Results 32,656 to 32,670 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
17-07-2012, 14:15 #32656
Γεια σας κι από μένα!
Η φτήνια τρώει τον παρά ή μου φαίνεται; Το πρωί πήγα λαική και πήρα ωραιότατο νυχτικάκι με πέντε ευρώ.
Στο Σαββατοκύριακο θα αποδράσω στη θάλασσα και σκέφτηκα, να μην έχω ένα βιβλίο καινούριο; Πήγα και στο βιβλιοπωλείο, όπου είχε προσφορά κάποια βιβλία με έξι ευρώ το ένα, οπότε αντί για ένα, βρέθηκα με τέσσερα! Ωραία βιβλία, από σοβαρές εκδόσεις. Ρώτησα τον βιβιοπώλη γιατί βγάζει τα συγκεκριμένα σε προσφορά. Για να διαβάζει ο κόσμος, μου απάντησε. Δεν είναι όλοι σαν εσένα, πρέπει να δώσουμε κίνητρο στον κόσμο να ασχοληθεί με το βιβλίο και ποιο είναι το καλύτερο κίνητρο, αν όχι το οικονομικό; Η όλη ατμόσφαιρα στο βιβλιοπωλείο δεν μου άρεσε. Έλα, πάρε, πάρε, μου είπε ένας υπάλληλος, σα λαική αγορά μου φάνηκε.. Έπειτα, στο ταμείο, με "επιβράβευσαν". Μπράβο, κορίτσι μου, με τριάντα πέντε ευρώ δεν παίρνεις ούτε δύο βιβλία, ενώ εσύ πήρες τέσσερα! Τι να πω.. Έχω συνηθίσει σε άλλο κλίμα μέσα σε χώρους, όπου βασιλεύει το πνεύμα και μου κακοφάνηκε κάπως.
Στο δια ταύτα: Αν τα αγαθά δεν ήταν τόσο φτηνά, θα έπαιρνα λίγα και καλά. Μήπως τώρα το παρακάνω; Μήπως έγινα υπερκαταναλωτική; Μήπως η φτήνια τρώει τον παρά τελικά;
Πάντως αυτή τη στιγμή καμαρώνω με το νυχτικάκι μου, medium παρακαλώ! Λεπτούλι και δροσερό, όπως το θέλω, με τιραντάκια, άσπρο, με μωβ ανοιχτά μικρά λουλουδάκια και μωβ μικρό φρουφρουδάκι στο στήθος και στον ποδόγυρο. Πλύνε, βάλε. Χαίρομαι, γιατί ακόμα κι εκεί έχω δυνατότητα επιλογής. Τα xxl, που φορούσα παλιά είναι πλέον τεράστια και μάλιστα τα συγκεκριμένα που είχε σε αυτό το μέγεθος δεν μου άρεσαν καθόλου.
Από τη μία χαίρομαι για τις επιλογές που μπορώ να έχω λόγω μεγέθους, από την άλλη δε μπορώ να σταματήσω τη μασαμπούκα! Όπως είπα και στη Γλαύκη μας, που με έκραξε, είμαι πανηδονίστρια. Τι να κάνουμε; Ζω για την απόλαυση της στιγμής και τώρα που μπορώ, θα το ξεσκίσω! Από το χειμώνα, που θα μαζευτώ αναγκαστικά στο σπίτι και θα ζω στους μείον τριάντα βαθμούς, τότε θα το συζητήσω το θέμα της δίαιτας και της αυτοσυγκράτησης..
Χαίρομαι απίστευτα για τη θάλασσα! Θα κολυμπήσω, θα διαβάσω, θα χαλαρώσω, θα φάω ψάρια! Λίγες μέρες με χωρίζουν από την απόλαυση, που για τις περισσότερες από εσάς είναι δεδομένη, για μένα όμως όχι. Αναγκάστηκα και έκλεισα ραντεβού με την αισθητικό, για να φύγουν οι τρίχες, τουλάχιστον στις γάμπες. Δε γίνεται να εμφανιστώ έτσι!
http://www.youtube.com/watch?v=piMLTXCDleA
- 17-07-2012, 14:38 #32657
[/quote]Δίκιο έχεις,αλλά πού να το βρεις!Και όντως όσο το έγραφα,το σκεφτόμουν πως σε κερατώνω,ωστόσο προχώρησα...
Ήθελα να'ξερα απ'τις τόσες εκατοντάδες σελίδες,στη χάση και στη φέξη που μπαίνεις,πού το πέτυχες αυτό;
Αλαλουμένια μου εσύ! :love: Μαλαγάνα μου εγώ! [/quote]
Εμ, ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αγαπά όμως και τον νοικοκύρη, το είδα εντελώς κατά τύχη για κακή σου τύχη !!!!!! γιατί είναι αδύνατον να παρακολουθήσω αυτό το τόπικ γιατί έχει ξεφύγειιιιιιιιιιιιιιι?. έρε και να σε πετύχω ? δεν θα σε πετύχω ?
17-07-2012, 14:44 #32658
αβουλινι!!! ποσο χαιρομαι για σενα!!! καλα να περασεις στη θαλασσιτσα!!!δεν ξερω τι να πω για τον προβληματισμο σου οτι η φτηνια τρωει τονα παρα,ετσι πρεπει να ναι αλλα το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι παντα πιστευα οτι τα βιβλια ειναι πολυ ακριβα....θυμαμαι πηγαινα στην εκθεση βιβλιου στη θεσσαλονικη και με 20 ευρω ζητημα αν εβρισκες βιβλιο να αγορασεις...δεν ειναι δυνατον να εχουν τετοιες τιμες! οντως χρειαζεται κινητρο και προτροπη ο κοσμος για να αγορσει βιβλια. και ιδιδαιτερα σε μια εποχη που υπαρχει σε ολων τα σπιτια το ιντερνετ.
για να καταλαβεται εδω τα βιβλια τα περνω ολα με κατω απο 5 λιρες και εχω βρει τη χαρα μου!!! εχω μαζεψει τοσα που δεν προλαβαινω να τα διαβασω. ειναι και στα αγγλικα οποτε αναγκαστικα διαβαζω λιγο πιο αργα και κουραζομαι πιο γρηγορα οταν διαβαζω κι ετσι μου κραταει ενα βιβλιο 1-2 μηνες!!!
17-07-2012, 14:53 #32659
γλαυκουλινι!!! ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα!!! ολα καλα να πανε!!! θα εχεις και την αρχοντισσα των τοπικ κοντα σου, τι αλλο θελεις!!!
ναι στα ελληνικα νοσοκομεια αναφερομουν. οχι οτι δεν ειναι καλα και πολλες φορες οι γιατροι κανουν υπερπροσπαθεια αλλα λειπει η οργανωση.
κοριτσια μπηκα χθες στο ιατρειο μου και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω...μου δωσαν το ελευθερο να δω το χωρο και ειπα να ριξω μια ματια και στα υλικα. δεν πιστευα στα ματια μου, ειχαν απο ολα!! ειχαν και stock.
και ηταν τοσο οργανωμενο και τοσο καθαρο...
επισης εχω 2 υπολογιστες, προσβαση στο ιντερνετ και προσβαση σε πληρως ενημερωμενη βιβλιοθηκη.
να χαιρεσαι να δουλευεις!!!
αφου μολις εφυγα εκλαιγα απο τη χαρα μου κοριτσια. σαν την τρελη μεσα στο δρομο εκλαιγα.
μαλιστα μου ειπαν πως οτι χρειαζομαι και δεν το εχουν η αν προτιμω καποιο αλλο υλικο να τους πω να μου το παραγγειλουν. μονο τα γελια που δεν εβαλα...
μου ηρθε να τους πω εγω στην ελλαδα εχω μαθει να δουλευω με μονα υλικα το μυαλο,τη θεληση και την προσευχη μου. οτι αλλο να μου δωσεις θα βρω τροπο να κανω τη δουλεια.
17-07-2012, 14:55 #32660
επισης γλαυκονι καλα κανεις και τις βαζεις ολες σε ταξη!!! θελω κι εγω να γινεις η δασκαλα μου!
τζινακι δικιο εχει το γλαυκακι! μην το παρακανουμε με την απωλεια!!!
πολυ χαρηκα με το νεο για την αγωγη για το διαβητη!!! και χαρηκα πολυ που θα πας στο δηλεσι και θα περασεις και τζαμι!!!
17-07-2012, 15:45 #32661
καλημεροκαλησπερες!
τι κανετε κουκλες?
εγω απο το πρωι ετρεχα με τη κορη για να κανει τη πρακτικη της
και σε λιγο θα παω παλι στο κεντρο στο μαρουσι να γραψω φαρμακα!
πολυ ωραια τα νεα σου κοριτσακι!
τζινακο μπαστα πια θα μεινεις μονο κοκκαλα!
αντε γλαυκουλα περνανε οι μερες και ποτε θα μπεις ποτε θα βγεις ουτε που θα το καταλαβεις!
αβα μεγεια τα ψωνια σου!
αχ ποσο σας ζηλευω!!!!!!
17-07-2012, 18:12 #32662
Καλησπερα αγαπητες μου! Τι κανετε; Εγω ολα οκ!
Αφησα το κινητο μου σπιτι και ειχε στειλει το κοριτσακι μηνυμα να βγουμε και το ειδα πριν απο λιγο που γυρισα.
Κοριτσακι σου εστειλα, αν μπορεις για αυριο ωραια θα ειναι!!
Αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! Αφου ελεγα σιγα μην χωραω εδω μεσα!! Και επειδη τα τζιν αυτα που φορουσα μεχρι τωρα, τα ειχα παρει τον προιγουμενο Σεπτεμβρη (με τα ποδια περπατησα 4 χιλιομετρα να παω και αλλα τοσα να γυρισω, ηταν οι μερες του Σεπτεμβρη που ειμαχε απεργεια στα ταξι!!) και ειχα παρει 3 τζιν, 100 ευρω το ΕΝΑ! Δεν εβρισκα αλλα εννοειτε! Και αυτο που πηρα τωρα το πηρα 22,5 λιρες, δηλαδη γυρω στα 27 ευρω που δεν θυμαμαι ΠΟΤΕ να εχω παρει τοσο φτηνο τζιν! Θα παω και απο τα primark που εχει με 8 λιρες παρακαλω!!!
Αυτο σκεφτομουν οτι σε λιγο ουτε αυτο δεν θα μου κανει!!
17-07-2012, 18:56 #32663
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Φτου δσαςςςςςςς τόσες μέρες άφαντη κ καμιά σας δεν με αναζήτησε:sniff::sniff:
17-07-2012, 19:27 #32664
Κι ομως σε σκεφτομουν συνεχεια Ιωαννα!!
Τι κανεεεις;; Μην μου πεις οτι κατεβηκες κι αλλο κιλο;;
17-07-2012, 19:36 #32665
Χαχαχαχα ναταλακι πριν από μια εβδομάδα ήμουν στα 65 την επόμενη τετάρτη που θα είμαι σπίτι μου θα ξαναζυγιστω ,είμαι ναύπακτο διάβαζα τα νέα σας από τι κινητό αλλά δεν θυμόμουν τον κωδικό μου για να μπώ να σας γραψω
17-07-2012, 20:01 #32666
Originally posted by -wow-
Καλησπερα αγαπητες μου! Τι κανετε; Εγω ολα οκ!
Αφησα το κινητο μου σπιτι και ειχε στειλει το κοριτσακι μηνυμα να βγουμε και το ειδα πριν απο λιγο που γυρισα.
Κοριτσακι σου εστειλα, αν μπορεις για αυριο ωραια θα ειναι!!
Αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! Αφου ελεγα σιγα μην χωραω εδω μεσα!! Και επειδη τα τζιν αυτα που φορουσα μεχρι τωρα, τα ειχα παρει τον προιγουμενο Σεπτεμβρη (με τα ποδια περπατησα 4 χιλιομετρα να παω και αλλα τοσα να γυρισω, ηταν οι μερες του Σεπτεμβρη που ειμαχε απεργεια στα ταξι!!) και ειχα παρει 3 τζιν, 100 ευρω το ΕΝΑ! Δεν εβρισκα αλλα εννοειτε! Και αυτο που πηρα τωρα το πηρα 22,5 λιρες, δηλαδη γυρω στα 27 ευρω που δεν θυμαμαι ΠΟΤΕ να εχω παρει τοσο φτηνο τζιν! Θα παω και απο τα primark που εχει με 8 λιρες παρακαλω!!!
Αυτο σκεφτομουν οτι σε λιγο ουτε αυτο δεν θα μου κανει!!
αχ πολυ θελω να βρεθουμε!!!
17-07-2012, 20:04 #32667
ιωαννα!!!
εχεις δικιο!!! συγνωμη που δεν σε αναζητησα αλλα μου ειχαν πεσει πολλα αυτες τις μερες και μονο τον εαυτο μου σκεφτομουν....το χουνερι με τις ψειρες που επαθα το διαβασες???
συν που ξεκιναγα και τη δουλεια και ειχα να προετοιμασω το σπιτι για ολα...ολο το σ/κ μαγειρευα και καθαριζα....
πως τα περνατε στη ναυπακτο???
τελικα πηρες τηλ να ρωτησεις για το θεμα με τη δυσκοιλιοτητα και που εχανες κιλα η περασε μονο του??
17-07-2012, 20:16 #32668
Koritsaki it's a date!!!
Αλλα μην παμε στο Marble Arch's Primark γιατι γινεται οπως παντα ενας χαμος με τους τουριστες και θα κανουμε 200 ωρες μεχρι να πληρωσουμε!
Εχτες που πηγα εκανα 1 ωρα για να πληρωσω οπως παντα!!
Τι ωρα μπορεις; Εγω μετα τη 1 ειμαι ελευθερη!!
17-07-2012, 20:20 #32669
Kala molis eida pws egrapsa 65 anti gia 56 ftou ftou makrya apo emas :-d mitigation mou ra diavasa ta psironea sou ! Polu thrassos o filos sou ! Kali arxi sti nea douleia! Ax ta dika mas nodokomeia pane apo to kako sto xeirotero! Koritsakia sorry gia ta greeklish alla genika paideyomai na grapsw apo to xazokinito afiste pou I automati diorthwsi grafei alla nti allwn!
17-07-2012, 20:22 #32670
Mitigation = koritsaki
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή