ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2199
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2199 of 2553 FirstFirst ... 1199169920992149218921972198219922002201220922492299 ... LastLast
Results 32,971 to 32,985 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by angel79
    και εγω.... και πρέπει να το βάλω και με σόδα στους 90 για να το καθαρίσω πριν φυγω για διακοπες!!! (μην ξεχνιώμαστε αλλωστε!!!!
    Τι σύστημα είναι τούτο πάλι; Για δώσε μας τα φώτα σου νοικοκυρά μου :smirk:
    είναι ένας τρόπος που μπορείς να καθαρίσεις το πλυντήριο ρούχων από αλατα και βρωμια χωρις χημικα!

Senior Member
    Originally posted by Mak
    αφιερωμένο στις νοικοκυρές μου!
    ο θανατος με τις 10 μπαλες?????

Senior Member
    Originally posted by angel79
    Originally posted by Mak
    αφιερωμένο στις νοικοκυρές μου!
    ο θανατος με τις 10 μπαλες?????
    γραψε λαθος δεν κατεβασε την φωτο......

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Mak me pethanes!!!!!to thelw twra!!!! Vre Kores kanena newtero apo tin polina exoume? I eteri afi pou xathike? Kala einai eli mou? I marilou was synithise xwris pana?

Senior Member
    Ανάθεμα την αυτόματη διόρθωση! Ότι κουλο ή ακαταλαβίστικα διαβάσετε δεν φταίω εγώ αλλά η έρικσον!

Senior Member
    Ιωάννα μου καλά είναι το Κατερινιώ, λίγο αναστατωμένη με τα επαγγελματικά της είναι και έχει μπλέξει και με σπιτικές δουλειές. Η Μαριλού τα πάει κάθε μέρα και καλύτερα χωρίς την πάνα της. Το Σάββατο της πήρανε και καθισματάκι για την τουαλέτα και πλέον πηγαίνει να κάνει εκεί την ανάγκη της εκτός από μικρες εξαιρέσεις. Σε γενικές γραμμές έχει φοβερή βελτίωση, έχουν σταματήσει και το σφουγγάρισμα!

Αγγελική σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις πως το κάνεις το οικολογικό καθάρισμα του πλυντηρίου; Με ενδιαφέρει πάρα πολυ!

Senior Member
    στην θήλη του απορυπαντικού βάσεις λίγη μαγειρική σόδα. 2-3 κουταλιές της σούπας. βαζεις μια πλυση σε ψιλούς βαθμούς (αδειο το πλυντήριο εννοείταο) και το πληντύριο είναι σαν καινούργιο. Τωρα αν δεν το έχει καθαρίσει ποτε καλό είναι να πας σε ενα κατάστημα ηλεκτρικών ειδον που έχουν κάποια ισχυρά καθαριστικά (χημικα πάντα) να κανεις την διαδικασία που θα σου πουν και μετά μια φορά τον μήνα να κάνεις την ιστορία με την σόδα!

Senior Member
    90γρ μαγειρική σόδα στο μεγαλύτερο πρόγραμμα στους 90 βαθμούς μου είχαν πει εμένα με άδεια πλύση,μια γειτόνισσα είπε στην μαμα μου πως κάθε φορά που πλενει ασπρορουχα. Βάζει κ σόδα μαζί κ δεν έχει κανένα πρόβλημα με άλατα κ τα ρούχα ασπριζουν κιόλας περισσότερο! Παω για νάνι καθώς το εγερτηριο είναι στις 6 καθημερινώς:dork::dork::dork:

Senior Member
    Ευχαριστώ Αγγελικούλα μου! Δεν το έχω κανει ποτέ με σόδα παρά μόνο με απορρυπαντικό. Θα ρωτήσω να το βρω αυτό το καθαριστικό που μου είπες γιατί το έχω χρόνια το πλυντήριο και ένα καθάρισμα το χρειάζεται...

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    90γρ μαγειρική σόδα στο μεγαλύτερο πρόγραμμα στους 90 βαθμούς μου είχαν πει εμένα με άδεια πλύση,μια γειτόνισσα είπε στην μαμα μου πως κάθε φορά που πλενει ασπρορουχα. Βάζει κ σόδα μαζί κ δεν έχει κανένα πρόβλημα με άλατα κ τα ρούχα ασπριζουν κιόλας περισσότερο! Παω για νάνι καθώς το εγερτηριο είναι στις 6 καθημερινώς:dork::dork::dork:
    και εμενα η γιαγια μου το ίδιο ελεγε... αλλά μετά από χρόνια ανακαλυψα ότι αν βαλεις 2-3 κουτ. σουπας και μονη της η πλύση καθαρίζει το πλυντηριο καλά! Βεβαια η σοδα είναι και πολύ καλη για τα ασπρόρουχα αλλά μετά δεν πρέπει να τα απλώσεις στον ήλιο γιατι κιτρινίζουν!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Ευχαριστώ Αγγελικούλα μου! Δεν το έχω κανει ποτέ με σόδα παρά μόνο με απορρυπαντικό. Θα ρωτήσω να το βρω αυτό το καθαριστικό που μου είπες γιατί το έχω χρόνια το πλυντήριο και ένα καθάρισμα το χρειάζεται...
    να σια καλά ελλάκι μου...ξερω διαφορα τέτοια ματζουνια!

Senior Member
    Εχει μια υπεροχη δροσουλα αυτη την ωρα!!!!!

Senior Member
    Δεν λαλαγγιάζομαι καλέ, κάνω δουλειά στον υπολογιστή με τη σοκολατίτσα. Πονηρά μυαλά! χιχιχι Από απόσταση δηλαδή, αν και πολύ θα ήθελε να με έχει εκεί και να με μπουκώνει! :lol:

Senior Member
    καληνυχτα απο μενα!

Senior Member
    Καλως τη cyberΤζινα!!!