις στην τύχη του, αλλά μη τον νταντεύεις κιόλας. Για παράδειγμα, θυγατέρα, σε περιμένω για καφέ. Δε μπορώ, πατέρα, πρέπει να ετοιμάσω το φαγητό του παιδιού, αύριο θα έρθω. Κάτι τέτοιο. Να νιώσει ότι δεν είναι και το κέντρο του κόσμου. ʼντε, γιατί τους παραχαιδέψαμε μου φαίνεται..

Senior Member
    θα βγαλετε καμια φωτο να σας δουμε και εμεις οι εξοριστες σημερα στη ναταλοβολτα????

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by lila198621
    θα βγαλετε καμια φωτο να σας δουμε και εμεις οι εξοριστες σημερα στη ναταλοβολτα????
    :thumbup::thumbup::thumbup:

γειά σας!

Senior Member
    Τζίιινααα, δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι κι εγώ. Μέχρι που μου τηλεφώνησαν, για να δουν πώς τα πάω με τη δουλειά μου και να μου πουν να μην αγχώνομαι. Ξέρουν ότι ζορίζομαι αυτό το διάστημα. Τέτοιο ενδιαφέρον; Τόσες αγάπες; Πού να τους έλεγα ότι πριν από λίγες μόλις μέρες η βασική πηγή άγχους μου ήταν αυτοί, οι ίδιοι.. Ελπίζω κάτι να κράτησαν από τη συζήτησή μας και να μην ήταν "στης Κέλλυ την πόρτα".. :lol:

Senior Member
    ava δεν ενδιαφερετε για τιποτα αλλο εκτος τον εαυτο του!
    ακομη και τωρα που εκανα την επεμβαση αντι να πει μπραβο που το αποφασισα γκρινιαζει γιατι ολη την ωρα τρεχω για μενα μια στο ιππο μια σε γιατρους γενικως (πριν δε πηγαινα σε κανενα γιατρο γιατι ηξερα τι θα μου πουν)
    και δεν ειμαι απικο ολη μερα να τρεχω πανω κατω ακομη και για την επανεξεταση που ειχα παει φωναζε στον αντρα μου οταν πηρα τηλ να της πεις να ερθει τι καθετε και κανει εκει ?
    και η φωνη χρειαζετε γιατι για μενα δε με νοιαζει αλλα δεν ανεχομαι να βριζει τον αντρα μου η τη νυφη μου

Senior Member
    σημερα φορεσα μια μπλουζα και ηταν medium!!!!!

Senior Member
    μπραβο λιλα!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Τζίιινααα, δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι κι εγώ. Μέχρι που μου τηλεφώνησαν, για να δουν πώς τα πάω με τη δουλειά μου και να μου πουν να μην αγχώνομαι. Ξέρουν ότι ζορίζομαι αυτό το διάστημα. Τέτοιο ενδιαφέρον; Τόσες αγάπες; Πού να τους έλεγα ότι πριν από λίγες μόλις μέρες η βασική πηγή άγχους μου ήταν αυτοί, οι ίδιοι.. Ελπίζω κάτι να κράτησαν από τη συζήτησή μας και να μην ήταν "στης Κέλλυ την πόρτα".. :lol:
    :lol: :lol: :lol: