ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2131
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2131 of 2553 FirstFirst ... 1131163120312081212121292130213121322133214121812231 ... LastLast
Results 31,951 to 31,965 of 38289
    Senior Member
    Μα πόσο δίκιο έχει ο William Gibson, υπάρχουν φορές που επηρεάζομαι απο κάτι ανθρωπάκια επειδη κάτι θα πουν, μου κάνουν μια ψυχολογία άστα να πάνε κ για όλα φταίει η σκ@το ευαισθησία μας!

Senior Member
    Κορίτσια κρατηθείτε, 43 βαθμούς έδειξε το θερμόμετρο που είχα βγάλει στον ήλιό

ευτυχώς επέστρεψε κ η μαμά μου, μη τυζόν την μαζεύω με καμια "ηλεκτροπληξία"
    :lol::lol::lol::lol:

Τζινάκο μου ανησυχώ για εσένα τώρα μανάρι μου.

Senior Member
    Μόλις έφαγα, τάισα και τα ζωάκια, πάω να κάνω ένα μπάνιο και να ταβλιαστώ για να συνέλθω από την ηλεκτροπληξία χιχι. Κάθησα άλλη μία ώρα στην Πρόνοια γιατί χθες τους ζήτησα βεβαίωση που φαίνεται ότι ασφαλίστηκα εκεί και απλά περιμένω το βιβλιάριο που αργεί και μου είπαν ότι το χαρτάκι που μου έδωσαν αρκεί. Σήμερα που τους βρήκα σε ηρεμία όταν πήγα τους ξαναρώτησα και σου δίνουν μία βεβαίωση τελικά με σφραγίδες, πρωτόκολλο και τα σχετικά. Μου την ξεκίνησε μία υπάλληλος η οποία σχόλασε εν τω μεταξύ κι αφού περίμενα 40 λεπτά στο πρωτόκολλο έπρεπε να την τελειώσει ένας άλλος υπάλληλος που με τρέλανε στην γκρίνια. Ηθελε να ξαναπάω αύριο αλλά τον πήρα με το καλό και μου την έφτιαξε τελικά. Ζέστη ξεζέστη καλά που την πήρα τη βεβαίωση τελικά γιατί τη χρειάζομαι σε μία επιτροπή που θα περάσω. Μακ μη μου στενοχωριέσαι και νευριάζεις τώρα που έχει και καύσωνα και σέρνονται και ηλεκτροπληξίες χιχι. Περίμενε να δροσίσει λίγο και πες μου ποιός σε ενοχλεί να έρθω να τον μπατσίσω, με το άλλο χέρι το καλό!

Senior Member
    tzina, δεν με ενοχλεί τίποτα! Μόλις πήρα το αυτοκίνητο από το συνεργείο όπου και μου φτιάξανε το πρόβλημα με το γκάζι και τώρα είμαι έτοιμη για τη φόρμουλα 1! Τι χαρά να πατάς γκάζι και το αυτοκίνητο να υπακούει! Αν μου το επέτρεπε η βενζίνη , θα έπαιρνα τους δρόμους μέσα στον καύσωνα να χαρώ τη νεοαποκτηθείσα ταχύτητα!

Senior Member
    Originally posted by Mak
    tzina, δεν με ενοχλεί τίποτα! Μόλις πήρα το αυτοκίνητο από το συνεργείο όπου και μου φτιάξανε το πρόβλημα με το γκάζι και τώρα είμαι έτοιμη για τη φόρμουλα 1! Τι χαρά να πατάς γκάζι και το αυτοκίνητο να υπακούει! Αν μου το επέτρεπε η βενζίνη , θα έπαιρνα τους δρόμους μέσα στον καύσωνα να χαρώ τη νεοαποκτηθείσα ταχύτητα!

Σουμάχερ μου εσύ!!!!!

Senior Member
    Τζινάκο φθηνά γλύτωσες την ηλεκτροπληξία:lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    τζινα μου περαστικά με το χερακι σου. Δυστηχως οι φυσικοθεραπειες ετσι ειναι, πονας πονας και ελπιζεις να ξεπονεσεις μια και καλη. Στο εύχομαι καλή μου να απαλλαγείς σύντομα από τους πόνους.

Εγώ κορίτσια τρέχω και δεν φτάνω με την δουλειά , ξεκίνησαν οι άδειες και δεν προλαβαίνω, επίσης επειδή κλείνουμε καταστήματα σωρηδόν ήρθε μια κοπέλα στον τμήμα και έχω και την εκπαίδευσή της κάθε μέρα. Την τύχη μου...
    Επιπλέον παίζει και να μετακινηθώ και εγώ σε άλλη υπηρεσία της τράπεζας . έκανα μια συνέντευξη προχθές και εύχομαι να με πάρουν γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνω, είναι τομέας "λόμπυ" που δεν μπορείς να εισχωρήσεις εύκολα , μακάρι να μου βγει.

η κορούλα μου τα πάει μια χαρά με το γιο γιο . Ευελπιστω μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχουμε απαλλαγεί εντελώς από την πάνα.

Senior Member
    Originally posted by *Katie

Επιπλέον παίζει και να μετακινηθώ και εγώ σε άλλη υπηρεσία της τράπεζας . έκανα μια συνέντευξη προχθές και εύχομαι να με πάρουν γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνω, είναι τομέας "λόμπυ" που δεν μπορείς να εισχωρήσεις εύκολα , μακάρι να μου βγει.
    Το εύχομαι ολόψυχα, μακάρι μανάρι!

Senior Member
    Πολυαγαπημένες τι κάνετε????????
    Αυτή η ζέστη δεν υπάρχει...ήμουν έξω για κάτι δουλειές κ πέθανα...έκαιγε ο τόπος!!!!
    Ναταλία είσαι γαμάτη.....έχεις μαζέψει πάρα πολύ!!!ΜΠΡΑΒΟ κοριτσάκι μου.......
    Break στο φεις έχεις εικόνα προφίλ νοσοκόμα???μάλλον εσύ πρέπει να είσαι γιατί σε βγάζει συνέχεια στα suggestion...
    Μαρία περαστικά με το πόδι κ το χέρι.....
    Τζινάκο καλό κουράγιο με τον πόνο...είναι για καλό σκοπό!!!!
    Λίλα είναι καλοκαιράκι....πρέπει να έρθεις στα πάνω σου...να βγεις να ξεσκάσεις!!!!
    Κατερινάκι σου εύχομαι ολόψυχα να πάρεις την δουλειά!!!!

Μίλησα με την γραμματέα του γιατρού σήμερα κ μου είπε από Δευτέρα θα γίνει γιατί από αύριο το μεσημέρι θα λείπει ο γιατρός κ αν με χειρουργούσε θα έπρεπε να είναι εκεί....ίσως κάνω εισαγωγή την Παρασκευή (τις απαραίτητες εξετάσεις)
    Αγόρασα κ νυχτικά....φορέματα δηλαδή που θα φοράω για νυχτικά γιατί δεν θέλω τα κλασσικά....πήρα κ βρακάκια.....που ο Θεός να τα κάνει βρακάκια τόσα μικρά που είναι....να΄ναι καλά τα Jumbo που έχει κάτι τέλεια σεξουαλικά στρινγκάκια!!!!θα γελάνε οι γιατροί!!!

Senior Member
    αυτα τα στρινγκ δεν καταλαβαινω πως τα φορατε???

Senior Member
    Σοκολατιτσα, Σουρκουνα, Μαρια και Αντα σας ευχαριστω ολες σας για τα καλα σας λογια!! Παιρνω δυναμη και μπαινω μαχητικα στον Αγωνα!!!!
    Ε οχι και 90!!! Με τιποτα! Μακαρι δηλαδη αλλα δε νομιζω.. Σας ευχαριστω και παλι πααααραααα πολυ!!!
    Αντα θα τρελανεις κοσμο με τα στινγκ σου στο νοσοκομειο!! Αν σε βολευουν οκ αλλα ρε παιδι μου να εισαι ανετη μεσα στο νοσοκομειο!!
    Λιλα αυτο αναρρωτιεμαι και εγω! Εμενα τα τανγκα με βολευουν καλα καθως και οι σωβρακοφανελες!! Χχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχ
    Αντε Μαρακι να βαλεις τικερακι να μας φυγει το καπελο!!
    Στις φωτο που εβαλες οπως σου εγραψα κι ολας η απωλεια φαινεται καταπληκτικη! Φαινειται να εχει φυγει και ομοιομορφα το βαρος και ειναι τελεια!!!
    Ανυπομωνω να τα πουμε ολες μαζι απο κοντα!! Το εχω πει εδω και μηνες και το ξαναλεω: Σεπτεμβρη get ready bitches Im comin!!! Ελπιζω να μην προσβληθει καμια με το bitches!!! Hahahahhahha!!!
    Αυτο ισχυει για ΟΛΕΣ σας! Θελω να μαζευτουμε ολο το φορουμ και να τα πουμε! Αν και χλωμο το βλεπω μα τα οικονομικα μας αλλα μακαρι να ερθουν οσες πιο πολλες μπορουν!!
    Εγω βαριεμαι! Να ειναι καλα η Αβα που το πρωι εβαλε επισοδειο απο τα εγκληματα και ειδα και εγω που βαριομουνα!!!

Senior Member
    βαμπιρι τι χαμπαρια???

Senior Member
    http://m.youtube.com/watch?v=Zh0Jkbd5PjI
    Λα λα λα λα λα!!!
    Ρε παιδια ακουστε το! Δεν θυμιζουν οι φωνες, το τραγουδι και η μουσικη τραγουδι απο την Disney?? παρα πολυ δεν υπαρχει!!

Senior Member
    Λιλα καθομαι, βαριεμαι και βαριεμαι! Ακομα και στην τουαλετα να παω, βαριεμαι!!
    Αυτα! Εσυ;

Senior Member
    Μακ πολύ χαίρομαι που έφτιαξες το αυτοκίνητό σου, καλοπάτητο το γκάζι χιχι. Κατερίνα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να την πάρεις τη νέα θέση. Αντα με το καλό να μπεις για την επέμβαση, κράτα μας ενήμερες.