ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2248
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2248 of 2553 FirstFirst ... 1248174821482198223822462247224822492250225822982348 ... LastLast
Results 33,706 to 33,720 of 38289
    Senior Member
    Λίλα κατεβάζω από το extratorrent.com γιατί έχει φωτό στις περισσότερες ταινίες και βλέπω αν είναι απόδοση dvd και όχι κάμερας. Κατεβάζω και από το isohunt.com αν χρειαστεί αλλά εκεί δεν έχει φωτό και τώρα τελευταία τις ανεβάζουνε σε αρχείο .rar ενώ εγώ θέλω σε .avi. Εχει κι άλλα sites που κοιτάω κατά καιρούς αλλά για μένα το extra είναι το καλύτερο.

Senior Member
    Μαζεύω τα πράγματα γιατί δεν τα είχα έτοιμα, έκανα ένα διάλλειμα Ξάπλο Kat και τώρα συνεχίζω το μάζεμα χιχιχι. Το λαλάγγι έχει ξεραθεί στον ύπνο, τσάμπα του έφτιαξα φραπέ.

Senior Member
    καλες διακοπες τζινακιον!!!!

Senior Member
    Ευχαριστώ Λιλάκι, θα σας λέω για τις βούτες μου και για τη φυστικοπαραγωγή μου. Ακάμα δεν έχουν γίνει, τα περιμένω πως και πως για ν'αρχίσω να τα μαζεύω, να κάνω και γυμναστική στο κουλόχερο και να μου περνάει και η ώρα.

Senior Member
    γιωτακι τυχερη εισαι που εχεισ και το ποταμι!
    εγω ειπα να παω το γιο μου για μπανια με το πουλμαν να κανω και εγω κανενα αλλα μεχρι περυσι περνουσε εξω απο το σπιτι τωρα το κοψανε και πρεπει να περπταω μια ωρα για να παω να το παρω οποτε δε λεει μεσ το μεσημερι να τρεχω στον ηλιο για να κανουμε 2 μπανια!
    οσο για το μπαμπα μου το εχω παρει αποφαση πια δε γινετε να αλαξει κατι παρα να κανω υπομονη!

Senior Member
    λιλακι εισαι εδω?

Senior Member
    Η Γλαύκη είναι μια χαρά, της έβγαλαν την παροχέτευση, ορούς κ.τ.λ. και τώρα δεν έχει τίποτα εκτός από τα ρόμποκοπ ράμματα βέβαια και κινείται με ευκολία. Μου είπε ότι πήγε και κομμωτήριο γιατί έχει εκεί το νοσοκομείο και τρελάθηκα! Δεν το ήξερα αυτό το σύστημα, αλλά που να ξέρω εγώ η κοινή θνητή πως είναι τα νοσοκομεία που πάνε οι Φτου Μεγαλειότητες! :lol: Είναι και η Ναταλία εκεί, πήγαν και οι αφές κι έτσι η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη.

Senior Member
    ωραια νεα!
    αντε με το καλο να γυρισει και στο σπιτακι της!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Μαζεύω τα πράγματα γιατί δεν τα είχα έτοιμα, έκανα ένα διάλλειμα Ξάπλο Kat και τώρα συνεχίζω το μάζεμα χιχιχι. Το λαλάγγι έχει ξεραθεί στον ύπνο, τσάμπα του έφτιαξα φραπέ.

Ποιος ξέρει τι αεροπλανικά του έκανες παλι :lol:

Senior Member
    Κοριτσάκια μου γλυκα δεν άντεξα να μην σχολιάσω :lol::kiss:

Senior Member
    απλα σοκολατιτσα εγραψες αυτο που σκεφτικα και εγω xixixixi!

Senior Member
    Τα δικά μου νεα τωρα, το αδελφάκι έφυγε σήμερα με τον αρραβωνιάρη εγω τελικά δεν έφυγα σήμερα γιατι δεν ήμουνα έτοιμη κ δεν ήθελα να αγχωθω, ήπαμε τωρα με την ανεργία εχουμε μπει σε άλλους ρυθμούς, πιο χαλαρούς:bigsmile: θέλω να βάψω μαλλι, να κανω αποτρίχωση κλπ να ψωνισω κ καμια μπλόυζα, θα τα κανω αυτη τη βδομάδα που μας ερχετε κ μετα αναχωρω για τρεις βδομαδούλες:bouncing:

Διάβασα για τη χθεσινη σας βολτούλα, ετσι ειναι οι περισσοτεροι κρητικοι, έχουνε καλή καρδιά εμεις πέσαμε πάνω στο στραβόξυλο ακόμα κ οι αδελφες της το λενε...........

Ναταλακι μου μεσα απο τη ψυχή μου, όλα να πάνε καλά:love:

ʼντε κ η Γλαυκη μας περασε τα δυσκολα.

Τζινα η κοκερινα όλα τα λεφτα!!!!!!

Senior Member
    Καλλιοπη μου πως αντεχεις????????????? εννοω με τον μπαμπα σου δεν ξερω τι θα εκανα εαν οι δικοι μου ητανε ετσι! ο μπαμπας σου τωρα που μεγαλωσε έγινε ιδιοτροπος ή ητανε απο τα νιατα του ετσι? οχι τιποτα αλλο να ξερω τι εχω να περιμενω :lol:

Senior Member
    γενικα ο μπαμπα μου ηταν ετσι παραξενος και ακομη χειροτερα ηταν και πολυ αυταρχικος εγω ειμαι και κανενας αλλος κλπ! απλα με τα χρονια εγινε ακομη χειροτερος γιατι καταλαβενει οτι εχει την αναγκη μας αλλα δε θελει να το δεχτει!
    να φανταστεις οτι σταματησε να βγαινει εξω για να μην τον βλεπουν και χαιροντε και λενε πως καταντισε ετσι!
    αλλα και παλι μονο τον εαυτουλη του κοιταει δε νοιαζετ για τιποτα !
    ααα
    εκτοσ και πιασει κανενα γκομενο η εγγονη του και πουν οτι η εγγονα η δικη του εχει γκομενο!!!!!

Senior Member
    Φτου σας και στις δυό σας ή μάλλον Γλαύκη σας! :lol: Σοκολατίτσα η μητέρα της Ναταλίας δεν κατάγεται από την Κρήτη, απλά μένουν εκεί. Αντε με το καλό να κάνεις τα σέα σου και τα μέα σου και να πας κι εσύ για διακοπούλες με την αδερφή σου.