ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2156
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2156 of 2553 FirstFirst ... 1156165620562106214621542155215621572158216622062256 ... LastLast
Results 32,326 to 32,340 of 38289
    Senior Member
    Χαρές μου, έκανα δουλειές και ξέχασα το pc ανοιχτό.
    Στα πανηγύρια διασκεδάζω με το όλο κλίμα. Με την παραδοσιακή μουσική, από ζωντανή ορχήστρα αν είναι δυνατόν, με τον κόσμο που χορεύει, με τα δέντρα και τη φύση, τα υπαίθρια τραπεζάκια, το σκουπιδοφαγητό και σπουπιδοποτό, με όλα. Όλα μου αρέσουν! Αφού πριν δεν τα ήξερα και τώρα που τα ανακάλυψα δεν ξεκολλάω!
    Αν και η αλήθεια είναι ότι ψιλοβαρέθηκα τα σουβλάκια και τα λουκάνικα. Τις τελευταίες μέρες τρώω καθημερινά. Και απόψε θα φάω!
    Χαρά μου, τώρα σκέφτηκα μία πιο κολασμένη ιδέα για το φαγητό. Ψήνεις τα λαχανικά, αφού τα έχεις περιχύσει (όχι με σάλτσα ντομάτας), αλλά με κιμά! Μετά βάζεις τη μπεσαμέλ και τυρί. Μετά πας να εξετάσεις τη χοληστερίνη σου! :lol:
    Πάντως το φαγάκι που έφτιαξα, με την απλή σάλτσα και χωρίς τυριά, είναι υγιεινό και θα με ξεκολλήσει λίγο από τα σουβλάκια. Πάω να το τσακίσω! Προς το παρόν, φιλάκιαααα!

Senior Member
    Γλαυκη μου με το καλό να μπεις και εσυ και να αρχίσουν οι κατηφόρες.
    Αντά μου μην λιώσεις με την ζέστη που έχει... κράτα τις δυνάμεις σου γιατί θα σου χρειαστουν.

Senior Member
    Γεια σας κοριτσια μου.σημερα νιωθω λιγο καλυτερα και ειπα να σας πω ενα γεια.απο οτι βλεπω ειστε ολες εξαφανισμενες.ευχομαι τουλαχιστον να κανετε ωραιες βολτιτσες.

Senior Member
    Καλησπέρα Λιλάκι, πως τα πας με τη ζέστη; Φαντάζομαι ότι ο παπαράκος, όπως και τα δικά μου σκυλιά, είναι ξαπλωμένος τ'ανάσκελα όλη μέρα. Εγώ πάντως και τ'ανάσκελα και τα μπρούμυτα ζεσταίνομαι το ίδιο. χιχι

Senior Member
    Σημερα μεχρι καποια ωρα δεν ηθελε και να φαει το αγορακι μου.η ζεστη δεν παλευεται με τιποτα.ειδικα εμας εδω μας εχει... Φταιει η υγρασια.εσυ πως εισαι???το χερι σου???

Senior Member
    Λίλα εγώ συνήθως το καλοκαίρι τα ταίζω το απόγευμα που έχει δροσίσει λίγο, λέμε τώρα. Το χέρι μου απ'ότι φαίνεται θα με ταλαιπωρήσει για να περάσει, σήμερα πονάει πάλι από το πρωί και πριν λίγο πήρα ένα mesulid μήπως και με αφήσει λίγο. Πάντως αυτά που μου έδωσε ο γιατρός, που υποτίθεται ότι είναι και δυνατά, δεν με έπιασαν καθόλου.

Senior Member
    Πηρες τιποτα για το στομαχι τουλαχιστον???εμενα το μεσουλιντ με πειραζε πριν την εγχειρηση φανταζομαι οτι τωρα θα με πειραζε περισσοτερο.

Senior Member
    Δεν πήρα κάτι για το στομάχι, έχω ξαναπάρει μεσουλίντ και δεν με πειράζει. Εφαγα μόνο με το ζόρι 2 κριτσίνια, σήμερα με έχει πιάσει πάλι η αφαγία μου. Πας για μπάνια στη θάλασσα;

Senior Member
    Μπα με τοση ζεστη δεν ξεκουναω απο τον ανεμιστηρα.μονο σημερα στις 8 το πρωι πηγα σουπερ μαρκετ.

Senior Member
    Κι εγώ πήγα σήμερα στο σούπερ με την αδερφή μου κι ευτυχώς είχε φέρει και το υγρό γλυκαντικό, γιατί δεν το είχα βρει πριν 3 μέρες, και πήρα 3 μπουκαλάκια για να έχω για τον καφέ στο εξοχικό.

Senior Member
    Πονάει το Τζιν μου;Αχ,αυτό το μεσουλίντ!Στη μπούκα το έχω!
    Ήταν ο έρωτας της μαμάς μου...Μόνο αυτό κάπως την έπιανε...
    Αλλά θέλει γεμάτο στομάχι.Όχι δυό κριτσίνια μόνο...Έλα,Τζιν μου,
    πιάσε κάτι να φάμε τώρα παρεούλα...Έλα μου,να σε χαρώ!

Senior Member
    Λιλάκο μου,χαίρομαι πολύ που σήμερα νιώθεις καλύτερα...
    Οι υπόλοιπες τσούπρες πού σκορπίζετε τις ανάσες σας και σε τι ρυθμό;
    Πεσμένο της ζέστης και της χαμηλής ενέργειας ή τσίτα τα γκάζια;

Senior Member
    αν θέλετε παρέα και κυρίως έμπνευση στο φαγοπότι, βάλτε με κα μένα στο νοητό σας τραπέζωμα! Είμαι φαγανού!

Senior Member
    :lol::lol: Ναταλία όσο είμασταν παρεούλα μια χαρά έτρωγα! Αρα εσύ φταις! :lol: Χωρίς πλάκα κάθε φορά που είμαι με τις φίλες μου τρώω κανονικά, όταν είμαι μόνη μου έτσι κι έτσι.

Senior Member
    Originally posted by Mak

αν θέλετε παρέα και κυρίως έμπνευση στο φαγοπότι, βάλτε με κα μένα στο νοητό σας τραπέζωμα! Είμαι φαγανού!
    Δε στρώσαμε σπόρια στο τραπέζι,κοπελιά...