ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2153
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2153 of 2553 FirstFirst ... 1153165320532103214321512152215321542155216322032253 ... LastLast
Results 32,281 to 32,295 of 38289
    Senior Member
    Φελιτσιάνο και ξερό ψωμί!

Senior Member
    Τώρα που είπα ψωμί, τι θα γίνει με τα ρεβίθια μου; Αργούν και πεινάω πολύ. Από λεπτό σε λεπτό το παρεάκι θα φέρει το ταπεράκι.
    Από αύριο τέρμα οι ευγενικές χορηγίες της μαμάς του παρεακίου. Πρέπει να συμμαζέψω το σπίτι, που είναι χάλια και φυσικά να μαγειρέψω. Τι καλά να τα έχεις έτοιμα!
    Πάω να στήσω ξώβεργες, να τσακώσω το παρεάκι με το ταπεράκι! Τα λέμε μετά. Φιλάκιαααα!

Senior Member
    Μόλις γύρισα απ'έξω και προσπαθώ να αποκτήσω θερμοκρασία ψυγείου για να συνέλθω! Μετά τη φυσιοθεραπεία το πρωί είχα διάφορες δουλειές κι έφαγα πολύ ζέστη στους δρόμους και σήμερα. Ωραίοι οι τύποι στις φωτό σας, αλλά έχω μιά απορία, όλοι αυτοί οι κοιλιακοί που βλέπω στις φωτό που στο καλό είναι στη δική μου κοιλιά και δεν τους βλέπω; :lol: Καλά που βλέπω και αυτές τις φωτό για να μαθαίνω τι μυς έχουμε επάνω μας!

Senior Member
    Mια και πιάσαμε το θέμα σέξι άνδρες , να καταθέσω τη δική μου αδυναμία, ο Julian McMahon , πρωταγωνιστής του Nip Tuck, για μένα the sexiest man alive!

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Λοιπον!!! Σαγαπω πολυ πολυ, μην αγχωνεσαι ολα θα πανε τελεια!!!
    Ολη η θετικη μου ενεργεια ειναι μαζι σου και ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις!!!!
    Απολαυσε οτι φαγητο θελεις το σαββατοκυριακο οχι σαν εμενα που με ειχαν πιασει οι ανορεξιες μου τις προιγουμενες μερες και το τελευταιο μου γευμα ηταν τηγανιτες πατατες και τζατζικι!! Οπως ετρωγα μικρη (οτι και να μου επαιρναν εγω μονο αυτο ηθελα!)...
    Δευτερα ξημερωνει μια νεα μερα για την νεα ζωη της Αντας!!!!! Να εισαι χαλαρη, κανε οτι κανεις καθε φορα που σε χαλαρωνει (εγω ακουγα μουσικη στο ipod μου και εκανα οτι επαιζα ντραμς, περνουσαν οι γιατροι γελουσαν και μου ελεγαν σε παρτυ παιδι μου θα πας;; ΑΦΑΣΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!)...
    Μακαρι να ημουν εκει να σε πηγαινα στρατα στρατουλα μετα!!
    Και ειπαμε: ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! Δεν θα ξερεις ποτε την εκανες και τελειωσε η αναμονη!!!

Κοριτσάκι μου γλυκό σ'ευχαριστώ πολύ!!!είσαι τόοοοσο καλή!!!με συγκινείς!!!!!

Senior Member
    Κοριτσιάααααααααααααααααα αααα γειααααααααααααά!!!!!!
    νιώθω ότι θέλω να σας πάρω όλες μια μεγάααααααααλη αγκαλιά...σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!!!
    ο ελέγχος πήγε τέλεια...όλα καλά.....κ τη Δευτέρα πρώτο χειρουργείο!!!!!κ το άλλο καλό???ότι αυτό το 3ήμερο με έχουν βάλει σε τρίκλινο κ δεν θα χρεωθώ τζάμπα....γιούπιιιιιιιι!!!!κ από Δευτέρα βλέπουμε που θα με βάλουν...
    Καλά μιλάμε σε ότι γιατρό έμπαινα ξεκίναγε το φλερτ...κ μου τύχαιναν κ νέοι....έχω γελάσει με τη ψυχή μου....μας είχε πιάσει σπαστικό με τη φίλη μου....ωραία είναι αυτά για να ανανεώνεσαι!!!!
    Τελικά η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κ 13 μου πήγε καλά!!!

Senior Member
    Μακ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αχ, κι εγώ γι'αυτόν έβλεπα το nip tuck. χιχιχι Αντα, τι έγινε σήμερα στο νοσοκομείο;

Senior Member
    Μπράβο Αντα, τέλεια τα νέα σου, είδες ότι αν έχεις θετική σκέψη όλα σου πάνε καλά, ούτε ταλαιπωρήθηκες και βρήκες και την άκρη με το δωμάτιο. Χαλάρωσε τώρα όλο το σ/κ για να πας τη Δευτέρα φρέσκια φρέσκια να ξεκινήσεις τη νέα σου ζωή.

Senior Member
    Αχ ναι...φαντάσου όλη μέρα γελάω!!!εκτός από τώρα που έχω ξαπλάρει κ κοντεύω να τον πάρω....γιατί έχω ξυπνήσει χαράματα!!!!

Senior Member
    Καλά κάνεις Αντα, πολύ χαίρομαι που έχεις αυτή την ψυχολογία. Κι εγώ έτσι γελούσα από την χαρά μου πριν την επέμβαση αλλά και μετά γιατί ονειρευόμουν το αποτέλεσμα και δόξα τω Θεό πήγαν όλα καλά. Κοιμήσου τώρα να ξεκουραστείς και το σ/κ να πας να ψηθείς στην παραλία χιχιχι.

Senior Member
    Γεια σας κοριτσακια.δυστυχως δεν σας εχω διαβασει.μονο εισα οπως κατεβαζα τη σελιδα τα νεα της αντας.αντε με το καλο τη δευτερα!!!!εγω οπως βλεπεται απεχω απο την παρεα σας αυτες τις μερες και μαλλον θα απεχω για πολλες ακομα.κανω ενα διαλειμμα και πιστευω καποια στιγμη να επιστρεψω στην παρεα σας.θα προσπαθησω να μπαινω εστω για ενα γεια οποτε η πολυ κακη μου διαθεση το επιτρεπει.σας φιλω ολες και σας αγαπω!!!

Senior Member
    Καλησπέρα αλαλουμόσκομε!
    ʼντα μου φανταστικά τα νέα σου! Είμαι σίγουρη πως με τέτοια διάθεση θα πάει άψογα και το χειρουργείο σου και θα γυρίσεις σπιτάκι σου στο άψε σβήσε! Μάζεψε ήλιο το ΣΚ να πας με διάθεση λαμπερη την Δευτέρα! Περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες από την σημερινή σου μέρα .

Τζινάκιον πως είναι το χέρι σου παιδί μου; Ελπίζω σε μερικές μέρες να δεις βελτίωση από τις φυσικοθεραπείες.

Λιλάκι μου, να ξέρεις ότι εμείς είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα. Αν νιώσεις κάποια στιγμή ότι θέλεις να μοιραστείς μαζί μας το βάρος σου, θα είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε. Μην τα βάφεις μαύρα όμως βρε πουλάκι μου. Έχεις τόσα καλά στην ζωή σου, επικεντρώσου σε αυτά και άσε αυτά που σε στεναχωρούν και δεν αλλάζουν στην άκρη. Να προσέχεις Λίλα μου τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Εύχομαι να ανακάμψεις σύντομα

Εγώ μόλις γύρισα από τις δουλίτσες μου, έφαγα και τον αρακά μου και τώρα χωνεύω . Την Κυριακή η κουμπάροι μας θα βαφτίσουν την κορούλα τους και θέλω να κάνω σήμερα που έχω χρόνο ένα μποτέ. Ήθελα να κουρέψω και το μαλλί μου που μάκρυνε πάρα πολυ αλλά η κομμώτρια μου είναι σε άδεια την γκαντεμιά μου μέσα! Οπότε σήμερα έχω βάψιμο μαλλιού και μανικιούρ, πεντικιούρ και σκέφτομαι μιας και κανει πολύ ζέστη να κάνω έναν κότσο το μαλλί μου για να μην νιώθω λες και έχω μία κουβέρτα στην πλάτη! Εννοείται πως όλα θα τα κάνω μόνη μου μιας και από κάπου πρέπει να κάνω και εγώ οικονομια . Κατά τα άλλα πονάει ο cul μου ακόμη από τα λεφτά που ξόδεψα σήμερα για διάφορες δουλειές που δεν σήκωναν άλλη αναβολή... άουτς!

Senior Member
    Λιλάκιον στενοχωριέμαι που δεν είσαι καλά κι ακόμα περισσότερο που δεν είσαι στην παρέα μας. Εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα και να σε έχουμε πάλι κοντά μας. Εσύ φοβόσουν μην πάθεις Τζινοστέρηση το καλοκαίρι και τώρα που εξασφάλισα ίντερνετ στις διακοπές θα πάθω εγώ τελικά Λιλοστέρηση! Ατιμη κοινωνία!

Senior Member
    Ελάκι θυμάσαι που σου έλεγα ότι πονάει κι ο δικός μου ο cul; Ε, τώρα κατάλαβα γιατί με πονάει που το εξήγησες! :lol: Το χέρι μου είναι καλύτερα σήμερα, δεν με πόνεσε μετά τη φυσιοθεραπεία, θα συνεχίσω και μόνη μου τις ασκήσεις τις επόμενες μέρες. Που είσαι φιλενάδα να δεις τα απίστευτα! Πριν λίγο ήρθε το λαλάγγι και έφερε και γλυκά! Οσα χρόνια τον ξέρω δεν το είχε κάνει ποτέ αυτό γιατί έστελνε πάντα εμένα να πάρω χιχιχι. Τώρα έχει πάει να κουρευτεί. Του είπα ότι έχω πάθει ηλεκτροπληξία από τη ζέστη χιχιχι και να με αφήσει ήσυχη αλλά ήρθε λέει για παρέα. Τού είπα κι εγώ κάτσε να με βλέπεις που κοιμάμαι! Μα γλυκά! Δεν έχω λόγια!!

Senior Member
    Τζινάκι μου τι να πω;;; Τα θέλει ο cul του του Λαλαγγίου! :lol::lol::lol:

Σε λίγο θα σου έρθει ντυμένος γαμπρος και με τις βέρες στο χέρι! :lol:
    Κοπελιά έχεις ρέντα αυτόν τον καιρό πρέπει να το παραδεχτείς