ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2212
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2212 of 2553 FirstFirst ... 1212171221122162220222102211221222132214222222622312 ... LastLast
Results 33,166 to 33,180 of 38289
    Senior Member
    Καλησπέρα κοκόνες μου!
    ʼντα καλωσόρισες πίσω στην παρέα μας! Σιδερένεια κορίτσι μου, καλή ανάρρωση και καλές κατηφόρες! Με γεια και το τικεράκι σου, βλέπω ξεκινήσαμε ήδη!

Λιλάκιον περαστικά στον παπαράκο.

Καλλιόπη η μέση είναι καλύτερα;

Γεια σου Τζινάκιον! :kiss:

Senior Member
    μπα ελι μου χαλια ειμαι αλλα σε σχεση με το πρωι καλυτερα !
    και οχι τιποτα αλλο ειχα και το αμορε της κορης εδω σημερα και δε μπορουσα να κουνηθω

Senior Member
    Καλησπέρα Ελάκι. Αντα πολύ ωραίο το τικεράκι σου αλλά τα 6 κιλά που αποχαιρέτησες είναι ωραιότερα!! Μπράβο!

Senior Member
    Ευχαριστώωωωωωωω!!!!!!!τα κατάφερα.....
    κορίτσια δεν πεινάω καθόλου αλλά πραγματικά θα ήθελα να πιω ένα μπουκάλι νερό 1.5 λίτρο!!!!τι θα κάνω?????????περιτό να σας πω ότι έκανα μπάνιο επιτέλους σήμερα!!!έχω εσωτερικά ράμματα οπότε δεν έχω να περιμένω να τα βγάλω....έκατσα 1 ώρα στο μπάνιο να ξεβρωμίσω κ να να ξεμπερδέψω το μαλλί μου είχε γίνει BOB MARLEY....έβγαζα το κοκκαλάκι κ στεκόταν στον αέρα!!!!!!

Senior Member
    Καλλιοπη σε καταλαβαινω για τον πονο στη μεση.ελεγα οταν χασω τα κιλα δεν θα ποναει ετσι αλλα ιδια σκ@τα και τωρα.περαστικουλια!!!!αντα ωραιο το τικερακιον!!!!!
    Ελακιον ειχες παει για κανενα μπανακι η δουλειες εκανες???

Senior Member
    Για μπανάκι ήμασταν Λίλα μου μέχρι το μεσημέρι, γυρίσαμε φάγαμε και πέσαμε τ' ανάσκελο γιατί είχαμε ξυπνήσει πρωί και ήμασταν και ξενυχτισμένοι.
    Εσείς πήγατε τελικά ή το ρίξατε μόνο στο ζύμωμα;

Senior Member
    Αντα κάθε φορά που θα θέλεις να αλλάξεις τα κιλά στο τικεράκι σου θα πηγαίνεις εκεί που έκανες επικόλληση τη δ/νση (δηλ. πίνακα ελέγχου - edit profile) και θα αλλάζεις τα κιλά που αν προσέξεις είναι γραμμένα μέσα στη δ/νση ανάμεσα σε δύο κάτω παύλες και μετά πάλι edit profile και τα κιλά θα αλλάζουν. Οσο για το νερό είναι ένα θέμα, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά μόνο να πίνεις γουλιές γουλιές όλη μέρα.

Senior Member
    Αντα δυστυχως τον πρωτο καιρο θα νιωθεις αυτη την αισθηση της διψας που δεν μπορεις να τη σβησεις.αν εχεις συνεχεια ενα μπουκαλακι παγωμενο νερο θα μπορεις να πινεις 2 γουλιες καθε 10 λεπτα.
    Ελακι ευχομαι να περασατε ομορφα στο μπανακι!!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Alo! Έχω να ομολογήσω πως έφαγα 3-4 χαλβαδες κουταλατους κ έχω σκάσει! Κ δεν με πείραξε κ η ζάχαρη,όλε! Γλαυκηηηηηηηηηηη αν μπορείς στείλε μου εδώ η στο κινητό το νούμερο σου γιατί το βλαμμενο το δικό μου δεν σε βρίσκει στις επαφές! Παίζει βέβαια κ η πιθανότητα να σε εχω αποθηκεύσει σαν διπλό νούμερο σε άλλη επαφή,το εχω ξανακάνει η πρώην ξανθιά πάνω στην βιασύνη μου :lol::lol:

Senior Member
    Αχ ιωαννα μην λες για χαλβα κουταλιου γιατι εχω χρονια να φαω και τρεχουν τα σαλια μου.η θεια μου στην πατρα τον κανει θεικο.

Senior Member
    θέλω να φτάσει γρήγορα ο χρόνος κ να πίνω νερό όπως η Τζίνα μονοκοπανιά μισό ποτήρι!!!!ήπια το λαπραζολ...λέτε να πιω μια γουλιά ξυνόγαλο???η θα με αφήσει χωρίς ύπνο???

Senior Member
    Όμορφα περάσαμε Λίλα μου, πλατσουρίσαμε, ήπιαμε τα καφεδάκια μας, έπαιξε και η Μαριλού με τα κουβαδάκια της και έκανε χαρές!

Καλλιόπη περαστικά, εύχομαι ένας καλός βραδινός ύπνος να είναι αρκετός για να γιάνεις. Είχα και εγώ πολλούς πόνους στην μέση μου όταν είχα παραπάνω κιλά, αλλά ευτυχώς τώρα είμαι κάπως καλύτερα και όταν κάνω δουλειές πιάνομαι μεν αλλά μπορώ να κουνηθώ και πλέον δεν μουδιάζει το και το πόδι μου όπως μούδιαζε.

Senior Member
    Αντα εγώ το λαπραζόλ το έπινα κάθε πρωί αλλά δε νομίζω να σε πειράξει αν πιείς κάτι. Αν έχεις ξαναπιεί ξυνόγαλο και δεν σε ενοχλεί πιες το, συνήθως το βράδυ να πίνεις ότι έχεις τσεκάρει ότι δεν σου πέφτει βαρύ για να μην έχεις θέμα στον ύπνο.

Senior Member
    Αντα εγω ακομα και σημερα ξυνογαλο δεν μπορω να πιω.μερι να περασουν 3 μηνες επινα γαλα σογιας με γευση κακαο γιατι το αγελαδινο μου δημιουργουσε βλεννα.τωρα πινω γαλα ομως βαζω μια κοφτη κουταλια κακαο για να το πιω αλλιως αναγουλιαζω.κακαο ομως οχι χεμο και νεσκουικ και χαζομαρες βαζω και λιγο γλυκαντικο και ειμαι οκ.βεβαια το κακαο δεν ειναι για τη δικη σου φαση.και ο χυμος μηλο μου αρεσε πολυ.

Senior Member
    Εμένα το ξυνόγαλο δεν μου αρέσει και στην αρχή έπινα γάλα με 80% λιγότερη λακτόζη γιατί με ενοχλούσε το κανονικό γάλα, τώρα βέβαια το πίνω χωρίς πρόβλημα.