ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2118
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2118 of 2553 FirstFirst ... 1118161820182068210821162117211821192120212821682218 ... LastLast
Results 31,756 to 31,770 of 38289
    Senior Member
    χαχαχαχα....άλλο αδερφός κ άλλο γαμπρός.......

Senior Member
    Βρηκα πριζα αλλα εδω που ειναι δεν μπορω να κατσω!!

Senior Member
    Ενταξη τι να του πω Get outta my face or Ill smash it?? Hahahahha
    Ειμαι ορθια τωρα και πονεσε η μεση μου! :/
    Αρχιζω και ζεστενομααααιιι!!
    Ναι Αντα ουτε εγω ειχα φαει ποτε ΜΟΝΗ μου δημοσια! 2 φορες τωρα που το εκανα τελικα δεν ειχα κανενα θεμα, δεν ξερω μετα την επεμβαση απο την 1η μερα νιωθω αλλος ανθρωπος! Τι σου κανει η ψυχολογια ενος ανθρωπου εεεε;;
    Και οταν με φλερταρουν το αποδεχομαι διαφορετικα! Πρωτα μην σου πω οτι ντρεπομοφν κι ολας! Χχαχαχχαχαχα

Senior Member
    Βαμπιράκι που την έβαλες την πρίζα και δεν μπορείς να κάτσεις; :lol: :lol:

Senior Member
    Λίλα δεν μας είπες τελικά, θα φύγεις για Αμερική ή το σκέφτεσαι;

Senior Member
    Καλλιόπη για κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι το air condition για να κάνεις τη δουλειά σου!!!!χαχαχαχα
    καλε αυτος βραζει ακουμπαει το γονατο του στο δικο μου καμια φορα οταν βλεπουμε τβ και ιδρωνει το γονατο μου για να καταλαβεις γιατι θερμο αντρα μιλαω!!!!!
    οποτε ακυρο αυτο που λες γιατι ειναι μονο για χειμωνα ο δικος μου αντρας!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by lila198621
    κοπελια με τον πονο μου παιζεις????ναι θα ξεφτιλιστω και θα σας το πω.αυτη τη στιγμη κυκλοφορω μεσα στο σπιτι με μια φανελα και το βρακι το οπιο μου παει και μεγαλο
    αχ παναγιά μου τώρα που είπες μεγάλο βρακί τι θυμήθηκα!!!προχτές που δεν ήμουν καλά κ υπήρχε περίπτωση να πάω στο νοσοκομείο,ήμουν κ αδιάθετη και εσώρουχα καινούρια δεν έχω πάρει,έιχα πολλά στρίνγκ από παλαιότερα που τώρα μου είναι είτε ευρύχωρα είτε κανονικά αλλά κανονικά εσώρουχα "της γιαγιάς" δεν έχω κανένα σε νορμάλ νούμερο,και όταν φοράω τα παλιά μαζί με σερβιέτα είναι λες και φοράω μπάμπερς και σκεφτόμουν προχτές που να πάω τώρα με την σωβράκα στο νοσοκομείο σκεφτείτε ότι από μωβ σερβιέτες έπεσα στις πράσινες γιατί οι μώβ ξεκίναγαν από πίσω ψηλά στην μέση και έφταναν μπροστά πολύ ψηλά...φανταστείτε το βρακί :lol::lol::lol:

Senior Member
    Γεια σας κοριτσια!Ζεστη πολλη κ εδω!Κοιμηθηκα με ερ κοντισιον σηκωθηκα κ εχω ανοιξει ολες τις πορτες να κανει λιγο ρευμα.παροτι ειμαστε ψηλα ισα που φυσαει.
    Αντα δεν νομιζω οτι θα σου κανει επεμβαση αν δεν ειναι σιγουρος οτι εχει φυγει το ελικοβακτηριδιο.Υπαρχει προβλημα μετα.Τουλαχιστον στο Ριο δεν την κανουν.Ρωτησε το γιατρο σου.

Senior Member
    Καλησπέρες και από μενα...
    η διάθεση μου ακόμα στα ταρταρα και η κουρασή μου αυξάνεται...
    δεν ξέρω πια τι να κανω πραγματικά!
    anyways
    καλωςορισανε οι αφες από τις διακοπές τους ανανεωμένες.
    Να ευχαριστήσω επισης την Γελυκη καθώς παρέλαβα (την Πέμπτη αλλα δεν βαριέσαι) για το ρεγάλο της! είναι πολύ ομορφο πραγματικα!
    Τζινάκι περαστικά στο χεράκι σου
    Λιλάκο χαίρομαι πολύ που για σένα ξυμέρωσε μια νέα μέρα! μπραβο κοριτσάκι μου
    Οι υπόλοιπες απ' ότι είδα μια χαρα είσαστε και χαίρομαι γι'αυτό!!!
    σας φιλώ πολύ

Senior Member
    Ε στο Ιπποκρατειο σιγουρα θα την προσεξουν!
    Τζινα μου στον τοιχο την εβαλα την πριζαααααα!! Δημοσια πουθενα αλλου! Ποτε!!!
    Ηρθε η αφη, ηρθαμε να φαει και μετα μετακομιζοε τις βαλιτσαρες σπιτι!!
    Ευτυχως ειναι στο ground floor το δωματιο και δεν θα ανεβαζουμε βαλιτσες επανω!
    Αχ ρε κοριτσια εχει ερθει ενας εδω, βλεπει τηλεοραση και μυριζει ΠΟΛΥ εντονα.. Τον λυπαμαι τον καημενο γιατι ειναι αστεγος και σε κανεναν δεν αξιζει κατι τετοιο.. Ποιος εκανε ονειρα μικρος και φανταζοταν να ηταν αστεγος;;

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Ενταξη τι να του πω Get outta my face or Ill smash it?? Hahahahha
    έπρεπε να του πεις i'm gonna kick ur ass!!!!!hahahaha

Senior Member
    Καλησπέρα Αγγελικούλα, νομίζω ότι χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές.

Senior Member
    Originally posted by mermaid
    Καλλιόπη για κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι το air condition για να κάνεις τη δουλειά σου!!!!χαχαχαχα
    καλε αυτος βραζει ακουμπαει το γονατο του στο δικο μου καμια φορα οταν βλεπουμε τβ και ιδρωνει το γονατο μου για να καταλαβεις γιατι θερμο αντρα μιλαω!!!!!
    οποτε ακυρο αυτο που λες γιατι ειναι μονο για χειμωνα ο δικος μου αντρας!
    χααχαχαχαχ...πόσο γέλασα......μου ήρθε η ζέστη μέχρι εδώ!!!!!!!γι'αυτό καίει ο τόπος!!!!:wink1::wink1::tumble:

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Αντα δεν νομιζω οτι θα σου κανει επεμβαση αν δεν ειναι σιγουρος οτι εχει φυγει το ελικοβακτηριδιο.Υπαρχει προβλημα μετα.Τουλαχιστον στο Ριο δεν την κανουν.Ρωτησε το γιατρο σου.
    Ωχ με άγχωσες λίγο τώρα!!!δεν μου είπαν απολύτως τίποτα παρά μόνο να τελειώσω την θεραπεία μου!!!!αφού μου είπαν κιόλας να περιμένω τηλ. από Τετάρτη για να μπώ!!!κ ο άλλος γιατρός στο Ιπποκράτειο μου είχε πει ότι είναι οκ αν έχουν καταπολεμηθεί κάποια με την αγωγή!!!!!

Senior Member
    Ιωάννα τώρα που έθεσες το θέμα βρακί....πρέπει αν πάρω βρακιά για όταν κάνω την επέμβαση....για κάποιο λόγο έχω ξεμείνει!!!

Ναταλία στο φλερτ δεν είχα ποτέ θέμα..ίσα ίσα μπορεί αν φλέρταρα κ με 10 μαζί η ξεδιάντροπη......χαχαχα