ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2193
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2193 of 2553 FirstFirst ... 1193169320932143218321912192219321942195220322432293 ... LastLast
Results 32,881 to 32,895 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by lila198621
    οσο για τον φοβο πριν το χειρουργειο εγω ειχα χεστει επανω μου.ημουν σιγουρη οτι θα με πανε 4.οπου το βραδυ πριν το χειρουργειο λεω αν πεθανω θα πεθανω οκ λες και θα το καταλαβω???επεσα ξερη για υπνο και το πρωι φορεσα το ωραιο μου χαμογελο με ζουζουνισαν και λιγο οι αγαπημενοι μου ειδικευομενοι και μεχρι και πλακα εκανα με το γιατρο πριν με κοιμησουν.
    Λιλάκιον σε βρίσκω πολύ σωστή και το ζουζούνισμα με τους ειδικευόμενους ακόμα πιο σωστό! :lol: Κι εγώ δεν φοβόμουνα σε κανένα από τα χειρουργεία μου γιατί σκεφτόμουνα ότι αν είχε έρθει η ώρα μου και το χειρουργείο να ανέβαλλα θα πάθαινα κάτι άλλο. Το μόνο που έκανα πριν ήταν να λέω κάθε φορά στο λαλάγγι να βοηθήσει την αδερφή μου στη φροντίδα των ζώων μου σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Ελάκι εγώ πήγα σήμερα στον ΟΑΕΔ μετά τον οδοντίατρο κι ανανέωσα την κάρτα μου, λες και θα μου χρειαστεί δηλαδή. Μη μου λες κι εσύ για αγιασμό γιατί είναι εκνευριστικό! Εξάλλου τι να μου κάνει ο αγιασμός, έτσι που μου έρχονται χρειάζομαι εξορκισμό και βάλε!
    Και εγώ για την ανανέωση θέλω να πάω και να δω αν έχει βγει κάνα σεμινάριο επιδοτούμενο σχετικό με το πτυχίο μου.... λέμε τώρα! :lol:
    Όσο για τον αγιασμό επειδή το έχουμε κάνει σλόγκαν είπα να προλάβω και να το πω εγώ πρώτη αυτή τη φορά :lol: Την επόμενη φορά που θα σε επισκεφτώ θα μπουκάρω στο σπίτι με αγιασμό και λιβάνι και θα με κυνηγάς με μία σκούπα να με διώξεις. Eγώ πάλι θα τρέχω και θα ραντίζω το σπίτι και ζωάκια σου και ο ψιτ θα κρύβεται για να γλυτώσει το μπουγέλωμα :lol:

Senior Member
    οταν θα ανεβω το σεπτεμβρη να δω το γιατρο που δεν τον ειδα αυτο το μηνα λογω αφραγκιας απλα του εστειλα τις εξετασεις και τα ειπαμε τηλεφωνικα θα παω να δω τα γλυκα μου ειδικευομενα αγορακια να δω θα με γνωρισουν η θα πρεπει να δειξω ταυτοτητα???

Senior Member
    εΕΕ και εγώ ρε κορίτσια -πριν χειρουργηθώ- είχα πάρει τα μέτρα μου και έγραψα τη διαθήκη μου με σαφείς οδηγίες προς τους κληρονόμους μου! χιχι

Senior Member
    Λίλα τι σου είπε ο γιατρός, όλα καλά;

Senior Member
    με φωναξε λιγο που εχω χασει τοσα πολλα αλλα τι να κανω δεν το κανω επιτηδες.οι εξετασεις υποδειγματικες λες και δεν εχω κανει χειρουργειο.θα συζητησουμε και για τις πλαστικες απο κοντα.

Senior Member
    Μακ είσαι τόσο οργανωτικό άτομο που είμαι σίγουρη ότι είχες σαφείς οδηγίες στη διαθήκη σου, μη σου πω ότι πιστεύω ότι είχες φτιάξει και χάρτες για το που θα βρουν τι! χιχιχιχι

Senior Member
    Μπράβο ρε Λιλάκι χαίρομαι που οι εξετάσεις σου ήταν τζάμι
    Και τώρα που λέμε για κιλάκια η κατηφόρα σου συνεχίζει βλέπω ακάθεκτη και χαίρομαι! :bouncy:

Senior Member
    Δηλαδή Λίλα ο γιατρός σου σου φώναξε επειδή έχεις χάσει γρήγορα τα κιλά ή δεν θέλει να χάσεις άλλα κιλά; Ή να χάσεις κι άλλα σε πιο αργούς ρυθμούς;

Senior Member
    εχω κολλησει λιγακι εδω και 10 μερες αλλα δεν σκαω.εχασα ομως 3 ποντους απο την κοιλια οποτε...με φωναξε λιγακι γιατι τωρα με τη ζεστη δεν πολυτρωω και ειχα παθει τη μυικη ατροφια και δεν ειμαι παλι για τρεχαματα.χτες για μεσημερι εφαγα μια φετα γαλοπυλα μιση φετα ψωμι και μια πηρουνια μελιτζανοσαλατα.δεν κατεβαινε τιποτα κατω.η μανα μου μου εβαλε τις φωνες.

Senior Member
    Originally posted by Mak
    εΕΕ και εγώ ρε κορίτσια -πριν χειρουργηθώ- είχα πάρει τα μέτρα μου και έγραψα τη διαθήκη μου με σαφείς οδηγίες προς τους κληρονόμους μου! χιχι
    αυτή την διαθήκη πρέπει να την κάνεις κορνίζα.....

Senior Member
    εχασα περισσοτερα απο οτι θα ηθελε να εχω χασει μεσα σε ενα χρονο.δεν τρως μου λεει ασε τα ψοφια και φαε τιποτα παραπανω μην σε μαζευουν παλι απο τις σκαλες.μου ειπε οτι θα συζητησουμε ποσα θα χασω ακομα απο κοντα για να με δει και ο πλαστικος.

Senior Member
    Λιλάκι μου πρέπει κάτι να τρως ανά κάποιες ώρες... η μπιρι μπιρι εχει ενα μικρό δικιο... μην τρεχεις πάλι είναι πολύ κρίμα μιας και τα πάς τόσο καλα!

Senior Member
    Εμ έχει τα δίκια της η μπίρι μπίρι Λίλα μου. Από μπανάκια στην θάλασσα πως πας κάνεις;
    Εμένα η θάλασσα πάντα μου άνοιγε την όρεξη το καλοκαίρι. Προσπάθησε να φτιάξεις την ψυχολογία σου να σκέφτεσαι θετικά και θα επανέλθει και η όρεξη σου και μέχρι τότε κάνε συχνά γεύματα, έστω και αν είναι 2-3 μπουκιές κάθε φορά.

Senior Member
    ειναι η ζεστη αλλιως δεν με νοιαζει να τρωω με το ρολοι.αλλα η ζεστη μου προκαλει αναγουλα.θα παω το σ/κ για μπανακι μιας και εχουμε δουλειες στο σπιτι γιατι περιμενουμε τους αμερικανους μας.εχουμε και γαλα να ξυνισει να κανουμε τραχανα απο δευτερα και εχουμε τρεχαματα.σημερα εφαγα κοκκινιστο κοτοπουλο με πατατες τηγανιτες εχω σκασει αλλα ηταν νοστιμοτατο.