Results 32,146 to 32,160 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
12-07-2012, 12:05 #32146
Λιλάκι έπεσε πολύ γέλιο χθες, κρίμα που δεν ήσουνα κι εσύ στην παρέα μας.
- 12-07-2012, 12:23 #32147
Hello Lila and Kalliopi!!!!
Τι κανετε; Εχει βγαλει εναν ωραιοτατο ηλιο εδω!!!!
Μου εχεο κολλησει το Holy Diver του Dio και δεν ξεκολλαει απο το μυαλο μου!!! Σημερα θελω ολη μερα να τραγουδαω αλλα δεν μπορω γιατι ειναι και αλλοι μεσα στο σπιτι! Λετε να τους κανω μια συναυλια μονο για αυτους;;
12-07-2012, 12:23 #32148
κοιμηθηκα νωρις χτες δεν ειχα διαθεση.
12-07-2012, 12:32 #32149
Να δειτε οταν ανεβηκα εγω στη ζυγαρια κ δεν πιστευα στα ματια μου...χαλασε ελεγα..:smilegrin::smilegrin: ανεβαζα την κορη μου, ανεβαζα τον γιο μου...οχι μαμα εισαι 82 κιλα..ειπα μηπως εφταιγε το ματι το προβληματικο :smilegrin: αλλα εχω φτασει σε αυτο το ομορφο νουμερο...Σας ευχαριστω Ναταλιτσα μου κ τζινακο μου...ειναι ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΕΟ...καλε δεν με γνωρισε η ιδια μου η μανα μεσα στο αμαξι..λεει στη θεια μου δεν ειναι η Μαιρη αυτη η κοπελα που οδηγει ειναι ενα κοριτσακι..χεχε
12-07-2012, 13:05 #32150
Originally posted by -wow-
Νινα μου θα ξανατραγουδησεις ειμαι σιγουρη!! Λεμε να ερθουμε με τις φιλες μου Ολλανδια, Αμστερνταμ και εννοειτε μολις ερθουμε θα συναντηθουμε κι ολας!!! Η θα ερθω εγω σε εσενα η εσυ σε εμενα η σε καμια πολη στη μεση!! χαχααχαχαχχαχ
Να πιουμε καφεδακι και να μιλησουμεεεε!!!
Eννοειτε αν μπορεις να ερθεις και εσυ Λονδινο θα μεινεις σε εμενα, θα ειναι τελεια!!!! :roll:
αχ Ναταλία μου,που να τραγουδήσω εδώ? δεν έχει ελληνικά μαγαζιά και αυτά τα εστιατόρια που έχει βάζουν μουσική μια φορα στο τρίμηνο. και οι μουσικοί είναι χειρότεροι και από τους γύφτους στα πανηγύρια από συμπεριφορά. είναι δυάδες και δεν εισχωρεί κανεις σε αυτήν την δυάδα διότι θα πρέπει να ζητήσουν μεγαλύτερο ποσο μετά...το έψαξα λίγο και για αυτό ..κατάλαβα καιρό που έλεγε και ο πρώην μου.
Εννοείτε κοριτσάρα μου θα έρθεις στο Tilburg γιατί είναι πολύ όμορφη πολύ. αυτό που με έκανε εντύπωση όταν πρωτοήρθα ήταν δυο πράγματα, ένα ήταν ότι δεν υπάρχουν καλώδια πάνω σε στύλους να κρέμονται από τα κεφαλια μας (του ρεύματος κλπ) είναι όλα υπόγειος. και το δεύτερο πως όλοι οι εσωτερικοί δρόμοι τις πόλις είναι πλακόστρωτοι. σαν εικόνα από παραμυθια είναι οι γειτονιές
Από το Amsterdam το Tilburg είναι 1.5 ώρα με το τραίνο για να καταλάβεις. Αν όμως δεν μπορείς να έρθεις θα βρεθούμε κάπου στη μέση.θα το χαρώ τόσο μα τόσο πολύ !!!!!!!!!!!!
να δώσω την καλημέρα μου σε όλη την συντροφια φυσικά
12-07-2012, 14:56 #32151
καλησπέρες και από μενα... βλέπω ξεσαλώσατε εχθες!!!
12-07-2012, 15:16 #32152
Καλημέρα (τώρα ποια καλησπέρα
) Angel
τι όμορφο μπάνερ είναι αυτό? όλο λουλουδάκια και πεταλουδίτσες? ??? πολύ επιτυχία
12-07-2012, 15:17 #32153
Βλέποντας το νέο μας τίτλο, κατάλαβα πόσο πολύ με αντιπροσωπεύει τώρα τελευταία. ʼρα, ναι, μου αρέσει και επιπλέον μου ταιριάζει.
Σκατένια και η σημερινή μέρα. Ξύπνησα το πρωί, για να διαπιστώσω ότι δεν έχω νερό. Δεν πειράζει, είπα μέσα μου, θα πλυθώ και θα πάω τουαλέτα στη δουλειά. Πήρα οδοντόβουρτσες, σέα, μέα και πήγα χαλαρή.. Με το που πάτησα το πόδι μου, δεν πρόλαβα να πάρω ανάσα. Έγινε ένα αλαλούμ διαρκείας, με ανθρώπους που ήθελαν να εξυπηρετηθούν και μάλιστα σήμερα, αλλά δεν ήξεραν ούτε τι ακριβώς ήθελαν, ούτε τη γλώσσα. Οκτώ άνθρωποι παλεύαμε να βγάλουμε άκρη και άκρη δε βγάζαμε.. Μόλις τελείωσα και ανάσανα.. Φυσικά, όλη η ευθύνη έπεσε πάνω μου, γιατί δεν ήμουν στο μυαλό τους, να καταλάβω τι ήθελαν. Τους αγρίεψα ελαφρώς, δεν ξέρω τι κατάλαβαν, αλλά πάντως σταμάτησαν να μιλούν ακατάπαυστα μεταξύ τους και να με ενοχλούν, τη στιγμή που παιδευόμουν με το ζήτημά τους. Μιλούσαν και γελούσαν δυνατά, αλαλούμ η κατάσταση και δεν ξέρω που στο καλό το ανέσυρα και αν δεν είπα καμιά βλακεία, αλλά χαμογέλασα, έβαλα το δάχτυλο μπροστά στο στόμα και είπα ρούε μπίττε. Ελπίζω να κατάλαβα καλά τι ήθελαν και να εξυπηρετήθηκαν οι άνθρωποι, γιατί το Σάββατο φεύγουν στο εξωτερικό και λάθη δε χωρούν. Παρακαλώ, να αλλάξει ο τίτλος πάραυτα! Μου έφερε γρουσουζιά! Όχι ότι τη χρειαζόμουν.. Κουβαλώ ήδη πολλά καντάρια γκαντεμίτιδας!
12-07-2012, 15:40 #32154
Αλαλούμ, αλαλούμ, μάζεψέ τα να πάμε πιο καλά στο Χαρτούμ!
http://www.youtube.com/watch?v=wkjr4DGZdYI
Μόλις είδα τη μετάφραση και κατάλαβα ότι έγινα ρόμπα. Αντί για "ησυχία σας παρακαλώ", τους είπα "υπόλοιπο παρακαλώ".
Αλαλούμ, αλαλούμ...
12-07-2012, 16:12 #32155
γεια σας κοριτσάρες!
12-07-2012, 16:18 #32156
Αχ, τι καλό είναι αυτό, Μακόνι μου; Πολύ ωραίο, μπράβο!
12-07-2012, 16:20 #32157
Ζεσταίνω στα μικροκύματα κολοκυθάκια γεμιστά. Μου τα έφερε το παρεάκι και τι βρήκα να πω, η γαιδούρα; Μόνο δύο; Τώρα που άνοιξα το τάπερ κατάλαβα ότι είναι υπεραρκετά!
12-07-2012, 18:33 #32158
μοναδικη μπράβο!!!!!!! απίστευτο . χανεις τα κιλα νερακι. νομιζω η ταχυτητα της απώλειας σου έχει σπάσει κάθε ρεκορ.! ελπίζω να νιώθεις καλά και μέσα σου και έξω. να προσέχεις και να τρως όσο μπορείς μην μας πέσεις πουθενά.
12-07-2012, 18:49 #32159
Κοριτσάκια μου παραλίγο να με χάσετε σήμερα.....παραλίγο να με πατήσει αυτοκίνητο σήμερα....ένας πολύ μ@λάκας οδηγός....πραγματικά σαν να με έσωσε το χέρι του ΘΕΟΥ......αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η ψυχραιμία μου....ούτε ούρλιαξα ούτε τίποτα....τις φίλης μου της κόπηκαν τα πόδια κ παραλίγο να κλάψει!!!!δόξα το ΘΕΟ όλα καλά!!!!!!
Κ το πιο σημαντικό?????αύριο μπαίνω για προεγχειριντικό έλεγχο κ τη Δευτέρα χειρουργούμαι!!!!!με πήραν τηλέφωνο.....
Αχ κορίτσια με έπιασε ένα άγχος κ ένας φόβος!!!!!αλλά από την άλλη είμαι πάρα πολύ χαρούμενη......στείλτε μου τη θετική ενεγειά σας πλιζζζζζ...τη χρειάζομαι!!!!!!!
12-07-2012, 19:00 #32160
Αντα δόξα τω Θεό που απέφυγες τα χειρότερα και είσαι καλά. Να είσαι πολύ προσεκτική όταν κινείσαι στο δρόμο και να τσεκάρεις το δρόμο πριν περάσεις έστω κι αν έχει πράσινο για τους πεζούς, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί μαράκες οδηγοί. Επιτέλους τελείωσε η αναμονή σου, καλή επιτυχία αύριο στον προεγχειριτικό, όλα να πάνε καλά και με το καλό να κάνεις την επέμβαση τη Δευτέρα. Θα βγεις το σ/κ και θα πας πάλι τη Δευτέρα;
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....