ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2099
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2099 of 2553 FirstFirst ... 1099159919992049208920972098209921002101210921492199 ... LastLast
Results 31,471 to 31,485 of 38289
    Senior Member
    βρε λιλα να σε ρωτησω σε πιεση 8η μικρη και 10 η μεγαλη δεν ειναι υψηλη η μικρη?

Senior Member
    απο 9-12 και απο 6-8 ειναι οι φυσιολογικες τιμες

Senior Member
    βαμπιρονι μου που εισαι χαμενο σημερα???

Senior Member
    Αλόχα. Κάτι που μου λείπουν τα κορίτσια, κάτι τα νέα μου παπούτσια, πήρα τους δρόμους σήμερα από το πρωί, έφτιαξα και επιδερμίδα το μεσημέρι και νάμαι.
    Ελάκιον μεγειά τα φορέματά σου, μου αρέσουν και τα δύο χρώματα και σίγουρα θα σου πηγαίνουν πολύ. Εύχομαι να τα φορέσεις σύντομα και στη δουλειά σου. Ελπίζω οι επικίνδυνες πανοαποστολές να βαίνουν καλώς, έχει πλάκα γιατί είναι σα να έχετε σπίτι ένα κουταβάκι που τα κάνει μέσα μέχρι να μάθει να πηγαίνει στο μπαλκόνι χιχιχιχι. Με το καλό να γυρίσετε αύριο να δεις και τον αντρούλη σου.
    Αγγελικούλα εύχομαι να είσαι καλά κι εσύ και ο άντρας σου και να σε λυπηθεί λίγο ο Θεός και να σου πάρει λίγα βάρη από τους ώμους σου.
    Για την πίεση που λέτε όντως οι τιμές είναι αυτές που λέει η Λίλα, που το κατέχει κιόλας το θέμα, γιατί κι εγώ όλη μου τη ζωή έχω 8 μικρή και 12 μεγάλη και ξέρω από τα λεγόμενα των γιατρών ότι είναι απόλυτα φυσιολογική πίεση, να και κάτι που έχω καλό χιχιχι.

Senior Member
    Εδω ειμαι Λιλα μουυυυυ!!! :***
    τωρα ετοιμαζομαστε να παμε καμι βολτιτσα να φαμε βραδινο και αυριο θα συναντηθουμε με εναν ξαδερφο μου που δεν τον εχουμε ξαναδει ποτε, μεγαλωσε Αυστραλια και μενει Αγγλια 20 χρονια τωρα νομιζω..!!!
    Αυτα!
    Θα παμε και στα μαγαζια αυριο και ελεγα να δοκιμασω κανενα τζιν να δω σε τι νουμερο ειμαι τωρα!!!
    Λεω απο την μια να ζυγιστω, απο την αλλη οχι.. Δεν ξερω οπως μου κατσει το θεμα..
    Εσυ αγαπη μου εισαι καλυτερα;

Senior Member
    12 -8 οκ φυσιολογικο ειναι 10-8 ειπα μηπως ειναι ανεβασμενη η μικρη!
    συνηθως ξερω θελει 4 βαθμους διαφορα !
    αλλα οκ εγω διαβαζα για βοηθος νοσηλευτρια εσεις ξερετε πιο καλα!

Senior Member
    βαμπιρακι εισαι καλυτερα??????

Senior Member
    τζινακι ολο επιδερμηδα εισαι !
    εγω να δω τι θα κανω! μου την εχει βιδωσει λιγο!
    βλεπω ολες και αδυματιζουν και ξανανιονουν (καλα η μοναδικη μεγαλη διαφορα)
    και εγω γερναω !!

Senior Member
    Ιδού ο λόγος που έχω καλή πίεση χιχιχι.

Γελάστε με την καρδιά σας:
    Το γέλιο βοηθάει να χαλαρώσουμε, γεγονός που με τη σειρά του μπορεί να επηρεάσει την αρτηριακή μας πίεση. Οπότε μην ξεχνάτε να "οπλίζεστε" με χιούμορ!

Senior Member
    Καλλιοπάκι κάθε μέρα που περνάει όλες γερνάμε, δυστυχώς σε αυτό δεν μπορεί να μας βοηθήσει καμία επέμβαση. Είναι όμως θέμα χρόνου να ξανανιώσεις κι εσύ και να αδυνατίσεις, κάνε λίγο υπομονή και μην είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου.

Senior Member
    καλε δε λεω λογω ηλικας οτι γερναω!
    απλα οσο χανω κιλα κρεμαει η μουρη μου!
    πλακωθηκα στις κρεμες και στη παθητικη γυμναστικη μπας και σωσω τιποτα αλλα αδικος ο κοπος !
    και εγω χαμηλη πιεση εχω 6-9
    και γελαω και εγω οσο μπορω και οσο με αφηνουν αλλα γενικα ειμαι γελαστη και πολυλογου!

Senior Member
    Καλυτερα ειμαι Καλλιοπακι μου!! Δεν ζαλιζομαι τοσο σημερα αλλα μολις ηπια την βιταμινη μου (αργησα σημερα ρε γαμωτο-1η φορα ομως!) και θελω τουαλετα!!
    Κατα τα αλλα μια χαρουλα!
    Μην ακουω βλακειες οτι κρεμαει η μουρηηη!! Γιαυτο εχουμε τους πλαστικους!!
    Το στηθος μου κοπελες εχει μεινει το μισο! 2 μηνες πριν αγορασα σουτιεν (μικρο C μιας και δεν ειχαν μεγαλο Β) και τωρα κολυμπαει!!! Στο τελος πλακα θα μεινω!! Χαχαχαχ!!
    Κοριτσια... Η κοιλια αδυνατιζει... Αλλα δεν μου κρεμαει!!! Μπαινι απλα προς τα μεσα!! Θα χρειαστω σιγουρα κοιλιοπλαστικη αλλα δεν ηθελα να την μαζευω με τσιμπιδακια απο τα πατωματα!!! Χαχαχαχ

Senior Member
    κρεμασε βρε βαμπιρακι !
    οχι πολυ αλλα ακομη μονο 22 φυγανε αν φυγουν και τα αλλα θα βαζω και εγω τσιμπιδακια αλλα στα μαγουλα ( καλα για το προγουλι δε συζηταω)
    η αδερφουλα σου καλα ειναι?
    δωστης τα φιλια μου και πολλους χαιρετισμους!

Senior Member
    ναταλιτσα χειροτερα δεν θα μπορουσα να ειμαι αλλα αυτα εχει η ζωη.θα μου περασει καποια στιγμη

Senior Member
    Πλητω σαν το βλητο