ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2154
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2154 of 2553 FirstFirst ... 1154165420542104214421522153215421552156216422042254 ... LastLast
Results 32,296 to 32,310 of 38289
    Senior Member
    Ada μου καλή επιτυχία στο πρώτο βήμα τις νέας σου ζωής. χαίρομαι τόσο πολύ για σένα όσο θα χαρώ και για μένα. βασικά χαίρομαι για όλα τα κορίτσια είτε κάνουν τώρα το πρώτο βήμα τις νέας τους ζωής είτε έχουν κάνει τα πρώτα βηματάκια τους. Και αισθάνομαι περήφανη για όσες από τις καινούριες μου διαδυκτιακές φίλες τα κατάφεραν και πλέον περπατούν καμαρωτά καμαρωτά. φιλια σε όλες μα όλες !!!!:tumble::tumble::tumble::tumble:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Τζινάκι μου τι να πω;;; Τα θέλει ο cul του του Λαλαγγίου! :lol::lol::lol:

Σε λίγο θα σου έρθει ντυμένος γαμπρος και με τις βέρες στο χέρι! :lol:
    Κοπελιά έχεις ρέντα αυτόν τον καιρό πρέπει να το παραδεχτείς
    :lol: :lol: :lol: Δεν έχω ιδέα τι γλυκά είναι, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Εκτός από το τιραμισού που το κατάλαβα τα άλλα είναι σε μπολάκια με διάφορα χρώματα μέσα και από πάνω στρογγυλά κομματάκια σοκολάτας. Οταν τα είδα του είπα, χάθηκε ο κόσμος να μου φέρεις μία τάρτα φράουλα, αυτά εδώ έχουν πετραδάκια επάνω! :lol:

Senior Member
    Lilako, πάρε το χρόνο σου και μακριά από πιέσεις κάθε είδους.. Ασχολήσου με σένα και όσα σου δίνουν ευεξία..
    Αντα, το Ιπποκράτειο εκτός των άλλων φημίζεται για τους γκούχου γκούχου ωραίους ειδικευόμενους γιατρούς!
    Νινα, δεν έχουμε συστηθεί, εδώ Γιώτα, εύχομαι να πάρεις σειρά γρήγορα!
    Τζινάκος, είσαι παιδί μου πειρασμός! Σωστός, αϊ, άϊ, αϊ! Δεν σου αντιστέκονται ούτε τα λαλάγγια ούτε τα γλυκά! Όλα σε φλερτάρουν επικίνδυνα!
    Ελάκο μου, πες αλεύρι, κάτι σε γυρεύει αλλά δε σου λέω τι!
    Αβακιον μου, ρίξε μια γυροβολιά στο πανηγύρι το αποψινό και για μένα, την πανηγυροστερημένη!

Senior Member
    Ναταλία, που είσαι Παρισένια? Αφιερωμένη η φωτό...

Senior Member
    Originally posted by Mak
    Ελάκο μου, πες αλεύρι, κάτι σε γυρεύει αλλά δε σου λέω τι!
    Αλεύρι Αλεύρι!!!!! Τι τι τι; Ποιος με γυρεύει;;

Senior Member
    Ξύπνησα κ να΄μαι...κοιμήθηκα κάνα μισάωρο!!!
    Lila ελπίζω όταν τελειώσω με την επέμβαση κ γυρίσω σπίτι να είσαι πολύ πολύ καλύτερα!!!ο χρόνος είναι γιατρός....
    Nina σ'ευχαριστώ πολύ....αλήθεια εσύ πότε θα κάνεις???
    Τζίνα κ εγώ ελπίζω να έχω την ίδια ψυχολογία κ την Δευτέρα.....αν φοβάμαι ότι θα βάλω τα κλάματα κάποια στιγμή!!!!
    Elako από το στόμα σου κ στου θεού τ'αυτί!!!...δυστυχώς παραλία δεν μπορώ να πάω γιατί δουλεύει ο άντρας μου κ οι φίλοι μου....άσε που έχω τόσες δουλειές που δεν ξέρω αν θα προλάβαινα!!!....κρίμα θα χάσω το μαύρισμα μου!!! ((
    θα σε περιποιούμουν κ εσένα ευχαρίστως την Κυριακή αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω!!!!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ ʼντα μου για την γλυκιά σου σκέψη αλλά τώρα προέχουν οι προετοιμασίες της δικής σου μεταμόρφωσης
    Κράτα τον ενθουσιασμό και διώξε μακριά τον φόβο. Είσαι πολύ πιο ενημερωμένη από πολλά άλλα άτομα που πήγαν και έκαναν την επέμβαση χωρίς να ξέρουν καν την ύπαρξη του φόρουμ. Η αδερφή μου όταν έκανε την επέμβαση εκτός από αυτά που της είχε πει ο γιατρός της και κάνα 2 άτομα που τυχαία γνώρισε και είχαν κάνει την επέμβαση δεν είχε ιδέα τι την περίμενε και να που όλα πήγαν τζάμι. Έτσι λοιπόν και εσύ, θα πας, θα φας ένα ζοράκι στην αρχή με τα υγρά και τα αλεσμένα αλλά μόλις τα κιλάκια αρχίσουν να ξεκουμπίζονται θα πετάς από χαρά. Επικεντρώσου στο κομμάτι υγεία και ψυχική ηρεμία και θα είσαι μια χαρά.

Senior Member
    Καλα ναι οι γιατροι του Ιπποκρατειου μες το φλερτ ειναι! Ειναι και οι περισσοτεροι νεοι, πρωτη φορα που ειπα: "αχα ωραιοι γιατροι σε νοσοκομειο, me likey θα περασουμε ωραια!!" χαχαχαχαχαχ!!
    Ελπιζω να εχεις και καλο παρεακι μετα στο δωματιο και να περασετε ωραια!!
    Αντε 2 μερουλες εμειναν!! Καλη επιτυχια και μην σκεφτεσαι τιποτα! Σκεψου τι κορμαρα θα γινεις σε λιγο καιρο και τι ρουχα θα θες να αγορασεις σε λιγο καιρο!!

Senior Member
    ναι αντα πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!!
    εισαι ετοιμη για να αρχισεις τη μεταμορφωση!!!!

παιδια παντα μου αρεσε ο χορος!!!
    τωρα ομως βρηκα ενα συλλογο σουιγκ,που το λατρευω και περιμενω να τελειωσει το αγορι να του το πω σαν εκπληξη!!! θα ειναι ωραια αν θελησει να πηγαινουμε μια φορα τη βδομαδα η εστω βδομαδα παρα βδομαδα!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=myJj0mNNe1Y

αυτο για να παρετε μια ιδεα του τι φανταζομαι!!!

Senior Member
    Κοριτσακι χορευτρια μου εσυ!!
    Εγω αρχιζω απο Σεπτεμβρη Ζουμπα, δεν ξερω τι μουσικη εχει ελπιζω να μου αρεσει!!
    Επισης λεω μολις χασω τα κιλα να ξαναπαρω μαθηματα μπαλετου.. Εκανα μικρη και το λατρευα αλλα το σταματησα στο γυμνασιο..
    Πω ρε παιδια εχω τρελη διαθεση σημερα και δεν εχω τη να κανω!! Κοριτσακι αυριο εισαι ελευθερη να βγουμε; Η δεν θα δουλευει το αμορε και δεν μπορεις; Ελεγα να σου ελεγα για σημερα αλλα ξυπνησα αργα..
    Καθομαι, ακουω μουσικη και χωρευω μονη μου!! Εσκασα σε καποια φαση!! Αχαχαχαχαχχ!! Ειχε και συναυλια ο Merilyn Manson αυτες τις μερες και δεν προλαβα να παρω εισιτηρια ρε γαμωτο! Ειναι καταπληκτικος! Τον ειδα 3 χρονια πριν και ειναι ανεπαναληπτος!

Senior Member
    Μια που μπήκα μια που βγήκα!
    Καλό ΣΚ σε όλες πολλά φιλάκια!

Απο αυτη τη σελίδα που διάβασα τι έσκασε μύτη :shocked2:το λαλάγγι με γλυκά κ ανθοδέσμη?

Senior Member
    Σκεφτομαι πριν ερθω Ελλαδα, να παρω ενα στενο τζιν που βρηκα! Να βγαζει ματι η διαφορα ρε παιδι μου! Γιατι με τα τωρινα μου τζιν αφηστε το καλυτερα! Αχ αντε να ερθει ο Σεπτεμβρης!!! Να ερθω πισω να αρχισω την μουσικη μου, το γυμναστηριο μου, να μπανιζουμε αγορακια

Senior Member
    Που ειστε ρε γυριστρες?
    http://youtu.be/kfVsfOSbJY0
    χαχαχαχαχαχααχαχαχαχ!! IT'S FRIDAY!

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Που ειστε ρε γυριστρες?
    http://youtu.be/kfVsfOSbJY0
    χαχαχαχαχαχααχαχαχαχ!! IT'S FRIDAY!

Senior Member
    Ρε παιδια ψαχνω ενα ποστ που ελεγε τι διαδικασιες πρεπει να κανεις αν εχεις ΙΚΑ για επεμβαση παχυσαρκιας και δεν το βρισκω.. Το θελει μια κοπελα απο εδω.. Μπορει καποια να γραψει τα βηματα ενα λεπτακι να της τα στειλω? Δεν τα θυμαμαι και ολα και εγω δεν ειχα ΙΚΑ...